PDA

مشاهده نسخه کامل : دیدن ارور بعد از بالا آمدن ویندوز روی دسکتاپ

david-ebi
18-03-16, 15:16
بعد از بالا آمدن ویندوز و بالا آمدن دسکتاپ اروری نمایان میشه که تصویرشو میزارم.لطفا بگین این نشان دهنده چه چیزی هست؟

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
18-03-16, 15:19
برنامه جدیدی نصب کردی یا حذف کردی ؟
به خاطر برنامه DU METER هست .

david-ebi
18-03-16, 16:19
آخرین برنامه ای که نصبیدم بله DU METER هستش.به نظرتون حذفش کنم؟این ارور مشکلی به وجود نمیاره؟بالا اومدن ویندوز کمی کندتر شده.به این ربطی داره؟

AMD>INTEL
18-03-16, 16:21
حذف کنید
با برنامه CCLEANER رجیستری رو اصلاح کنید . البته بهتر با خود CCLEANER انیستال بشه .
این برنامه خیلی از ایرادات سیستم رو رفع میکنه
AusLogics BoostSpeed 8.2.1.0 + Portable افزایش سرعت ویندوز (Only the registered members can see the link)

david-ebi
18-03-16, 16:54
با برنامه auslogics اسکن کردم و رفع issus کردم و در حال حاضر بدون حذف du meter دیگه اون ارور دیده نمیشه.فقط حالا که چند مدل برنامه بهینه ساز ویندوز دارم اینا با هم تداخل ایجاد نمیکنه؟

AMD>INTEL
18-03-16, 17:08
با برنامه auslogics اسکن کردم و رفع issus کردم و در حال حاضر بدون حذف du meter دیگه اون ارور دیده نمیشه.فقط حالا که چند مدل برنامه بهینه ساز ویندوز دارم اینا با هم تداخل ایجاد نمیکنه؟

من اکثر برنامه هارو تست کردم این کارایی بسیار خوبی دارد با وجود این نیاز به نصب برنامه های دیگه نیست .

david-ebi
18-03-16, 17:12
من اکثر برنامه هارو تست کردم این کارایی بسیار خوبی دارد با وجود این نیاز به نصب برنامه های دیگه نیست .

ccleaner رو حذف کنم پس؟

AMD>INTEL
18-03-16, 17:14
ccleaner رو حذف کنم پس؟

اون بعید میدونم تداخلی ایجاد کنه فقط تیک STARTUP ویندوزش رو بردارید .