PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با تعداد هسته های پردازنده i7

حاج عارف
12-04-16, 14:07
سلام دوستان
به تازگی لپ تاپ من مشکلی پیدا کرده بود که هنگام انجام کارهای سنگین مثل بازی داغ میشد و خاموش میشد. چون یکی از احتمالات این بود که فنش رو گرد و خاک گرفته باشه باز کردم و تمیزش کردم ولی هنوز خمیر سی پی یو عوض نکردم. اما بازم درست نشد.خواستم دمای سی پی یو رو چک کنم یه نرم افزار نصب کردم و چیزی که جالب بود این بود که 2 تا هسته نشون میداد. در حالی سی پی یو core i7 باید 4 تا هسته نشون بده. تصویرشو میذارم دوستانی که تخصص دارن لطفا راهنمایی کنن.

Only the registered members can see the link

یه تصویر دیگه از یه لپ تاپ دیگه میذارم که اون هم core i7 هست:

Only the registered members can see the link

آیا سی پی یو اولی مشکلی داره؟ اصلا داریم یه همچین چیزی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AMD>INTEL
12-04-16, 14:14
پردازنده شما دو هسته ای هست . و درست نشان میده
Intel (Only the registered members can see the link)

amirpcp30
12-04-16, 14:20
سلام دوستان
به تازگی لپ تاپ من مشکلی پیدا کرده بود که هنگام انجام کارهای سنگین مثل بازی داغ میشد و خاموش میشد. چون یکی از احتمالات این بود که فنش رو گرد و خاک گرفته باشه باز کردم و تمیزش کردم ولی هنوز خمیر سی پی یو عوض نکردم. اما بازم درست نشد.خواستم دمای سی پی یو رو چک کنم یه نرم افزار نصب کردم و چیزی که جالب بود این بود که 2 تا هسته نشون میداد. در حالی سی پی یو core i7 باید 4 تا هسته نشون بده. تصویرشو میذارم دوستانی که تخصص دارن لطفا راهنمایی کنن.

یه تصویر دیگه از یه لپ تاپ دیگه میذارم که اون هم core i7 هست:

آیا سی پی یو اولی مشکلی داره؟ اصلا داریم یه همچین چیزی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
در ادامه ی صحبت دوستمون این رو اضافه کنم کلا سی پی یوهای i7 سری u دو هسته هستند شات دوم رو که شما گذاشتید qm هست
:give_rose:

AMD>INTEL
12-04-16, 14:21
این هم شات از سایت اینتل
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

حاج عارف
12-04-16, 14:23
ممنون از لطف شما بزرگواران.