PDA

مشاهده نسخه کامل : چرا یکدفعه قیمت Gigabyte GTX 980 و زوتک کاهش پیدا کرده؟؟

maysamsina
07-03-16, 02:14
دوستان بنده در یکی از فروشکاهای اینترنتی خوندم که این کارت شده 1700 تومن با 3 سال گارنتی اواژنگ ! که قبلا 2100 بود ببین اینا چقد روش میخورن از خدا بی خبرا Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link منظورم به شرکت گیگا و بقیس و... چرا روز اول این قیمت نمیدن Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link میکن نمیصرفه و1000 بهونه دیکه و... Only the registered members can see the link چقد دروغ چقد کلک و.... فقط میخان جیبها رو خالی میکنن Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link تومن Gigabyte GTX 980 OC G1 Gaming WF 3X 4GB=1700

AMD>INTEL
07-03-16, 02:26
عزیز شرایط خیلی فرق کرده نسبت به چند ماه گذشته
وقتی سفارش جدید رسیده باشه . قیمت جدید محاسبه میکنند . خیلی از موارد به مرور داره باعث کاهش قیمت قطعات میشه . ارسال مستقیم به ایران + کاهش قیمت دلار + کم شدن دردسرهای پرداخت های مالی . این به نفع کاربر هست . من که از این کاهش قیمت خوشحال شدم . امیدوارم آواژنگ و دیگر شرکت های وارد کننده قیمت ها را همینطوری کاهش بدهند .به نفع همه هست .
شرایط و قیمت تمام شده سفارشهای جدید خیلی مناسبتر هست نسبت به چندماه پیش . این جای خوشحالی داره

DOOM999
07-03-16, 09:57
خداکنه کارتای ای ام دی هم قیمتش کاهش پیداکنه

maysamsina
07-03-16, 11:21
عزیز شرایط خیلی فرق کرده نسبت به چند ماه گذشته
وقتی سفارش جدید رسیده باشه . قیمت جدید محاسبه میکنند . خیلی از موارد به مرور داره باعث کاهش قیمت قطعات میشه . ارسال مستقیم به ایران + کاهش قیمت دلار + کم شدن دردسرهای پرداخت های مالی . این به نفع کاربر هست . من که از این کاهش قیمت خوشحال شدم . امیدوارم آواژنگ و دیگر شرکت های وارد کننده قیمت ها را همینطوری کاهش بدهند .به نفع همه هست .
شرایط و قیمت تمام شده سفارشهای جدید خیلی مناسبتر هست نسبت به چندماه پیش . این جای خوشحالی داره
دلار کجاش کم شده ؟ هر سال عوارض و مالیات و... بیشتر میشه ! تو سایت همسایه یه چیزی دیکه میکن :wink: یعنی اواژنگ دلش برای ما سوخته ؟؟؟؟؟
اونموقعه نباید ارزون میکرد نکرده ؟ جون 970 با 980 زیاد فرقی نداشتن مگر 10 الی 20 ردصد تو فریم . پس قیمت ارزش خریدش کمه

AMD>INTEL
07-03-16, 11:34
دلار کجاش کم شده ؟ هر سال عوارض و مالیات و... بیشتر میشه ! تو سایت همسایه یه چیزی دیکه میکن :wink: یعنی اواژنگ دلش برای ما سوخته ؟؟؟؟؟
اونموقعه نباید ارزون میکرد نکرده ؟ جون 970 با 980 زیاد فرقی نداشتن مگر 10 الی 20 ردصد تو فریم . پس قیمت ارزش خریدش کمه

خیلی موارد در قیمت نهایی تاثیر داره :
1-قیمت جهانی
2-قیمت موقع خرید
3-قیمت دلار
4- قیمت تمام شده حمل و نقل گمرکی
-------------------
کاری با شرکت خاصی ندارم . ولی قیمت ها در حال کاهش هستند . در کل دلیل ناراحتی شما رو نمیدونم این کاهش قیمت به نفع مشتری هست . کارت 980 را به قیمت مناسب میتونه خریداری کنه .

maysamsina
07-03-16, 11:42
1-قیمت جهانی
2-قیمت موقع خرید
3-قیمت دلار
-------------------
کاری با شرکت خاصی ندارم . ولی قیمت ها در حال کاهش هستند . در کل دلیل ناراحتی شما رو نمیدونم این کاهش قیمت به نفع مشتری هست . کارت 980 را به قیمت مناسب میتونه خریداری کنه .
دارم میکم قیمت عوارض و گمرگ هرسال افزایش پیدا مکینه شما چطور میگید کاهش پیدا کرده ؟ 200 تا تک تومنی اختلاف دلار نهایت 500 هزار تومن کاهش میزاره ؟ دلار دولتی شده 3000 تومن !
نارحت نیستم نارحتیم اینکه زمانیکه باید کاهش میدادن ندادن . هر وقت نزدیک عید میشه یدفعه این کارو میکنن .! روزهای اول جیب ملتو خالی میکنن . چرا ایسوس و ام اس آی کاهش نداده ؟ البته ایسوس پارسال داد سر 970 !

AMD>INTEL
07-03-16, 11:50
دارم میکم قیمت عوارض و گمرگ هرسال افزایش پیدا مکینه شما چطور میگید کاهش پیدا کرده ؟ 200 تا تک تومنی اختلاف دلار نهایت 500 هزار تومن کاهش میزاره ؟ دلار دولتی شده 3000 تومن !
نارحت نیستم نارحتیم اینکه زمانیکه باید کاهش میدادن ندادن . هر وقت نزدیک عید میشه یدفعه این کارو میکنن .! روزهای اول جیب ملتو خالی میکنن . چرا ایسوس و ام اس آی کاهش نداده ؟ البته ایسوس پارسال داد سر 970 !

همون واریز مبلغ و خرید مبلغ و حمل و نقل را با زمان تحریم یکی میدونید . اگر با دردسرهای خرید در اون موقع اطلاع داشتید چنین حرفی نمیزدید . الان سال جدید نشده هزینه گمرکی افزایش پیدا کرده باشه .
وقتی قیمت تمام شده محصول برای هر شرکتی کاهش پیدا کنه اون شرکت قیمت مصرف کننده رو کاهش میده و این پروسه یک مسئله عادی هست .
این موارد را از صنف هایی دیگه هم بپرسید همین حرف من رو میزنند وضعیت خیلی متفاوت تر از پارسال و 6 ماه قبل هست .
بهبود پیدا کرده

maysamsina
07-03-16, 12:21
همون واریز مبلغ و خرید مبلغ و حمل و نقل را با زمان تحریم یکی میدونید . اگر با دردسرهای خرید در اون موقع اطلاع داشتید چنین حرفی نمیزدید . الان سال جدید نشده هزینه گمرکی افزایش پیدا کرده باشه .
وقتی قیمت تمام شده محصول برای هر شرکتی کاهش پیدا کنه اون شرکت قیمت مصرف کننده رو کاهش میده و این پروسه یک مسئله عادی هست .
این موارد را از صنف هایی دیگه هم بپرسید همین حرف من رو میزنند وضعیت خیلی متفاوت تر از پارسال و 6 ماه قبل هست .
بهبود پیدا کرده
چرا 970 و 960 و مینهاشو کاهش قیمت نمیده حداقل مثل 980 ؟ شما میکید همه چی کاهش پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو ایران کاهش پیدا کردن آدمو به شک میندازه جون همه چی صعودی داشته !!! کامپیوتر تحریم نبود ! همه اینا میان دوبی بعد میان ایرن !
قرار باشه 960 باید 700 تومن و 970 و 950 هم بشه 500 و1200 !! چرا نمیشه ؟ مین ها چی باید کاهش پیدا کنه ؟؟؟:lol:

AMD>INTEL
07-03-16, 12:51
چرا 970 و 960 و مینهاشو کاهش قیمت نمیده حداقل مثل 980 ؟ شما میکید همه چی کاهش پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو ایران کاهش پیدا کردن آدمو به شک میندازه جون همه چی صعودی داشته !!! کامپیوتر تحریم نبود ! همه اینا میان دوبی بعد میان ایرن !
قرار باشه 960 باید 700 تومن و 970 و 950 هم بشه 500 و1200 !! چرا نمیشه ؟ مین ها چی باید کاهش پیدا کنه ؟؟؟:lol:

کاهش قیمت فوری اون هم مشکلاتی ایجاد میکنه . مثل همین مورد شما که تاپیک زدید . خیلی از اجناس اگر موجود در انبار شرکت باشه و خریدشون قبلی باشه . پایین نمیان تا خرید جدید انجام بشه . تو خرید جدید با توجه به فاکتورهای بالا عرض کردم قیمت محاسبه میشه .
این cutprice میتونه شب عید خیلی از کسانی که بودجه خرید 980 رو نداشتند صاحب این کارت کنه . من از دید مثبت به این قضیه نگاه میکنم . امیدوارم قطعات دیگه و همینطور محصولات دیگه از همه شرکت ها هم از این الگو آواژنگ استفاده کنند .
مخصوصا پردازنده ها

maysamsina
07-03-16, 12:59
کاهش قیمت فوری اون هم مشکلاتی ایجاد میکنه . مثل همین مورد شما که تاپیک زدید . خیلی از اجناس اگر موجود در انبار شرکت باشه و خریدشون قبلی باشه . پایین نمیان تا خرید جدید انجام بشه . تو خرید جدید با توجه به فاکتورهای بالا عرض کردم قیمت محاسبه میشه .
این cutprice میتونه شب عید خیلی از کسانی که بودجه خرید 980 رو نداشتند صاحب این کارت کنه . من از دید مثبت به این قضیه نگاه میکنم . امیدوارم قطعات دیگه و همینطور محصولات دیگه از همه شرکت ها هم از این الگو آواژنگ استفاده کنند .
مخصوصا پردازنده ها
شایدم قراره پاسکال بیاد میخان ابنارو خالی کن ! باشه من این تاپیکو ستاره دار میکنم تا ببینم ماهای آینده قیمتا پایین میاد ! :lol: عجب !!!!!!!!!!!!!!

AMD>INTEL
07-03-16, 13:03
امیدوارم حداقل تا اردیبهشت قیمت ها تعدیل بشه . اینطوری به نفع همه هست هم کاربران و هم فروشندگان . ولی حرکت بسیار خوبی بود برای خرید برای کاربرانی که قصد خرید این کارت قدرتمند رو داشتند . فکر کنم بتونیم شب عیدی چند تا سیستم با این گرافیک بفروشیم . من که راضیم خدا هم ازشون راضی باشه :1. (23):
اخبار خبرگزاری ها هم به این موارد در حال اشاره هستند :
کاهش 7 درصدی قیمت ها در بازار تجهیزات دیجیتال

Hessam II
07-03-16, 17:20
به نظر می رسه به دلایل؛
+ موجودی زیاد
+ کاهش نرخ جهانی
+ کاهش نرخ ارز در کشور
+ تخفیف ویژه از طرف خود کمپانی گیگابایت
+ شاید برداشته شدن تحریم ها
+ نزدیک بودن معرفی نسل پاسکال
+ و ...
این کارت های 980 گیگابایت ارزان شدند:

Only the registered members can see the link

نمونه هایی در محصولات برندهای دیگری هم بوده قبلاً.

هیچوقت یک دلیل و یک عامل باعث کاهش شدید قیمت نمیشه. معمولاً عوامل مختلفی دست به دست هم میدن تا قیمت کالا(ها) رو کاهش بدن.

maysamsina
07-03-16, 23:52
به نظر می رسه به دلایل؛
+ موجودی زیاد
+ کاهش نرخ جهانی
+ کاهش نرخ ارز در کشور
+ و ...

نمونه هایی در محصولات برندهای دیگری هم بوده قبلاً.

هیچوقت یک دلیل و یک عامل باعث کاهش شدید قیمت نمیشه. معمولاً عوامل مختلفی دست به دست هم میدن تا قیمت کالا(ها) رو کاهش بدن.
:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):

الان چرا این مدل تغییر قیمت پیدا کرده ولی مدل ؟؟؟
1700= Gigabyte GTX 980 OC G1 Gaming WF 3X 4GB2215=Gigabyte GTX 980 OC WF 3X 4GB

Hessam II
08-03-16, 00:54
:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):

الان چرا این مدل تغییر قیمت پیدا کرده ولی مدل ؟؟؟
1700= Gigabyte GTX 980 OC G1 Gaming WF 3X 4GB

2215=Gigabyte GTX 980 OC WF 3X 4GB

اینم ارزون شده...
بنده فراموش کردم رو سایت اعمال کنم تغییر قیمتش رو.

maysamsina
08-03-16, 12:32
اینم ارزون شده...
بنده فراموش کردم رو سایت اعمال کنم تغییر قیمتش رو.
970 یخدره اومده پایین . بی زحمت بکید 960 هم بیاره پایین .

kazaroonishahrsakhtafzar
08-03-16, 13:56
سلام دوستان ، ببخشید منم پست می گذارم ، چرا قیمت GTX 980 TI و مدل Gigabyte GTX 980 OC Xtreme Gaming WF 3X 4GB به قمدار کمی آمده پایین آورده اند؟

Hessam II
08-03-16, 16:53
970 یخدره اومده پایین . بی زحمت بکید 960 هم بیاره پایین .

960 هم کمی کاهش قمیت تجربه کرده.
مگه از بنده دستور می گیرن بگم فلان قیمت کم کنن؟! :D

سلام دوستان ، ببخشید منم پست می گذارم ، چرا قیمت GTX 980 TI و مدل Gigabyte GTX 980 OC Xtreme Gaming WF 3X 4GB به قمدار کمی آمده پایین آورده اند؟

این 2 کارت هم به دلایل فوق الذکر که گفته شد، کاهش قیمت داشتن.

AMD>INTEL
08-03-16, 19:02
GIGABYTE GTX 950 OC 2GB GDDR5
هم کاهش داشته به محدوده 650 رسیده که خیلی مناسب هست .

DOOM999
08-03-16, 19:25
GIGABYTE GTX 950 OC 2GB GDDR5
هم کاهش داشته به محدوده 650 رسیده که خیلی مناسب هست .

اتفاقا برای کسانی که حتی بازی های روز رو فول اچ دی میخان بازی کنن کارت بسیار عالییه و 650 هم قیمت بسیار مناسبیه

maysamsina
08-03-16, 21:50
amd چی ؟ کاهش پیدا نمکینه ؟ البته شاید اینم صحته داشته باشه این لینک :

Nvidia Pascal Graphics Cards Spotted, Valued At $900 & $600 – Potential GTC 2016 Demo Units

Nvidia Pascal Graphics Cards Spotted, Valued At $900 & $600 - Potential GTC 2016 Demo Units (Only the registered members can see the link)

Mehrdad.A 88
09-03-16, 10:25
من میخوام واسه یکی از دوستام 950 بگیرم الان با توجه به این که قیمت ها داره میاد پایین بهتره بندازمش 2 یا 3 ماه بعد. چطوره ؟

AMD>INTEL
09-03-16, 10:30
من میخوام واسه یکی از دوستام 950 بگیرم الان با توجه به این که قیمت ها داره میاد پایین بهتره بندازمش 2 یا 3 ماه بعد. چطوره ؟

شرایط را نمیشه پیش بینی کرد . ولی الان فروش ویژه آواژنگ قیمت رو کاهش داده . بعد از عید هم از الان نمیشه نظر داد .

Mehrdad.A 88
09-03-16, 10:46
شرایط را نمیشه پیش بینی کرد . ولی الان فروش ویژه آواژنگ قیمت رو کاهش داده . بعد از عید هم از الان نمیشه نظر داد .

تا قبل از دیدن این تاپیک قرار بود از سری 700 بگیریم اما حالا که قیمت 900 داره میاد پایین بهتره صبر کنم
950 به نظر من هنوز هم گرونه

maysamsina
09-03-16, 11:03
تا قبل از دیدن این تاپیک قرار بود از سری 700 بگیریم اما حالا که قیمت 900 داره میاد پایین بهتره صبر کنم
950 به نظر من هنوز هم گرونه
میخام ببینم کسانیکه این حرفا رو زدن . بعد از عید باید بهتره بشه :1. (26)::1. (26):

1-قیمت جهانی
2-قیمت موقع خرید
3-قیمت دلار

به نظر می رسه به دلایل؛
+ موجودی زیاد
+ کاهش نرخ جهانی
+ کاهش نرخ ارز در کشور
+ و ...

AMD>INTEL
09-03-16, 11:26
میخام ببینم کسانیکه این حرفا رو زدن . بعد از عید باید بهتره بشه :1. (26)::1. (26):

1-قیمت جهانی
2-قیمت موقع خرید
3-قیمت دلار

به نظر می رسه به دلایل؛
+ موجودی زیاد
+ کاهش نرخ جهانی
+ کاهش نرخ ارز در کشور
+ و ...

برادر عزیز من و حسام جان تحلیل ها را بصورت شخصی بیان کردیم . ما که جزو تیم مارکتینگ شرکت خاصی نیستیم . گمانه زنی کردیم . با توجه به رفع یکسری محدودیت ها و کاهش لاک پشتی نرخ دلار میشه انتظار کاهش قیمت قطعات را متصور بود . برای ما فعالان حوزه سخت افزار کاهش قیمت هم مثل شما که مصرف کننده هستید خوب هست . تو این چند روزه هم همین کاهش قیمت باعث شده سفارش سیستم گیمینگ داشته باشم . امیدوارم روند کاهش قیمت ادامه دار باشد .

maysamsina
10-03-16, 01:37
برادر عزیز من و حسام جان تحلیل ها را بصورت شخصی بیان کردیم . ما که جزو تیم مارکتینگ شرکت خاصی نیستیم . گمانه زنی کردیم . با توجه به رفع یکسری محدودیت ها و کاهش لاک پشتی نرخ دلار میشه انتظار کاهش قیمت قطعات را متصور بود . برای ما فعالان حوزه سخت افزار کاهش قیمت هم مثل شما که مصرف کننده هستید خوب هست . تو این چند روزه هم همین کاهش قیمت باعث شده سفارش سیستم گیمینگ داشته باشم . امیدوارم روند کاهش قیمت ادامه دار باشد .
بنظر بنده اینا تو انبارشون باد کرده . واحتمالا بخاطر پاسکال میخان بدن بیرون .:1. (23): باز الله اعلم .

AMD>INTEL
10-03-16, 18:25
بنظر بنده اینا تو انبارشون باد کرده . واحتمالا بخاطر پاسکال میخان بدن بیرون .:1. (23): باز الله اعلم .

نه من و نه شما و هیچکدوم از کاربران انجمن از موجودی انبار این شرکت مطلع نیستیم . ولی فروش ویژه در تمام دنیا وجود داره

Shahryar
10-03-16, 19:56
تاپیک را خوندم دوستان و دوست داشتم نظر شخصیمو بگم.

الان توی ایران "هر" صنف و جایی را که برید از تلویزیون گرفته تا لباس و ... همگی با تخفیف های نسبتاً زیادی دارند میفروشند. حتی کتابم الان چند جا دیدم تخفیف عید زدند.

این دقیقاً به همون دلیلی هست که توی خارج نزدیک کریسمس تخفیف میزنند که دلایل زیادی داره از خواب اجناس در تعطیلات، کمبود نقدینگی شرکت ها در آخر سال مالی، جذب حجم انبوهی از خریدار و ... . پیشنهاد میکنم Black Friday را هم سرچ کنید و ببینید همین قطعات کامپیوتری گاهی توی Black Friday با تخفیف های نزدیک 40 درصد به فروش میرسند. چون حجم زیاد، فروش زیاد و گردش سرمایه و خالی کردن انبار برای همه خوبه.

پس این چیزی نیست که بگیم عیبه، به نظرم حرکت بسیار مدرنی بود که آواژنگ استارتشو زد و ای کاش بقیه شرکت ها هم یاد بگیرند که توی تایم های خاصی مثل عید تخفیف های واقعاً خوب بدند چون حجم زیادی از خریدار توی این مواقع میاد خرید میکنه. :11():

پی نوشت: یکی از دوستان خودم یه بار یه لپ تاپ توی این حراجی ها با 35% تخفیف خرید از DELL. حالا آیا دل گرون فروش هست و ... ؟ نه دلیل سیاست های شرکت برای جذب، خالی کردن انبار قبل از تعطیلات و حتی گاهی خرج کردن بودجه های مارکتینگ برای دیده شدن بیشتر توی این دوره هاست. استفاده باید کرد به عنوان خریدار و لذتشو برد. :give_rose:

maysamsina
10-03-16, 21:00
نه من و نه شما و هیچکدوم از کاربران انجمن از موجودی انبار این شرکت مطلع نیستیم . ولی فروش ویژه در تمام دنیا وجود داره
بهرحال سایتهای همسایه یه چیزهایی میکن .

- - - Updated - - -

تاپیک را خوندم دوستان و دوست داشتم نظر شخصیمو بگم.

الان توی ایران "هر" صنف و جایی را که برید از تلویزیون گرفته تا لباس و ... همگی با تخفیف های نسبتاً زیادی دارند میفروشند. حتی کتابم الان چند جا دیدم تخفیف عید زدند.

این دقیقاً به همون دلیلی هست که توی خارج نزدیک کریسمس تخفیف میزنند که دلایل زیادی داره از خواب اجناس در تعطیلات، کمبود نقدینگی شرکت ها در آخر سال مالی، جذب حجم انبوهی از خریدار و ... . پیشنهاد میکنم Black Friday را هم سرچ کنید و ببینید همین قطعات کامپیوتری گاهی توی Black Friday با تخفیف های نزدیک 40 درصد به فروش میرسند. چون حجم زیاد، فروش زیاد و گردش سرمایه و خالی کردن انبار برای همه خوبه.

پس این چیزی نیست که بگیم عیبه، به نظرم حرکت بسیار مدرنی بود که آواژنگ استارتشو زد و ای کاش بقیه شرکت ها هم یاد بگیرند که توی تایم های خاصی مثل عید تخفیف های واقعاً خوب بدند چون حجم زیادی از خریدار توی این مواقع میاد خرید میکنه. :11():

پی نوشت: یکی از دوستان خودم یه بار یه لپ تاپ توی این حراجی ها با 35% تخفیف خرید از DELL. حالا آیا دل گرون فروش هست و ... ؟ نه دلیل سیاست های شرکت برای جذب، خالی کردن انبار قبل از تعطیلات و حتی گاهی خرج کردن بودجه های مارکتینگ برای دیده شدن بیشتر توی این دوره هاست. استفاده باید کرد به عنوان خریدار و لذتشو برد. :give_rose:
امیداوارم تو سری پاسکال هم با قیمت واقعی بدن .:1. (35):

AMD>INTEL
10-03-16, 23:54
سایت همسایه منبع اطلاعاتیشون کجاست ! مسئله جنایی نیست . یک تخفیف ویژه در همه جای دنیا وجود دارد . پاسکال که هنوز روی کاغذه تا بخواد تولید بشه و ارائه بشه توسط سازندگان حداقل اواخر سال میلادی میشه .

دشت لالی
11-03-16, 01:24
سلام دوستان.والا کیه که از این قیمتهای نامعقول و مافیایی گله مند نیست؟؟؟؟؟؟؟اقتصاد بی در وپیکر یعنی همین اقتصاد ما که هرکی گردنش کلفت تر باشه و زورش بیشتر اون برده بازیرو.
به هر حال ماهم از این تخفیفای زور زورکی استفاده کردیم و یدونه گرافیک گیگابایت extereme 980ti رو حدود 250 زیر قیمت خریدیم.امیدوارم دوستان هم استفاده کنن.

DOOM999
11-03-16, 07:51
به هر حال ما که جزو استفاده کنندگان کارت گرافیک هستیم باید خوشحال باشیم که قیمتها کاهش پیدا کرده حالا دلیلش مهم نیست مهم اینه که با پرداخت پول کمتر یه کارت گرافیک خوب بدست میآریم.امید وارم این روند کاهش قیمت ادامه پیدا کنه

maysamsina
11-03-16, 13:12
سایت همسایه منبع اطلاعاتیشون کجاست ! مسئله جنایی نیست . یک تخفیف ویژه در همه جای دنیا وجود دارد . پاسکال که هنوز روی کاغذه تا بخواد تولید بشه و ارائه بشه توسط سازندگان حداقل اواخر سال میلادی میشه .
برو چکن کن عمو گرامی :lol:

- - - Updated - - -

به هر حال ما که جزو استفاده کنندگان کارت گرافیک هستیم باید خوشحال باشیم که قیمتها کاهش پیدا کرده حالا دلیلش مهم نیست مهم اینه که با پرداخت پول کمتر یه کارت گرافیک خوب بدست میآریم.امید وارم این روند کاهش قیمت ادامه پیدا کنه
بنده نارحت نیستم از کاهش قیمت ! فقط همیشه این کارو بکنن ن فقط یه دو هفته آخر عید .....

maysamsina
11-03-16, 13:16
دوستان مثل اینکه قراره بیاد تو نیمه دوم

NVIDIA 16nm Pascal Powered GeForce GTX 1080 Launching in May - Uses Full GP104 GPU With 2x Perf Per Watt and 8 GB Memory (Only the registered members can see the link)

NVIDIA 16nm Pascal Powered GeForce GTX 1080 Launching in May – Uses Full GP104 GPU With 2x Perf Per Watt and 8 GB Memory

AMD>INTEL
11-03-16, 13:25
برو چکن کن عمو گرامی :lol:

- - - Updated - - -

بنده نارحت نیستم از کاهش قیمت ! فقط همیشه این کارو بکنن ن فقط یه دو هفته آخر عید .....

کجا رو چک کنیم دوست عزیز

maysamsina
11-03-16, 13:36
کجا رو چک کنیم دوست عزیز
سایت همسایه . مگه جندتا سخت افزار داریم .

AMD>INTEL
11-03-16, 14:50
هر کس آزاده نقطه نظرش را درباره این تخفیف نوروزی و فروش ویژه آواژنگ اعلام کند و من هم اگر تمایل داشتم به قول شما در همون انجمن همسایه فعالیت میکردم پس برای شخص من گفته های شهر سخت افزار مهم هست یا اعلام نظر رسمی شرکت . بعید میدونم شخصی از سیاست های قیمت گزاری یک شرکت با خبر باشه به غیر از مدیرعامل اون شرکت و مدیر مارکتینگ . اگر با دید مثبت بدون هیچ گمانه زنی منفی به این قضیه نگاه کنیم این فروش ویژه را به نفع مشتری میبینیم . کاش شرکت های دیگه هم فروش ویژه داشند . اینطوری مشتریان انتخاب های بیشتری داشتند .

rezanurse826
11-03-16, 17:42
هميشه همينجوري است .
دستگاههاي جديد كه وارد مي شود ، قيمت بالا است ولي بعدا كع تعدادش زياد شود براي كارخانه هم به صرفه مي شود تا قيمتش را بشكند .
اين ناراحتي به خاطر اين است كه شما زود خريد كرديد .
اگر يكسال تا 2 سال صبر كنيد خودبخود قيمت پايين مي آيد و اين طبيعت بازار مي باشد .

maysamsina
11-03-16, 21:19
هميشه همينجوري است .
دستگاههاي جديد كه وارد مي شود ، قيمت بالا است ولي بعدا كع تعدادش زياد شود براي كارخانه هم به صرفه مي شود تا قيمتش را بشكند .
اين ناراحتي به خاطر اين است كه شما زود خريد كرديد .
اگر يكسال تا 2 سال صبر كنيد خودبخود قيمت پايين مي آيد و اين طبيعت بازار مي باشد .
1 سال یا 2 سال صبر کنیم . گرافیگ جدید میاد . دیکه برای چیه ؟

Amir9671
11-03-16, 23:37
دوستان این مدل چرا دیگه تو سایتا موجود نیست؟
Zotac GTX 950 OC AMP! Edition 2GB

DOOM999
11-03-16, 23:44

تو بازار ولیعصر پر

maysamsina
12-03-16, 00:23
یه مدل دیگه بگیر . :give_rose:

Amir9671
12-03-16, 00:31
تو بازار ولیعصر پر

قیمتش قبلا ۷۱۰ تومن بود، الان تغییری کرده؟!

DOOM999
12-03-16, 09:13
قیمتش قبلا ۷۱۰ تومن بود، الان تغییری کرده؟!

فکر کنم بتونی 690 یا 680 پیدا کنی ولی چرا زوتاک .نمیگم زوتاک بده ولی در مقایسه با گیگا مطمئن باش عمر کوتاه تر و پرفومنس کمتری داره الان میتونی GIGABYTE GTX 950 WF 2X OC رو 680 تومن بگیری .

GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 900 Series - GV-N950WF2OC-2GD (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)

Amir9671
12-03-16, 09:57
فکر کنم بتونی 690 یا 680 پیدا کنی ولی چرا زوتاک .نمیگم زوتاک بده ولی در مقایسه با گیگا مطمئن باش عمر کوتاه تر و پرفومنس کمتری داره الان میتونی GIGABYTE GTX 950 WF 2X OC رو 680 تومن بگیری .

والا دوست عزیزمون بهادرجان پیشنهاد داده بودن،ازشمام ممنونم بابت راهنمایی.

DOOM999
12-03-16, 10:57

با احترام به تمام بچه شهر سخت افزار امید جان استاد ماست حرف ایشون معتبرتره از ما چون علم و تجربشون بیشتره

AMD>INTEL
12-03-16, 11:08

قیمت کارت گیگابایت کاهش یافته میتونی گیگابایت 950 تهیه کنی

maysamsina
12-03-16, 12:30
Nvidia Pascal GTX 1080 8GB & 1070 Launching This Summer - To Debut In April At GTC 2016 (Only the registered members can see the link)

e AIB market commands the lion’s share of the desktop graphics market. Additionally OEMs have much greater flexibility switching out graphics cards in their desktop products. This means that we might be looking at market availability of desktop Pascal graphics cards around Q3 to Q4 of this year

مثل اینکه قراره پاییز یا تابستون بیاد .

maysamsina
12-03-16, 12:57
بنظر بنده هم گیگا بگیری بهتره .:11():

Aaron Swartz
09-05-16, 00:51
ای کاش قیمت A10-7870K هم تا اواسط تابستون کاهش پیدا کنه و به قیمت معقولانه 480 تومن برسه . (قیمتش 137 دلار هست که اگر با هزینه های دیگه 150 دلار حساب بشه و دلار هم 3200 تومن !! اونوقت تازه میشه 480 !! نمیدونم چرا دارن 520 میفروشن ؟؟؟)

Haswell
09-05-16, 05:20
دوستان بنده در یکی از فروشکاهای اینترنتی خوندم که این کارت شده 1700 تومن با 3 سال گارنتی اواژنگ ! که قبلا 2100 بود ببین اینا چقد روش میخورن از خدا بی خبرا Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link منظورم به شرکت گیگا و بقیس و... چرا روز اول این قیمت نمیدن Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link میکن نمیصرفه و1000 بهونه دیکه و... Only the registered members can see the link چقد دروغ چقد کلک و.... فقط میخان جیبها رو خالی میکنن Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link تومن Gigabyte GTX 980 OC G1 Gaming WF 3X 4GB=1700

وقتی پرچمدار جدیدتری معرفی و یا عرضه به بازار بشه فروشنده ها با علم به دست نگهداشتن کاربرها، حاضرن با ضرر و زیر قیمت هم که شده جنس قبلی رو زودتر بفروشن چون تعلل بیشتر = باد کردن جنس روی دست. اگر فروشنده کارت رو 1800 خریده باشه تا 2100 بفروشه حاضره بجای 300 ت سود، بالای هر کارت 100 ت ضرر هم بده اما بالاخره بخشی مهمی از سرمایه اش رو برگردونده باشه نه اینکه کارتهای رودست مونده رو از آینه وسط ماشینش آویز کنه

AMD>INTEL
09-05-16, 13:08
ای کاش قیمت A10-7870K هم تا اواسط تابستون کاهش پیدا کنه و به قیمت معقولانه 480 تومن برسه . (قیمتش 137 دلار هست که اگر با هزینه های دیگه 150 دلار حساب بشه و دلار هم 3200 تومن !! اونوقت تازه میشه 480 !! نمیدونم چرا دارن 520 میفروشن ؟؟؟)

امیدوارم با ورود پردازنده های ZEN وارد کننده های بیشتری پردازنده های AMD را وارد کنند . با این کار قیمت ها تعدیل میشه و رقابتی . الان به خاطر این هست فقط یک شرکت وارد میکنه و مسلما قیمت ها رقابتی نیست و انحصاریه