PDA

مشاهده نسخه کامل : تا 2 مليون APU يا Intel بهتره ؟

mousso
06-04-16, 20:33
سلام
چند روز پيش نسل هقتم APU هاي AMD معرفي شد كه ما‍ژول هاي DDR4 هم پشتيباني ميكنند و طبق گفته هاي خودشون با مصرف كمتر و بازده بيشتر ميتونه تصاوير UHD/4K رو پوشش بده با هرتز بالا .
حالا سوال هام اينه كه اين پردازنده ها روي چ سوكتي نصب ميشن ؟‌
و اينكه چ زماني وارد بازار ايران براي خريد ميشه ؟
عايا بصرفه هست كه APU ةاي نسل 7 رو به Intel نسل 6 با گرافيك جدا ترجيه داد ؟ (براي بودجه هاي محدود . مثلا تا 2مليون تومن)
ممنون ميشم دوستان يك توضيحي در اين باره بدهند

AMD>INTEL
06-04-16, 20:46
برای نسل جدید پردازنده های AMD باید صبر کرد تا اکنبر تا به دست وبسایت های بررسی سخت افزار برسه تا عملکردشون مشخص بشه . البته با توجه به بازنگری های که AMD در این سری از پردازنده ها انجام داده شاهد افزایش عملکرد خواهیم بود ولی اینکه چقدر بهبود پیدا کنه باید منتظر بود . از الان نمیشه گمانه زنی قطعی کرد .پردازنده جدید AMD روی سوکت AM4 قرار میگیرند .

Pr0m3en
06-04-16, 20:49
دوست عزيز اگه سیستم نیاز داری برو اینتل بگیر
تا پردازنده های جدید وارد شن و قیمتشون ثابت شه پیر شدی

فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk

mousso
06-04-16, 20:51
برای نسل جدید پردازنده های AMD باید صبر کرد تا اکنبر تا به دست وبسایت های بررسی سخت افزار برسه تا عملکردشون مشخص بشه . البته با توجه به بازنگری های که AMD در این سری از پردازنده ها انجام داده شاهد افزایش عملکرد خواهیم بود ولی اینکه چقدر بهبود پیدا کنه باید منتظر بود . از الان نمیشه گمانه زنی قطعی کرد .پردازنده جدید AMD روی سوکت AM4 قرار میگیرند .

پس نميشه اميدوار به عرضشون تا تبستون بود ؟
با اين حال اگه بخوام تا تابستون امسال يك سيستم تا دومليون جمع كنم (فقط كيس) ،‌ بهتره از APU ةاي AMD استفاده كنم يا از همون Intel ؟ پيشنهاد شما چيه ؟
كاربري هم بازي هست ولي ن بازي هاي خيلي سنگين .

AMD>INTEL
06-04-16, 21:21
پس نميشه اميدوار به عرضشون تا تبستون بود ؟
با اين حال اگه بخوام تا تابستون امسال يك سيستم تا دومليون جمع كنم (فقط كيس) ،‌ بهتره از APU ةاي AMD استفاده كنم يا از همون Intel ؟ پيشنهاد شما چيه ؟
كاربري هم بازي هست ولي ن بازي هاي خيلي سنگين .

عرض کردم خدمتتون صبر کنید سری جدید AMD وارد بازار بشند . بنچمارک هاشون منتشر بشه بعد میشه نظر داد . روی هوا که نمیشه نظر داد .

mousso
07-04-16, 13:08
عرض کردم خدمتتون صبر کنید سری جدید AMD وارد بازار بشند . بنچمارک هاشون منتشر بشه بعد میشه نظر داد . روی هوا که نمیشه نظر داد .

بله متوجه شدم !
منظورم با APU هاي فعلي موجود در بازار هست .

AMD>INTEL
07-04-16, 13:19
یک سیستم COREI3 اینتل با گرافیک R7 360 2GB DDR5 گیگابایت را پیشنهاد میکنم .