PDA

مشاهده نسخه کامل : بررسی های قویترین کارت گرافیک دنیا Radeon Pro Duo

AMD>INTEL
15-03-16, 21:30
اگر اخبار سایت شهر سخت افزار را دنبال کرده باشید . شرکت AMD با ارائه این کارت گرافیک دو هسته ای سورپرایز ویژه ای را برای طرفداران AMD رونمایی کرد .
کارت گرافیک جدید AMD Radeon Pro Duo تا 51 درصد از GeForce GTX TITAN Z قوی‎تر است (انویدیا کجایی؟! دقیقا کجایی؟!) (Only the registered members can see the link)
در این تاپیک به بررسی های این غول که توسط سایت های معتبر سخت افزاری منتشر میشود میپردازیم .
طراحی و ساخت خنک کننده واتر کولینگ مدل رفرنس توسط کولر مستر انجام شده است .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

salpc
16-03-16, 05:50
حالا انویدیا هم GTX 1080 رو حتما میاد 4 هسته ای میزنه :1. (27):
بعد میگه من خیلی از PRO DUE قویترم!!

AMD>INTEL
16-03-16, 15:55
بعد از چندین سال AMD داره به خوبی اصول بازاریابی و مارکتینگ را راعایت میکنه . این شروع قدرتمندی برای AMD خواهد بود.

DOOM999
16-03-16, 17:32
ای ام دی تا آخر 2016 پشت اینتل و انویدیا رو به صورت کامل میخابونه روزمین جوری که بعدش مجبورشن با عصا راه برن .فقط خدا کنه همه دوهسته یاش رو با واتر کولر تجهیز نکنه من آدم خرافاتی هستم واسه همین نسبت به واتر کولینگ حس خوبی ندارم

Only the registered members can see the linkبررسی-های-قویترین-کارت-گرافیک-دنیا-radeon-pro-duo-531133_364-jpg

mohamad.j
17-03-16, 22:50
اين كولر شاخ رو رو انويديا بندازن هم اين كارايي رو ميده

Sent from my iPhone using Tapatalk