با سلام
فایل های درون مموری کارت به صورت متن درهم درآمده
آنتی ویروس هم چیزی پیدا نمیکنه
راه حلی هست که بشه مموری را فرمت کرد چون اجازه فرمت هم نمیده.
Cyberlife
15-04-16, 12:22
مارک و مدل مموری کارت رو ذکر کنید
AMD>INTEL
15-04-16, 12:43
با برنامه CHIP GENIUS 4 D یک اسکرین شات از فلشتون بگذارید .
hamidreza12
15-04-16, 22:19
چ خوب شد. من هم با یکی از فلشام همین مشکل رو دارم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
mohsen1367
16-04-16, 01:39
خراب شده یحتمل نفسهای آخرشه
منم دوتا رم داشتم اینجوری شدن بعد یه مدت سوختن :1. (28):
amirpcp30
16-04-16, 08:24
با سلام
فایل های درون مموری کارت به صورت متن درهم درآمده
آنتی ویروس هم چیزی پیدا نمیکنه
راه حلی هست که بشه مموری را فرمت کرد چون اجازه فرمت هم نمیده.
سلام دوست عزیز
ویروس به این حالت تغییرشون داده میتونه ویروسه پاک شده باشه اما اثراتش مونده باشه
برای فرمت سی دی ویندوز رو بزارید در بوت فرمتش کنید یا متصل کنید به گوشی یا سیستم عاملی غیر ویندوز و... (البته روی ویندوز سرور تست کردم فرمت میکنه)
:give_rose:
fernaspe
16-04-16, 11:06
با برنامه CHIP GENIUS 4 D یک اسکرین شات از فلشتون بگذارید .
خدمت شما
Only the registered members can see the linkخرچنگ-قورباغه-شدن-فایلهای-مموری-کارت-m1-jpg
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
ویروس به این حالت تغییرشون داده میتونه ویروسه پاک شده باشه اما اثراتش مونده باشه
برای فرمت سی دی ویندوز رو بزارید در بوت فرمتش کنید یا متصل کنید به گوشی یا سیستم عاملی غیر ویندوز و... (البته روی ویندوز سرور تست کردم فرمت میکنه)
:give_rose:
ممنون از توجه شما حتما انجام میدم روش شما را.
AMD>INTEL
16-04-16, 11:20
مشکل کنترلر داره . اگر روی power ful detection هم جواب نگرفتی . فلش باید بره گارانتی .
fernaspe
16-04-16, 11:32
مشکل کنترلر داره . اگر روی power ful detection هم جواب نگرفتی . فلش باید بره گارانتی .
مموری میکرو اس دی هستش
روی پاور فول دیتکشن ،ناشناخته میزنه گارانتی هم نداره،فکر کنم دور انداختنی باشه دیگه با این وضعیت
AMD>INTEL
16-04-16, 11:41
مموری میکرو اس دی هستش
روی پاور فول دیتکشن ،ناشناخته میزنه گارانتی هم نداره،فکر کنم دور انداختنی باشه دیگه با این وضعیت
اگر رم میکرو sd قضیه اش فرق میکنه . این برنامه را تست کنید . البته بگذارید تو خشاب sd
Only the registered members can see the link
fernaspe
16-04-16, 16:36
اگر رم میکرو sd قضیه اش فرق میکنه . این برنامه را تست کنید . البته بگذارید تو خشاب sd
Only the registered members can see the link
SD formatter هم هنگ میکنه تو ویندوز 8.1
راه دیگه ای هم هست؟
AMD>INTEL
16-04-16, 16:41
SD formatter هم هنگ میکنه تو ویندوز 8.1
راه دیگه ای هم هست؟
لینوکس لایو داری ؟ با اون بالا بیاد و توی لینوکس فرمت بزن
fernaspe
16-04-16, 19:21
لینوکس لایو داری ؟ با اون بالا بیاد و توی لینوکس فرمت بزن
لینوکس لایو ندارم امشب دان کنم فردا امتحان میکنم ُکدوم نسخه لینوکس بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید چون تا حالا تجربه کار با لینوکس را نداشتم
خیلی ممنونم از همراهیتون:11():
AMD>INTEL
16-04-16, 19:43
لینوکس لایو ندارم امشب دان کنم فردا امتحان میکنم ُکدوم نسخه لینوکس بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید چون تا حالا تجربه کار با لینوکس را نداشتم
خیلی ممنونم از همراهیتون:11():
knopix-ubuntu
هر کدوم که خواستید تست بزنید .فکر کنم ابونتو راحتر باشه برای شما
طرز کار باهاش هم مطلب آموزشی زیاده .
AMD>INTEL
18-04-16, 23:49
یک روش تجربی هم بهتون میگم ممکنه جواب بگیرید . مموری را حسابی با نایلون و چسب بسته بندی کنید و به مدت 72 ساعت بگذارید تو فریزر شاید جوب داد . البته برای آخرین راه هست که توصیه میکنم .
البته من از اسپری فریز استفاده میکنم . برای چندین بار در فاصله 20 دقیقه . ولی ممکنه خرید اسپری فریز برای شما صرف نداشته باشه .
Haswell
19-04-16, 05:12
معمولا هر شخصی باید تابحال سر و کارش با یکی دو تا از این کارت حافظه ها و فلشهای بی کیفیت و یا کلا تقلبی افتاده باشه که تراشه های بی کیفیت دارن و یا فیرمویر اونها دستکاری شده تا حجم بالایی نشون بده. بعد از امتحان کردن هزار راه و ترفند هم همیشه اتفاقی که میفته باز کردن درب سطل زباله هست