ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل ssd

DOOM999
05-03-16, 17:45
سلام و درود خدمت آقایون داداشام
عرض شود کل فضای استفاده شده درایو c ما 18 گیگ هست ولی تو مای کامپیوتر نشون میده 80 گیگ استفاده شده من نمیدونم 62 گیگ اضه رو رو از کجاش دراورده .هاردم ssd adata 256 gb

AMD>INTEL
05-03-16, 18:06
یک اسکرین شات میگذاری .کلا فضای دیسک رو چه مقدار زده .

DOOM999
05-03-16, 22:16
یک اسکرین شات میگذاری .کلا فضای دیسک رو چه مقدار زده .

سلام امیدجان خدمت شماOnly the registered members can see the link

DOOM999
05-03-16, 22:19
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
05-03-16, 22:23
تیک show hidden رو بزن . بعد چک کن . شاید فایل مخفی شده داری ؟

DOOM999
05-03-16, 22:41
تیک show hidden رو بزن . بعد چک کن . شاید فایل مخفی شده داری ؟

امیدجان تیکشو زدم حجمش فرقی نکرد من اصلا به غیر از درایورام هیچی تو ssd نمیریزم حدس میزنم ssd دچار خطای سیستمی شده .دنبال یه برنامه هستم آنالیز و عیب یابیش کنه

AMD>INTEL
05-03-16, 22:55
با ssd-z وضعیت ssd رو چک کن . همچنین تیک رو از قسمت folder option بزن .shodw hidden file and folder

DOOM999
05-03-16, 23:17
با ssd-z وضعیت ssd رو چک کن . همچنین تیک رو از قسمت folder option بزن .shodw hidden file and folder

این دوتا کار رو انجام دادم حجمش که همون بود که گفتم اینم تصویر ssdz
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
05-03-16, 23:20
سایت adata رو چک کن ببین برای این مدل فریم ویر برای اپدیت گذاشته .

DOOM999
05-03-16, 23:29
سایت adata رو چک کن ببین برای این مدل فریم ویر برای اپدیت گذاشته .

امید جان راست گفتی دوتا فایل سیستمی الان پیدا کردم 60 گیگ حجمشون
Only the registered members can see the linkمشکل-ssd-wd-png

پاک هم نمیشن

AMD>INTEL
05-03-16, 23:33
hibernate رو دیسیبل کن بعد این فایل رو حذف کن .
What is hiberfil.sys and How Do I Delete It? (Only the registered members can see the link)

DOOM999
05-03-16, 23:51
hibernate کارش چی بود .البته دیگه پاکش کردم حالا pagefile مونده

AMD>INTEL
05-03-16, 23:53
اگر بالای 8 گیگ رم داری میتونی Pagefile هم دیسبل کنی و اون فایل رو به راحتی پاک کنی .

- - - Updated - - -

hibernate کارش چی بود .البته دیگه پاکش کردم حالا pagefile مونده

هایبرنت (Hibernate) یا خواب زمستانی یکی از انواع حالت‌های خاموش کردن سیستم است که اجازه حفظ پرونده‌ها، برنامه‌ها و داده‌هایی که بر روی حافظه RAM قرار دارد را پس از خاموش کردن سیستم، به کاربر می‌دهد.

DOOM999
06-03-16, 00:15
اگر بالای 8 گیگ رم داری میتونی Pagefile هم دیسبل کنی و اون فایل رو به راحتی پاک کنی .

هایبرنت (Hibernate) یا خواب زمستانی یکی از انواع حالت‌های خاموش کردن سیستم است که اجازه حفظ پرونده‌ها، برنامه‌ها و داده‌هایی که بر روی حافظه RAM قرار دارد را پس از خاموش کردن سیستم، به کاربر می‌دهد.

رمم بالای 8 ولی این Pagefile خیلی چقر و بد بدن. اصلا دیسیبل نمیشه

DOOM999
06-03-16, 00:22

- - - Updated - - -
ا

امید جان رمم بالای 8 چجوری Pagefile دیسیبلش کنم

AMD>INTEL
06-03-16, 00:27
امید جان رمم بالای 8 چجوری Pagefile دیسیبلش کنم

HTG Explains: What is the Windows Page File and Should You Disable It? (Only the registered members can see the link)

DOOM999
06-03-16, 02:18
HTG Explains: What is the Windows Page File and Should You Disable It? (Only the registered members can see the link)

ممنون امید جان نتونستم Page File (Only the registered members can see the link) پاک کنم

mohsen1367
06-03-16, 04:07
اگه قسمت تنظیمات پیج فایل تیک اتوماتیک رو ورداری و غیرفعالش کنی ( No page File ) سیستم رو ریستارت کنی خودش قاعدتا پاک میشه یا اگه پاک نشه حجمش در حد چندکیلوبایت باقی میمونه نیاز به دیلیت کردن نیست

AMD>INTEL
06-03-16, 05:36
ممنون امید جان نتونستم Page File (Only the registered members can see the link) پاک کنم

باید no paging file رو انتخاب کنی .
Delete pagefile.sys (Page file) in Windows 8 - mywindows8.org (Only the registered members can see the link)

DOOM999
06-03-16, 07:16
باید no paging file رو انتخاب کنی .
Delete pagefile.sys (Page file) in Windows 8 - mywindows8.org (Only the registered members can see the link)

امید جان دقیقا همین کاررو انجام میدم ولی دیلیت نمیشه البته ویندوزم سون

AMD>INTEL
06-03-16, 07:51
امید جان دقیقا همین کاررو انجام میدم ولی دیلیت نمیشه البته ویندوزم سون

فضا اختصاص داده رو کم کن . درست میشه
How to delete pagefile.sys in Windows 7 - Tech Entice (Only the registered members can see the link)

DOOM999
06-03-16, 07:55
فضا اختصاص داده رو کم کن . درست میشه
How to delete pagefile.sys in Windows 7 - Tech Entice (Only the registered members can see the link)

امید جون نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم فقط کار این PAGE FILE چی هست.من خودم از ویندوزم جداگانه بکاپ میگیرم

AMD>INTEL
06-03-16, 07:57
امید جون نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم فقط کار این PAGE FILE چی هست.من خودم از ویندوزم جداگانه بکاپ میگیرم

A page file (also known as a "paging file") is an optional, hidden system file on a hard disk. The page file can be used to "back" (or support) system crash dumps and extend how much system-committed memory (also known as “virtual memory”) a system can back.

DOOM999
06-03-16, 08:09
A page file (also known as a "paging file") is an optional, hidden system file on a hard disk. The page file can be used to "back" (or support) system crash dumps and extend how much system-committed memory (also known as “virtual memory”) a system can back.

امیدجون بالاخره پاکش کردم دمت گرم درایو c شده 14 گیگ

این متنی که نوشتی رو خوندم متوجه شدم رم که پر میشه از اون استفاده میکنه واسه همین فایلرو انتقال دادم به یه hhd 2ترابایت