ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد ویندوز 10

ata-gh
15-03-16, 20:01
با سلام ، خوب هستین ؟؟؟
راستش فک کنم چندین بار در مورد مشکلاتی که واسه لپ تاپم پیش اومده بود در انجمن مطلب گذاشتم ، (اینکه بعضی مواقع داغ میکنه و لگ میزنه و من وقتی یکی از فایل های سیستمی svchet رو می بندم ، همه چی به حالت اولیه بر میگرده ) جدیدا به این نتیجه رسیدم که شاید این ایراداتی که پیش میاد باعثش خود مایکروسافته ، چون که می خواد همه ویندوز 10 نصب کنن یه سری ایرادات به وجود اوردن ... این سیاست رو به وضوح توی شرکت های سازنده موبایل مثل سامسونگ هم میشه دید که آندرویید پرچم دارای قبلی رو بعد از آپدیت اول ، تو آپدیت دوم و سوم یه سری ایرادات کلافه کننده توش به وجود میاره تا مشتری قانع بشه که بهتره گوشیش رو ارتقا بده .... اما همه اینا رو گفتم تا بگم که من تا حالا به جز ویندوز 7 64 بیتی ، ویندوز دیگه ای نصب نکردم روش ، درایورهای این مدل هم فقط برا ویندوز سون تو سایت ایسوس هست ،، الان می خوام ویندوز 10 نصب کنم شاید از شر این ایرادات راحت شدم ، فقط نمی دونم هنوز تا چه حد ویندوز 10 پایدار شده و چه ایراداتی داره و چه جوری با تنظیمات مختلف میشه بهترین استفاده رو داشت ؟ آخرین آپدیتش رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ و اینکه اینی که میگن یه سری اطلاعات میفرسته به مایکروسافت رو چه جوری میشه جلوش رو گرفت ؟ نرم افزارا بدون مشکل روش اجرا میشه ؟؟ و .....
لطفا اونایی که استفاده کردن و میکنن اگه میشه یه راهنمایی کامل بکنن یا اگه فایل راهنمای جدید و کامل و سایتی که این موارد رو داشته باشه در اختیار من قرار بدن ، یا اینکه خودشون لطف کنن و اگه میشه کامل راهنمایی کنن ، مرسی

AMD>INTEL
15-03-16, 20:17
با سلام ، خوب هستین ؟؟؟
راستش فک کنم چندین بار در مورد مشکلاتی که واسه لپ تاپم پیش اومده بود در انجمن مطلب گذاشتم ، (اینکه بعضی مواقع داغ میکنه و لگ میزنه و من وقتی یکی از فایل های سیستمی svchet رو می بندم ، همه چی به حالت اولیه بر میگرده ) جدیدا به این نتیجه رسیدم که شاید این ایراداتی که پیش میاد باعثش خود مایکروسافته ، چون که می خواد همه ویندوز 10 نصب کنن یه سری ایرادات به وجود اوردن ... این سیاست رو به وضوح توی شرکت های سازنده موبایل مثل سامسونگ هم میشه دید که آندرویید پرچم دارای قبلی رو بعد از آپدیت اول ، تو آپدیت دوم و سوم یه سری ایرادات کلافه کننده توش به وجود میاره تا مشتری قانع بشه که بهتره گوشیش رو ارتقا بده .... اما همه اینا رو گفتم تا بگم که من تا حالا به جز ویندوز 7 64 بیتی ، ویندوز دیگه ای نصب نکردم روش ، درایورهای این مدل هم فقط برا ویندوز سون تو سایت ایسوس هست ،، الان می خوام ویندوز 10 نصب کنم شاید از شر این ایرادات راحت شدم ، فقط نمی دونم هنوز تا چه حد ویندوز 10 پایدار شده و چه ایراداتی داره و چه جوری با تنظیمات مختلف میشه بهترین استفاده رو داشت ؟ آخرین آپدیتش رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ و اینکه اینی که میگن یه سری اطلاعات میفرسته به مایکروسافت رو چه جوری میشه جلوش رو گرفت ؟ نرم افزارا بدون مشکل روش اجرا میشه ؟؟ و .....
لطفا اونایی که استفاده کردن و میکنن اگه میشه یه راهنمایی کامل بکنن یا اگه فایل راهنمای جدید و کامل و سایتی که این موارد رو داشته باشه در اختیار من قرار بدن ، یا اینکه خودشون لطف کنن و اگه میشه کامل راهنمایی کنن ، مرسی

ابتدا یک توضیح بدم
وقتی توی ویندوز 7 مشکلات و خطا داری مطمئن باش توی ویندوز 10 هم به مراتب این خطا ها بیشتر خواهد بود .
مخصوصا اگر درایورهای ویندوز 10 تو سایت سازنده نیست . پیدا کردن درایور نیاز به تجربه داره
روش نصب ویندوز فرق خاصی نمیکنه . همون روال رو داره .
ویندوز 10 را میتونی از سایتهای ایرانی مثل سافت گذر یا سافت 98 بگیری .
برای غیر فعال کردن اون موارد هم از disable window 10 spying استفاده کنید

ata-gh
15-03-16, 20:43
ابتدا یک توضیح بدم
وقتی توی ویندوز 7 مشکلات و خطا داری مطمئن باش توی ویندوز 10 هم به مراتب این خطا ها بیشتر خواهد بود .
مخصوصا اگر درایورهای ویندوز 10 تو سایت سازنده نیست . پیدا کردن درایور نیاز به تجربه داره
روش نصب ویندوز فرق خاصی نمیکنه . همون روال رو داره .
ویندوز 10 را میتونی از سایتهای ایرانی مثل سافت گذر یا سافت 98 بگیری .
برای غیر فعال کردن اون موارد هم از disable window 10 spying استفاده کنید

ممنون ، یعنی با اتو درایور بزنم درایور ها رو نمیشه ؟؟؟ اون تجربه که میگین منظورتون دقیقا چیه ؟ ینی نمیشه یه جورایی مطمین شد که با اتو درایور میشه کاری کرد و بعدش نصب کرد ؟؟

و اینکه واقعا لپ تاپم هیچ ایرادی نداره ، قبلا هم اینجوری نمیشد اما جدیدا اینجوری میشه ، اگه دلیلش همین چیزی باشه که من فکر می کنم ، دیگه فکر نکنم ایراد رو دوباره ببینم تو ویندوز 10 ، چون واقعا فقط همون مشکلو داره که دقیقا متوجه نمیشم دلیلش چیه ، دیگه به آخرین نتیجه ای که رسیدم همین بود که امکان داره مشکل از خود مایکروسافت باشه . عمدا اینجوری کرده که دیکه همه ویندوز جدید نصب کنن .
این که میگی از سایت ها دانلود کنم ، خودش فعاله یعنی ؟ فعال ساز نمی خواد ؟

AMD>INTEL
15-03-16, 20:45
ممنون ، یعنی با اتو درایور بزنم درایور ها رو نمیشه ؟؟؟ اون تجربه که میگین منظورتون دقیقا چیه ؟ ینی نمیشه یه جورایی مطمین شد که با اتو درایور میشه کاری کرد و بعدش نصب کرد ؟؟

و اینکه واقعا لپ تاپم هیچ ایرادی نداره ، قبلا هم اینجوری نمیشد اما جدیدا اینجوری میشه ، اگه دلیلش همین چیزی باشه که من فکر می کنم ، دیگه فکر نکنم ایراد رو دوباره ببینم تو ویندوز 10 ، چون واقعا فقط همون مشکلو داره که دقیقا متوجه نمیشم دلیلش چیه ، دیگه به آخرین نتیجه ای که رسیدم همین بود که امکان داره مشکل از خود مایکروسافت باشه . عمدا اینجوری کرده که دیکه همه ویندوز جدید نصب کنن .
این که میگی از سایت ها دانلود کنم ، خودش فعاله یعنی ؟ فعال ساز نمی خواد ؟

اتو درایور خودش مادر مشکلاته . یعنی نصف مشکلات بعضی از سیستم ها به خاطر استفاده از همین برنامه ها هست . فعال سازیش هم تو سایت های فارسی وجود داره .
همین برنامه disable spying رو تو سون تست کنید وضعیت خیلی بهتر میشه .

Ardashad
16-03-16, 11:11
تجربه م میگه شما در ویندوز 10 با مشکلی به نام مصرف بالای اینترنت و نگرانی های ارسال اطلاعات به مایکروسافت روبرو خواهید بود .
فکر کنم اخرین نسخه اصلی ویندوز 10 همین نسخه زیر باشه :

Only the registered members can see the link

درباره نرم افزارهایی که جلوی ارسال اطلاعات ویندوز 10 به سرور مایکروسافت رو می گیرند ، گفته میشه که باعث مشکلاتی برای ویندوز خواهند شد مثلا در استفاده از WIndows Store یا قابلیت های کورتانا و ....
البته نرم افزارهای دیگه ای هستند که جلوی اتصال برنامه ها به اینترنت رو می گیرند که شما میتونید در این مورد از این سری نرم افزارها استفاده کنید . البته با تنظیم فایروال انتی ویروس هم می تونید این کار را انجام دهید .

در مورد اجرای نرم افزارها نمی دونم منظورتون نرم افزار خاصی است یا خیر . ولی در کل نرم افزارهای کاربردی معمولی مثل فوتوشاپ و افیس و ... در نسخه های جدید با ویندوز 10 سازگار شده اند .

به شخصه نظرم ویندوز 7 اینترپرایز هستش ولی دیگه باید با ویندوزهای قدیمی خداحافظی کرد و با مشکلات و دردسرهای ویندوز 10 ساخت . امید که بهتر شوند . :1. (29):

RAVYY
16-03-16, 12:25
با سلام ، خوب هستین ؟؟؟

دوست من به نظرم شما ویندوز 10 رو نصب نکنید چون علاوه بر اینکه ویندوز 10 هنوز کار داره و همچنین برای دستگاههای قدیمیتر مشکل درایور هنوز وجود داره سازنده ی لپ تاپ شما هم که درایور برای سیستم شما بیرون نداده و این یعنی امکان داره سخت افزار شما به طور کامل نتونه از ویندوز 10 پشتیبانی بکنه و شما برای پیدا کردن درایور به مشکل بر خواهید خورد و مطب دیگه هم اینه که ویندوز 10 بر اساس آپدیت مداوم ایجاد شده و به صورت مرتب در حال آپدیت شدن هست و شما برای اینکه نخواید این آپدیتها رو دریافت کنید باید از نرم افزارهای مکمل استفاده کنید که اینم باز خودش مشکل هست به نظرم شما از همون ویندوز 7 فعلا استفاده کنید و آپدیتهاش رو غیر فعال کنید تا بعدا بتونید پلتفرم خودتون رو تعویض وارتقا بدین تا بتونید بی دردسر از ویندوز 10 روی سیستمتون استفاده کنید چون راهی به غیراز این نیست.

ata-gh
18-03-16, 14:57
اتو درایور خودش مادر مشکلاته . یعنی نصف مشکلات بعضی از سیستم ها به خاطر استفاده از همین برنامه ها هست . فعال سازیش هم تو سایت های فارسی وجود داره .
همین برنامه disable spying رو تو سون تست کنید وضعیت خیلی بهتر میشه .

میشه لینک دانلودش رو بزارین اینجا ؟؟؟ چون سرچ می کنم با اسمای مختلف هست ، نمیدونم کدومشو دانلود کنم . و اینکه اگه راهکار دیگه ای برای افزایش سرعت و هنگ نکردن و لگ نزدن سیستم تو ویندوز سون هست ممنون میشم بهم بگین ، مرسی :11():

AMD>INTEL
18-03-16, 15:01
میشه لینک دانلودش رو بزارین اینجا ؟؟؟ چون سرچ می کنم با اسمای مختلف هست ، نمیدونم کدومشو دانلود کنم . و اینکه اگه راهکار دیگه ای برای افزایش سرعت و هنگ نکردن و لگ نزدن سیستم تو ویندوز سون هست ممنون میشم بهم بگین ، مرسی :11():

Download Destroy Windows 10 Spying - MajorGeeks (Only the registered members can see the link)
همین برنامه روی ویندوز سون و 8 و 8.1 هم کار میکنه
AUSLOGIC BOOST SPEED هم برای سون توصیه میکنم .