PDA

مشاهده نسخه کامل : کارنکردن تاچ لپتاپ Acer

Araz33
11-03-16, 10:53
سلام به همه
مدل لپ تاپ من Acer Aspire E5-573TG-50N0 هستش
موقع خرید فروشنده روش ویندوز 8 نصب کرده بود و تاچش هم کار می کرد.
اما به خاطر پروژه آخر ترمم زیادی بهش فشار آوردم و مجبور شدم ویندوزشو عوض کنم، ویندوز 10 نصب کردم اما بعد اون دیگه تاچش کار نکرد.
تو سایت ایسر درایوراشو گذاشته بود ولی درایور صفحه تاچش رو بین اونا ندیدم
میتونید کمکم کنید؟!؟

AMD>INTEL
11-03-16, 11:54
درایور ویندوز 8.1 تاچ پد را روی 10 نصب کنید نباید مشکلی باشه.

Araz33
11-03-16, 13:38
درایور ویندوز 8.1 تاچ پد را روی 10 نصب کنید نباید مشکلی باشه.

تاچ پد که کار میکنه
منظورم صفحه لپ تاپه
تاچِ صفحه کار نمی کنه؟!؟!
نمیدونم از کجا باید درایور اون رو گیر بیارم...

AMD>INTEL
11-03-16, 14:16
شما درایور Serial IO Driver نصب کنید . اگر جواب نگرفتی . مجبور به دانگرید به 8.1 64 بیتی هستی

Araz33
11-03-16, 15:09
شما درایور Serial IO Driver نصب کنید . اگر جواب نگرفتی . مجبور به دانگرید به 8.1 64 بیتی هستی

این برنامه رو نصب کردم، اما هنوزم کار نمی کنه.
توی خود ویندوز توی تنظیمات جایی هست بشه از اونجا کاری کرد، یا حتمن باید بعد از نصب این برنامه خودش شروع به کار کردن بکنه؟؟؟؟
شرمنده زیاد سوال می پرسم...
خیلی ممنون به خاطر جواباتون...

AMD>INTEL
11-03-16, 16:21
این برنامه رو نصب کردم، اما هنوزم کار نمی کنه.
توی خود ویندوز توی تنظیمات جایی هست بشه از اونجا کاری کرد، یا حتمن باید بعد از نصب این برنامه خودش شروع به کار کردن بکنه؟؟؟؟
شرمنده زیاد سوال می پرسم...
خیلی ممنون به خاطر جواباتون...

الان تو دیوایس منیجرتون قطعه ناشناخته ای دارید یا نه ؟

AMD>INTEL
11-03-16, 16:52
توی دیوایس منیجر چک کنید این درایور وجود داره یا نه . ببیینید دیسیبل نشده باشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Araz33
11-03-16, 18:37
[QUOTE=AMD>INTEL;348996]توی دیوایس منیجر چک کنید این درایور وجود داره یا نه . ببیینید دیسیبل نشده باشه OTE]

من اصلن این گزینه رو ندارم، میتونم از سایتی چیزی پیداش کنم و نصبش کنم؟؟؟ یا باید تو خود ویندوز باشه؟
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
11-03-16, 18:47
شما بایوس دستگاه را به نسخه 1.37 ارتقا بدید . ببینید درست میشه . چون باید خود ویندوز تاچ اسکرین رو بشناسه

Araz33
11-03-16, 18:56
شما بایوس دستگاه را به نسخه 1.37 ارتقا بدید . ببینید درست میشه . چون باید خود ویندوز تاچ اسکرین رو بشناسه

چطوری میتونم آپدیتش کنم؟؟؟
میشه لطفن راهنمایی کنین؟

AMD>INTEL
11-03-16, 19:10
چطوری میتونم آپدیتش کنم؟؟؟
میشه لطفن راهنمایی کنین؟

از سایت ایسر دانلود کنید بر اساس مدل دستگاه . شارجر وصل باشه و باطری حداقل 50 درصد شارج داشته باشه . فایل بایوس رو اجرا کنید و بایوس اپدیت میشه .
Download Drivers and Manuals | Acer Official Site (Only the registered members can see the link)

Araz33
11-03-16, 21:20
از سایت ایسر دانلود کنید بر اساس مدل دستگاه . شارجر وصل باشه و باطری حداقل 50 درصد شارج داشته باشه . فایل بایوس رو اجرا کنید و بایوس اپدیت میشه .
Download Drivers and Manuals | Acer Official Site (Only the registered members can see the link)

من بایوس رو به 1.37 آپدیت کردم، اما بعد از ریستارت شدن پیام No Boot-able Device رو نشون میداد. منم برای اینکه وارد ویندوز شم رفتم تو تنظیمات بوت و اونو از حالت اولی ( فک کنم UFFD بود) گذاشتمش رو حالت Legacy .
1.الآن این یعنی چی؟ بعد آپدیت معمولیه یا نه؟
راستی توی Device Manager هم اون گزینه هنوز نیست...
2.یعنی باید برگردم به ویندوز 8؟؟؟
3.نصب ویندوز 32 بیتی که مشکلی ایجاد نمی کنه؟؟؟
4.میتونم از درایور هایی که برای ویندوز 10 دانلود کرده بودم استفاده کنم؟؟؟

شرمنده سوالا زیاد شد...

AMD>INTEL
11-03-16, 21:27
من بایوس رو به 1.37 آپدیت کردم، اما بعد از ریستارت شدن پیام No Boot-able Device رو نشون میداد. منم برای اینکه وارد ویندوز شم رفتم تو تنظیمات بوت و اونو از حالت اولی ( فک کنم UFFD بود) گذاشتمش رو حالت Legacy .
1.الآن این یعنی چی؟ بعد آپدیت معمولیه یا نه؟
راستی توی Device Manager هم اون گزینه هنوز نیست...
2.یعنی باید برگردم به ویندوز 8؟؟؟
3.نصب ویندوز 32 بیتی که مشکلی ایجاد نمی کنه؟؟؟
4.میتونم از درایور هایی که برای ویندوز 10 دانلود کرده بودم استفاده کنم؟؟؟

شرمنده سوالا زیاد شد...

اپدیت که میکنید تنظیمات دیفالت میشه . باید تنظیم کنید . این مشکل تاچ اسکرین باید توسط ایسر برطرف بشه . ویندوز 32 بیت 8.1 درایور نداره .فقط برای 8.1 . 64 بیت درایور داره . بعد شما بالای 4 گیگ رم دارید . 32 رم شما رو درست نمیشناسه. بیشتر درایورها باید جواب بده . البته شاید یکسریشون باید دوباره دانلود بشه

Araz33
11-03-16, 23:20
اپدیت که میکنید تنظیمات دیفالت میشه . باید تنظیم کنید . این مشکل تاچ اسکرین باید توسط ایسر برطرف بشه . ویندوز 32 بیت 8.1 درایور نداره .فقط برای 8.1 . 64 بیت درایور داره . بعد شما بالای 4 گیگ رم دارید . 32 رم شما رو درست نمیشناسه. بیشتر درایورها باید جواب بده . البته شاید یکسریشون باید دوباره دانلود بشه

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
بالاخره درست شد.
رفتم تو Device Manager و Show Hidden Devices رو فعال کردم، توی لیست Human InterFace بالاخره Tuchscreen هم ظاهرشد. یه بار Disable ـِش کردم و دوباره Anable کردمش و درست شد.
خیلی ممنون به خاطر وقتی ک گذاشتید :11():

AMD>INTEL
12-03-16, 00:21
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
بالاخره درست شد.
رفتم تو Device Manager و Show Hidden Devices رو فعال کردم، توی لیست Human InterFace بالاخره Tuchscreen هم ظاهرشد. یه بار Disable ـِش کردم و دوباره Anable کردمش و درست شد.
خیلی ممنون به خاطر وقتی ک گذاشتید :11():

خواهش میکنم . پس هیدن شده بوده .

Ghaioom
12-03-16, 15:25
سلام

من بعد از گشتو گذار و آزمایش کردن بعضی از راه حل اینو پیدا کرده بودم. منم ایسر دارم.

I had exactly the same problem. I managed to solve it partiallly by downloading the Synaptics touchpad driver (Only the registered members can see the link 5730684574271134&Step1=ULTRA-THIN&Step2=ASPIRE&Step3=ASPIRE%20S7-392&OS=10M1&LC=en&BC=ACER&SC=PA_6)(Windows 10, 64-bit version). Follow these steps to "partially" solve the issue. Only pointing works now, and the buttons are still inacctive.

1- Download and install Synaptics touchpad driver (Only the registered members can see the link 5730684574271134&Step1=ULTRA-THIN&Step2=ASPIRE&Step3=ASPIRE%20S7-392&OS=10M1&LC=en&BC=ACER&SC=PA_6).
2- Restart your laptop. If the problem is solved, you're good to go. If not, do the following:
3- Search for (Mouse & Touchpad settings) in the Start Menu and click on it.
4- Scroll all the way down and click on "Additional mouse options". A new winodow (Mouse Properties) with several taps will open.
5- Click on the rightmost tap called (ELAN).
6- Select "E-Lan Smart-Pad" from the "Device" box.

7- Click on "Enable Device".

8- If checked, uncheck "Disable when external USB pointing device plug in"
9- Then click on "OK"

As I said in the beginning, this only solved my problem partially. I am still not able to use the buttons on the touchpad, only pointing works.

من کاری با این نداشتم و دنبال تاچ پد تو دیوایس منیجر بودم که پیدا نکرده بودمش بعد از متن بالا فهمیدم تو قسمت ماوس دیوایس E-Lan Smart-Pad مربوط به تاچ هست و پاکیدمش و با ریستارت یه دیوایس دیگه به نام hid-compliant mouse نصب شد و درست شد. :1. (35):

AMD>INTEL
12-03-16, 15:27
سلام

من بعد از گشتو گذار و آزمایش کردن بعضی از راه حل اینو پیدا کرده بودم. منم ایسر دارم.

I had exactly the same problem. I managed to solve it partiallly by downloading the Synaptics touchpad driver (Only the registered members can see the link 5730684574271134&Step1=ULTRA-THIN&Step2=ASPIRE&Step3=ASPIRE%20S7-392&OS=10M1&LC=en&BC=ACER&SC=PA_6)(Windows 10, 64-bit version). Follow these steps to "partially" solve the issue. Only pointing works now, and the buttons are still inacctive.

1- Download and install Synaptics touchpad driver (Only the registered members can see the link 5730684574271134&Step1=ULTRA-THIN&Step2=ASPIRE&Step3=ASPIRE%20S7-392&OS=10M1&LC=en&BC=ACER&SC=PA_6).
2- Restart your laptop. If the problem is solved, you're good to go. If not, do the following:
3- Search for (Mouse & Touchpad settings) in the Start Menu and click on it.
4- Scroll all the way down and click on "Additional mouse options". A new winodow (Mouse Properties) with several taps will open.
5- Click on the rightmost tap called (ELAN).
6- Select "E-Lan Smart-Pad" from the "Device" box.

7- Click on "Enable Device".

8- If checked, uncheck "Disable when external USB pointing device plug in"
9- Then click on "OK"

As I said in the beginning, this only solved my problem partially. I am still not able to use the buttons on the touchpad, only pointing works.

من کاری با این نداشتم فقط فهمیدم که تو دیوایس منیجر تو قسمت ماوس دیوایس E-Lan Smart-Pad مربوط به تاچ هست و پاکیدمش و با ریستارت یه دیوایس دیگه به نام hid-compliant mouse نصب شد و درست شد. :1. (35):

مشکل دوستمون اسکرین تاچ بود که حل شده . مشکل شما برای تاچ پد بوده .