ورود

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت] خاموش شدن كامپيوتر بعد از چند ثانيه و تكرار مجدد اين عمل

Plshelpme
12-03-16, 23:10
سلام من تا امروز قطعاتم توى ىك كيس Green MD 121 بود و از هيت سينك استوك اينتل استفاده ميكردم. امروز يك كيس X plus eagle و يك كولر Green notus100-pwm خريدم و تمام قطعات را با دقت منتقل كردم به كيس جديد و از اتصال درست تمامى كابل ها اطمينان دارم، به محض روشن كردن كامپيوتر خود به خود بعد چند ثانيه خاموش ميشه و دوباره روشن ميشه و خاموش ميشه و همينطور اين كارو تكرار ميكنه. فن هاى سيستم همگى با سرعت ميچرخن. كامپيوتر صبح توى كيس قديمى كار ميكرد.
مشخصات سيستم :
Intel Core i5 4690K
Gigabyte Geforece GTX 980 G1 gaming 4GD
power 710peak(620) Gigabyte
Ram gskill 8GB(2x4gb
MB Z97 D3H gigabyte

ممنون ميشم كمكم كنيد:1. (28):

AMD>INTEL
12-03-16, 23:14
سلام من تا امروز قطعاتم توى ىك كيس Green MD 121 بود و از هيت سينك استوك اينتل استفاده ميكردم. امروز يك كيس X plus eagle و يك كولر Green notus100-pwm خريدم و تمام قطعات را با دقت منتقل كردم به كيس جديد و از اتصال درست تمامى كابل ها اطمينان دارم، به محض روشن كردن كامپيوتر خود به خود بعد چند ثانيه خاموش ميشه و دوباره روشن ميشه و خاموش ميشه و همينطور اين كارو تكرار ميكنه. فن هاى سيستم همگى با سرعت ميچرخن. كامپيوتر صبح توى كيس قديمى كار ميكرد.
مشخصات سيستم :
Intel Core i5 4690K
Gigabyte Geforece GTX 980 G1 gaming 4GD
power 710peak(620) Gigabyte
Ram gskill 8GB(2x4gb
MB Z97 D3H gigabyte

ممنون ميشم كمكم كنيد:1. (28):

قطعات رو به بیرون کیس بیارید . یکبار مادربرد را clear cmos کنید . اگر باز مشکل باقی بود ببینید شاید به خاطر فن هست . فن رو باز کنید و با فن استوک تست بگیرید .همچنین چک کنید کابل برق تغذیه 4 پین کنار cpuرو درست وصل کرده باشید .

Plshelpme
12-03-16, 23:35
قطعات رو به بیرون کیس بیارید . یکبار مادربرد را clear cmos کنید . اگر باز مشکل باقی بود ببینید شاید به خاطر فن هست . فن رو باز کنید و با فن استوک تست بگیرید .همچنین چک کنید کابل برق تغذیه 4 پین کنار cpuرو درست وصل کرده باشید .
ببخشيد من به يه چيزى شك كردم، يه ٤ پين كنار cpu هست به اسم cpu_opt من چيزى بهش وصل نكردم، بايد بهش چيزى وصل شه؟

Plshelpme
12-03-16, 23:48
قطعات را خارج كردم(براى cmos باترى مادربورد را هم خارج كردم بعد ٥ دقيقه گذاشتم) و فقط Cpu را نگه داشتم مجدد روشن كردم و همان مشكل را دارد.

AMD>INTEL
13-03-16, 00:00
قطعات را خارج كردم و فقط Cpu را نگه داشتم مجدد روشن كردم و همان مشكل را دارد.
ببخشيد من به يه چيزى شك كردم، يه ٤ پين كنار cpu هست به اسم cpu_opt من چيزى بهش وصل نكردم، بايد بهش چيزى وصل شه؟
برق cpu رو وصل کنید درست میشه .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Plshelpme
13-03-16, 00:42
مشكل برطرف شد ممنون جناب اميد :11():

AMD>INTEL
13-03-16, 00:44

دوست خوبم فقط در صورت تمایل در تاپیک زیر نظر خود در درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)

Ardashad
13-03-16, 18:24
دقیقا مشکل از چی بود ؟ لطفا علت رو هم بذارید ، دوستان دیگه هم مطلع بشن .

AMD>INTEL
13-03-16, 18:28

مشکل مشخص بود دوست عزیز . اگر دقت کنید مشکل عدم اتصال درست کابل برق 4 پین cpu بود .

Plshelpme
13-03-16, 21:00
برق سی پی یو وصل نبود :|

AMD>INTEL
13-03-16, 21:07
برق سی پی یو وصل نبود :|

دوست خوبم فقط در صورت تمایل در تاپیک زیر نظر خود در درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)
با تشکر :11():