سلام من میخوام یک سی پی یو i7 4790K بردارم و خیلی جاها خوندم که خیلی داغ میکنه . میخواستم بدونم سیستم خنک کننده water cooling چجوری جریانش و اینکه قیمت مناسبش چند هست.
AMD>INTEL
15-03-16, 21:18
Green GLC120-A
حدود 170 هست . بررسیش هم
عرضاندام اولین واترکولینگ با برند ایرانی: بررسی کامل واترکولینگ GREEN GLACIER 120 (با جایزه ویژه برای خوانندگان) (Only the registered members can see the link)
mamad711
15-03-16, 23:00
این الان راحت توی بازار گیر میاد ؟
DOOM999
16-03-16, 00:45
این الان راحت توی بازار گیر میاد ؟
CPU Cooler: Green Glacier GLC120-A (Only the registered members can see the link)
SajjadKhati
16-03-16, 01:38
من نظر بدم؟
به نظر من اصلا نیاز به واتر کولینگ که هیچ حتی خنک کننده های بزرگ هم نیست
من اول 4150 داشتم که مصرفش 54 وات بود و بعد 4460 گرفتم که 84 وات هست . فکر میکردم با مصرف بیشتر ، میزان حرارت تولیدی بیشتر میشه ولی با کمال تعجب دیدم هیچ فرقی نکردن . اوستا امید گفت برای مدار تغذیه ی مادربرد هم میتونه تاثیر داشته باشه .
خنک کننده ی من Deep Cool Archer هست که 20 تومن قیمت شه و دما تا لود 100 درصد پردازنده به مدت 40 دقیقه 64 تا 68 درجه شد (میدونی که از 15 دیقه به بالاتر از لحاظ زمانی تست بشه ، هیچ تاثیر خاصی توی افزایش دما نداره)
به نظر من اگه اورکلاک نمیکنی و یا در سطح معمولی میکنی ، حداکثر یه خنک کننده ی بین 50 تا 100 تومنی هم براش زیاده
DOOM999
16-03-16, 11:20
این مورد هم خوبه CPU Cooler: Cooler Master Hyper 103 - خنک کننده (Cooler) - قطعات داخلی کامپیوتر (Only the registered members can see the link)
mamad711
17-03-16, 11:35
من نظر بدم؟
به نظور من اصلا نیاز به واتر کولینگ که هیچ حتی خنک کننده های بزرگ هم نیست
من اول 4150 داشتم که مصرفش 54 وات بود و بعد 4460 گرفتم که 84 وات هست . فکر میکردم با مصرف بیشتر ، میزان حرارت تولیدی بیشتر میشه ولی با کمال تعجب دیدم هیچ فرقی نکردن . اوستا امید گفت برای مدار تغذیه ی مادربرد هم میتونه تاثیر داشته باشه .
خنک کننده ی من Deep Cool Archer هست که 20 تومن قیمت شه و دما تا لود 100 درصد پردازنده به مدت 40 دقیقه 64 تا 68 درجه شد (میدونی که از 15 دیقه به بالاتر از لحاظ زمانی تست بشه ، هیچ تاثیر خاصی توی افزایش دما نداره)
به نظر من اگه اورکلاک نمیکنی و یا در سطح معمولی میکنی ، حداکثر یه خنک کننده ی بین 50 تا 100 تومنی هم براش زیاده
دیگه در کمال ناباوری که همه جا خودنم و حتی توی دفترچه کارت گرافیک هم نوشته بود VGA support اما روی پنلش هیچی نبود جز HDMI و DVI مجبور شدم یک مانیتور بخرم اما خب دیشب بازی اساسین که اجرا کردم بعد چک کردم دیدم 55 بود یا 51 همون خنک کننده خودش هست همون فن کوچیک
AMD>INTEL
17-03-16, 21:03
دیگه در کمال ناباوری که همه جا خودنم و حتی توی دفترچه کارت گرافیک هم نوشته بود VGA support اما روی پنلش هیچی نبود جز HDMI و DVI مجبور شدم یک مانیتور بخرم اما خب دیشب بازی اساسین که اجرا کردم بعد چک کردم دیدم 55 بود یا 51 همون خنک کننده خودش هست همون فن کوچیک
برای استفاده طولانی مدت از گیمینگ یا برنامه های سنگین حتما ایرکولینگ یا واترکولینگ تهیه کنید .
ramin1000
10-04-16, 23:48
من نظر بدم؟
به نظر من اصلا نیاز به واتر کولینگ که هیچ حتی خنک کننده های بزرگ هم نیست
سلام
شما که فن Deep Cool Archer رو دارید می شه بفرمائید صدای فن آزار دهنده است یا نه
و آیا این فن روی مادربرد EP45T-UD3LR به طور کامل می شینه برای e7500
نحوه وصل کردنش راحته با نه
همچنین 3 پین داره یا چهار پین
SajjadKhati
11-04-16, 08:45
سلام
شما که فن Deep Cool Archer رو دارید می شه بفرمائید صدای فن آزار دهنده است یا نه
و آیا این فن روی مادربرد EP45T-UD3LR به طور کامل می شینه برای e7500
نحوه وصل کردنش راحته با نه
همچنین 3 پین داره یا چهار پین
سلام
نویزش 19 دسیبل هه که نسبت به بقیه چون سرعت چرخش خیلی زیادی نداره و 120 میلی متر هه ، نویزش کم هه و کم سر و صدا هه
نمیدونم ولی احتمالا باید بشه
طراحی اش جوری هه که هم ساختار فن های AMD رو داره و هم Intel
4 پین
اینو بگم که این فن نسبت به قیمت اش که 20 تومن از اینا هست خوبه کارایی اش و مشخصه که فن های 0 تومنی به بالاتر باید بهتر از این باشن .
نقطه ضعف این هم توی هت سینک شه که نرم تر از بقیه هه
SajjadKhati
11-04-16, 12:00
راستی آقا رامین اینم بگم که گفتنی هست دمای پردازنده به جنس مدار تغذیه ی مادربرد هم بستگی داره که فکر کنم حرف درستی هه و واسه من مدار تغذیه ی مادربردش خوبه و این هم ممکنه عاملی باشه که دمای پردازنده ام پایینه و هم اینکه از خمیر سیلیکون DeepCool Z5 استفاده میکنم که قطعا اینم تاثیر خودشو داره تو خنک کنندگی
ramin1000
12-04-16, 02:48
راستی آقا رامین اینم بگم که گفتنی هست دمای پردازنده به جنس مدار تغذیه ی مادربرد هم بستگی داره که فکر کنم حرف درستی هه و واسه من مدار تغذیه ی مادربردش خوبه و این هم ممکنه عاملی باشه که دمای پردازنده ام پایینه و هم اینکه از خمیر سیلیکون DeepCool Z5 استفاده میکنم که قطعا اینم تاثیر خودشو داره تو خنک کنندگی
آقا سجاد این مدار تغذیه که می گن چی هست کجای مادربرده کاربردش چیه امکان داره بیشتر توضیح بدید مثلا می گن مدار تغذیه z170 بهتر از h170 است خوب از کجا می شه اینو فهمید تو کدوم قسمت مشخصات مادربرد این رو می نویسن که مثلا این مدار تغذیش 10 است اون یکی 5
SajjadKhati
12-04-16, 08:04
آقا سجاد این مدار تغذیه که می گن چی هست کجای مادربرده کاربردش چیه امکان داره بیشتر توضیح بدید مثلا می گن مدار تغذیه z170 بهتر از h170 است خوب از کجا می شه اینو فهمید تو کدوم قسمت مشخصات مادربرد این رو می نویسن که مثلا این مدار تغذیش 10 است اون یکی 5
سلام
والا من خیلی چیزی نمیدونم ولی تا استاد امید و بقیه ی اساتیدا بیان ، چیزایی که میدونم رو میگم
وظیفه اش تغذیه (ولتاژ رسانی) و هم تنظیم دقیق ولتاژ مورد درخواست پردازنده هست (البته من درباره مدار تغذیه کنار پردازنده که از همه مهمتره صحبت میکنم وگرنه رم و گاها برای چیپست هم مدار تغذیه در نظر گرفته میشه)
از چند بخش ماسفت ها (که مهمترین قسمت مدار تغذیه هست) و چوک ها و خازن و غیره تشکیل شده .
ماسفت ها ، IC هایی هستن که کنترلر توشونه و کار تنظیم ولتاژ رو میکنن و بسته به طراحی ، مدلای مختلف دارن که یکی از نکات مهم قدرت مدار تغذیه (اینکه کدوم مدار تغذیه بهتره یا نه) ، به مدل ماسفت بکار رفته ی در مدار تغذیه ی پردازنده بستگی داره . ماسفت های مادربرد رو تو کل دنیا فکر نکنم بیشتر از 2 شرکت طراحی کنن که یکی از مهم ترین اون شرکت ها ، شرکت International Rectifier هه
بعد از مدل ماسفت ها ، دومین عامل تعیین کننده ی قدرت مدار تغذیه ، تعداد (چوک های) اون هاست
سومین عامل هم نوع و طول عمر خازن ها
اطلاعات کامل درباره مدار تغذیه ، در سایت نوشته شده :
همه چیز درباره مدار تنظیم کننده ولتاژ مادربرد (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
12-04-16, 10:10
مقاله سایت شهر سخت افزار که سجاد جان لینک کرد .کاملترین مطلب در این زمینه به فارسی هست .
AMD>INTEL
12-04-16, 10:29
این شکل یکی از فازهای یک کامپیوتر هست . که شامل ماسفت - درایور - خازن و سلف میباشد .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
البته این درایور میتونه یک ایسی باشه یک ماسفت باشه .
همه این فازها توسط PWM IC کنترل میشوند .
vahidalyani
21-10-16, 21:37
Green GLC120-A
حدود 170 هست . بررسیش هم
عرضاندام اولین واترکولینگ با برند ایرانی: بررسی کامل واترکولینگ GREEN GLACIER 120 (با جایزه ویژه برای خوانندگان) (Only the registered members can see the link)
درود
مشورتی میخواستم ازتون بگیرم :
سیستم من :
لوو ولتاژ cpu : 4790k
mainboard :giga z97 gaming 3
ram :gskil trident 16G 2666
و...
میخواستم یه خنک کننده برای سی پی یوم تهیه کنم (اهل اوورکلاک هم نیستم ولی با boost تا 4.4 بردم) ، تا جایی که مطالبو مطالعه کردم متوجه این موضوع شدم که بهترین گزینه برام برند گرین و مدل گلیشر هستش . حدودا 150 تا 230 میخوام هزینه کنم .
سوالم اینه ک شما یا دوستانی که این سی پی یو (4790k)رو دارن تا حالا یکی از این دو مدل glc120 ویا glc240 رو تست کردن ؟(کیسم یکم قدیمیه و برند متفرقه س ، فک نکنم بشه 240 رو توش جا داد ، اگه که 120 جواب میده بگیرمش ).
همچنین میخواستم اختلاف دمای این دو مدلو بدونم، البته تو سایت گرین تست گرفتن که تصویرشو پیوست کردم براتون (با توجه به تصویر اختلاف دمای این دو مدل زیاد نیست)که احساس میکنم آمارش نمی تونه خیلی واقعی باشه .
52 درجه تو فول لودبا سی پی یوی 4790k برای مدل 120 ، اگه حقیقت داشته باشه ک فوق العاده س (تو تصویرتفاوت زیادی با 240 نشون نداده): همانطور که گفتم به آمارو ارقام خیلی نمیشه اعتماد کرد ، اگه شما و یا کسی عملکرد ای خنک کننده رو در عمل دیده ، لطفا نتایجشو بیان کنه.
پیشاپیش ممنونم ازتون
AMD>INTEL
21-10-16, 21:50
درود
مشورتی میخواستم ازتون بگیرم :
سیستم من :
لوو ولتاژ cpu : 4790k
mainboard :giga z97 gaming 3
ram :gskil trident 16G 2666
و...
میخواستم یه خنک کننده برای سی پی یوم تهیه کنم (اهل اوورکلاک هم نیستم ولی با boost تا 4.4 بردم) ، تا جایی که مطالبو مطالعه کردم متوجه این موضوع شدم که بهترین گزینه برام برند گرین و مدل گلیشر هستش . حدودا 150 تا 230 میخوام هزینه کنم .
سوالم اینه ک شما یا دوستانی که این سی پی یو (4790k)رو دارن تا حالا یکی از این دو مدل glc120 ویا glc240 رو تست کردن ؟(کیسم یکم قدیمیه و برند متفرقه س ، فک نکنم بشه 240 رو توش جا داد ، اگه که 120 جواب میده بگیرمش ).
همچنین میخواستم اختلاف دمای این دو مدلو بدونم، البته تو سایت گرین تست گرفتن که تصویرشو پیوست کردم براتون (با توجه به تصویر اختلاف دمای این دو مدل زیاد نیست)که احساس میکنم آمارش نمی تونه خیلی واقعی باشه .
52 درجه تو فول لودبا سی پی یوی 4790k برای مدل 120 ، اگه حقیقت داشته باشه ک فوق العاده س (تو تصویرتفاوت زیادی با 240 نشون نداده): همانطور که گفتم به آمارو ارقام خیلی نمیشه اعتماد کرد ، اگه شما و یا کسی عملکرد ای خنک کننده رو در عمل دیده ، لطفا نتایجشو بیان کنه.
پیشاپیش ممنونم ازتون
سلام ایر کولینگ cooler master hyper 212 evo انتخاب بسیار خوبیه . من خودم ایرکولینگ را به واتر ترجیح میدم .