PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت] بلو اسکرین

ho3einsa
21-03-16, 14:39
با سلام و عرض تبریک و شاد باش سالجدید و ارزوی موفقیت روز افزون به شما عزیزان سیستم من ارور صفحه ابی (memory managment)و (kernel security) میده. من رمارو با استفاده از مموری دیاگونستیک ویندوز ده چک کردم ولی مشکلی نشون نداد. اینم سیستم من:
H110m-a gigabyte main
gskil ripjaw 4*2 ddr4 2133 red memory
gtx 950 oc evga vga
wd blue 64 mb buffer HDD
cooler master thunder 500 W power
دوستان میخواستم کمک کنید ایراد اینو بیابم!
گیج شدم از چیه.
هر از گاهیم میبینی خود به خود ماوسو کیبورد قطع میشن باید دربیاری تا دوباره وصل کنی تا بشناسه.
بایوس اپدیته.
ویندوز تازس.
ویندوز اپدیته.
سیستمم اکثرا فریز میکنه.
اینم ارورای صفحه ابی که میده توسط event viewer گرفتم:

The User Data Access_Session2 service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s). The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.

The User Data Storage_Session2 service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s). The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.

The Contact Data_Session2 service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s). The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.

The Sync Host_Session2 service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s). The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.

The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001a (0x0000000000003470, 0xffffd00020d31000, 0x0154a6073d615e8f, 0x0154a6073d615e8e). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 032116-21187-01.

A timeout was reached (30000 milliseconds) while waiting for the NVIDIA Streamer Service service to connect.

The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.
تازه ترین ارور: ریستارت شدن اکسپلورر
The Service Control Manager tried to take a corrective action (Restart the service) after the unexpected termination of the Windows Search service, but this action failed with the following error:
An instance of the service is already running.

AMD>INTEL
21-03-16, 14:51
رم دستگاه را با passmark memtest به صورت بوتیبل تست کنید .
عنوان هم اصلاح شد .
رم ها رو هم تک به تک تست کنید . هر دفعه یکی از رم ها رو روی سیستم باشه و تست بگیرید . هر دفعه هم حداقل یکساعت زیر تست هر کدوم که کنتور error داد . رم خراب شماست .

ho3einsa
21-03-16, 14:55
چشم. امتحان میکنم نتیجه رو میگم

AMD>INTEL
21-03-16, 14:56
چشم. امتحان میکنم نتیجه رو میگم

در ضمن اگر آنتی ویروس ESET دارید حتما انیستالش کنید . بر روی خیلی از سیستم ها چنین مشکلاتی ایجاد میکنه .
برنامه های غیر ضروری هم حذف بشه .

ho3einsa
21-03-16, 16:15
اقا من mem test 86 دانلود کردم زدم رو فلش. بوت شدنی با همون اولی رفتم الان در حال تسته تا حالا 13 تا مکس کاندیشن ارور ثبت کرده. فقط این هم پردازنده تست میکنه هم رم از کجا معلوم مشکل از پردازندس یا رم؟
و چجوری میشه مطمعن شد مشکل از اسلات مینه یا خود رم؟
من رم دیگه ای جز این دو ندارم.
ورژن نرم افزارم 4.3.7 هستش.

AMD>INTEL
21-03-16, 16:40
اقا من mem test 86 دانلود کردم زدم رو فلش. بوت شدنی با همون اولی رفتم الان در حال تسته تا حالا 13 تا مکس کاندیشن ارور ثبت کرده. فقط این هم پردازنده تست میکنه هم رم از کجا معلوم مشکل از پردازندس یا رم؟
و چجوری میشه مطمعن شد مشکل از اسلات مینه یا خود رم؟
من رم دیگه ای جز این دو ندارم.
ورژن نرم افزارم 4.3.7 هستش.

رمتون خرابه .
رمها رو تک به تک تست کنید تا رم خراب مشخص بشه . پردازنده احتمال خرابیش زیر 5 درصده .

ho3einsa
21-03-16, 17:23
این یکی از رم هاس از همون اول ارور میندازه. ولی جالبه جلوی تست سی پی یو نوشته.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
21-03-16, 17:48
خوب مموری کنترلر داخل پردازنده هست . رم خراب را از سیستم جدا کنید و ببرید گارانتی .

ho3einsa
21-03-16, 20:34
رم بصورت دواله. یکیشو(خرابه رو) بفرستم گارانتی قبول میکنن؟ من شهرستانم باید پست کنم. عقیق رایانه گارانتی خوبیه؟

AMD>INTEL
21-03-16, 20:43
رم بصورت دواله. یکیشو(خرابه رو) بفرستم گارانتی قبول میکنن؟ من شهرستانم باید پست کنم. عقیق رایانه گارانتی خوبیه؟

قبل از ارسال با شرکت گارانتی کننده هماهنگ کنید خیلی بهتر هست که رم بصورت تکی ارسال بشه یا دوتایی
در صورت رضایت از پشتیبانی آنلاین گیگابایت در انجمن شهر سخت افزار در تاپیک زیر نظر خودتان را اعلام کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)

ho3einsa
08-04-16, 15:29
با سلام اقا من رممو دادم گارانتی برام تعویض کرد امروز دوباره بلو اسکرین مموری منیجمنت داد. یعنی باز از رمه؟
از کجا میشه فهمید مشکل از اسلات رم نیس و رمو نمیسوزونه؟

AMD>INTEL
08-04-16, 15:35
با سلام اقا من رممو دادم گارانتی برام تعویض کرد امروز دوباره بلو اسکرین مموری منیجمنت داد. یعنی باز از رمه؟
از کجا میشه فهمید مشکل از اسلات رم نیس و رمو نمیسوزونه؟

شما همون رم سالم را اون اسلات بگذارید و درست کار کنه . یعنی مشکل از اسلات رم نیست . به گارانتی رم تماس بگیرید شاید رم را عوض نکردند . طبق تجربه عرض میکنم مشکل از رم هست و ربطی به مادربرد نداره . یک اسلات نمیتونه خراب باشه . اگر هم خراب باشه قسمت تغذیه رم همه اسلات ها خراب میشند نه یکی از اسلات ها

AMD>INTEL
08-04-16, 15:42
سریال رم هم با رم قبلی چک کنید . اگر پشت سرهم بودند رم را برگشت دادند . همچنین رم جدید را تنها با مم تست تست کنید .

ho3einsa
08-04-16, 15:43
چون کلا یه رم دیگه گرفتم. قبلیه ripjaw v 8gb بود الان ripjaw4 16gb
امتحان نکردم ببینم از رمه یا نه ولی دیروز یبار بلو اسکرین bad pool head داد وقتی داشت بالامیومد ویندوز یبارم امروز memory managment داد. بایوس بتا نصب کردم میتونه از اونم باشه؟

AMD>INTEL
08-04-16, 15:48
چون کلا یه رم دیگه گرفتم. قبلیه ripjaw v 8gb بود الان ripjaw4 16gb
امتحان نکردم ببینم از رمه یا نه ولی دیروز یبار بلو اسکرین bad pool head داد وقتی داشت بالامیومد ویندوز یبارم امروز memory managment داد. بایوس بتا نصب کردم میتونه از اونم باشه؟

با مم تست هر دو رم را تک به تک تست کنید .
بایوس F5 اگر اپدیت کرده باشید . بتا نیست و نسخه فاینال هست .

ho3einsa
08-04-16, 19:28
بعله همون f5 منتها جلوش نتوشته بتا.
رم جدید ممکنه ایراد داشته باشه؟ یا نرمافزاری هم میتونه باشه این ارور؟

AMD>INTEL
08-04-16, 19:33
بعله همون f5 منتها جلوش نتوشته بتا.
رم جدید ممکنه ایراد داشته باشه؟ یا نرمافزاری هم میتونه باشه این ارور؟

بله حتما تست کنید با MEMTEST
رم جدید را بگذارید تست بشه .
معمولا بعضی از شرکت ها یکسری رم ها را که از مشتری تحویل میگریند تست میکنند . ولی چون وقت کافی برای تست نمیگذارند . ممکنه رم رو دوباره توی انبار سالم ها بگذارند و برای مشتری دیگه ارسال کنند .

ho3einsa
08-04-16, 22:24
دوتا رمو باهم 2ساعت و نیم گذاشتم تست اروری نداد.

AMD>INTEL
08-04-16, 23:07
دوتا رمو باهم 2ساعت و نیم گذاشتم تست اروری نداد.

پس مشکلی نیست البته اگر 16 گیگ رم هست . 2 ساعت و نیم خیلی مدت زیادی نیست .
کارت گرافیکتون چیه ؟
درایورش به روز هست ؟
اگر درایور جدیدتر برای کارتت اومده اول قبلی را با ddu پاک کن و جدید رو نصب کنید .
همچنین با برنامه auslogic boost speed سیستم را optimize کنید
اگر باز bsod داشتی برنامه blue screen viewer را نصب کن و ببین منشا bsod چی هست .
AusLogics BoostSpeed 8.2.1.0 + Portable (Only the registered members can see the link)

ho3einsa
09-04-16, 08:55
بله شونزدهه.
کارتم.
درایورشو از سافت نودوهشت برداشتم اخرین ورژنه ممکنه ازون باشه. باید تعویض کنم. gtx 950 هستش

AMD>INTEL
09-04-16, 09:13
بله شونزدهه.
کارتم.
درایورشو از سافت نودوهشت برداشتم اخرین ورژنه ممکنه ازون باشه. باید تعویض کنم. gtx 950 هستش

بله قبلش حتما با ddu نسخه فعلی را حذف کن
درایور را از این سایت دانلود کن
Downloads | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

ho3einsa
05-05-16, 15:16
با سلام مجدد و تبریک عید مبعث خدمت تمامی عزیزان.
واسه تست کردن رم شونزده گیگ (دوتا هشت گیگ) به صورت تکی با برنامه ی memtest چقد زمان بذارم زیر تست بمونه کافیه؟ هرکدوم دو ساعت کافیه؟

AMD>INTEL
05-05-16, 15:20
با سلام مجدد و تبریک عید مبعث خدمت تمامی عزیزان.
واسه تست کردن رم شونزده گیگ (دوتا هشت گیگ) به صورت تکی با برنامه ی memtest چقد زمان بذارم زیر تست بمونه کافیه؟ هرکدوم دو ساعت کافیه؟

سلام گرامی
8 گیگ حداقل هر ماجول 3.5 ساعت

ho3einsa
05-05-16, 20:12
من 3 ساعت و نیم گذاشتم هر ماژولو ایراد نداد پس یعنی دمشکلی نداره رمام درسته؟

AMD>INTEL
05-05-16, 20:17
من 3 ساعت و نیم گذاشتم هر ماژولو ایراد نداد پس یعنی دمشکلی نداره رمام درسته؟

عموما اگر مشکلی باشه . بعد از این زمان خودشون رو نشون میده .

ho3einsa
06-05-16, 16:38
اقا من ویندوزمو به 8.1 تغییر دادم الان اینارو نمیشناسه.
درحال که تو ده میشناخت.
اینا چین مشکل از کجاست؟

AMD>INTEL
06-05-16, 16:41
اقا من ویندوزمو به 8.1 تغییر دادم الان اینارو نمیشناسه.
درحال که تو ده میشنات.
اینا چین مشکل از کجاست؟

از سایت گیگابایت . درایور چیپست و درایورهای دیگر اینتل را دانلود و نصب کنید . همشون شناسایی میشن .
Intel INF installation
Intel Management Engine Interface
Intel® Rapid Storage Technology
Microsoft .NET Framework 4.5
Intel USB 3.0 Driver
Intel VGA Driver