سلام من میخوام سیستمم رو بروز کنم با فروش سیستم قبلی الان ۳۵۰۰ بودجه دارم با یه اس اس دی ۱۲۰ گیگ مانیتور هم میخوام خودم به سیستم زیر رسیدم :
MB:Asus B150 Pro
Cpu:Intel Core i5 6600
Ram:GSkill Ripjaws V 2*4=8Gb DDR4 2133Mhz CL15
VGA:Zotac GTX 970 AMP! Omega Core EDITION
HDD:WD Caviar Blue 1t
ODD:Asus 24X DRW-24D3ST
CPU Cooler:Green Notus 100-PWN
PSU:Cooler Master B600 Ver.2
Case:Green X2 Jaguar
سیستم میشه حدوده ۳۳۰۰ که بودجه ای واسه مانیتور نمیمونه آیا میشه با بایین آورن مدل وسایل غیر از VGA-Cpu-MB میشه بودجه رو کم کرد و به مانیتور اختصاص داد نظرتون درمورد سیستم انتخابی چیه؟ اگه بیشنهادی هم دارین مطرح کنین . من خودم یه مانیتور قدیمی دارم 19 اینچ تخت LCD با وضوع 1440x900 و تاخیر ۵ میلی ثانیه که فقط بورت وی جی ای میخوره ولی اونو میشه با تبدیل حل کرد بنظرتون میشه ازش تا حدود شش ماه استفاده کنم و بعد اقدام به خرید مانیتور جدید کنم ممنون میشم راهنمایی کنین.
AMD>INTEL
07-04-16, 13:46
کانفیگ نسبتا خوبه . ولی پیشنهاد میکنم با این گرافیک به کمتر از GREEN X3 VIPER فکر نکنید . باید فکر بعدها و روزهای گرم هم کرد .
هارد هم پیشنهاد میکنم سیگیت بگیرید . وسترن های بلوی جدید همون وسترن های گرین هستند . پس دردسرش ارزش نداره
بله میتونید از همین مونیتور بهره ببرید بودجتون که بالا رفت یه مونیتور مناسب خرید کنید .
ما بقی قطعات هم مناسب هستند .
AMD>INTEL
07-04-16, 13:52
فقط DVD WRITER را یا پایونیر بگیرید یا HP . اسوس خیلی خرابی داره .
lei
07-04-16, 13:52
کانفیگ نسبتا خوبه . ولی پیشنهاد میکنم با این گرافیک به کمتر از GREEN X3 VIPER فکر نکنید . باید فکر بعدها و روزهای گرم هم کرد .
هارد هم پیشنهاد میکنم سیگیت بگیرید . وسترن های بلوی جدید همون وسترن های گرین هستند . پس دردسرش ارزش نداره
بله میتونید از همین مونیتور بهره ببرید بودجتون که بالا رفت یه مونیتور مناسب خرید کنید .
ما بقی قطعات هم مناسب هستند .
ممنون کیس رو x3 برمیدارم مدل هارد سیگیت هم معرفی میکنین بعدش باور و cpu cooler مناسب هستش و کم نمیاره؟ اگه اینطور باشه کل ۳۵۰۰ بودجه رو میخوام واسه سیستم خرج کنم غیر از کیس بنظرتون چه چیز های تغییر کنن؟
lei
07-04-16, 13:55
فقط DVD WRITER را یا پایونیر بگیرید یا HP . اسوس خیلی خرابی داره .
فقط تو DVD WRITER مشکل داره یا تو مادربردم هست اخه الان یه سیستم دارم ۱۰ ساله داره کار میکنه مادربرد و رایترش ایسوسه
AMD>INTEL
07-04-16, 13:59
ممنون کیس رو x3 برمیدارم مدل هارد سیگیت هم معرفی میکنین بعدش باور و cpu cooler مناسب هستش و کم نمیاره؟ اگه اینطور باشه کل ۳۵۰۰ بودجه رو میخوام واسه سیستم خرج کنم غیر از کیس بنظرتون چه چیز های تغییر کنن؟
کیس همون X3 VIPER
هارد هم یک نوع سیگیت در بازار هست . انواع مختلف نداره .
2 تراش به صرفه تره ST2000DM001
242 هست
DVD WRITER هم پایونیر بگیر
به جای فن پشت کیس X3 که سایز 12 هست . یک فن زیر را بگیر
Enermax Twister Storm 120mm
AMD>INTEL
07-04-16, 14:02
فقط تو DVD WRITER مشکل داره یا تو مادربردم هست اخه الان یه سیستم دارم ۱۰ ساله داره کار میکنه مادربرد و رایترش ایسوسه
رایترهاش که افتضاح هستند این را اکثر بازار ازش خبر دارند .
درباره برد شخصا گیگابایت رو میپسندم .تا حالا مشکلی نداشتم . چون تعداد بالا برای شرکت هایی که کار میکنیم تهیه میکنم .
lei
07-04-16, 14:04
رایترهاش که افتضاح هستند این را اکثر بازار ازش خبر دارند .
درباره برد شخصا گیگابایت رو میپسندم .تا حالا مشکلی نداشتم . چون تعداد بالا برای شرکت هایی که کار میکنیم تهیه میکنم .
منم نظرم رو گیگاس ولی این مدلی که من میخوام رو موجود نداشت به نظر شما همین خوبه یا یه مدل از گیگا بگیرم ؟
AMD>INTEL
07-04-16, 14:08
منم نظرم رو گیگاس ولی این مدلی که من میخوام رو موجود نداشت به نظر شما همین خوبه یا یه مدل از گیگا بگیرم ؟
Gigabyte GA-H170-D3HP
گزینه خوبیه از گیگابایت . این بردی که انتخاب کردی یک مدل بالاتر هم داره Asus B150 PRO GAMING-AURA که از این که انتخاب کردی بهتر هست .
ولی به شخصه اگر برای خودم میخواستم تهیه کنم Gigabyte GA-H170-D3HP انتخابم بود .
lei
07-04-16, 14:25
Gigabyte GA-H170-D3HP
گزینه خوبیه از گیگابایت . این بردی که انتخاب کردی یک مدل بالاتر هم داره Asus B150 PRO GAMING-AURA که از این که انتخاب کردی بهتر هست .
ولی به شخصه اگر برای خودم میخواستم تهیه کنم Gigabyte GA-H170-D3HP انتخابم بود .
سیستم نهایی این شد از شما بسیار ممنونم اگه سوالی داشتم میبرسم .
بسیار عالی . هر سوالی داشتید بپرسید مشکلی نیست .
فقط اگر تا به حال پردازنده اسکای لیک نبستید از فروشنده بخواهید فن و CPU روی مادربرد نصب کنه . چون پایه های سوکتش حساسه .