ورود

مشاهده نسخه کامل : مودم ip link

mosafer=22
05-04-16, 11:16
درود
دوروز پیش مودم ip -link wdl-rt2tr2r گرفتم پیشنهاد فروشنده این مودم بود بر حسب اعتمادی که کردم خرید انجام دادم.95000 هم قیمت مودم شد چند روزه تو سایتای مختف رفتم گویا برند زیاد معتبری نیست و فروشنده زیاد نداره .نظر شما دوستان رو خواستم در مورد کیفیت و معایب این مودم .ممنون

javaheri69
05-04-16, 11:40
با سلام به دوستان عزیزم...میخام مودم وایفای دار بخرم متاسفانه نمیدونم چ مدل و ..بخرم Only the registered members can see the linkمیشه راهنمایی کنید..Only the registered members can see the linkفقط ناگفته نمونه من مودم دارم تی پی لینک هست.اما مودم معمولی هست به همین خاطر میخام عوضش کنم.تنکس

noruzi
05-04-16, 13:42
درود
D-link2750 u

AMD>INTEL
05-04-16, 14:17
درود
دوروز پیش مودم ip -link wdl-rt2tr2r گرفتم پیشنهاد فروشنده این مودم بود بر حسب اعتمادی که کردم خرید انجام دادم.95000 هم قیمت مودم شد چند روزه تو سایتای مختف رفتم گویا برند زیاد معتبری نیست و فروشنده زیاد نداره .نظر شما دوستان رو خواستم در مورد کیفیت و معایب این مودم .ممنون

از برندهای شناخته بازار تهیه کنید مثل TP-LINK

AMD>INTEL
05-04-16, 14:50
با سلام به دوستان عزیزم...میخام مودم وایفای دار بخرم متاسفانه نمیدونم چ مدل و ..بخرم Only the registered members can see the linkمیشه راهنمایی کنید..Only the registered members can see the linkفقط ناگفته نمونه من مودم دارم تی پی لینک هست.اما مودم معمولی هست به همین خاطر میخام عوضش کنم.تنکس

برای سوالتون تاپیک جداگانه بزنید .

STUXNET
06-04-16, 11:11
چندوقت پیش برای نصب رفته بودم -که از شرکت برای نصب اینترنت این مودم رو نصب کرده بودن ک واقعا اول فکر کردم ایرانی هست از جنس نامرغوب پلاستیک وغیره --بگذریم اون جای خود.
اینکه مودم تو هرحالت یعنیح تی ریستش ک کردم بازم چارغ adslفقط چشمک میزد هیچ کاری نمیکرد.وثابت بود.

mosafer=22
06-04-16, 11:46
درود
قبل از اینکه تحقیق کنم خرید کردم و متاسفانه تنها ملاک من اعتمادی بود که به قروشنده کردم و با قیمت زیادی خریدم 95000 تومان که با این قیمت با 10 یا 15 بیشتر ایسوس میتونستم بخرم یا پایینتر از او دی لینک و تپی لینک

AMD>INTEL
06-04-16, 13:56
درود
قبل از اینکه تحقیق کنم خرید کردم و متاسفانه تنها ملاک من اعتمادی بود که به قروشنده کردم و با قیمت زیادی خریدم 95000 تومان که با این قیمت با 10 یا 15 بیشتر ایسوس میتونستم بخرم یا پایینتر از او دی لینک و تپی لینک

همیشه محصولاتی را تهیه کنید که در بازار جوابشون را پس داده باشند . حرف فروشنده هم هیچوقت قابل استناد نبوده

STUXNET
06-04-16, 14:34
100همیشه فروشنده ها ملاک رو برفروش سریع میدونن -یعنی بیشتر به فکرسودن تا رضایت مشتری