ورود

مشاهده نسخه کامل : نحوه ی پارتیشن بندی هارد یک ترابایت!!؟

ashkan4030
21-03-16, 21:41
سلام...من یک هارد 500 گیگ دارم که ویندوز سون روش نصب هست و دیگه باید قید این هارد رو بزنم چون نفس های اخرش رو داره میزنه:whistle:حالا یه هارد یک ترابایت گرفتم اما پارتیشن بندی نشده و هارد خالی هست...در واقع درایوی توش وجود نداره...میخوام که هارد یه ترابایتم رو پارتیشن بندی کنم و بعد اطلاعات توی هارد 500 گیگم رو به هارد یه ترا منتقل کنم و از اون هارد یه ترا از این به بعد استفاده کنم..در واقع چون پارتیشن بندی و...نیست هارد یه ترام نمیتونم ویندوز روش نصب کنم و....هارد یه ترای من در واقع 930 گیگ حجم داره که من میخوام به 5 درایو تقسیمش کنم...در واقع این حجم ها رو میخوام به درایوها اختصاص بدم...
80 گیگابایت درایو C که مخصوص ویندوز هست.
170 گیگابایت درایو D که مخصوص بازی هاست.
300 گیگابایت درایو E که مخصوص اهنگ هاست.
250 گیگابایت درایو F که مخصوص فیلم هاست.
130گیگابایت درایو G که مخصوص عکس ها و داکیومنت هاست.
درایو A رو هم درایو دی وی دی رم میخوام قرار بدم.

اموزش زیر رو دیدم ولی ازش سر در نیاوردم چون فقط یه درایو رو پارتیشن بندی کرده بود در حالی که من میخوام 5 درایو روی هاردم داشته باشم با مشخصاتی که ذکر شد.
آموزش پارتیشن بندی در ویندوز 7 (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
21-03-16, 23:30
همون 50 گیگ یا هر مقداری که نیاز دارید موقع نصب ویندوز پارتشین بندی کنید بعد از نصب توسط دیسک منیجمنت ویندوز مابقی پارتشین ها را بسازید .

salpc
22-03-16, 13:13
درود
این هم نرم افزار مناسبی هست:
Only the registered members can see the link

ashkan4030
22-03-16, 22:09
همون 50 گیگ یا هر مقداری که نیاز دارید موقع نصب ویندوز پارتشین بندی کنید بعد از نصب توسط دیسک منیجمنت ویندوز مابقی پارتشین ها را بسازید .

سلام..من دیسک منیجمنت رو که میزنم بالا نمیاره روی ویندوز سونم و میزنه loding disk configuration information ....ولی خوب یه یه ساعتی گزاشتم همین جور مونده و اون صفحه ای که مخصوص پارتیشن بندی هست بالا نمیاره...نمیدونم مشکل از کجاست...کلا از وقتی ویندوز سون نصب کردم سیستمم هنگ کرده انگار...اگه یه راه دیگه بهم بگی که پارتیشن بندیش کنم هاردم رو ممنون میشم...

AMD>INTEL
22-03-16, 22:21
میتونید از برنامه ای که دوستمون گفتند در پست قبل استفاده کنید . ولی اگر هارد سالم باشه کمتر از 10 ثانیه صفحه دیسک منیجمنت باز میشه مگر اینکه هارد مشکلی داشته باشه .

ashkan4030
23-03-16, 00:01
میتونید از برنامه ای که دوستمون گفتند در پست قبل استفاده کنید . ولی اگر هارد سالم باشه کمتر از 10 ثانیه صفحه دیسک منیجمنت باز میشه مگر اینکه هارد مشکلی داشته باشه .

هاردم همون هارده بود که 9 درصد سلامتیش بود...الان یه هارد دیگه وصل کردم به سیستم 100 درصد سالمه ولی خوب خامه و درایو بندی نشده..فک کنم به خاطر همون هارده هست که 9 درصد سلامتی داره نمیاد بالا ...به خاطر همین میخوام اون هارده که کامل سالمه رو پارتیشن بندی کنم و به جای اون هارده که نفسای اخرو داره میزنه از این هارده سالمه استفاده کنم..یه نرم افزار که نحوه ی استفاده و پارتیشن بندیش هم کامل نوشته باشه میخوام....

AMD>INTEL
23-03-16, 00:05
با برنامه ای که دوستمون گفت به راحتی میتونی پارتشین بندی کنی . کار با این برنامه ها زیاد سخت نیست . با کمک این نرم افزار میری روی درایو و پارتشین ها را به حجم مورد نظر create میکنی

ashkan4030
23-03-16, 01:34
با برنامه ای که دوستمون گفت به راحتی میتونی پارتشین بندی کنی . کار با این برنامه ها زیاد سخت نیست . با کمک این نرم افزار میری روی درایو و پارتشین ها را به حجم مورد نظر create میکنی

آوکی ...الان این نرم افزاری که گفتن رو نصب کردم و اورده بالا...الان درایو ها رو که میخوام بسازم زده NTFS یا FAT32 ..فرق این دوتا توی چیه و کدومو باید انتخاب کنم..الان یه درایو 70 گیگی میخوام بسازم برای درایو ویندوز و 4 تا درایو دیگه هم میخوام بسازم برای اهنگ و عکس و فیلم و بازی .الان برنامه رو باز کردم این عکس اومده ....اگر یه توضیح بدی که کار رو یه سره کنم ممنون میشم

AMD>INTEL
23-03-16, 02:38
عموما پارتشین های بالای 30 گیگ را NTFS فرمت میکنند .
اندازه رو تعیین میکنید و پارتشین را ایجاد میکنید .

ashkan4030
23-03-16, 03:05
عموما پارتشین های بالای 30 گیگ را NTFS فرمت میکنند .
اندازه رو تعیین میکنید و پارتشین را ایجاد میکنید .

بعد یک سوال این که محدودیتی هم برای ایجاد درایو وجود داره یا نه؟میتونم 5 درایو ایجاد کنم با ظرفیت های مختلف؟اخه برای ویندوز و بازی و فیلم و ترانه و ویدیوها؛داکیومنت ها میخوام درایو جدا ایجاد کنم!میخوام ببینم محدودیتی وجود داره برای این تعداد یا نه؟

AMD>INTEL
23-03-16, 12:38
بعد یک سوال این که محدودیتی هم برای ایجاد درایو وجود داره یا نه؟میتونم 5 درایو ایجاد کنم با ظرفیت های مختلف؟اخه برای ویندوز و بازی و فیلم و ترانه و ویدیوها؛داکیومنت ها میخوام درایو جدا ایجاد کنم!میخوام ببینم محدودیتی وجود داره برای این تعداد یا نه؟

به اندازه حجمی هاردتون میتونید پارتشین بسازید .

ashkan4030
23-03-16, 22:20
به اندازه حجمی هاردتون میتونید پارتشین بسازید .

سلام...خوشبختانه به 5 درایو تقسیم شد هاردم:1. (35):فقط یه چیزی هست این که من 70 گیگ گرفتم برای درایو ویندوزم که احساس میکنم زیاده و با 50 گیگ هم کارم راه میفته..میخواستم 20 گیگ از درایو ویندوز کم کنم به درایو دیگه اضافه کنم..میخوام ببینم امکانش هست این کار چون هنوز ویندوزی نصب نکردم روش و درایوا خالیه!و اگر میشه باید چیکار کنم؟

AMD>INTEL
23-03-16, 22:26
70 گیگ مناسب تر هست . میتونی ریسایز کنی ولی توصیه نمیکنم . چون ویندوزهای جدید نیاز به پارتشین 70 تا 100 گیگی دارند .

ashkan4030
23-03-16, 22:39
70 گیگ مناسب تر هست . میتونی ریسایز کنی ولی توصیه نمیکنم . چون ویندوزهای جدید نیاز به پارتشین 70 تا 100 گیگی دارند .
اگر منظورتون از ویندوز های جدید ویندوز 8.1 و 10 هست که من اصلا از این ویندوزها استفاده نمیکنم...یا سون نصب میکنم همیشه یا ایکس پی!
به نظرم 55 گیگ مناسب باشه و 15 گیگ دیگش رو به یه فضای دیگه اختصاص بدم.چون زیاد با نرم افزارهای حرفه ای کار نمیکنم که بخوام نرم افزار زیادی نصب کنم..!نظرتون چیه؟

ashkan4030
24-03-16, 00:10

ببخشید الان به یه مشکل بزرگ برخورد کردم اینه که نزدیک 18 گیگ از فضای هاردم انگار خورده شده و یه جورایی توی درایوا پخش نمیشه...میخواستم ببینم چه جور باید این فضا رو ازاد کنم و بین درایوا پخش کنم؟

salpc
24-03-16, 00:18
درود
یا با اون نرم افزار که پست اول هست یا با دیسک منیجمنت ویندوز میتونید Create کنید.

ashkan4030
24-03-16, 00:42
درود
یا با اون نرم افزار که پست اول هست یا با دیسک منیجمنت ویندوز میتونید Create کنید.

درست متوججه منظورت نشدم...الان من میخوام این 18 گیگی که نمیدونم به چه دلیل انگار حذف شده رو برگردونم به یه درایو دیگه که قابل استفاده باشه...الان ریسایز کردم رووی درایو U ببین اون فضای 18 گیگه میخواد ازاد ش بره رو درایو U الان از 55 گیگ درایو U میخواد بشه 74 گیگ ولی ببین الان روی 98 درصد میمونه و جلوتر نمیره..!!:1. (27):

salpc
24-03-16, 00:47
چند دیقه موند؟

AMD>INTEL
24-03-16, 00:50
درست متوججه منظورت نشدم...الان من میخوام این 18 گیگی که نمیدونم به چه دلیل انگار حذف شده رو برگردونم به یه درایو دیگه که قابل استفاده باشه...الان ریسایز کردم رووی درایو U ببین اون فضای 18 گیگه میخواد ازاد ش بره رو درایو U الان از 55 گیگ درایو U میخواد بشه 74 گیگ ولی ببین الان روی 98 درصد میمونه و جلوتر نمیره..!!:1. (27):

این برنامه ها قسمت هایی که بدسکتور داشته باشند را پارتشین بندی نمیکنند . به خاطر همین هم پارتشین بندی نکرده دفعه اول

ashkan4030
24-03-16, 00:52
چند دیقه موند؟

الان یه 25 دقیقه ای هست به همین صورت مونده و جلوتر نمیره!

- - - Updated - - -

این برنامه ها قسمت هایی که بدسکتور داشته باشند را پارتشین بندی نمیکنند . به خاطر همین هم پارتشین بندی نکرده دفعه اول
اخه هارد سالمه و قبلش هم تست کردم هاردو هیچ بدسکتوری نداشت..در واقع هارد خالی بوده و نو هست که من پارتیشن بندیش کردم و چیزی داخلش نبوده که بخواد بدسکتور داشته باشه:1. (27):

salpc
24-03-16, 00:59
اگه اطلاعات تو هارد نداری کامل یکپارچه ش کن و از اول پارتیشن بندی کن .

ashkan4030
24-03-16, 01:25
اگه اطلاعات تو هارد نداری کامل یکپارچه ش کن و از اول پارتیشن بندی کن .

ببین الان خوشبختانه درایو U شد 74 گیگابایت که در واقع همون درایو سی خودمونه:lol:ولی 74 گیگ برای من زیاده میخوام یه 20 گیگش رو بردارم که این درایوه بشه 55 گیگ 20 گیگ دیگش رو ببرم رو درایو فیلم..این انتقال رو چجوری باید انجام بدم؟

salpc
24-03-16, 01:50
درود
کلیک راست رو ی درایوی که می خواهید حجمش رو کم کنید و گزینه Allocate free space رو انتخاب کنید و درایو مقصد رو مشخص و همچنین حجمی که مو خواهید اختصاص بدید رو انتخاب کنید و ok.