مثل اینکه مصرف باتری در ویندوز 8.1 انچنان که باید بهینه نیست. برنامه Battery Optimizer ریختم و حتی گزارش داد که وضعیت باتری healthy هست اما باز هم شارژش نسبت به زمانی که همین برنامه را روی ویندوز 7 داشتم سریعتر تموم میشه. الان برنامه پاک کردم بلوتوث خاموشه ویندوز روی حالت power safer هست اما ... . با برنامه BatteryCare هم اینجوریه.
مشخصات لپتاپم توی امضام هست.
دوستان راهکاری ندارن؟
AMD>INTEL
03-03-16, 19:01
باتری چند ساله کار کرده ؟ باتری یک قطعه مصرفی هست هر چه میگذره سلول ها قدرتشون رو بیشتر از دست میدن . هر ویندوزی که جدیدتر میشه با پروسه های بیشتری مواجه هستید . این فاکتورهای مدیریت مصرف در سخت افزار شما باید باشه که ویندوزهای جدید بتونند ازشون استفاده کنید . لپتاپ شما تقریبا همزمان ویندوز 7 هست . مسلما قطعات جدیدتر سازگاری و مدیریت مصرف بهتری باویندوزهای جدید دارند .
shahrabiamir86
03-03-16, 22:34
من این لپتاپ را در بهمن 1390 خریدم یعنی 4 سال پیش. راهکاری ندارید برای دشارژ شدن طولانی تر باتری؟
AMD>INTEL
03-03-16, 22:48
خیر عزیز باید باطری رو تعویض کنید . اگر حضور ذهن داشته باشم 9 سل هم برای این سری موجود بود .
shahrabiamir86
10-03-16, 20:13
باتری که تعویض نکردم اما با Windows Defender Offline (Only the registered members can see the link) سیستم را در حالت بوت اسکن کردم انگار یه کمی بهتر شد.
دلیلش چیه؟
AMD>INTEL
10-03-16, 21:16
باتری که تعویض نکردم اما با Windows Defender Offline (Only the registered members can see the link) سیستم را در حالت بوت اسکن کردم انگار یه کمی بهتر شد.
دلیلش چیه؟
اگر ویروس شناسایی کرد موقع اسکن . بله ویروس میتونه باعث افزایش مصرف باتری با بالا بردن cpu usage بشه .
shahrabiamir86
11-03-16, 12:59
والا چیزی پیدا نکرد اما نمیدونم چه ارتباطی داشت به بهینه سازی باتری