با سلام امروز مشکلی بوجود امده و فکر کنم از هاردم باشه لطفا راهنمایی کنید میخواستم ویندز نصب کنم که درایو سی اصلا فورمت نمیشه و این اخطار میاد
Only the registered members can see the link
و درایو دی هم هیچ گذینه ای فعال نیس نه فورمت نه نصب کردن توش
همه چیز زدم تا تست بشه ولی ارور های مختلف میبینم
و
در کل 6 ماهی هست کل پارتیشن هاردم بهم خورده و یه هارد 500 گیگ دو تا درایو دی میزنه با حجم 400 و یه درایو سی با حجم 65 اخه مگه میشه اینطوری نه میتونم پارتیشن از نوع بزنم نه میتونم الان ویندز نصب کنم. البته این بگم ویندز بالا امد اینطوری ویندز رو ویندز جدید نصب کردم ولی من میخوام عین قبلنا و همه چی پاک کنم و ویندز نصب کنم این مدلی که گفتم ویندز نصب شد ولی چیزی حذف نکرد میشه بگین مشکل کجاست خطای gpt چیه چطور میتونم کل هارد خالی کنم از نو ردیف کنم محتویاتش برام مهم نیس..
AMD>INTEL
16-04-16, 23:14
پارتشین ها را اگر از اول بخوای بسازی با همون برنامه ستاپ ویندوز همه را دیلیت کن و دوباره پارتشین بندی کن .
الان سیستمت روی حالت uefi هست تو این حالت باید سیستم پارتشین بندیت gpt باشه .
الان mbr هست .
اگر uefi نمیخوای باید تو بایوس حالت legacy را فعال کنی
0reza666
16-04-16, 23:17
ستاب چیه میشه کامل واضع مو مو بهم یاد بدی لطفا اگه تصویری باشه که عالی میشه. البته اگه منظورت اینجاست اصلا گذینه حذف نمیاد
الان تو این عکس میبینید دو تا درایو دی دارم اگه همون درایو دی یکی حذف کنم برای برای یکی دیگه که اونم اسم دی داره باز نمیشه و همش سه تا درایو میزنه ولی تو منو تو دو تا درایو بالا میاد معلوم نیس چی شده هاردم قبلا سه تا بود من از داخل ویندز رفتم دو تا کردم اینجوری شده 6 ماه امروزم خراب شد کل هارد و دیگه ویندزی نصب نمیشه چه کنم؟
(Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
16-04-16, 23:21
شما باید با برنامه minitool هاردت را از داینامیک به حالت بیسیک تبدیل کنی . برنامه را از لینک زیر بگیر و نصب کن و
از dynamic convert to basic کن .
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1 (Only the registered members can see the link)
آموزش
0reza666
16-04-16, 23:27
وقتی گذینه ای که گفتین میزنم این ارور میده
..
AMD>INTEL
16-04-16, 23:31
پس باید با یک برنامه بوتیبل این کار را انجام بدی . اگر اطلاعاتی داری بکاپ بگیر . بعد دیسک بوت acronis disc director 2014 را دانلود کن . پارتشین ها را دیلیت کن بعد تبدیل کن به بییسیک و برو برای نصب ویندوز
0reza666
16-04-16, 23:32
Acronis Disk Director 12.0 Build 3270 + BootCD (Only the registered members can see the link)
این میشه دیگه درسته.
محتویای هارد برام مهم نیس فقط سالم شدنش برام مهمه
AMD>INTEL
16-04-16, 23:37
Acronis Disk Director 12.0 Build 3270 + BootCD (Only the registered members can see the link)
این میشه دیگه درسته.
محتویای هارد برام مهم نیس فقط سالم شدنش برام مهمه
بله همینه .
پارتشین ها را دیلیت کنید . هارد را به بیسیک برگردونید و پارتشین سیستم هم بصورت gpt کنید .
0reza666
17-04-16, 00:09
دیلیت کجاست چقدر سخته این برنامه راهنمایی لطفا
برای درایو سی گذینه دیلیت نمیاد اصلا...
AMD>INTEL
17-04-16, 00:37
0reza666
17-04-16, 00:38
این چیه چیکار کنم؟
AMD>INTEL
17-04-16, 00:41
این چیه چیکار کنم؟
روی پارتیشین ها راست کلیک کنی گزینه دیلیت هست .
0reza666
17-04-16, 00:42
همینکارو قبل اینکه بگید انجام دادم بالارو بخونید درایو سی گذینه دیلیت نمیاد اصلا تا بخوام حذفش کنم ولی برای درایو دی میاد خوب مشکل درایو سی هستش چرا حذف نمیشه دیگه دارم کلافه میشم......
AMD>INTEL
17-04-16, 00:49
عزیزم تک به تک پاک کنید . واقعا نمیدونم چرا نمیتونید از این برنامه به این راحتی استفاده کنید .
توی منوی tools چه گزینه های داری . من همه برنامه ها رو حفظ نیستم .
0reza666
17-04-16, 00:56
انگلیسی من خوب نیس ولی دوتا گذینه دارم. درایو دی حذف میشه به راحتی ولی درایو سی گذینه حذف براش نمیاد برای مثال این عکس ببین
درایو دی گذینه حذف میاد و حذف میشه درایو
درایو سی گذینه حذفی نمیاد تا بزنم حذفش کنم
حالا چطور هارد به حالت روز اولی که میخریم در بیارم کاملا پاک و صفر
AMD>INTEL
17-04-16, 00:59
تو منو باید بگردی دنبال گزینه convert to basic روی قسمت دیسک باید باشه .
برادر تو ویندوز که این کار رو نمیکنی .چون گفتم از نسخه بوتیبلش استفاده کن .
0reza666
17-04-16, 01:04
این عکس از برنامه هر چی رو فلش 2 هست تو منو فلش 1 هست فلش های سبز هم دوتا چیز که هیچکدوم اسمی که گفتین نیس
...
AMD>INTEL
17-04-16, 01:09
چون شما روی پارتشین ها میری . من دارم میگم باید بری روی دیسک که اون پاینه .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
0reza666
17-04-16, 01:13
اهان ولی حالا میرم این گذینه ها هست و بازم اون نیس
چرا مال من رنگش قرمزه مال تو سبزه. و انگاری یه درایو هر سه تو خودش جا دادی یعنی اسم ها اینطوری d.c.d باز عجیبه کلا هاردم داغون شده اوف
AMD>INTEL
17-04-16, 01:20
edit disk رو میزنی چه اپشنی رو نشون میده . نشد این کار رو انجام بده .
هاردت رو به عنوان هارد دوم به یک سیستم وصل کن با برنامه زیر یکبار low level format کن
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)
0reza666
17-04-16, 01:23
edit disk بزنم ارور
کسی نیس اینجا و نمیخواستم ببرم بازار دیگه میخواستم خودم ردیفش کنم :(
AMD>INTEL
17-04-16, 01:27
edit disk بزنم ارور
کسی نیس اینجا و نمیخواستم ببرم بازار دیگه میخواستم خودم ردیفش کنم :(
راهش رو کامل بهت گفتم . ولی متاسفانه چون تسلط به زبان و آشنایی با کامپیوتر نداری نمیتونی درستش کنی .
salpc
17-04-16, 01:30
درود
اینم واسه مدیریت هارد مناسب هست:
(کار با هاش خیلی سخت نیست.)
0reza666
17-04-16, 09:32
ممنون ولی قبل اینکه بگی در یه انجمن دیگه مین سوال برسیدم و با این برنامه ها تست کردم هیچی نشد
AOMEI.Partition.Assistant.Server.6.2
و
MiniTool.Partition.Wizard.All.Editions.9.1
و
Acronis.Disk.Director.12.0.3270
اصلا راهی نیس درایو سی حذف کنم اه...
0reza666
17-04-16, 12:12
این برنامه دانلود و نصب کردم زدم کل هارد حذف کردم خلاص اخیش
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
فقط عجله کردم همنطوری ویندز نصب کردم و حالا میخوام از داخل ویندز پارتیشن کنم من دو تا درایو میخوام که یکی c با حجم قبلیم باشه یعنی 65 و یکی هم d با حجم 400 بود قبلی باز همنطوری الان فقط نمیدونم این قسمت چه عددی وارد کنم تو دقیق انطوری بشه میشه یکی بهم کمک کنه؟
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 2qm90xclc9ya.png)
با برنامه
AOMEI Partition Assistant Server Edition 6.2.0
(Only the registered members can see the link 2qm90xclc9ya.png)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link ucwjesyciy0g.png)
ردیفش کردم
0reza666
26-04-16, 19:08
.
من به مشکل بر خوردم مثل اینکه باز هاردم GPT و
MBR اصلا عین فیلم نیس و گذینه ای نیس چه کنم؟؟؟
راهنمایی لطفا
AMD>INTEL
26-04-16, 19:25
من به مشکل بر خوردم مثل اینکه باز هاردم GPT و
MBR اصلا عین فیلم نیس و گذینه ای نیس چه کنم؟؟؟
راهنمایی لطفا
الان هاردتون MBR هست و مشکلی نیست .
مشکل را دقیق اعلام کنید تا توضیح بدم .
Kishnet
26-04-16, 19:33
دوستان دلیل اینکه هر از چند گاهی ویندوز خودبخ خود می پره چی میتونه باشه؟
0reza666
26-04-16, 19:34
ویندز دانلود کردم و میخوام نصب کنم نمیشه و فقط از رو سی دی های قدیمی ویندز میتونم نصب کنم از جمله 7.8 . 8.1 و 10 قدیمی این ارور ها هست.
با برنامه
Rufus 2.8.886 + Portable ساخت USB درایوهای Bootable (Only the registered members can see the link 0-Rufus.html)
داخل فلش ریختم.
حالا میرم برای نصب میاد ولی انگاری از من کدای میخواد بعد زیرش فلش کشیدم بزنم میتونم این مرحله رد کنم حتی بدون وارد کردن کد چیه منکه متوجه نشدم این قسمت اصلا چی میخوادا و برم برای نصب ولی
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link wdtpxqf8nzde.jpg)
ولی وقتی درایو سی چه فورمت کنم چه نکنم گذینه نکست کم رنگه و نمیشه بزنم بره برای نصب
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link bgx113j69m1h.jpg)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 2ulw938cl8z7.jpg)
رو هر سه درایو کلیک کنم همین اروره.
AMD>INTEL
26-04-16, 19:43
ویندز دانلود کردم و میخوام نصب کنم نمیشه و فقط از رو سی دی های قدیمی ویندز میتونم نصب کنم از جمله 7.8 . 8.1 و 10 قدیمی این ارور ها هست.
با برنامه
Rufus 2.8.886 + Portable ساخت USB درایوهای Bootable (Only the registered members can see the link 0-Rufus.html)
داخل فلش ریختم.
حالا میرم برای نصب میاد ولی انگاری از من کدای میخواد بعد زیرش فلش کشیدم بزنم میتونم این مرحله رد کنم حتی بدون وارد کردن کد چیه منکه متوجه نشدم این قسمت اصلا چی میخوادا و برم برای نصب ولی
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link wdtpxqf8nzde.jpg)
ولی وقتی درایو سی چه فورمت کنم چه نکنم گذینه نکست کم رنگه و نمیشه بزنم بره برای نصب
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link bgx113j69m1h.jpg)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 2ulw938cl8z7.jpg)
رو هر سه درایو کلیک کنم همین اروره.
دوست گرامی برید تو بایوس مادربرد و از حالت UEFI بگذارید روی حالت LEGACY توی دفترچه مادربردتون هم جای این گزینه را نشون داده . بعد دوباره بوت کنید درست میشه .
0reza666
26-04-16, 21:06
حل شد. هم من لینک دانلود نسخه ده جدید گذاشتم هم دوستان خوب حالا نصب کردم و کرک قدیمی و یکی هم جدید پیدا کردم نصب کردم ولی باز کرک نمیشه چه کنم. عکس ببینید
اینم عکس بیلد که در این تاپیک بعث کردیم
و ادرس تاپیک هم این
...
AMD>INTEL
26-04-16, 21:11
موقع فعال سازی باید ارتباط با اینترنت را قطع کنید .
این رو تست کنید
ÙØ¹Ø§Ù ساز ÙÛÙØ¯Ùز 10 - 8.1 ٠آÙÛØ³ 2010/2013/2016 ( Ø¢Ù¾Ø¯ÛØª 22 Ø¯Û 94 ) (Only the registered members can see the link)
0reza666
26-04-16, 21:32
.
خوب بود هر سه تارو دانلود و هر سه تارو تست و نصب کردم کرک یکم انگاری شده چون انگلیسی کنار کم شده ولی هنوزم هست چه باید کرد؟
...
AMD>INTEL
26-04-16, 21:39
خوب بود هر سه تارو دانلود و هر سه تارو تست و نصب کردم کرک یکم انگاری شده چون انگلیسی کنار کم شده ولی هنوزم هست چه باید کرد؟
...
کرک شده ...........
0reza666
26-04-16, 21:44
ولی بحرف شما اول فکر کردم کرک شده و اون اسم رو عکس هست ولی عکس عوض کردم دیدم نخیر از عکس نیس اون همش هست. چرا نمیره اون. البته اینم بگم ویندز های قدیمی مثلا 8 داشتم اگه کرک نمیشود الانکه مروگر فایرفاکس بازه اون نوشته ضاهر میشود ولی این ضاهر نمیشه رو مروگر و تو هیچ برنامه ای ضاهر نمیشه فقط رو دکستاپ میرم اون گوشه هست میشه دید الان نظر شما چیه کرک شده یا نشده؟؟؟
AMD>INTEL
26-04-16, 21:46
ولی بحرف شما اول فکر کردم کرک شده و اون اسم رو عکس هست ولی عکس عوض کردم دیدم نخیر از عکس نیس اون همش هست. چرا نمیره اون. البته اینم بگم ویندز های قدیمی مثلا 8 داشتم اگه کرک نمیشود الانکه مروگر فایرفاکس بازه اون نوشته ضاهر میشود ولی این ضاهر نمیشه رو مروگر و تو هیچ برنامه ای ضاهر نمیشه فقط رو دکستاپ میرم اون گوشه هست میشه دید الان نظر شما چیه کرک شده یا نشده؟؟؟
آموزش نصب ویندوز 10 بر روی ویندوز های قدیمی تر بدون از دست دادن اطلاعات و نرم افزارها
من این پیدا کردم گفتم اینجا بزارم و یه سوال دارم
اگه ویندز رو ویندز نصب کنیم و ویندز قبلی مشکل داشته باشه ویندز جدید که رو ویندز نصب کردیم به مشکل برنمیخوره چون از طریق بوت که نصب نکردیم و ویندز رو ویندز نصب کردیم دیگه؟؟؟
0reza666
25-05-16, 20:42
من باز مشکل دارم.
باز ارور gpt دارم در صورتی که هارد جی پیت هست چرا اینطوری هر کاری کردم نشد ویندز جدید نصب کنم لطفا بگین چیکار کنم
...
AMD>INTEL
25-05-16, 20:49
من باز مشکل دارم.
باز ارور gpt دارم در صورتی که هارد جی پیت هست چرا اینطوری هر کاری کردم نشد ویندز جدید نصب کنم لطفا بگین چیکار کنم
...
خوب باید برگردونید به بیسیک .
0reza666
25-05-16, 20:55
.
خوب چطور اینکارو انجام بدم من الان دوبار کل هارد حذف کردم بعد گذاشت ویندز عوض کنم اینطوری که سخته حی همش درایو دی حذف بشه کل اطلاعات حذف میشه دوباره پارتیشن بندی اووو میشه بگی الان من چیکار کنم تا ردیف بشه این مشکل دوستمم هست.
گذینه بیسیک نمیبینم...
AMD>INTEL
25-05-16, 21:15
کانورت بیسیک با هر نرم افزاری امکان پذیره .
0reza666
25-05-16, 21:22
من این برنامه دارم ولی
AOMEI Dynamic Disk Manager Unlmited / Pro / Server 1.2.0.0 (Only the registered members can see the link)
اون گذینه برام نمیاد تو عکس هست میگم. میشه یکم واضعتر توضیح بدی من الان باید دقیق چیکار کنم... ویندز قبلیم مشکل پیدا کرده حتما باید ویندز عوض کنم.
AMD>INTEL
25-05-16, 21:33
Boot Media Builder
را از سایت زیر بگیر و باهاش میتونی بوتیبل بسازی سیستم رو باهاش بوت کن و کانورت کن به بیسیک
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1 (Only the registered members can see the link)
Aaron Swartz
25-05-16, 21:43
من این برنامه دارم ولی
AOMEI Dynamic Disk Manager Unlmited / Pro / Server 1.2.0.0 (Only the registered members can see the link)
اون گذینه برام نمیاد تو عکس هست میگم. میشه یکم واضعتر توضیح بدی من الان باید دقیق چیکار کنم... ویندز قبلیم مشکل پیدا کرده حتما باید ویندز عوض کنم.
من این نرم افزار رو دارم ، دقیقا از همونجا هم دانلود کردم. شما اول هاردتون (کل هارد و نه فقط یه پارتیشن) رو انتخاب می کنی و از منوی پایینی سمت چپ ، روی گزینه Convert to GPT کلیک می کنی و منتظر میمونی تا کارش تموم بشه.
0reza666
25-05-16, 21:43
من تمام این برنامه های که گفتی در این تاپیک کل برنامه های که پارتیشن بندی انجام میدادن دارم مشکلی اینجاست یا اون گذینه نمیاد با برنامه های که باز میکنم یا میاد میزنم این میاد و هیچی نمیشه
.
مگه با اینکار ام بی ار نمیشه بعد دیگه نمیشه ویندز رو حالت جی پیت نصب کرد که...
تو صفحه های بعدی چک کن چی نوشتم هاردم جی پیت هست... ولی موقعه نصب ویندز باز میگه جی پیت...
Aaron Swartz
25-05-16, 21:45
من تمام این برنامه های که گفتی در این تاپیک کل برنامه های که پارتیشن بندی انجام میدادن دارم مشکلی اینجاست یا اون گذینه نمیاد با برنامه های که باز میکنم یا میاد میزنم این میاد و هیچی نمیشه
..
شما از نسخه پرتابل استفاده می کنید ؟
0reza666
25-05-16, 21:48
پرتابل چیه از همون سایت دانلود کردم سریال زدم.
Aaron Swartz
25-05-16, 21:49
هاردم جی پیت هست... ولی موقعه نصب ویندز باز میگه جی پیت...
خب پس احتمالا ویندوز تون مشکل داره. چه ویندوزی میخواهید نصب کنید ؟ ویندوز رو از کجا دانلود کردید ؟ از بیرون تهیه کردید ؟
0reza666
25-05-16, 21:51
میگم که ویندز ایراد پیدا کرده اره ویندز از بیرون گرفتم و سالمه چون همون برای سیستم برادر زاده ام نصبیدم. باید ویندز عوض کنم و ویندز7.8.8.1و10 دارم سیدیشو مشکل اصلی هاردم که بگین باید چیکارش کنم.
AMD>INTEL
25-05-16, 21:55
عزیز من با این برنامه سالها کار میکنم بارها کانورت بیسیک را انجام دادم .
0reza666
25-05-16, 21:57
من جسارت نکردم الان هاردم چه مرگشه من کارهای که گفتین دارم انجام میدم و اخطار میده هم عکس گرفتم گذاشتم انگار خودتون اینجا هستید دیگه هر چی شد عکس گرفتم براتون گذاشتم که دیگه چه کاری گفتین که من انجام نداده باشمش هان؟ الان چه باید کرد بتونم ویندز نصب کنم بدون حذف کردن کل هارد و از دست دادن همه اطلاعات اوف
AMD>INTEL
25-05-16, 21:58
من جسارت نکردم الان هاردم چه مرگشه من کارهای که گفتین دارم انجام میدم و اخطار میده هم عکس گرفتم گذاشتم انگار خودتون اینجا هستید دیگه هر چی شد عکس گرفتم براتون گذاشتم که دیگه چه کاری گفتین که من انجام نداده باشمش هان؟ الان چه باید کرد بتونم ویندز نصب کنم بدون حذف کردن کل هارد و از دست دادن همه اطلاعات اوف
شات یک برنامه دیگه گذاشتید AOEMI نه مینی تول
0reza666
25-05-16, 22:03
کلیک میکنم کجا فلش کشیدم گذینه بیزیک نمیاد اصلا
...
AMD>INTEL
25-05-16, 22:05
سمت چپ شاتی که گذاشتید نوشته CONVERT GPT TO MBR DISC
0reza666
25-05-16, 22:06
.
.
AMD>INTEL
25-05-16, 22:11
برای بار چندم در اپلود سنتر شهر سخت افزار اپلود کنید . باید پارتشین ها بکاپ بگیرید و دوباره پارتشین بندی کنی و تبدیل کنی به mBR
0reza666
25-05-16, 22:13
mBR کنم یعد چطور ویندز نصب کنم انطوری که بدتره و بعد ارور میده میگه باید جی پیت باشه هارد دیگه. میدونم یکم عجله ای شد اونجا اپلود کردم وگرنه بقیه صفحه هات همین تاپیک ببینید در اپلود سنتر شما اپ کردم عجله عجله عجله. ببخشینا هاردم داغونه شما میگین عکس...:1. (27): البته میدونم این مشکل شما نیس ولی عجله ای شد چشم در اپلود سنتر خود انجمن اپلود میکونم عکس هارو...
AMD>INTEL
25-05-16, 22:22
mBR کنم یعد چطور ویندز نصب کنم انطوری که بدتره و بعد ارور میده میگه باید جی پیت باشه هارد دیگه. میدونم یکم عجله ای شد اونجا اپلود کردم وگرنه بقیه صفحه هات همین تاپیک ببینید در اپلود سنتر شما اپ کردم عجله عجله عجله. ببخشینا هاردم داغونه شما میگین عکس...:1. (27):
روی حالت LEGACY بگذارید بایوس مادربردتون رو به راحتی MBR میشه .
Aaron Swartz
25-05-16, 22:31
.
.
ارور کاملا گویاست ، بخاطر وجود فایل های سیستمی هارد رو تبدیل نمی کنه ، یا باید با سی دی بوتیبل تبدیل رو انجام بدی یا همونطور که آقا امید گفت هارد رو MBR کنید و ویندوز نصب کنید.
0reza666
26-05-16, 10:28
.
با برنامه های پارتیشنی که داشتم بلخره با یکیشون زدم MBR و ر استارت شد خودش امد رو با یوس و از اونجای که هیچ وقت با بایواس نمیتونم کار کنم یعنی هم بلد نیستم هم وقتی میاد رو بایواس نه کیبورد درست حسابی کار میکنه نه موس در صورتی که موس کیبورد سالمه حتی بخاطر این مسعله یکی موس و یکی کیبورد جدید خریدم یا میاد رو بایواس جفتشون کار نمیکنن یا کار کنن لغزنده هستن یعنی من موس میزنم اینور بره خودش اروم اروم میره انور اصلا نمیشه کار کرد از اولم همینطوری بوده مشکل کجاست خدا میدونه.
بگزریم دیشب ویندز جدید نصب کردم گفتم الان اعلام کنم. ولی بایو اس چه مرگشه بهم بگین ممنون میشم.
0reza666
26-05-16, 10:32
.
یه سوال دیگه دارم.
اینکه من هر چی ویندز از این سایت یا سایت های دیگه دانلود میکنم
Windows 8.1 Professional x64 April 2016 (Only the registered members can see the link)
وقتی رو سی دی میزنم نصب نمیشه ولی ویندز بالا بیاد میتونم رو ویندز ویندز نصب کنم خوب چرا اینطوری میشه ویندز که سالمه از نرو هم که خوب پور میکنه دیگه مشکل کجاست؟
اینم بگم یبارم رو فلش با برنامه زدم و ویندز نصب کردم ولی رو سی دی پور کردم هیچ وقت موفق نشدم و بخاطر همین مسائل همش باید برم سی دی فروشی ویندز بخرم در صورتی که من شب ها دانلود رایگان دارم و خیلی راحت میتونم ویندز دانلود و رو دی وی دی پور کنم ولی پور میکنم به نتیجه ای نمیرسم.
AMD>INTEL
26-05-16, 13:32
یه سوال دیگه دارم.
اینکه من هر چی ویندز از این سایت یا سایت های دیگه دانلود میکنم
Windows 8.1 Professional x64 April 2016 (Only the registered members can see the link)
وقتی رو سی دی میزنم نصب نمیشه ولی ویندز بالا بیاد میتونم رو ویندز ویندز نصب کنم خوب چرا اینطوری میشه ویندز که سالمه از نرو هم که خوب پور میکنه دیگه مشکل کجاست؟
اینم بگم یبارم رو فلش با برنامه زدم و ویندز نصب کردم ولی رو سی دی پور کردم هیچ وقت موفق نشدم و بخاطر همین مسائل همش باید برم سی دی فروشی ویندز بخرم در صورتی که من شب ها دانلود رایگان دارم و خیلی راحت میتونم ویندز دانلود و رو دی وی دی پور کنم ولی پور میکنم به نتیجه ای نمیرسم.
با برنامه RUFUS به راحتی میتونید از ایزوی ویندوز فلش بوتیبل درست کنید و ویندوزتون را نصب کنید .