PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپ تاپ

ramin1000
11-04-16, 12:33
سلام

من لپ تاپ ASUS N551VW - A رو قصد خرید دارم برای دانشگاه حدود 3800 قیمتشه تو این رنج قیمت لپ تاپی وجود داره که از این لپ تاپ بهتر باشه البته لپ تاپ هایی که کیبورد قرمز دارن رو معرفی نکنید

این لپ تاپ پورت vga نداره برای اینکه تو دانشگاه به ویدئو پروژکتور وصل بشه راه دیگه ای نداره چون خیلی از این لپ تاپ خوشم اومده

به راهنمایی هم کنید درباره صفحه 4k که می گن آیکن ها خیلی کوچیک نمایش داده می شه نسبت به فول اچ دی و اگه بخوام از طریق ویندوز آیکن ها رو بزرگ کنم (از قسمت display) خوب برای کار با نرم افزار ها فضا کم میارم نظر شما چیه

SajjadKhati
11-04-16, 12:46
تا استاد امید بیاد
لپتاپ از این بهتر از لحاظ کانفیگ که قطعا هست چون ایسوز قیمت هاش گرونتره (مثل لنوو و ایسر)
برای پورت هم میتونی مبدل HDMI به VGA بگیری که حدود 70 تومنی قیمت شونه
4K هم به نظر من خیلی کوچیکه ریزولیشن اش و اصلا به درد لپتاپ نمیخوره همچین ریزولیشن ای

AMD>INTEL
11-04-16, 12:53
در مجموع لپتاپ خوبیه . مورد مبدل هم سجاد جان توضیح دادند .

ramin1000
11-04-16, 13:22
تا استاد امید بیاد
لپتاپ از این بهتر از لحاظ کانفیگ که قطعا هست چون ایسوز قیمت هاش گرونتره (مثل لنوو و ایسر)
برای پورت هم میتونی مبدل HDMI به VGA بگیری که حدود 70 تومنی قیمت شونه
4K هم به نظر من خیلی کوچیکه ریزولیشن اش و اصلا به درد لپتاپ نمیخوره همچین ریزولیشن ای

آقا سجاد لطف می کنی مدل لنوو و ایسر که از لحاظ کانفیگ بهتر هستند رو معرفی کنی

راستی انقدر از ال ای دی های ال جی تعریف کردی که من هم با توجه به پولم رفتم یکیش رو خریدم خیلی با کیفیت در اومده

خیلی ممنونم از راهنمایی هات (البته همه پست هایی که برای دیگران گذاشته بودی رو نشستم خوندم و به این نتیجه رسیدم)

یه سوالی هم که خیلی وقته ذهنم رو درگیر کرده اینه که عکس پروفایلت چی رو می رسونه شاید خطای دید باشه داری سخنرانی میکنی اگه آره کجا:wink:

SajjadKhati
11-04-16, 14:32
آقا سجاد لطف می کنی مدل لنوو و ایسر که از لحاظ کانفیگ بهتر هستند رو معرفی کنی

راستی انقدر از ال ای دی های ال جی تعریف کردی که من هم با توجه به پولم رفتم یکیش رو خریدم خیلی با کیفیت در اومده

خیلی ممنونم از راهنمایی هات (البته همه پست هایی که برای دیگران گذاشته بودی رو نشستم خوندم و به این نتیجه رسیدم)

یه سوالی هم که خیلی وقته ذهنم رو درگیر کرده اینه که عکس پروفایلت چی رو می رسونه شاید خطای دید باشه داری سخنرانی میکنی اگه آره کجا:wink:

این مدل ایسر Acer Aspire V15 Nitro VN7-592G-71ZL - 15 inch Laptop با قیمت 3.365 تومن با گارانتی سازگار (البته فول اچ دی هه نه 4K و حافظه هیبریدی ssd هم نداره :Love-ssa~! (1):ولی از قیمت مناسب تری برخورداره)
البته اینو به خاطر داشته باش که گرونی ایسوز نباید بی حکمت باشه و به احتمال خیلی زیاد از کیفیت قطعات و خنک کنندگی خوبی باید برخوردار باشه (جدای حافظه هیبریدی و ...)

------------

تلویزیون الجی منظورته؟ خوب من نسبت به سامسونگ گفته بودم که پنل خاص خودش رو داره ولی بقیه ی شرکت ها که از پنل الجی استفاده میکنن و بنابراین کیفیت تصویرشون مثل الجی هه ، نظری ندادم (البته گاها ارزونتر هم هستن) . البته توی الجی من از مدل 42LB65200 خوشم میاد نسبت قیمت به امکاناتی که داره واقعا خوبه وگرنه تو بقیه ی مدلا شاید خودمم باشم تو برندای دیگه هم فکر کنم (مثل برند اسنوای ایرانی که از پنل الجی استفاده میکنه و محدودیت ضبط فیلم هم نداره)
حالا نمیدونم کدوم تاپیک رو میگی :1. (23):