سلام یه فلش 16 گیگ میخوام که سرعت خواندن و نوشتن بالایی داشته باشه و اینکه usb 3 باشه و جدید هم باشه . اگه امکانش هست ضد آب و ضربه و ... هم باشه فقط سرعت خیلی خیلی برام مهمه همینطور برندش که از این الکیا نباشه و گارانتیش معتبر باشه . اگه امکانش هست وقتی معرفی میکنید لینک فروشگاه رو هم توی پیام خصوصی بهم اعلام کنید البته فروشگاه معتبر هم باشه . درضمن قراره تبلت و فلش باهم سفارش داده بشه پس لطفا برای تبلت هم توی تاپیکی که زدم راهنماییم کنید .
اینجاست . Only the registered members can see the linkمشاوره-برای-خریو-تبلت-تا-1500-a-57127/#post351942
فلشی که خودم انتخاب کردم اینه Kingston DataTraveler R3.0 ولی دیگه نمیدونم سرعتش چطوره . توی یک مقاله خونده بودم که جزء بهترین فلش های بازاره
کینگستون حرف و حدیث زیاد داره . ریمارک و تقلبیش هم زیاده .
in-fo
18-04-16, 12:42
کینگستون حرف و حدیث زیاد داره . ریمارک و تقلبیش هم زیاده .
اخه این فلشی هم که گفتید سرعت انتقالش چندان جالب نیست انگار آخه با این مدل 8 گیگی DATA Durable S107 Flash Memory - 8GB ایدیتا برابری میکنه بعنی مدل هشت گیگ این رم سرعت انتقالش نزدیک به رمیه که معرفی کردید
AMD>INTEL
18-04-16, 12:48
سرعتشون همه در یک حد هستند usb 3,0 ها زیاد متفاوت نیستند . این فلش استحکام خوبی داره .
in-fo
18-04-16, 15:38
سرعتشون همه در یک حد هستند usb 3,0 ها زیاد متفاوت نیستند . این فلش استحکام خوبی داره .
آخه این فلش رو واسه دوستم میخوام بخرم اگه ناراضی باشه دیگه سمتم هم نمیاد چون خیلی تاکید کرد فلش سرعت بالا میخواد
AMD>INTEL
18-04-16, 15:42
آخه این فلش رو واسه دوستم میخوام بخرم اگه ناراضی باشه دیگه سمتم هم نمیاد چون خیلی تاکید کرد فلش سرعت بالا میخواد
UserBenchmark: Patriot Supersonic Boost XT USB 3.0 16GB PEF16GSBUSB (Only the registered members can see the link)
in-fo
18-04-16, 17:30
UserBenchmark: Patriot Supersonic Boost XT USB 3.0 16GB PEF16GSBUSB (Only the registered members can see the link)
پس بخرمش دیگه ؟ پیشنهاد دیگه ایی ندارید ؟ از فلشش خوشم اومد .
AMD>INTEL
18-04-16, 17:41
پس بخرمش دیگه ؟ پیشنهاد دیگه ایی ندارید ؟ از فلشش خوشم اومد .
بله عزیز . به نظرم انتخاب خوبیه . من سیلیکون پاور گرفتم چند وقت پیش سرعتش جالب نبود .
in-fo
19-04-16, 00:55
بله عزیز . به نظرم انتخاب خوبیه . من سیلیکون پاور گرفتم چند وقت پیش سرعتش جالب نبود .
خیلی خیلی عذر میخوام ولی مثل اینکه خود شما هم مطمئن نیستید
AMD>INTEL
19-04-16, 01:04
خیلی خیلی عذر میخوام ولی مثل اینکه خود شما هم مطمئن نیستید
عزیز بنچمارکهاش را هم براتون گذاشتم . برای چی مطمئن نباشم . من سیلیکون پاور را عرض کردم نه پاتریوت
javadshahvand
19-04-16, 04:32
سری sanDisk Extreme هم گزینه خوبیه
in-fo
19-04-16, 10:38
فلش پاتریوت رو سفارش میدم امید بر انکه سرعتش بالا باشد
تشکر . ختم تاپیک