ورود

مشاهده نسخه کامل : نبودن گزینه فلش مموری در منوی بوت مادربرد برای نصب ویندوز

david-ebi
21-03-16, 16:53
مشخصات مادربرد در امضا موجود است.وقتی با f12 وارد منوی بوتش میشم این تصویر رو می بینم:

Only the registered members can see the link

بعد وقتی وارد محیط ستاپ میشم در قسمت boot secuence تصویر زیر رو می بینم:

و وقتی هم وارد سربرگ بوت خود محیط ستاپ میشم تصویر زیر رو میبینم:

و موقعی هم که روی مثلا اولی یا دومی یا سومی گزینه بوت در تصویر بالا دابل کلیک می کنم این تصویر زیر و فهرست زیر نمایان میشه:

حالا فقط بفرمایید من چطور first boot رو می تونم بزارم روی فلش مموری؟

در ضمن من جدیدا برای انتخاب انجمن صحیح که بتونم مشکلم رو اونجا در میون بزارم گاهی گیج میزنم :1. (29): و دقیقا نمی دونم تو کدوم انجمن باید مشکلمو بگم.اگر در انجمن اشتباهی مشکلمو گفتم مدیران عزیز بفرمایند تا اصلاحش کنم.یا خودشون اصلاح کنند.

AMD>INTEL
21-03-16, 17:04
به صورت UEFI یا LEGACY پارتیشن بندی یا ویندوز نصب کردی ؟
اگر UEFI باید فلشت به صورت UEFI فلش بوتیبل درست کنی .

david-ebi
21-03-16, 17:07
به صورت UEFI یا LEGACY پارتیشن بندی یا ویندوز نصب کردی ؟
اگر UEFI باید فلشت به صورت UEFI فلش بوتیبل درست کنی .

متاسفانه به علت نبود وقت سری قبل کس دیگه ای که فعلا بهش دسترسی ندارم ویندوز رو برام نصب کرد و اطلاعی ندارم.از کجا می تونم بفهمم؟

یک مطلب خیلی مهم.من الان ویندوزم مشکلی نداره و قصد تعویض ندارم و فعلا فلش بوتیبلی هم در کار نیست.فقط می خواستن بدونم در صورت بروز مشکل و قصد تعویض ویندوز با فلش بوتیبل چطور می تونم first boot رو روی فلش بزارم.

AMD>INTEL
21-03-16, 17:15
باید ریز جزئیات رو بدونم تا دقیق راهنمایی کنم . خیلی راحت هست .باید فلش بوتیبل ساخته بشه بنا به سیستمتون UEFI یا LEGACY
گزینه USB SUPORT هم روی FULL INITIAL باشه .طبق شات شما روی PARTIAL هست که باید روی FULL INTIAL باشه

در قسمت peripherals هم این موارد باید ست شده باشند . همانطور که مشاهده میکنید فلش رو شناخته
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

david-ebi
21-03-16, 17:25
خوب الان هیچ جوره نمیشه تشخیص داد سیستم UEFI هست یا LEGACY?چه جزییاتی لازمه تا شما بتونید راهنمایی کنید؟

امکان داره باید فلش به سیستم متصل باشه تا بوت توسط فلش فعال بشه؟

AMD>INTEL
21-03-16, 17:28
فلش باید با rufus بصورت uefi بوتیبل بشه . اون گزینه usb باید روی full باشه . usb legacy support هم طبق شات پست قبلم باید فعال باشه .

david-ebi
21-03-16, 19:07
فلش باید با rufus بصورت uefi بوتیبل بشه . اون گزینه usb باید روی full باشه . usb legacy support هم طبق شات پست قبلم باید فعال باشه .

rufus سه تا گزینه داره:
1-MBR partition scheme for BIOS or UEFI -CSM

2-MBR partition scheme for UEFI

3-GPT partition scheme for UEFI

حالا طبق گفته شما از گزینه دوم استفاده کنم؟

david-ebi
21-03-16, 19:24
خوب من با rufus فلش رو بوتیبل کردم و از گزینه اول پست قبلی استفاده کردم.تمام گزینه هایی هم که گفتید تنظیم کردم

حالا وارد منوی بوت که میشم تصویر زیر رو دارم:

حالا فقط میخواهم بدونم از گزینه patriot memory PMAP استفاده کنم یا از گزینه UEFI: Patriot memort PMAP ?

PATRIOT اسم فلشم هستش.

در خود محیط ستاپ هم حالا با این تصویر روبرو هستم:

که بوت آپشن5 اضافه شده.

در تصویر دوم چطور میشه آپشن 5 رو به 1 تبدیل کرد؟من گزینه ای برای جابجایی ندیدم.

AMD>INTEL
21-03-16, 19:29
خوب من با rufus فلش رو بوتیبل کردم و از گزینه اول پست قبلی استفاده کردم.تمام گزینه هایی هم که گفتید تنظیم کردم

حالا وارد منوی بوت که میشم تصویر زیر رو دارم:

حالا فقط میخواهم بدونم از گزینه patriot memory PMAP استفاده کنم یا از گزینه UEFI: Patriot memort PMAP ?

PATRIOT اسم فلشم هستش.

در خود محیط ستاپ هم حالا با این تصویر روبرو هستم:

که بوت آپشن5 اضافه شده.
هر دو رو تست کنید .

david-ebi
23-03-16, 07:32
خوب الان هیچ جوره نمیشه تشخیص داد سیستم UEFI هست یا LEGACY?چه جزییاتی لازمه تا شما بتونید راهنمایی کنید؟

اینم جواب دقیقترش:

برای اینکه بفهمیم ویندوز نصب شده حالت UEFI است یا خیر در منوی استارت روی Run کلیک می کنیم سپس عبارت MSINFO32 رو تایپ می کنیم و در پنجره باز شده در لیست بدنبال عبارت Bios Mode می گردیم:

اگر وجود داشت و حالت UEFI بود پس ویندوز ما UEFI و هارد ما GPT است .اگر وجود نداشت ویندوز معمولی نصب شده و ممکن است هارد GPT یا MBR باشد.

اگر هم بخواهیم بفهمیم هاردمون GPT هستش یا MBR (نوع پارتیشین بندی) از این راه که لینکشو میزارم می تونیم استفاده کنیم:

Hard Drive - GPT or MBR - Windows 7 Help Forums (Only the registered members can see the link)

بنابراین فکر کنم موقع بوتیبل کردن فلش با rufus از گزینه
GPT partition scheme for UEFI استفاده می کنیم.(در صورتیکه نوع پارتیشن بندی هاردمون GPT بوده باشه)

AMD>INTEL
23-03-16, 12:49
نحوه ساخت فلش بوتیبل UEFI برای نصب ویندوز روی لپتاپ های جدید (Only the registered members can see the link)
این آموزش را پارسال نوشتم . کامل توضیح دادم

david-ebi
23-03-16, 16:19
نحوه ساخت فلش بوتیبل UEFI برای نصب ویندوز روی لپتاپ های جدید (Only the registered members can see the link)
این آموزش را پارسال نوشتم . کامل توضیح دادم

با تشکر از آموزش جامعی که لینک دادید.یک سوال برام پیش اومده.من می خواهم فایل ایزو ویندوز 8.1 که 64 بیتی هستش رو روی فلش بوتیبل کنم.در آموزشتون به این نکته اشلره کردید:

در قسمت Partition scheme and target system type باید روی گزینه GPT partition scheme for UEFI computer باشد
File system باید روی FAT32 باشد

همونطور که می دونید فایل ایزوی فوق 4.2 گیگ حجم داره و از 4 گیگ بیشتره.بنابراین در قسمت
File system باید حالت NTFS رو انتخاب کنیم.
اما جالبی کار اینجاست که چه روی حالت FAT32 و چه روی حالت NTFS فلش بوتیبل با موفقیت ساخته میشه.البته من هنوز برای نصب ویندوز ازش استفاده نکردم تا ببینم اونجا هم درست کار میکنه یا نه.

بنابراین ما بالاخره کدوم یک از این دو حالت رو باید انتخاب کنیم؟

AMD>INTEL
23-03-16, 16:44
با تشکر از آموزش جامعی که لینک دادید.یک سوال برام پیش اومده.من می خواهم فایل ایزو ویندوز 8.1 که 64 بیتی هستش رو روی فلش بوتیبل کنم.در آموزشتون به این نکته اشلره کردید:

همونطور که می دونید فایل ایزوی فوق 4.2 گیگ حجم داره و از 4 گیگ بیشتره.بنابراین در قسمت
File system باید حالت NTFS رو انتخاب کنیم.
اما جالبی کار اینجاست که چه روی حالت FAT32 و چه روی حالت NTFS فلش بوتیبل با موفقیت ساخته میشه.البته من هنوز برای نصب ویندوز ازش استفاده نکردم تا ببینم اونجا هم درست کار میکنه یا نه.

بنابراین ما بالاخره کدوم یک از این دو حالت رو باید انتخاب کنیم؟

من از فلش 8 گیگ استفاده میکنم و به راحتی FAT32 فرمت میکنم .

david-ebi
23-03-16, 17:02
من از فلش 8 گیگ استفاده میکنم و به راحتی FAT32 فرمت میکنم .

من از فلش 16 استفاده می کنم و هم روی FAT32 و هم روی NTFS فلش بوتیبل ساخته میشه.خوب ما نباید چون حجم 4.2 گیگ هست حتما روی NTFS فلشو بوتیبل کنیم؟

AMD>INTEL
23-03-16, 17:04
نه تفاوتی نمیکنه .

david-ebi
23-03-16, 17:26
مگه نباید در پایان بوتیبل شدن توسط rufus پایین برنامه بنویسه done? پس چرا برای من در پایان کار این شکلیه؟

به جای done مینویسه 1device found . این یعنی الان به درستی بوتیبل شده؟

AMD>INTEL
23-03-16, 17:30
مگه نباید در پایان بوتیبل شدن توسط rufus پایین برنامه بنویسه done? پس چرا برای من در پایان کار این شکلیه؟

به جای done مینویسه 1device found . این یعنی الان به درستی بوتیبل شده؟

نه درسته . نمینویسه DONE

a19m14
04-08-17, 18:52
نحوه ساخت فلش بوتیبل UEFI برای نصب ویندوز روی لپتاپ های جدید (Only the registered members can see the link)این آموزش را پارسال نوشتم . کامل توضیح دادموالحمدلله رب العالمین با تشکر فراوان

V.W
20-08-17, 19:40
سلام
ببخشید من هم دقیقا به این مشکل برخوردم، مادربردم مدل Asus H110-Plus و وقتی موقع بوت کلید Del رو میزنم وارد محیط EFI میشه، اونجا در قسمت تنظیمات بوت فقط گزینه های SSD و DVD و Disabled وجود داره، چطوری USB رو باید انتخاب کرد؟ (یادمه قبلا که مادربرد ها بایوس داشتن گزینه ی Removable Drive هم وجود داشت که میذاشتیم روی اون و ریستارت میکردیم)

AMD>INTEL
20-08-17, 19:43
سلام
ببخشید من هم دقیقا به این مشکل برخوردم، مادربردم مدل Asus H110-Plus و وقتی موقع بوت کلید Del رو میزنم وارد محیط EFI میشه، اونجا در قسمت تنظیمات بوت فقط گزینه های SSD و DVD و Disabled وجود داره، چطوری USB رو باید انتخاب کرد؟ (یادمه قبلا که مادربرد ها بایوس داشتن گزینه ی Removable Drive هم وجود داشت که میذاشتیم روی اون و ریستارت میکردیم)

وقتی فلش را به سیستم وصل باشه این گزینه هم میاد .

V.W
20-08-17, 19:52
وقتی فلش را به سیستم وصل باشه این گزینه هم میاد .
عجب! نمیدونم چرا این نکته به این مهمی رو هیچ جا ننوشته دو ساعته میگردم :1. (38):

یه سوال دیگه، من میخوام ویندوز 7 ورژن 32 بیتی رو نصب کنم روی هارد خام که تازه تهیه کردم، چندجا خوندم که برای ویندوز 32 بیتی هارد باید MBR باشه، و برای 64 بیتی GPT، آیا درسته این حرف؟ و اگه آره الان من چطوری باید انتخاب کنم که MBR نصب بشه وقتی هارد کاملا نوعه؟ توی مراحل نصب گزینه ای وجود داره براش؟

AMD>INTEL
20-08-17, 19:54
عجب! نمیدونم چرا این نکته به این مهمی رو هیچ جا ننوشته دو ساعته میگردم :1. (38):

یه سوال دیگه، من میخوام ویندوز 7 ورژن 32 بیتی رو نصب کنم روی هارد خام که تازه تهیه کردم، چندجا خوندم که برای ویندوز 32 بیتی هارد باید MBR باشه، و برای 64 بیتی GPT، آیا درسته این حرف؟ و اگه آره الان من چطوری باید انتخاب کنم که MBR نصب بشه وقتی هارد کاملا نوعه؟ توی مراحل نصب گزینه ای وجود داره براش؟

روی این سیستم ها 64 بیت بریزید باید gpt باشه

V.W
20-08-17, 19:58
روی این سیستم ها 64 بیت بریزید باید gpt باشه
ببخشید متوجه نشدم یعنی میگین حتما باید ویندوز 64 بیتی نصب کنم؟ من 32 بیتی لازم دارم

AMD>INTEL
20-08-17, 19:59
ببخشید متوجه نشدم یعنی میگین حتما باید ویندوز 64 بیتی نصب کنم؟ من 32 بیتی لازم دارم

cpu چی خرید کردید ؟

V.W
20-08-17, 21:19
cpu چی خرید کردید ؟
Core i3 6100

AMD>INTEL
20-08-17, 21:25
Core i3 6100

موردی نداره . میتونی نصب کنی

V.W
20-08-17, 21:32
موردی نداره . میتونی نصب کنی
فقط اینکه MBR باشه یا GPT رو توی مراحل نصب باید تعیین کرد؟

AMD>INTEL
20-08-17, 22:00
فقط اینکه MBR باشه یا GPT رو توی مراحل نصب باید تعیین کرد؟

هاردت اگر نو کاری انجام ندهید . با همون ستاپ ویندوز پارتشین بندی کنید .

Ahmad123321
14-10-20, 12:05
سلام دوستان من یک لپتاپ خام در اختیار دارم میخوام ویندوز نصب کنم ولی گزینه فلش نداره میشه راهنمایی کنید ؛ با همین فلش واسه لپتاپ خودم ویندوز نصب کردم ولی این یکی نمیشه
23952

AMD>INTEL
14-10-20, 12:11
سلام دوستان من یک لپتاپ خام در اختیار دارم میخوام ویندوز نصب کنم ولی گزینه فلش نداره میشه راهنمایی کنید ؛ با همین فلش واسه لپتاپ خودم ویندوز نصب کردم ولی این یکی نمیشه
23952

سلام
در قسمت لپتاپ باید تاپیک میزدید .شما گزینه فست بوت را غیر فعال کنید .save و از بایوس خارج شوید بعد میتونید از فلش بوت کنید .

Ahmad123321
14-10-20, 12:15
سلام
در قسمت لپتاپ باید تاپیک میزدید .شما گزینه فست بوت را غیر فعال کنید .save و از بایوس خارج شوید بعد میتونید از فلش بوت کنید .
disable :ردم ولی متاسفانه بازم نمیشه ؛ دوباره میاد داخل صفحه بایوس

AMD>INTEL
14-10-20, 13:46
disable :ردم ولی متاسفانه بازم نمیشه ؛ دوباره میاد داخل صفحه بایوس

باید وارد بایوس و گزینه را تنظیم کنید .مدل دقیق و تنظیمات بعد از دیسبل رو هم بگذارید .