با سلام خدمت دوستان
مشکل عجیبی دارم
بعد از اینکه سیستم رو خاموش میکنم بیشتر وقت ها که میخوام روشن کنم خودش وارد قسمتت تعمیر ویندوز میشه
و حتما باید یک بار ریستارت کنم تا ویندوز بالا بیاد
بعضی وقت ها هم که گیرش زیاد میشه مجبور سیستم ریستور کنم
این مشکل در هایبرنت هم رخ میده موقع روش شدن میگه فایل هایبرنت از دست رفته و از اول بالا میاد
چند مرتبه هم ویندوز عوض کردم اما مشکل همچنان باقیست.
ممنون میشم سریعتر کمکم کنید. خیلی رو اعصابه..:1. (28):
SajjadKhati
09-03-16, 22:27
تعمیر ویندوز چیه؟
صفحه آبی یا سیاه قبل از بالا اومدن ویندوز منظورته؟ اون صفحه ای که هاردت رو اسکن میکنه منظورته؟
AMD>INTEL
09-03-16, 22:29
با برنامه hd senitel یک اسکرین شات از قسمت overview بگذارید تا هاردتون بررسی بشه .
mtz689
09-03-16, 22:50
با برنامه hd senitel یک اسکرین شات از قسمت overview بگذارید تا هاردتون بررسی بشه .
منظورم همون Repair windows هست
فک میکنم فایل های ریجیستری ویندوز بهم میریزه
الانم که سیستم دوباره روشن کردم راحت اومد بالا ولی روزولوشن بهم ریخته.
با اینکه اخرین نسخه درایور کارت گرافیک روهم نصب کردم.
اینم اسکرین شاتی که گفتید:
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
09-03-16, 23:28
منظورم همون Repair windows هست
فک میکنم فایل های ریجیستری ویندوز بهم میریزه
الانم که سیستم دوباره روشن کردم راحت اومد بالا ولی روزولوشن بهم ریخته.
با اینکه اخرین نسخه درایور کارت گرافیک روهم نصب کردم.
اینم اسکرین شاتی که گفتید:
Only the registered members can see the linkمشکل-بوت-ویندوز-untitled-jpg
کابل ساتا رو عوض کنید .
پاور سیستمتون و مشخصات سیستمتون چیه ؟
mtz689
11-03-16, 19:03
راستی اینو یادم رفت بگم
مشکل اصی اینه که وقتی هر دفعه ویندوز بالا میاد یکی از درایور ها از کار میفته و هر کاری هم میکنم دیگه نصب مجدد هم نمیشه
همین الان هم مجبور شدم دوباره ویندوز عوض کنم
مثلا هر دفعه ای برای خودش یه باز درایور گرافیک از کار میفته یه بار دیگه درایور صدا و از همه بدتر درایور شبکه اینترنت از کار میفته که دیگه اونو نمیشه تحملش کرد.
مشکل هم فک نمیکنم سخت افزاری باشه
هر چی هست احتمالا ویروسی هست که باعث بروز این مشکل میشه البته این نظر منه. انتی ویروس هم نود هم نصب کردم با اخرین اپدیت هاش کل هاردو اسکن کردم چیزی پیدا نکرد.
در ضمن ویندوز که عوض میکنم فقط درایو سی رو فرمت میکنم ، بقیه درایو ها اطلاعاتی دارم که لازمه و نمیتونم کل هارد رو فرمت کنم.
AMD>INTEL
11-03-16, 19:11
راستی اینو یادم رفت بگم
مشکل اصی اینه که وقتی هر دفعه ویندوز بالا میاد یکی از درایور ها از کار میفته و هر کاری هم میکنم دیگه نصب مجدد هم نمیشه
همین الان هم مجبور شدم دوباره ویندوز عوض کنم
مثلا هر دفعه ای برای خودش یه باز درایور گرافیک از کار میفته یه بار دیگه درایور صدا و از همه بدتر درایور شبکه اینترنت از کار میفته که دیگه اونو نمیشه تحملش کرد.
مشکل هم فک نمیکنم سخت افزاری باشه
هر چی هست احتمالا ویروسی هست که باعث بروز این مشکل میشه البته این نظر منه. انتی ویروس هم نود هم نصب کردم با اخرین اپدیت هاش کل هاردو اسکن کردم چیزی پیدا نکرد.
در ضمن ویندوز که عوض میکنم فقط درایو سی رو فرمت میکنم ، بقیه درایو ها اطلاعاتی دارم که لازمه و نمیتونم کل هارد رو فرمت کنم.
پاور مشکل دار و متفرقه هم میتونه عامل این مشکلات باشه .