PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با صدای فن گرافیک

javaheri69
08-03-16, 17:57
با سلام..دوستان یکی کمکم کنه که دارم دیوونه میشم..این کامپیوترم خیلی صدا میده رو اعصابم هست..ب گمونم فن گرافیک هست ..چکار کنم که خوب بشه..اه :1. (26):یکی بهم گفت روغن بریز خوب میشه ولی متاسفانه جایی برای روغن نداره که بریزم..چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 . (28):

AMD>INTEL
08-03-16, 18:06
اول ببینید کدام قطعه این صدا را ایجاد میکنه . در کیس رو باز کنید و ببینید کدام قطعه هست . بعد فنش یا باید سرویس بشه یا تعویض

javaheri69
08-03-16, 18:24
اول ببینید کدام قطعه این صدا را ایجاد میکنه . در کیس رو باز کنید و ببینید کدام قطعه هست . بعد فنش یا باید سرویس بشه یا تعویض

اره صداش از فن گرافیک هست..nvidia 210هست..میگن باید روغن بخوره ولی متاسفانه جایی نداره روغن بخوره..

AMD>INTEL
08-03-16, 18:29
اون فن با روغن درست نمیشه باید فن دیپ کول مخصوص گرافیک تهیه کنید و جایگزین کنید .
VGA Cooler Deepcool V90
34t

javaheri69
09-03-16, 11:07
اون فن با روغن درست نمیشه باید فن دیپ کول مخصوص گرافیک تهیه کنید و جایگزین کنید .
VGA Cooler Deepcool V90
34t
منظورتون باید فن جایگزین کنم؟؟؟؟؟اگه فن شو بردارم دیگه نزارم مشکل پیش میاد

AMD>INTEL
09-03-16, 11:20
فن روش بردارید کارت خراب میشه . حتما نیاز به فن بوده که شرکت سازنده فن گذاشته ./باید فنش عوض بشه .

RAVYY
09-03-16, 13:24
منظورتون باید فن جایگزین کنم؟؟؟؟؟اگه فن شو بردارم دیگه نزارم مشکل پیش میاد

شما این کارت رو به وسیله یک بلو وری یا یک دمنده ی دیگه خاکش رو تمیز کنید مخصوصا زیر فن رو ببینید صداش برطرف میشه یا نه اون روغن کاری بیشتر به درد فن کیس میخوره که از پشت یه جای کوچیک دارند و میشه بهش روغن زد تازه همشون هم اینجوری نیستند اگه صدا برطرف نشد باید فنتون همون طور که امید عزیز گفتند عوض بشه .

نکته . فن رو هم از کارت جدا نکنید چون بااین کار چیپ گرافیکی و قطعات زیر فن دماشون خیلی میر بالا و آسیب میبینند