سلام دوستان
دوستان گل من هر کاری میکنم ک سیستم عاملا رو از طریق فلش بوت کنم نمیشه با هر نرم افزار مربوط این کار هم امتحان کردم اما وقتی سیستم رو ریست میکنم بوت نمیشه و انگار محتویات فلش رو نمیخونه چندین سیستم عاملو ب همین طریق امتحان کردم و نشده از انواع نسخه های لینوکس و ویندوز و ..
ب نظرتون مشکلم از کجاست ؟
مادربردم p5ql ایسوسه ک مال 7 سال پیشه ب نظرتون ربطی ب پشتیبانی مادربردم نداره؟
ممنون میشم کمکم کنین :))
AMD>INTEL
04-03-16, 23:15
سلام دوستان
دوستان گل من هر کاری میکنم ک سیستم عاملا رو از طریق فلش بوت کنم نمیشه با هر نرم افزار مربوط این کار هم امتحان کردم اما وقتی سیستم رو ریست میکنم بوت نمیشه و انگار محتویات فلش رو نمیخونه چندین سیستم عاملو ب همین طریق امتحان کردم و نشده از انواع نسخه های لینوکس و ویندوز و ..
ب نظرتون مشکلم از کجاست ؟
مادربردم p5ql ایسوسه ک مال 7 سال پیشه ب نظرتون ربطی ب پشتیبانی مادربردم نداره؟
ممنون میشم کمکم کنین :))
بایوس مادربرد رو به آخرین نسخه سایت اسوس اپدیت کنید . همچین با برنامه rufus قبل از شروع ساخت فلش یک شات بگذارید تا چک کنم تنظیمات شما رو
amirabbas2277
05-03-16, 00:31
بایوس مادربرد رو به آخرین نسخه سایت اسوس اپدیت کنید . همچین با برنامه rufus قبل از شروع ساخت فلش یک شات بگذارید تا چک کنم تنظیمات شما رو
بایوسم اخرین نسخست مال 2009
اینم اسکرین برنامه
فقط با این برنامه لینوکسم بوت میشه؟
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
05-03-16, 00:34
بایوسم اخرین نسخست مال 2009
اینم اسکرین برنامه
فقط با این برنامه لینوکسم بوت میشه؟
Only the registered members can see the linkمشکل-در-نصب-سیستم-عامل-توسط-فلش-capture-png
با این تنظیمات نباید مشکلی باشه . شما با یک فلش 4 گیگ دیگه تست کنید .
amirabbas2277
05-03-16, 00:43
دکمه خاصی رو نباید بزنم در هنگام بوت مثل اف 8 ؟
این برنامه رو لینوکسم کار میکنه؟
AMD>INTEL
05-03-16, 00:52
دکمه خاصی رو نباید بزنم در هنگام بوت مثل اف 8 ؟
این برنامه رو لینوکسم کار میکنه؟
بله لینوکس هم ساپورت میکنه . فقط از تو بایوس باید تنظیم کنید از روی فلش بوت بشه دستگاه .
amirabbas2277
05-03-16, 18:44
اخه تو بایوس من فقط 3 گزینه برای تعیین بوت داره
اولیش فلاپیه
دومیش دیسک سخت
سومیشم دیسک درایو
قبلا یادمه ی گزینه دیگه ای بود ب اسم removable disk یا همچین اسمی اما الان نیستش
شاید غیب شده خخخ
AMD>INTEL
05-03-16, 18:54
از قسمت بوت بایوس عکس بگذارید .
amirabbas2277
05-03-16, 19:26
AMD>INTEL
05-03-16, 19:36
در قسمت BOOT SETTING CONFIG چه گزینه هایی هست .
amirabbas2277
05-03-16, 22:00
اقا دمت گرم مشکل از همون تنظیمات بایوس بود تو قسمت تنظیمات بوت ی گزینه بود ک انتخاب میکردیم ک هارد دیسک بیاد بالا یا یو اس بی اونو درست کردم ردیف شد خیلی ممنون بابت پاسختون :1. (23):
AMD>INTEL
05-03-16, 23:09
اقا دمت گرم مشکل از همون تنظیمات بایوس بود تو قسمت تنظیمات بوت ی گزینه بود ک انتخاب میکردیم ک هارد دیسک بیاد بالا یا یو اس بی اونو درست کردم ردیف شد خیلی ممنون بابت پاسختون :1. (23):