ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل حاد هارد سامسونگ

mostafa3123
22-03-16, 12:47
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل و تبریک سال نو:give_rose:

اقا ما یه هارد لپ تاپی سامسونگ داشتیم که متاسفانه اواخر پارسال بر اثر یه اتفاقی که خودم هنوز نمیدونم دلیلش چی بود خراب شده
در اصل اینطور بوده که لپ تاپ روشن بوده و بعد چند دیقه روی حالت خواب میره وبعدش که خواستیم روشن کنیم دیگه روشن نشد:1. (27):

هرکاری کردیم که ویندوز بوت بشه نشد که نشد
بردیمش واسه تعمیر گفت که فرمت درایو ها پریده ینی معلوم نیستن که ntfs هستن یا fat32!!!

خلاصه این اقا نه تنها درستش نتکرد بلکه خرابش کرد و درایو ها همه فرمت شدند و مشکل اینجاس که وقتی اطلاعات اسمارت هارد رو چک میکردم سلامتش 0 درصد بود!!!!

حالا هم بردمش پیش یه اقایی توی اهواز که با دستگاه pc3000 اسکنش کنه تا اطلاعاتو برگردونه میگه که هد هارد مشکل داره و اسکن تا یه جایی متوقف میشه و فریز میکنه

حالا نمیدونم چیکار کنم

خواستم هارد رو باز کنم ببینم هد گیر کرده روی دیسک ها یا نه اما چند نفر بهم گفتن که اگه هارد باز بشه و دیسک ها در معرض هوا قرار بگیرن هارد از بین میره!!!!!!!!

حالا از شما کمک میخوام دوستان گلم اگر کسی نظری داره چیزی بگه ممنونش میشم:give_rose::great:

AMD>INTEL
22-03-16, 13:33
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل و تبریک سال نو:give_rose:

اقا ما یه هارد لپ تاپی سامسونگ داشتیم که متاسفانه اواخر پارسال بر اثر یه اتفاقی که خودم هنوز نمیدونم دلیلش چی بود خراب شده
در اصل اینطور بوده که لپ تاپ روشن بوده و بعد چند دیقه روی حالت خواب میره وبعدش که خواستیم روشن کنیم دیگه روشن نشد:1. (27):

هرکاری کردیم که ویندوز بوت بشه نشد که نشد
بردیمش واسه تعمیر گفت که فرمت درایو ها پریده ینی معلوم نیستن که ntfs هستن یا fat32!!!

خلاصه این اقا نه تنها درستش نتکرد بلکه خرابش کرد و درایو ها همه فرمت شدند و مشکل اینجاس که وقتی اطلاعات اسمارت هارد رو چک میکردم سلامتش 0 درصد بود!!!!

حالا هم بردمش پیش یه اقایی توی اهواز که با دستگاه pc3000 اسکنش کنه تا اطلاعاتو برگردونه میگه که هد هارد مشکل داره و اسکن تا یه جایی متوقف میشه و فریز میکنه

حالا نمیدونم چیکار کنم

خواستم هارد رو باز کنم ببینم هد گیر کرده روی دیسک ها یا نه اما چند نفر بهم گفتن که اگه هارد باز بشه و دیسک ها در معرض هوا قرار بگیرن هارد از بین میره!!!!!!!!

حالا از شما کمک میخوام دوستان گلم اگر کسی نظری داره چیزی بگه ممنونش میشم:give_rose::great:

هارد رو بفرستید تهران نوین هارد . احتمال داره بشه اطلاعات را ریکاور کرد. ولی تعمیر شدن امکانش خیلی کمه . اون هارد هم قابل اطیمنان نیست .

mostafa3123
22-03-16, 16:45
هارد رو بفرستید تهران نوین هارد . احتمال داره بشه اطلاعات را ریکاور کرد. ولی تعمیر شدن امکانش خیلی کمه . اون هارد هم قابل اطیمنان نیست .

ببخشید میشه شماره تماس شرکت نوین هارد رو واسم بفرستید؟؟؟
هزینه تعمیرش چطور هست؟؟؟امکانش هست که توی ایام عید مثلا فردا هارد رو بفرستم؟؟

AMD>INTEL
22-03-16, 17:17
ببخشید میشه شماره تماس شرکت نوین هارد رو واسم بفرستید؟؟؟
هزینه تعمیرش چطور هست؟؟؟امکانش هست که توی ایام عید مثلا فردا هارد رو بفرستم؟؟

تعمیر نمیشه فقط ریکاوری . تو گوگل سرچ کنید وبسایت این شرکت رو میاره

mostafa3123
24-03-16, 11:37
سلام علیکم دوستان عزیز ظهرتون بخیر
به یر از نظر استاد عزیز که بالا دادن کسی نظر خاصی نداره؟؟؟کمک کنه جیزی؟

mohammad1985
24-03-16, 12:15
نظر من به نظر امید نزدیکتر است ! فقط باهاش ور نرو بدتر نشه

mostafa3123
25-03-16, 12:47
نظر من به نظر امید نزدیکتر است ! فقط باهاش ور نرو بدتر نشه

ینی امکان ریکاوری هست؟؟؟؟
نه هارد رو گذاشتم توی جای امن خاموش خاموش
فقط نمیدونم توی ایام تعطیلات میتونم بیام تهران و درستش کنم؟؟

AMD>INTEL
25-03-16, 12:54
ینی امکان ریکاوری هست؟؟؟؟
نه هارد رو گذاشتم توی جای امن خاموش خاموش
فقط نمیدونم توی ایام تعطیلات میتونم بیام تهران و درستش کنم؟؟

هیچ مرکزی تا بعد از تعطیلات باز نیستند . اگر هم باشند اجرت و هزینه دریافتی خیلی بالاتر از روزهای عادی هست .
فقط یک مسئله رو هم بهتون بگم . هزینه اینطور ریکاوری بالای 200 تا 300 هزار تومن هست . اگر اطلاعات خیلی ارزشمنده انجام بده .

mohammad1985
26-03-16, 13:32
بله به لحاظ تئوری میشه بازیابی کرد با درصد بالایی احتمال برگشت اطلاعات ولی همونطوری که امید گفت اولا اکثر جاها بسته هستن دوما هزینش واقعا بالاست + هزینه یک هارد جدید