ram : 16 g.skill
vga : gtx 750 ti :::: اینم بگم که این مدل گرافیک هرجا دیدم زده بود OC اما روی کارتونش نزده همچین چیزی ( گیگابایت هست )
mother board : p85 gaming 3
cpu : i7 4790
hdd : WD 2TB BLUE
من توی نت یک سرچ ک کردم نوشته بود بهترین گزینه برای خانگی همین رنگ آبی هست . رنگ سبز هم برای آرشیو نوشته بود و مشکلی که از همشون بهتر بود برای کارهای سنگین ( خیلی گرونه متاسفانه ) با بقیه رنگ ها. حالا آبی خریدم مشکل ندارم کپی هم که میکنم از هارد اکسترنال به داخلی حدود 70 تا 100 مگ کپی میکنه ولی مثلا یک آهنگ که میخوام ویرایش کنم اطلاعاتشو خیلی جون میکنه . مشکل از کجاست ؟
AMD>INTEL
17-03-16, 21:05
سلام . بنده یک سیستم خریدم دیشب
ram : 16 g.skill
vga : gtx 750 ti :::: اینم بگم که این مدل گرافیک هرجا دیدم زده بود OC اما روی کارتونش نزده همچین چیزی ( گیگابایت هست )
mother board : p85 gaming 3
cpu : i7 4790
hdd : WD 2TB BLUE
من توی نت یک سرچ ک کردم نوشته بود بهترین گزینه برای خانگی همین رنگ آبی هست . رنگ سبز هم برای آرشیو نوشته بود و مشکلی که از همشون بهتر بود برای کارهای سنگین ( خیلی گرونه متاسفانه ) با بقیه رنگ ها. حالا آبی خریدم مشکل ندارم کپی هم که میکنم از هارد اکسترنال به داخلی حدود 70 تا 100 مگ کپی میکنه ولی مثلا یک آهنگ که میخوام ویرایش کنم اطلاعاتشو خیلی جون میکنه . مشکل از کجاست ؟
وسترن دو ترا بلو همون سری گرین هست که با سری ابی ادغام شده . متاسفانه سرعتش مثل وسترن گرین هست و دائما در حال خاموش شدن است .
mamad711
17-03-16, 21:11
وسترن دو ترا بلو همون سری گرین هست که با سری ابی ادغام شده . متاسفانه سرعتش مثل وسترن گرین هست و دائما در حال خاموش شدن است .
صدایی که میده چی ؟ یعنی وقتی شروع به کار میکنه خر خر میکنه
AMD>INTEL
17-03-16, 21:20
صدایی که میده چی ؟ یعنی وقتی شروع به کار میکنه خر خر میکنه
بله هارد در حال روشن و خاموش شدن هست . موقع استارت دوباره صدا میده .
mamad711
17-03-16, 22:00
بله هارد در حال روشن و خاموش شدن هست . موقع استارت دوباره صدا میده .
حل نشدنی هست ؟ تنها مشکلم توی اجرای آهنگ هست و ویرایش اطلاعاتش
بعد یعنی هارد درحال کار هم خاموش میشه ؟ آخه وقتی شروع میکنه کار خر خر میکنه یعنی همش این خر خر هست فقط وقتی کار کنه مثل کپی کردن یا بازی
AMD>INTEL
17-03-16, 22:14
حل نشدنی هست ؟ تنها مشکلم توی اجرای آهنگ هست و ویرایش اطلاعاتش
بعد یعنی هارد درحال کار هم خاموش میشه ؟ آخه وقتی شروع میکنه کار خر خر میکنه یعنی همش این خر خر هست فقط وقتی کار کنه مثل کپی کردن یا بازی
این طراحی هارد به این شکل هست که در بعد از چند بیکاری به حالت خاموش میرود .
pronetin
19-03-16, 09:18
سرعت wd red بیشتر است یا black از نظر سرعت خواندن و نوشتن؟
Sent from my C6802 using Tapatalk
AMD>INTEL
19-03-16, 10:55
سرعت wd red بیشتر است یا black از نظر سرعت خواندن و نوشتن؟
Sent from my C6802 using Tapatalk
وسترن بلک سریع تر هست .
pronetin
04-05-16, 11:15
این هارد wd purple چطور است؟ مثل green و blue است یا مثل red?
درست است که میگند برای دوربین مدار بسته purple از همه بهتر است؟ چون blue green با وضعیتی که دارند و موقع بیکاری stand by می شود و خر خر می کند برای دوربین مناسب نیست.
javadshahvand
04-05-16, 11:56
درست است که میگند برای دوربین مدار بسته purple از همه بهتر است؟
اولاً اگر هاردت گارانتی داره حتماً بفرست تعویض بشه اگر نداره که فرمت سطح پایین بزن و بعنوان آرشیو ازش استفاده کن
رنگ بندی هاردها در یک جمله کوتاه و مفید بصورت زیر هست
رنگ سبز:برای ذخیره اطلاعات در حجم بالا و آرشیو
رنگ آبی: جهت استفاده عمومی و یا استفاده بعنوان هارد اولیه و یا نصب ویندوز
رنگ مشکی: هاردهای با عملکرد و سرعت دسترسی بالا برای پردازش های سنگین
رنگ قرمز:جهت استفاده در محیط شبکه و یا پکربندی RAID
رنگ بفش:استفاده در تجهیزات ذخیره سازی دوربین های مداربسته
رنگ طلایی:استفاده در دیتا سنتر و یا مراکزی که سرویس دهی آنها از طریق وب صورت میگیرد
AMD>INTEL
04-05-16, 15:36
درست است که میگند برای دوربین مدار بسته purple از همه بهتر است؟ چون blue green با وضعیتی که دارند و موقع بیکاری stand by می شود و خر خر می کند برای دوربین مناسب نیست.
wd purple فقط برای ابزار dvr و ظبط ویدیویی همزمان هست . برای pc کاربرد نداره به عنوان هارد اصلی که ویندوز را بوت کنه .
وسترن هم متاسفانه سری blue را با هاردهای وسترن گرین ادغام کرد . هاردهای جدید blue خصوصیات گرین دارن که اونها را مناسب هارد بوت ویندوز نمیکنه .
pronetin
05-05-16, 09:23
وقتی ميگن برای بوت ویندوز مناسب نیست یعنی چی؟ مگر ویندوز بوت نمیشه با این هارد ها، پس چرا ميگن مناسب نیست؟
AMD>INTEL
05-05-16, 10:49
وقتی ميگن برای بوت ویندوز مناسب نیست یعنی چی؟ مگر ویندوز بوت نمیشه با این هارد ها، پس چرا ميگن مناسب نیست؟
چون سرعتشون پایین تره و به خاطر مدیریت مصرف انرژی هر از چند دقیقه خاموش میشن و این توی ویندوز باعث گیر کردن میشه .