PDA

مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن لپ تاپ Vaio

masiria
31-03-16, 23:53
سلام دوستان

لپتاپ من Vaio با مدل دقیق VPCF137FX . روش ویندوز 10 نصب کردم

لپ تاپم بعد از یه مدت کوتاه کار کردن دمای cpu خیلی میره بالا و فنش به شدت کار میکنه و سیستم کاملا هنگ میکنه یعنی حتی موس کار نمیکنه

من دقت کردم دیدم تو task manager کارکرد هارد خیلی بالاست حتی میرسه به 100 درصد با این که کار خاصیم نمیکنم البته نمیدونم ربط داره یا نه

اینم عکسی که گرفتم از task manager و دمای cpu موقع هنگ

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
01-04-16, 00:15
خود سونی هم توصیه کرده از نصب ویندوز روی لپتاپ های سونی خوداری بشه . حداقل تا زمانی که پچ مورد نظر برای لپتاپ های این شرکت منتشر بشه

masiria
01-04-16, 10:31
خود سونی هم توصیه کرده از نصب ویندوز روی لپتاپ های سونی خوداری بشه . حداقل تا زمانی که پچ مورد نظر برای لپتاپ های این شرکت منتشر بشه

مرسی بابت راهنمایی
ولی منظور شما ویندوز 10 بود دیگه درسته ؟؟

Nima061
01-04-16, 12:15
سلام بله منظورشون ویندوز 10 بود

masiria
03-04-16, 21:52
دوستان ویندوز 7 نصب کردم مشکل هنگ کردن حل شد فقط یه نکته دیگه ذهنم مشغول کرده
در حالت عادی دمای cpu بین 70 تا 80 و وقتی یه بازی مثل pes اجرا میکنم دماش به 91-92 درجه میرسه
دمای 90 درجه برای cpu لپ تاپ عادیه ؟؟؟؟؟؟

AMD>INTEL
03-04-16, 22:02
دوستان ویندوز 7 نصب کردم مشکل هنگ کردن حل شد فقط یه نکته دیگه ذهنم مشغول کرده
در حالت عادی دمای cpu بین 70 تا 80 و وقتی یه بازی مثل pes اجرا میکنم دماش به 91-92 درجه میرسه
دمای 90 درجه برای cpu لپ تاپ عادیه ؟؟؟؟؟؟

لپتاپ شما باید سرویس بشه . خمیر سیلیکون جدید زده بشه .

masiria
03-04-16, 23:00
لپتاپ شما باید سرویس بشه . خمیر سیلیکون جدید زده بشه .

دمای cpu با real temp به ترتیب در حالت عادی و موقع اجرای بازی و بلافاصله بعد از اجرای بازی
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
04-04-16, 00:55
دمای cpu با real temp به ترتیب در حالت عادی و موقع اجرای بازی و بلافاصله بعد از اجرای بازی
Only the registered members can see the linkهنگ-کردن-لپ-تاپ-vaio-snap2-jpgOnly the registered members can see the linkهنگ-کردن-لپ-تاپ-vaio-snap3-jpgOnly the registered members can see the linkهنگ-کردن-لپ-تاپ-vaio-snap4-jpg

باید سرویس بشه .

masiria
12-04-16, 22:30
دوستان عزیز فن لپ تاپ عوض کردم مشکل یکی دو روزی حل شده بود ولی باز شروع شد
ویندوز که بالا میاد دما به حدود ۷۰-۸۰ میرسه
ولی یه نکته ای هست روی همین لپ تاپ اوبونتو نصب کردم ولی اصلا سیستم دماش بالا نمیره
به نظرتون مشکل نرم افزاریه ؟؟؟؟

AMD>INTEL
12-04-16, 22:57
دوستان عزیز فن لپ تاپ عوض کردم مشکل یکی دو روزی حل شده بود ولی باز شروع شد
ویندوز که بالا میاد دما به حدود ۷۰-۸۰ میرسه
ولی یه نکته ای هست روی همین لپ تاپ اوبونتو نصب کردم ولی اصلا سیستم دماش بالا نمیره
به نظرتون مشکل نرم افزاریه ؟؟؟؟

ابونتو فرق داره . یک کول پد بگیر . حتما خمیر خوب استفاده نکرده اون که سرویس کرده

masiria
18-07-16, 19:58
سلام دوستان
روی همین لپ تاپم ویندوز 7 نصبه . فن cpu عوض کرده همونطور که قبلا گفتم یکبار دیگه هم چک کرد و خمیر سیلیکونش بیشتر کرد
الان بازی مثل pes که اجرا میکنم دمای cpu به 85 و گرافیک به 82-83 هم میرسه و بعد از یه مدت کوتاه وسط بازی کلا صفحه سیاه میشه و لپ تاپ هنگ میکنه .
بعد این قضیه لپ تاپ که روشن میکنم یه اروری تو action center میاد که video hardware error نوشته
دوستان به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟:1. (27):

AMD>INTEL
18-07-16, 20:03
سلام دوستان
روی همین لپ تاپم ویندوز 7 نصبه . فن cpu عوض کرده همونطور که قبلا گفتم یکبار دیگه هم چک کرد و خمیر سیلیکونش بیشتر کرد
الان بازی مثل pes که اجرا میکنم دمای cpu به 85 و گرافیک به 82-83 هم میرسه و بعد از یه مدت کوتاه وسط بازی کلا صفحه سیاه میشه و لپ تاپ هنگ میکنه .
بعد این قضیه لپ تاپ که روشن میکنم یه اروری تو action center میاد که video hardware error نوشته
دوستان به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟:1. (27):

عدم نصب صحیح هیت سینک و نامناسب بودن فن تهیه شده و همینطور بی کیفیت بودن خمیر (خمیر مقدارش مهم نیست کیفیت خمیر مهمه )

masiria
24-07-16, 08:40
دوستان ببخشيد اينقد اذيتتون ميكنم
من دقت كردم ديدم وقتي شارژروو وصل ميكنم به لپ تاپ دماي cpu ميره بالا و به طبعش سرعت فن هم بيشتر ميشه (حتي در حالتي كه سيستم كاري انجام نميده )
به نظر شما مشكل ميتونه از شارژر يا مدار تغذيه باشه يا اين افزايش دما عاديه ؟؟؟
البته دما كم بالا نميره حدود 10 درجه بالا ميره

AMD>INTEL
24-07-16, 11:04
شارزإ باید ولتاژ گیری باشه اینطوری نمیشه نظر داد