ورود

مشاهده نسخه کامل : تغییر ظاهر درایو های ویندوز

ashkan4030
27-03-16, 16:41
با سلام...من یک تم برای ویندوز نصب کردم روی کامپیوتر و بعد از این که از اون تم خوشم نیومد پاکش کردم کامل ولی بعد از ریستارت ویندوز درایو های مای کامپیوترم به این شکل دراومده..فقط همین درایوها مشکل پیدا کرده توی ظاهرش وگرنه ظاهر فولدرها و ...اوکی هستش...چجوری باید به حالت قبلی برش گردونم؟

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
27-03-16, 16:47
در سایت زیر بصورت تصویری توضیح داده
How to Fix Corrupt Drive Icons Problem in My Computer Window? - AskVG (Only the registered members can see the link)

ashkan4030
27-03-16, 17:36
در سایت زیر بصورت تصویری توضیح داده
How to Fix Corrupt Drive Icons Problem in My Computer Window? - AskVG (Only the registered members can see the link)

من الان طبق اموزش پیش رفتم
Only the registered members can see the link
و drives icons رو دیلیت و کامپیوتر رو ریستارت کردم ولی بازم تغییری توی ظاهر درایوا رخ نداد و همون طوری باقی مونده...!مشکلش از چیه؟

AMD>INTEL
27-03-16, 17:43
یوزتون ادمین باشه و پنجره ها و برنامه های بسته باشه بدون مشکل کار انجام میشه .

ashkan4030
27-03-16, 17:56
یوزتون ادمین باشه و پنجره ها و برنامه های بسته باشه بدون مشکل کار انجام میشه .

یوزتون ادمین باشه یعنی چی؟الان پنجره ها رو هم کامل بستم و هیچ برنامه ای باز نبود و بازم پاک کردم اون فولدرو و ریستارت کردم ولی تغییری نمیکنه!!:1.:چیکار کنم؟راه دیگه ای وجود نداره..چرا درست نمیشه؟ :1.:

AMD>INTEL
27-03-16, 17:56
یک روش دیگه :
How To Rebuild Icon Cache In Windows 7 To Repair Icons (Only the registered members can see the link)

ashkan4030
27-03-16, 18:11
یک روش دیگه :
How To Rebuild Icon Cache In Windows 7 To Repair Icons (Only the registered members can see the link)

این مسیرو پیدا نمیکنم توی کامپیوترم؟
C:\Users\username\AppData\Local

AMD>INTEL
27-03-16, 18:13
به جای یوزر نیم user name باید اسم یوزر ویندوزتون رو بنویسید .

ashkan4030
27-03-16, 18:31

الان دقیق این روش هم رفتم ولی جواب نمیده...من ویندوز سون ترانسفورماتیون پک رو نصب کردم و بعدش حذف کردم این جوری شد...!!انگار ذخیره شده و درست نمیشه!چرا درست نمیشه ؟یعنی باید ویندوزمو عوض کنم!!:1. (27):

ashkan4030
27-03-16, 21:20

اوکی الان درست شد همه چی:lol: