ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد اشتراک گزاری فایل با مودم ADSL

sajjad.2014
14-03-16, 14:54
سلام
همین طور که میدونید برای دسترسی به تنظیمات مودم ADSL باید یک IP رو داخل مرورگر بزنیم تا صفحه لاگین باز بشه و...
حالا میخواستم بدونم میشه یک IP یا ادرس خاصی رو جانشین کرد تا وقتی یکی از اینا رو وارد مرورگر میکنیم به صفحه خاصی کاربر منتقل بشه
منظورم اینه که با مودم وایرلس یک سری اطلاعات رو بصورت افلاین در اختیار بقیه گزاشت حالا میخواد یک صفحه اینترنتی باشه یا یک سری فایل داخل کامپیوتر
ممنون میشم راهنمایی کنید

AMD>INTEL
14-03-16, 15:32
این برای مودم های tp-link هست برای بقیه هم کمی متفاوت هست
How to change the LAN IP address of TP-LINK DSL modem router? - Welcome to TP-LINK (Only the registered members can see the link)

amirpcp30
14-03-16, 15:35
سلام دوست عزیز
بله مودم شما نقش روتر رو داره ، شما کافیه به این صورت ایپی کامپیوتری که فایل سرور هست رو در نوارآدرس my computer یا... بزنید
192.168.1.10\\
:give_rose:

sajjad.2014
14-03-16, 16:33
سلام دوست عزیز
بله مودم شما نقش روتر رو داره ، شما کافیه به این صورت ایپی کامپیوتری که فایل سرور هست رو در نوارآدرس my computer یا... بزنید
192.168.1.10\\

میشه بیشتر توضیح بدین
این ادرس که میزنم میره تنظیمات مودم
الان اگه بخوام به عنوان مثال چندتا فیلم و عکس رو به اشتراک بزارم تا وقتی به مودم وصل شدن بتونن دریافت کنن چیکار کنم؟

amirpcp30
14-03-16, 16:52
میشه بیشتر توضیح بدین
این ادرس که میزنم میره تنظیمات مودم
الان اگه بخوام به عنوان مثال چندتا فیلم و عکس رو به اشتراک بزارم تا وقتی به مودم وصل شدن بتونن دریافت کنن چیکار کنم؟
شما اشتباه زندین دوست من اگه // بزنین my conputer میفرسته سمت مرورگر شما باید \\ بزنین ادامش ایپی کامپیوترتون ، همون طور که گفتم مثلا 192.168.1.100\\ ، خب برای اشتراک گذاشتن هم بستگی به ویندوز داره در 7 ، روی پوشه راست کلیک پروپرتیس ، تب شیرینگ ، ادونس شیرینگ ، تیک شیر رو بزنید بعد اوکی
حالا ببینید ایپی که مودم به کامپیوتر داده چنده بعد همینطور گفتم بزنید حتی داخل همین کامپیوتر هم بزنید میبینید فایل های به اشتراک گذاشته شده رو
برای ایپی هم در cmd بنویسید ipconfig

sajjad.2014
14-03-16, 17:27
شما اشتباه زندین دوست من اگه // بزنین my conputer میفرسته سمت مرورگر شما باید \\ بزنین ادامش ایپی کامپیوترتون ، همون طور که گفتم مثلا 192.168.1.100\\ ، خب برای اشتراک گذاشتن هم بستگی به ویندوز داره در 7 ، روی پوشه راست کلیک پروپرتیس ، تب شیرینگ ، ادونس شیرینگ ، تیک شیر رو بزنید بعد اوکی
حالا ببینید ایپی که مودم به کامپیوتر داده چنده بعد همینطور گفتم بزنید حتی داخل همین کامپیوتر هم بزنید میبینید فایل های به اشتراک گذاشته شده رو
برای ایپی هم در cmd بنویسید ipconfig

مرسی خیلی ممنون
الان یک فایل رو شیر کردم با گوشیم که وصل میشم ارور دسترسی میده چرا؟

amirpcp30
14-03-16, 17:39
مرسی خیلی ممنون
الان یک فایل رو شیر کردم با گوشیم که وصل میشم ارور دسترسی میده چرا؟
خواهش میکنم دوست عزیز
اگه ویندوزتون 7 هست راست کلیک پروپرتیس، تب شیرینگ ، شیر ، اینجا everyone رو بنویسید و add کنید و بزنید به صورت reed/write باشه

sajjad.2014
14-03-16, 18:06
خواهش میکنم دوست عزیز
اگه ویندوزتون 7 هست راست کلیک پروپرتیس، تب شیرینگ ، شیر ، اینجا everyone رو بنویسید و add کنید و بزنید به صورت reed/write باشه

ببخشید دوست عزیز
حالا که فایل رو شیر کردم
چیکار کنم که هر ادرسی داخل مرورگر زدم به اون جایی که فایل ها هست هدایت بشه؟

Aaron Swartz
14-03-16, 21:29
ببخشید دوست عزیز
حالا که فایل رو شیر کردم

به جای این کارا از نرم افزار زاپیا استفاده کن :

Zapya 3.7.1 Android + Zapya 1.8.0.1 PC انتقال فایل توسط wifi در ویندوز و اندروید (Only the registered members can see the link)

amirpcp30
14-03-16, 23:02
ببخشید دوست عزیز
حالا که فایل رو شیر کردم
سلام مجدد
منظورتون رو متوجه نشدم ، الان با این ایپی زدن مشکلی وجود داره؟ میتونید به صورت درایو در مای کامپیوتر هم دربیارید و یا میانبری ازش روی دسکتاپ بزارید

ممنون از شما برای معرفی اما زاپیا برای انتقال فایله ایشون برای اشتراک گذاری میخواستن البته زاپیا هم با ایجاد شبکه فایل ها رو منتقل میکنه

sajjad.2014
15-03-16, 14:08

Zapya 3.7.1 Android + Zapya 1.8.0.1 PC انتقال فایل توسط wifi در ویندوز و اندروید (Only the registered members can see the link)

بله دوست عزیز میدونم ولی من میخوام هر کس به مودم وصل شد فایل هایی که به اشتراک گزاشتم رو ببینه

sajjad.2014
15-03-16, 14:14
سلام مجدد
منظورتون رو متوجه نشدم ، الان با این ایپی زدن مشکلی وجود داره؟ میتونید به صورت درایو در مای کامپیوتر هم دربیارید و یا میانبری ازش روی دسکتاپ بزارید

ممنون از شما برای معرفی اما زاپیا برای انتقال فایله ایشون برای اشتراک گذاری میخواستن البته زاپیا هم با ایجاد شبکه فایل ها رو منتقل میکنه

نه ای پی حل شد
یک پوشه به اشتراک گزاشتم به صورت درایو هم تو مای کامپیوتر اوردم
بعد با گوشی که به مودم وصل میشم به اون پوشه دسترسی ندارم ارور اسس دهیند میده در صورتی که از تنظیمات حالت دسترسی رو روی everyoneگزاشتم بازم نشد

amirpcp30
15-03-16, 14:18
نه ای پی حل شد
یک پوشه به اشتراک گزاشتم به صورت درایو هم تو مای کامپیوتر اوردم
بعد با گوشی که به مودم وصل میشم به اون پوشه دسترسی ندارم ارور اسس دهیند میده در صورتی که از تنظیمات حالت دسترسی رو روی everyoneگزاشتم بازم نشد
سلام
با دیگر کامپیوتر ها مشکلی نیست فقط با گوشی این مشکل هست؟
گوشیتون چه سیستم عاملی داره و با چه نرم افزاری خواستید به پوشه دسترسی پیدا کنید

sajjad.2014
15-03-16, 16:46
سلام
با دیگر کامپیوتر ها مشکلی نیست فقط با گوشی این مشکل هست؟
گوشیتون چه سیستم عاملی داره و با چه نرم افزاری خواستید به پوشه دسترسی پیدا کنید

من یک کامپیوتر دارم
گوشی هم اندروید سونی هست
با برنامه کروم که میرم به جای ادرس اینو کروم پیدا میکنه file:/// میزنم میگه اجازه دسترسی ندارم
شرمنده عزیز وقت شما رو میگیرم:11():

amirpcp30
15-03-16, 17:09
من یک کامپیوتر دارم
گوشی هم اندروید سونی هست
با برنامه کروم که میرم به جای ادرس اینو کروم پیدا میکنه file:/// میزنم میگه اجازه دسترسی ندارم
شرمنده عزیز وقت شما رو میگیرم:11():
خواهش میکنم دوست من
شما با نرم افزار es file explorer چک کنی خیلی بهتره root explorer هم این قابلیت رو داره اما چون عموما es رو دارند و قابلیت اسکن رو هم داره بهتر هست
فقط کافیه نتورک رو در این برنامه انتخاب کنید بعد اسکن رو بزنید کامپیوتر رو پیدا میکنه و میتونید به فایلهاتون دسترسی پیدا کنید