ورود

مشاهده نسخه کامل : عدم شناسایی هارد در کامپیوتر بعد از اتصال به تلوزیون

haj_farbod
03-04-16, 14:43
سلام ، من هاردم رو دادم دست یه بنده خدایی اونم زده به تلوزیون خونشون ، بعد الان هارد دیگه توی مای کامپیوتر شناسایی نمیشه ! اما توی دیسک منیجمنت شناسایی شده ( دیسک 1 )

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
03-04-16, 15:02
با برنامه MINITOOL باید پارتشین ریکاوری کنید .
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1 (Only the registered members can see the link)

haj_farbod
03-04-16, 16:13
با برنامه MINITOOL باید پارتشین ریکاوری کنید .
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1 (Only the registered members can see the link)

خیـــــــلی ممنون از راهنمایی شما :love:

هارد درست شد

همین صب بردم پیش یه تعمیرکار ، میخواست 60 هزار تومن بگیره درستش کنه ؛ چه پول هایی از مردم میگیرن :|

AMD>INTEL
03-04-16, 16:34
خواهش میکنم . خوشحالم مشکلت حل شد .

olden
17-04-16, 20:39
واسه من هم یه همچین مشکلی پیش اومده...یه هارد رو کنار هاردم تو سیستم بستم و وقتی ویندوز بالا میاد تو مای کامپیوتر هارد رو اصلا نمیاره...توی دیسک منیجمنت نشونش میده ولی اسمی نداره (تو پرانتز اخرش زده:gpt protective partition)کلیک راست هم که میکنم روش هیچ گزینه ای فعال نیست

AMD>INTEL
17-04-16, 21:05
واسه من هم یه همچین مشکلی پیش اومده...یه هارد رو کنار هاردم تو سیستم بستم و وقتی ویندوز بالا میاد تو مای کامپیوتر هارد رو اصلا نمیاره...توی دیسک منیجمنت نشونش میده ولی اسمی نداره (تو پرانتز اخرش زده:gpt protective partition)کلیک راست هم که میکنم روش هیچ گزینه ای فعال نیست

باید تبدیل بشه به mbr تا مشکل حل بشه .convert to mbr

olden
17-04-16, 21:24
باید تبدیل بشه به mbr تا مشکل حل بشه .convert to mbr

با برنامه خاصی باید این کارو کرد یا خود ویندوز داره؟دیتاها پاک میشه؟با برنامه EaseUS Partition میشه تبدیل کرد؟

AMD>INTEL
17-04-16, 21:27
با برنامه خاصی باید این کارو کرد یا خود ویندوز داره؟دیتاها پاک میشه؟با برنامه EaseUS Partition میشه تبدیل کرد؟

با مینی تول که به دوستمون گفتم . بهترین برنامه در این زمینه هست .

olden
17-04-16, 21:29
دیتاها نمیدونین پاک میشه یا نه؟

AMD>INTEL
17-04-16, 21:43
دیتاها نمیدونین پاک میشه یا نه؟

عموما نمیشن ولی کار با این برنامه ها همیشه باید زمانی انجام بشه که دیتاها را بکاپ گرفته باشید .