سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزی و تبریک سال نو
من یه لپپ تاپ استوک مدل lenovo w510 - i7 - vga : quadro 880
این سیستم با باطری بهترین کار ایی و سرعت عمل رو داره ولی وقتی به برق وصل میکنم خیلی کند میشه به طوری صبر آدم سرمیاد
ممنون میشم راهنماییم بکنید
AMD>INTEL
26-03-16, 22:20
بایوس اپدیت را از سایت LENOVO بگیرید و اپدیت کنید . اگر برطرف نشه باید لپتاپ توسط تعمیرکار بررسی بشه . ممکنه مشکل در قسمت تغذیه یا شارژ باشه .
amirpcp30
26-03-16, 23:40
سلام دوست عزیز
اگه امکان داره کندی رو بیشتر توضیح بدید ، سرعت سی پی یو پایین میاد یا در بازی کارت گرافیک کند تر عمل میکنه یا غیره؟ میتونید cpu-z رو نصب کنید و ببینید در هر دو حالت فرکانس سی پی یو چند هست (تحت لود هم بزارید تا کاملتر مشخص شه)
:give_rose:
navidseyfi
27-03-16, 16:51
سلام دوست عزیز
اگه امکان داره کندی رو بیشتر توضیح بدید ، سرعت سی پی یو پایین میاد یا در بازی کارت گرافیک کند تر عمل میکنه یا غیره؟ میتونید cpu-z رو نصب کنید و ببینید در هر دو حالت فرکانس سی پی یو چند هست (تحت لود هم بزارید تا کاملتر مشخص شه)
درود دوست گرامی
منظورم از کند شدن که وقتی با باطری هست همه کارش هاش سریعه مثال ساده باز کردن مای کامپیوتر
وقتی با باطری هست خیلی سریع و در عرض چند صدم ثانیه باز میشه ولی وقتی به برق متصل میشه این کار حدود 5 ثانیه طول میکشه:((((((((((((
amirpcp30
27-03-16, 17:00
درود دوست گرامی
منظورم از کند شدن که وقتی با باطری هست همه کارش هاش سریعه مثال ساده باز کردن مای کامپیوتر
وقتی با باطری هست خیلی سریع و در عرض چند صدم ثانیه باز میشه ولی وقتی به برق متصل میشه این کار حدود 5 ثانیه طول میکشه:((((((((((((
سلام مجدد
همونطور که دوستمون گفتند بایوس رو آپدیت کنید + شات از cpu-z همونطور که گفتم قرار بدید
aalpsat
14-04-16, 17:11
سلام منن دقیقا همین مشکل برام پیش اومده لپتاپ من اچ پی هست فکر کنن ایراد از شارژر باشه چون باتری هم بیشتر از ۵۰ درصد شارژ نمیشه!
الان شارژر رو باز کردم هیچ اثری از داغی روی بردش نیست خازن ها هم سالمن و باد کردگی ندارن سه تا ترانزیستور داره که من شکم به یکی از اونا بود ولی موقع کار هر سه تا گرم میشن! یه دیود نزدیک یکی از ترانزیستور ها هست که با اهمتر تستش کردم نشتی نداره ولی اهمش نزدیک ۱ کیلو هست! ایراد میتونه از این باشه ؟! ولتاژ خروجی هم ۶. ۱۹ ولت هست که موقع وصل بودن به لپتاپ به ۱۶ میرسه. ببخشید زیاد شد
Sent from my HUAWEI Y511-U30
AMD>INTEL
14-04-16, 17:19
شما با شارژر دیگه تست کنید . شارجر خودتون هم باید دقیق تست بشه اینطوری نمیشه نظر داد .
aalpsat
14-04-16, 20:58
شما با شارژر دیگه تست کنید . شارجر خودتون هم باید دقیق تست بشه اینطوری نمیشه نظر داد .
ممنون از پاسخ سریع شما
چشم با یه شارژر دیگه هم تست میکنم
متاسفانه شارژر اصلی خودش نیست و چینی هستش هنوز دو ماه نشده خریدمش!
واسه همین بیشتر شکم روی شارژر هست
AMD>INTEL
14-04-16, 21:02
ممنون از پاسخ سریع شما
چشم با یه شارژر دیگه هم تست میکنم
متاسفانه شارژر اصلی خودش نیست و چینی هستش هنوز دو ماه نشده خریدمش!
واسه همین بیشتر شکم روی شارژر هست
شارژر های اصلی را تعمیرکارها موجود دارند . چون لپتاپ های خراب زیاد میخرند . موقع خرید باید به سه پارامتر روی چارجر توجه داشته باشید
1-ولتاژ
2-آمپراژ
3-واتاژ
چون اگر آمپر و واتاژ کمتر باشه دستگاه روشن میشه ولی باطری شارج نمیشه و ممکنه بعضی از قطعات درست کار نکنند .
Pr0m3en
14-04-16, 21:03
شارژر های اصلی را تعمیرکارها موجود دارند . چون لپتاپ های خراب زیاد میخرند . موقع خرید باید به سه پارامتر روی چارجر توجه داشته باشید
1-ولتاژ
2-آمپراژ
3-واتاژ
چون اگر آمپر و واتاژ کمتر باشه دستگاه روشن میشه ولی باطری شارج نمیشه و ممکنه بعضی از قطعات درست کار نکنند .
درود
آقا این عجیبه که گوشی من فقط با شارژر 2 آمپر شارژ میشه و با کامپیوتر و شارژر های متفرقه شارژ نمیشه؟