PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت] ساپورت پردازنده

اورند
03-03-16, 08:45
سلام. من ی مادربرد ga 945PL S3 REV 3.3 دارم و میخوام ی CPU جدید روش بندازم تو سایت cpu upgrade نوشته ک بهترین cpu ک این ساپووت میکنه مدل اینتل e6850 هست. این مدل fsb پیشفرضش روی 1333mhz تنظیمه ولی مادربرد من فقط تا fsb 800mhz پشتیبانی میکنه.تو اون سایت هم نوشته پشتیبانی میشه ولی پایینش نوشته RUN at fsb 800mhz. سوالم اینه که اگه این fsb از حد نرمال پایینتر بیاد کارایی و فرکانسو پایین نمیاره? اینم لینک مادربرد:
GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-945PL-S3 (rev. 3.x) (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
03-03-16, 09:16
خیر رو عملکرد تاثیر محسوسی نخواهد گذاشت و مشکلی هم ایجاد نمیکنه . فقط قبل از نصب پردازنده جدید بایوس را به آخرین نسخه سایت گیگابایت اپدیت کنید با برنامه bios

amirpcp30
03-03-16, 09:42
سلام
این cpu 3ghz هست اما روی سیستم شما با کاهش fsb روی 1.8gz کار میکنه که از نظر من زیاده
اما داخل مین بورد این مورد رو نوشته :
* GA-945PL-S3 (rev. 3.x) is able to boot with Intel® Core™2 Duo supporting FSB 1333MHz (Please refer to the memory support list for the detail)
زمانی که خریدید به صورت دستی fsb رو افزایش بدید به 333 تا cpu به درستی کار کنه ، گرمای مین رو هم چک کنید
:give_rose:

اورند
03-03-16, 10:02
اگه fsb رو دستی ببرم بالا ی چیزی شبیه اورکلاک میشه? اگه بردمش بالا مسلما گرمای بیشتری تولید میشه ممکنه لازم باشه سیستم خنک کننده یا فن یا چیزی مثل این روهم تهیه کنم یا گرماش در اون حد زیاد نمیشه?:1. (23):

amirpcp30
03-03-16, 10:51
اگه fsb رو دستی ببرم بالا ی چیزی شبیه اورکلاک میشه? اگه بردمش بالا مسلما گرمای بیشتری تولید میشه ممکنه لازم باشه سیستم خنک کننده یا فن یا چیزی مثل این روهم تهیه کنم یا گرماش در اون حد زیاد نمیشه?:1. (23):
بله دوست عزیز ، اما شما سی پی یو رو اور نکردید فقط مینبورد اور شده اون هم چون خود سازنده اشاره کرده که 1333 ساپورت میکنه پس نباید نیازی به خنک کردن چیپ مین باشه

اورند
03-03-16, 11:56
با این حال اگه نیازی به خنک کرزن باشه کارش با یک فن راه میفته؟ من کیسم پشتش جای دو تا فن 80 میلیمتریو داره. برای خنک کردن از همین فن هایی که تو دیجی کالا تحت عنوان فن کیس هست میشه استفاده کرد؟
بله دوست عزیز ، اما شما سی پی یو رو اور نکردید فقط مینبورد اور شده اون هم چون خود سازنده اشاره کرده که 1333 ساپورت میکنه پس نباید نیازی به خنک کردن چیپ مین باشه
:give_rose::1. (23):

amirpcp30
03-03-16, 11:59
با این حال اگه نیازی به خنک کرزن باشه کارش با یک فن راه میفته؟ من کیسم پشتش جای دو تا فن 80 میلیمتریو داره. برای خنک کردن از همین فن هایی که تو دیجی کالا تحت عنوان فن کیس هست میشه استفاده کرد؟:1. (23):
اگه منظورتون فن برای کیسه که بزارید ، بنده منظورم خنک کننده برای چیپ مینبورد بود

اورند
03-03-16, 12:09
اگه منظورتون فن برای کیسه که بزارید ، بنده منظورم خنک کننده برای چیپ مینبورد بود

اها من اشتباه گرفتم:lol: خنک کننده مینبورد رو میشه تو نت پیدا کرد یا باید از تعمیرکار ها خرید? میشه یه اطلاعاتی در مورد خنک کننده مینبورد بدید?

amirpcp30
03-03-16, 13:07
اها من اشتباه گرفتم:lol: خنک کننده مینبورد رو میشه تو نت پیدا کرد یا باید از تعمیرکار ها خرید? میشه یه اطلاعاتی در مورد خنک کننده مینبورد بدید?
دوست عزیز این مینبورد ارزش چنین هزینه هایی رو نداره نیازی هم به اینکار نیست اگه دیدید گرمای چیپ بیشتر شد شما میتونید یک فن معمولی کوچیک روی هیت سینک چیپ بچسبونید

اورند
03-03-16, 13:26
دوست عزیز این مینبورد ارزش چنین هزینه هایی رو نداره نیازی هم به اینکار نیست اگه دیدید گرمای چیپ بیشتر شد شما میتونید یک فن معمولی کوچیک روی هیت سینک چیپ بچسبونید
تو تنظیمات فقط fsb رو 333 کنم یا باید ولتاژ هم اضافه بشه؟ اگه نیاز ب فن بود کجا میشه این فن رو گیر اورد ؟ شرمنده خیلی سوال پرسیدم

amirpcp30
03-03-16, 14:01
تو تنظیمات فقط fsb رو 333 کنم یا باید ولتاژ هم اضافه بشه؟ اگه نیاز ب فن بود کجا میشه این فن رو گیر اورد ؟ شرمنده خیلی سوال پرسیدم
خیر دوست عزیز نیازی به ولتاژ نیست
شما اگه بایوستون FD نیست باید به اخرین بایوس که همین هست اپدیت کنید
ضریب رو 1:1 بزارید تا زمانی که fsb رو بالا بردید رم اور نشه
بعد fsb رو از 200 به 333 افزایش بدید ، میتونید گام به گام هم افزایش بدید مثلا 30 تایی ولی مشکلی نباید باشه
فن همه ی فروشگاه ها دارند مثل همون 8 سانت اما شما چون برای هیتسینک مینبورد میخوایید باید کوچیکتر بخرید
دوشمنتون شرمنده دوست عزیز :give_rose:

اورند
03-03-16, 14:52
خیر دوست عزیز نیازی به ولتاژ نیست
شما اگه بایوستون FD نیست باید به اخرین بایوس که همین هست اپدیت کنید
ضریب رو 1:1 بزارید تا زمانی که fsb رو بالا بردید رم اور نشه
بعد fsb رو از 200 به 333 افزایش بدید ، میتونید گام به گام هم افزایش بدید مثلا 30 تایی ولی مشکلی نباید باشه
فن همه ی فروشگاه ها دارند مثل همون 8 سانت اما شما چون برای هیتسینک مینبورد میخوایید باید کوچیکتر بخرید
دوشمنتون شرمنده دوست عزیز :give_rose:

بایوسم رو ب ورژن fd اپدیت کردم.سی پی یو الانیم pentium 4 3.20 با fsb 800 و ضریب مولتی پلایر 16 ینی host باید 200 باشه ولی تو تنظیمات بایوس رو 100 تنظیم شده! البته گزینش غیر فعاله. بعد ضریب هارو با کدوم گزینه عوض کنم?

AMD>INTEL
03-03-16, 16:36
نیاز به تغیر نیست . به خاطر قابلیت intel speed step فرکانس کاهش پیدا میکنه . اون رو از تو بایوس غیر فعال سرعت فیکس روی سرعت دیفالت میشه .

اورند
03-03-16, 17:52
نیاز به تغیر نیست . به خاطر قابلیت intel speed step فرکانس کاهش پیدا میکنه . اون رو از تو بایوس غیر فعال سرعت فیکس روی سرعت دیفالت میشه .

از کجا بفهمم ک این قابلیت تو سی پی یو من پشتیبانی میشه یا نه?

AMD>INTEL
03-03-16, 17:56
از کجا بفهمم ک این قابلیت تو سی پی یو من پشتیبانی میشه یا نه?

تو بایوس مادربردتون intel esit وجود دارد .

AMD>INTEL
03-03-16, 18:01
در ضمن پردازنده e2200 که معرفی کردم fsb 800 دارد که روی مادربرد شما به راحتی کار میکنه . نیاز به هیچ تغییری نیست .
Intel (Only the registered members can see the link)

اورند
03-03-16, 22:15
در ضمن پردازنده e2200 که معرفی کردم fsb 800 دارد که روی مادربرد شما به راحتی کار میکنه . نیاز به هیچ تغییری نیست .
Intel (Only the registered members can see the link)فقط و فقط ی جا پیدا کردم اونم کارکردس.خود طرفم کارکردشو ی سال پیش گفت خریده. کارایی یک Cpu کارکرده چقدر با نوی همون cpu فرق داره? ممکنه تفاوت خیلی محسوس باشه اگه سی پی یو مثلا 5 یا 6 سال کارکرده باشه? و اگه در گذشته cpu اورکلاک شده باشه چقدر در عملکرد و طول عمر cpu موثره?

AMD>INTEL
03-03-16, 22:17
فقط و فقط ی جا پیدا کردم اونم کارکردس.خود طرفم کارکردشو ی سال پیش گفت خریده. کارایی یک Cpu کارکرده چقدر با نوی همون cpu فرق داره? ممکنه تفاوت خیلی محسوس باشه اگه سی پی یو مثلا 5 یا 6 سال کارکرده باشه? و اگه در گذشته cpu اورکلاک شده باشه چقدر در عملکرد و طول عمر cpu موثره?

این پردازنده نوش پیدا نمیشه . همه کار کرده هستند . پردازنده هم به همین راحتی خراب نمیشه .

اورند
04-03-16, 01:04
تو بایوس مادربردتون intel esit وجود دارد . تنظیمات بایوس چند بار گشتم ولی گزینه ای ب اسم intel speed step یا intel esit وجود نداشت. این گزینه رو از کجا باید خاموش یا روشن کنم?

AMD>INTEL
04-03-16, 01:12
قسمت
advance bios features
اپشن
CPU EIST FUNCTION
باید دیسیبل بشه .

- - - Updated - - -

قسمت
advance bios features
اپشن
CPU EIST FUNCTION
باید دیسیبل بشه .

اورند
04-03-16, 01:25
اینجوری گرما بیش از حد نمیشه?

AMD>INTEL
04-03-16, 01:33
اینجوری گرما بیش از حد نمیشه?

گرما طبیعتابالا میره چون در فرکانس بالاتر کار میکنه . این قابلیت به نظرم خیلی مفیده چون سوال کرده بودید چرا اینطوریه . گفتم با غیر فعال کردنش فرکانس رو درست مینویسه

اورند
04-03-16, 06:41
گرما طبیعتابالا میره چون در فرکانس بالاتر کار میکنه . این قابلیت به نظرم خیلی مفیده چون سوال کرده بودید چرا اینطوریه . گفتم با غیر فعال کردنش فرکانس رو درست مینویسه

منظورم گرمای بیش از حد طبیعیی بود.بنظرم چون من فرکانسو بردم رو حالت عادی و از حد نرمال بالاتر نبردم نباید گرما بیش از اندازه استاتدارد cpu بشه،درست میگم?

AMD>INTEL
04-03-16, 10:30
منظورم گرمای بیش از حد طبیعیی بود.بنظرم چون من فرکانسو بردم رو حالت عادی و از حد نرمال بالاتر نبردم نباید گرما بیش از اندازه استاتدارد cpu بشه،درست میگم?

خیر چون در ولتاژ و فرکانس استوک کار میکنه .

amirpcp30
04-03-16, 10:47
سلام
دوست عزیز مواردی رو که بنده گفتم برای زمانی بود که شما
e6850 رو روی سیستم بزارید حساب کردم و خدمتتون گفتم نه سی پی یو فعلی یا سی پی یو دیگری

amirpcp30
04-03-16, 11:04
تاپیک رو خوندم فک میکنم یک مورد رو باید کامل تر توضیح بدم
دوست عزیز اول که همونطور گفتم شما زمانی اگه e6850 گذاشتید باید کاری رو که بنده گفتم انجام بدید و فک میکنم در ادامه گیج شده باشید
Enhanced Intel Speedstep Technology برای زمانی هست که شما cpu-z رو باز میکنید میبینید سی پی یو با ضریب کمتری و ولتاژ کمتری داره کار میکنه در حالت عادی (به دلیل مصرف کمتر و گرمای کمتر) وقتی هم شما با سیستم کار خاصی نمیکنید نیازی نیست سی پی یو یا ولتاژ و ضریب بالاتر خودش کار کنه به همین دلیل هست این گزینه فعاله
اما اگه شما e6850 رو بزارید دیگه ربطی به این موضوع نداره و شما حداکثر از 1.8 گیگاهرتز استفاده میکنید تفاوتی هم نمیکنه eist فعال باشه یا نه اگه فعال نباشه خب همیشه روی 1.8 هست اما اگه فعال باشع وقتی کار خاصی نمیکنید و نیاز نیست کمتر میشه اما هیچ زمانی شما 3 رو ندارید چون شما احتمال زیاد اتوماتیک fsb رو افزایش نخواهد داد و همونطور که بنده گفتم باید عمل کنید مگه اینکه سی پی یو ضیفتری بزارید که نیاز به اینکار نباشه

اورند
04-03-16, 11:22
تاپیک رو خوندم فک میکنم یک مورد رو باید کامل تر توضیح بدم
دوست عزیز اول که همونطور گفتم شما زمانی اگه e6850 گذاشتید باید کاری رو که بنده گفتم انجام بدید و فک میکنم در ادامه گیج شده باشید
Enhanced Intel Speedstep Technology برای زمانی هست که شما cpu-z رو باز میکنید میبینید سی پی یو با ضریب کمتری و ولتاژ کمتری داره کار میکنه در حالت عادی (به دلیل مصرف کمتر و گرمای کمتر) وقتی هم شما با سیستم کار خاصی نمیکنید نیازی نیست سی پی یو یا ولتاژ و ضریب بالاتر خودش کار کنه به همین دلیل هست این گزینه فعاله
اما اگه شما e6850 رو بزارید دیگه ربطی به این موضوع نداره و شما حداکثر از 1.8 گیگاهرتز استفاده میکنید تفاوتی هم نمیکنه eist فعال باشه یا نه اگه فعال نباشه خب همیشه روی 1.8 هست اما اگه فعال باشع وقتی کار خاصی نمیکنید و نیاز نیست کمتر میشه اما هیچ زمانی شما 3 رو ندارید چون شما احتمال زیاد اتوماتیک fsb رو افزایش نخواهد داد و همونطور که بنده گفتم باید عمل کنید مگه اینکه سی پی یو ضیفتری بزارید که نیاز به اینکار نباشه
:give_rose:چند پست هم فرمودید قبل از اینکه fsb رو افزایش بدم، ضرایب رو روی 1:1 قرار بدم، من متوجه نشدم چطوری باید اینکارو بکنم?

AMD>INTEL
04-03-16, 11:25
چند پست هم فرمودید قبل از اینکه fsb رو افزایش بدم، ضرایب رو روی 1:1 قرار بدم، من متوجه نشدم چطوری باید اینکارو بکنم?

شما از همون پردازنده e2200 یا هر پردازنده ای که fsb 800 استفاده. لازم به این کار نیست .

اورند
04-03-16, 11:29
متاسفانه اون cpu هایی که fsb 800 دارن خیلی ضعیفن و نمیشه حسابی روشون باز کرد.

amirpcp30
04-03-16, 11:31
چند پست هم فرمودید قبل از اینکه fsb رو افزایش بدم، ضرایب رو روی 1:1 قرار بدم، من متوجه نشدم چطوری باید اینکارو بکنم?
از داخل بایوس باید اینکارو انجام بدید
گزینه ای به نام ram multiplier

AMD>INTEL
04-03-16, 11:36
memory multi ربطی به fsb ندارد .
تو بایوس قسمت MIT
گزینه O.C FSB 1066 CORE.2 CPU
وجود دارد که با فعال کردنش به راحتی میتونید از پردازنده 1066 FSB استفاده کنید
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

amirpcp30
04-03-16, 11:41
memory multi ربطی به fsb ندارد .

fsb ضرب
memory multi = با فرکانس رم

گزینه O.C FSB 1066 CORE.2 CPU
وجود دارد که با فعال کردنش به راحتی میتونید از پردازنده 1066 FSB استفاده کنید
cpu که ایشون مدنظورشون هست 1333 هست

AMD>INTEL
04-03-16, 11:43
fsb ضرب
memory multi = با فرکانس رم
cpu که ایشون مدنظورشون هست 1333 هست

CPU خرید نکردند . بهتره از پردازنده های FSB 800 یا 1066 استفاده کنند . خودم میدونم FSB به چه شکل بدست میاد . هر کاری یه روش درست و صحیح دارد . با این کار مشکل میخورند .

اورند
04-03-16, 11:43
این گزینه تو بایوس هست ولی اخطار داده فقط برای 1066 و ddr2 533. پس با این حساب فقط باید fsb رو افزایش بدم تا بشه از کل 3 ghz استفاده کنم?

AMD>INTEL
04-03-16, 11:45
این گزینه تو بایوس هست ولی اخطار داده فقط برای 1066 و ddr2 533. پس با این حساب فقط باید fsb رو افزایش بدم تا بشه از کل 3 ghz استفاده کنم?

الان پردازنده رو تهیه کردید ؟
شما همون پردازنده با FSB 800 و یا FSB 1066 تهیه کنید . اگر میخواهید بدون مشکل با سیستمتون کار کنید .

اورند
04-03-16, 11:45
هنوز نه ولی سفارش دادم

amirpcp30
04-03-16, 11:46
CPU خرید نکردند . بهتره از پردازنده های FSB 800 یا 1066 استفاده کنند . خودم میدونم FSB به چه شکل بدست میاد . هر کاری یه روش درست و صحیح دارد . با این کار مشکل میخورند .
بله میدونم ولی من هم این مورد رو گفتم که cpu که مدنظرشون هست
با احترام شما فرمودید ربطی نداره که بنده توضیح دادم جسارت نشه :1. (26):
در مشخصات مینبورد میتونید بخونید که میتونه پشتیبانی کنه و در صفحات قبل بهش اشاره کردم

- - - Updated - - -

بله میدونم ولی من هم این مورد رو گفتم که cpu که مدنظرشون هست
با احترام شما فرمودید ربطی نداره که بنده توضیح دادم جسارت نشه :1. (26):
در مشخصات مینبورد میتونید بخونید که میتونه پشتیبانی کنه و در صفحات قبل بهش اشاره کردم

AMD>INTEL
04-03-16, 11:48
هنوز نه ولی سفارش دادم

اگر میخواهید بدون مشکل استفاده کنید . پردازنده fSB 800 یا 1066

amirpcp30
04-03-16, 11:49
بله دوست عزیز ولی کاش قبل سفارش گزینه ها رو هم چک میکردید :1. (26):
فقط ببینید میتونید ضریب رم رو تغییر بدید دیگه مشکلی نباید باشه

- - - Updated - - -

اورند
04-03-16, 11:49
این که تو صفحش نوشته با 1333 بوت میشه ولی تا 1066 تو تنظیمات هست تناقض نداره? اخر کدومش درسته?:1. (27):

AMD>INTEL
04-03-16, 11:51
این که تو صفحش نوشته با 1333 بوت میشه ولی تا 1066 تو تنظیمات هست تناقض نداره? اخر کدومش درسته?:1. (27):

جلوش نوشته (Run at FSB 800 MHz)

اورند
04-03-16, 11:52

- - - Updated - - -

ضریب رم حداقلش 2.00 هست گزینه های دیگه 2.66 و 3 و 4 هستن رمم خودش باسش 800 ولی مادربرد اوردتش روی 533. وقتی fsb رو روی 333 میزارم با حداقل ضریب،باس رم میشه 667.

amirpcp30
04-03-16, 11:57
کجای تنظیمات

جلوش نوشته (Run at FSB 800 MHz)
این مورد برای سی پی یو بود که با بایوس fd در این fsb کار میکنه شما گفتید تغییر محسوسی نداره و بنده حساب کردم که موارد رو ببینید صفحه ی اول که گفتم 1.8 کارمیکنه و از نظر من زیاده

زمانی که fsb 1066 بشه سی پی یو 2.4 و اگه پایداری کامل در 1333 بشه شما میتونید 3 رو استفاده کنید

- - - Updated - - -

ضریب رم حداقلش 2.00 هست گزینه های دیگه 2.66 و 3 و 4 هستن رمم خودش باسش 800 ولی مادربرد اوردتش روی 533. وقتی fsb رو روی 333 میزارم با حداقل ضریب،باس رم میشه 667.
تغییر تایمینگ هم میتونید بدید چون وقتی به این شکل ضریب کم کنید تایمینگ هم کاهش پیدا میکنه ولی 1:1 به حالت دیفالته

اورند
کجای تنظیمات

این مورد برای سی پی یو بود که با بایوس fd در این fsb کار میکنه شما گفتید تغییر محسوسی نداره و بنده حساب کردم که موارد رو ببینید صفحه ی اول که گفتم 1.8 کارمیکنه و از نظر من زیاده

زمانی که fsb 1066 بشه سی پی یو 2.4 و اگه پایداری کامل در 1333 بشه شما میتونید 3 رو استفاده کنید

1333 منظورم صفحه سایت گیگا بود.اون گزینه 1066 رو نوشته فقط برای core 2 1066 فک نکنم بشه رو این 1333 فعالش کرد

AMD>INTEL
کجای تنظیمات

شما بهتر میدونید انگار . امیدوارم دوستمون مشکل نخورند با روش شما .

amirpcp30
04-03-16, 12:01
شما بهتر میدونید انگار . امیدوارم دوستمون مشکل نخورند با روش شما .
جناب امید بحث بهتر دونستن یا... نیست بنده هم هیچ ادعایی ندارم فقط چون حساب کردم دیدم زیاده سی پی یو 3 روی 1.8 کار کنه متذکر شدم تا این تاپیک ادامه یافت در مورد موارد که شما گفتید هم بنده فقط با احترام یاداور نکاتی شدم فک میکنم تاپیک رو بخونید متوجه خواهید شد حتی همین چند پست اخر:give_rose:

اورند
04-03-16, 12:02
خوب اینطور که معلومه نمیشه بی دردسر از این سی پی یو استفاده کرد :oops: فک کنم بهتر باشه دنبال ی cpu با fsb 1066 باشم.

AMD>INTEL
04-03-16, 12:03
جناب امید بحث بهتر دونستن یا... نیست بنده هم هیچ ادعایی ندارم فقط چون حساب کردم دیدم زیاده سی پی یو 3 روی 1.8 کار کنه متذکر شدم تا این تاپیک ادامه یافت در مورد موارد که شما گفتید هم بنده فقط با احترام یاداور نکاتی شدم فک میکنم تاپیک رو بخونید متوجه خواهید شد حتی همین چند پست اخر:give_rose:

پردازنده ای که من به ایشون معرفی کردم E2200 با FSB 800 بود . من حساب یکسری موارد بعدی رو میکنم . که کاربر در طولانی مدت مشکل نخوره . باید رعایت همه جوانب بشه توی پیشنهادها . محدودیت ها چیپ 945 بسیار زیاد است . خیلی دردسرساز ممکنه براشون بشه .من با تمام موارد به این نتیجه رسیدم .

amirpcp30
04-03-16, 12:04
1333 منظورم صفحه سایت گیگا بود.اون گزینه 1066 رو نوشته فقط برای core 2 1066 فک نکنم بشه رو این 1333 فعالش کرد
خیر دوست عزیز شما باید fsb رو زیاد کنید که باید تایینگ روی 1:1 باشه که رم تغییر کنه و چون 1:1 نداره باید تایمینگ رو داشته باشید تا تایمینگ رو افزایش بدید (چون وقتی همینطوری ضریب رو کم کنید تایمینگ هم کم میشه که شما دوباره افزایش خواهید داد)

amirpcp30
04-03-16, 12:07
پردازنده ای که من به ایشون معرفی کردم E2200 با FSB 800 بود . من حساب یکسری موارد بعدی رو میکنم . که کاربر در طولانی مدت مشکل نخوره . باید رعایت همه جوانب بشه توی پیشنهادها . محدودیت ها چیپ 945 بسیار زیاد است . خیلی دردسرساز ممکنه براشون بشه .من با تمام موارد به این نتیجه رسیدم .
بله میدونم سالهاست فعالیتتون رو اینجا و دیگر فروم ها دیدم من هم از شما سپاسگذارم
اما شما در پست دوم در جواب به ایشون گفتید کاهش محسوس ندارن ایشون هم همونطور که میدونید سفارش دادند بنده هم تمامی تلاشم رو میکنم تا بتونند از حداکثر کارایی سی پی یو استفاده کنند انشاالله که با اینکار هم از بنده رنجیده خاطر نشده باشید:give_rose:

اورند
04-03-16, 12:07
اگه خیلی سوال پرسیدم برا اینه که الان بودجم در حد صد تومنه واس همین اگه ی بلایی سر هر کدوم از قطعه هام بیاد واویلاس...:lol: برا همین نمیتونم ریسک کنم. اخرین سوالم اینه که اگر یک cpu با fsb 1066 بخرم و اون گزینه ی core 2 1066 رو فعال کنم میتونم بدون مشکل از همه ی cpu اسنفاده کنم? اون سی پی یو رو به توافق رسیدم ولی هنوز پول واریز نکردم پس میشه کنسلش کنم. ممنون از کمکتون.

amirpcp30
04-03-16, 12:11
اگه خیلی سوال پرسیدم برا اینه که الان بودجم در حد صد تومنه واس همین اگه ی بلایی سر هر کدوم از قطعه هام بیاد واویلاس...:lol: برا همین نمیتونم ریسک کنم. اخرین سوالم اینه که اگر یک cpu با fsb 1066 بخرم و اون گزینه ی core 2 1066 رو فعال کنم میتونم بدون مشکل از همه ی cpu اسنفاده کنم?
بله دوست عزیز کاهش فرکانس نخواهید داشت

AMD>INTEL
04-03-16, 12:16
اگه خیلی سوال پرسیدم برا اینه که الان بودجم در حد صد تومنه واس همین اگه ی بلایی سر هر کدوم از قطعه هام بیاد واویلاس...:lol: برا همین نمیتونم ریسک کنم. اخرین سوالم اینه که اگر یک cpu با fsb 1066 بخرم و اون گزینه ی core 2 1066 رو فعال کنم میتونم بدون مشکل از همه ی cpu اسنفاده کنم? اون سی پی یو رو به توافق رسیدم ولی هنوز پول واریز نکردم پس میشه کنسلش کنم. ممنون از کمکتون.

FSB 1066 بله با اون گزینه قابل دسترسه .

AMD>INTEL
04-03-16, 12:19
بله میدونم سالهاست فعالیتتون رو اینجا و دیگر فروم ها دیدم من هم از شما سپاسگذارم
اما شما در پست دوم در جواب به ایشون گفتید کاهش محسوس ندارن ایشون هم همونطور که میدونید سفارش دادند بنده هم تمامی تلاشم رو میکنم تا بتونند از حداکثر کارایی سی پی یو استفاده کنند انشاالله که با اینکار هم از بنده رنجیده خاطر نشده باشید:give_rose:

صفحه قبل چه پردازنده ای معرفی کردم E2200 با FSB 800
به خاطر اینکه مجبور به تغییرات نشن . مورد اپدیت بایوس هم بهشون اشاره کردم .
این مادربرد با چیپ 945 محدودیت هایی دارند . احتمالا با پردازنده بالای FSB 1066 مشکل میخورند .

amirpcp30
04-03-16, 12:24
صفحه قبل چه پردازنده ای معرفی کردم E2200 با FSB 800
به خاطر اینکه مجبور به تغییرات نشن . مورد اپدیت بایوس هم بهشون اشاره کردم .
این مادربرد با چیپ 945 محدودیت هایی دارند . احتمالا با پردازنده بالای FSB 1066 مشکل میخورند .
بله با احترام به شما من همونطور که گفتم نکاتی رو عرض کردم که با خوندن تاپیک متوجهشون خواهید شد و منظوری نبوده دوست من

اورند
04-03-16, 14:14
Cpu مدل e6700 تو بازار نو پیدا میشه? و اگه پیدا شد cpu خوبی هست?

AMD>INTEL
04-03-16, 14:24
Cpu مدل e6700 تو بازار نو پیدا میشه? و اگه پیدا شد cpu خوبی هست?

هیچ کدوم از پردازنده های سوکت 775 بصورت نو بازار موجود نیست . بله برای برد شما مناسبه .

اورند
04-03-16, 15:29
روی این مین برد چه کارت گرافیکایی میشه نصب کرد؟ لازمه که حتما ddr2 باشن؟ پاورم هم روش نوشته 500w مارکشم Logic.

AMD>INTEL
04-03-16, 15:57
روی این مین برد چه کارت گرافیکایی میشه نصب کرد؟ لازمه که حتما ddr2 باشن؟ پاورم هم روش نوشته 500w مارکشم Logic.

محدودیت خاصی ندارید . ولی بهتره از گرافیک هایی مثل 610 استفاده کنید . این پاور شما هم 500 وات واقعی نیست . ماکزیمم 190 تا 200 وات هست . ddr2 یا ddr3 یا بالاتر بودن گرافیک ربطی به نوع رم سیستم ندارد .

اورند
22-03-16, 17:32
محدودیت خاصی ندارید . ولی بهتره از گرافیک هایی مثل 610 استفاده کنید . این پاور شما هم 500 وات واقعی نیست . ماکزیمم 190 تا 200 وات هست . ddr2 یا ddr3 یا بالاتر بودن گرافیک ربطی به نوع رم سیستم ندارد .

مدل 610 و خیلی از مدلای مشابه اکثرا فن ها بزرگی دارن، با اینکه اسما یک اسلات فضا میخوان ولی کولرشون یک اسلات زیگه جا میخواد.مشکل اینه که قسمت های محتلف مین بورد از جمله اسلات های دیگه و چیب جنوبیش سر راهن و کارتی با قطر بیشتر از 1.5 سانت نمیشه نصب کنم. راهی یا مدلی هست که بشه رو این مین نصب کرد گرافیکو?

AMD>INTEL
22-03-16, 18:06
مدل 610 و خیلی از مدلای مشابه اکثرا فن ها بزرگی دارن، با اینکه اسما یک اسلات فضا میخوان ولی کولرشون یک اسلات زیگه جا میخواد.مشکل اینه که قسمت های محتلف مین بورد از جمله اسلات های دیگه و چیب جنوبیش سر راهن و کارتی با قطر بیشتر از 1.5 سانت نمیشه نصب کنم. راهی یا مدلی هست که بشه رو این مین نصب کرد گرافیکو?

مشکلی از نظر اندازه فن نیست . هر کارت PCIE قابل نصب روی مادربرد شما هست . فقط چون پاورتون مناسب نیست باید از مدلهای LOW END استفاده کنید .

اورند
22-03-16, 18:19
مشکلی از نظر اندازه فن نیست . هر کارت PCIE قابل نصب روی مادربرد شما هست . فقط چون پاورتون مناسب نیست باید از مدلهای LOW END استفاده کنید .

فکر نکنم بشه مثلا ایسوس 610 قطرش 3 سانته ینی فضای کافی برای کولر روی اون نیست وگرنه از لحاظ اسلات مشکلی نیست.چون فاصله اسلات با چیپ های دیگه تقریبا یک و نیم سانته. با این حال بازم میشه این کارت ها رو نصب کرد یا باید دنبال ی مدل دیگه باشم?

AMD>INTEL
22-03-16, 18:24
فکر نکنم بشه مثلا ایسوس 610 قطرش 3 سانته ینی فضای کافی برای کولر روی اون نیست وگرنه از لحاظ اسلات مشکلی نیست.چون فاصله اسلات با چیپ های دیگه تقریبا یک و نیم سانته. با این حال بازم میشه این کارت ها رو نصب کرد یا باید دنبال ی مدل دیگه باشم?

کولر برای چی . نیازی به کولر ندارند . و گرنه شرکت سازنده قرار میداد .

اورند
22-03-16, 18:55
کولر برای چی . نیازی به کولر ندارند . و گرنه شرکت سازنده قرار میداد .

نه همون فن یا قطعات فلزی که برای خنک کردن کارت میزارن جای اون نیست.همه شرکت ها هم خنک کندده استوک میزارن

AMD>INTEL
22-03-16, 19:16
نه همون فن یا قطعات فلزی که برای خنک کردن کارت میزارن جای اون نیست.همه شرکت ها هم خنک کندده استوک میزارن

طراحی ها استاندارده . این کارت گرافیک روی همه مادربردها سوار میشه بدون مشکل . اگر منظورتون چیز دیگری هست دقیق توضیح بدید .

RAVYY
22-03-16, 19:17

دوست من بر اساس پستهایی که شما زدین شما حتما اول یه پاور تهیه کنید دوم هم فکر نکنم مادربردتون بااین کارت مشکلی داشته باشه ولی چون خودتون میگید که جا نمیشه یه عکس از اون قسمت بگیرید که اگه واقعا جا نمیشه یه کارت با هیت سینگ تهیه کنید یا یه راه دیگه براتون پیشنهاد بشه.

اورند
22-03-16, 19:35
اینم از عکس:
14738
همونطور که میبینید اون قسمت که کارت گرافیک نصب میشه به قسمت های دیگه خیلی نزدیکه ینی اگر قطر کارت کمی بیشتر از کارت الانی باشه جایی برای خنک کنندش نمیمونه .

RAVYY
22-03-16, 19:48
اینم از عکس:
14738
همونطور که میبینید اون قسمت که کارت گرافیک نصب میشه به قسمت های دیگه خیلی نزدیکه ینی اگر قطر کارت کمی بیشتر از کارت الانی باشه جایی برای خنک کنندش نمیمونه .

دوست من کارت GT 610 مدل گیگابایت تو بازار هست که تو اون قسمت که شما میگید به همون اندازه هت سینگ هست و یه فن کوچیک داره و شما میتونید با خیال راحت تهیه کنید و مشکل جا هم نخواهید داشت

اورند
22-03-16, 19:50
دوست من کارت GT 610 مدل گیگابایت تو بازار هست که تو اون قسمت که شما میگید به همون اندازه هت سینگ هست و یه فن کوچیک داره و شما میتونید با خیال راحت تهیه کنید و مشکل جا هم نخواهید داشت

مطمئنید? اخه قطر اینو اندازه گرفتم 1.5 سانته ولی ایسوس 610 3 سانته!

AMD>INTEL
22-03-16, 19:53
به راحتی نصب میشه بدون مشکل

RAVYY
22-03-16, 19:57
مطمئنید? اخه قطر اینو اندازه گرفتم 1.5 سانته ولی ایسوس 610 3 سانته!

مدل گیگابایت رو بهتون گفتم میتونید تو گوگل سرچ کنید و خودتون ببینید یه مسئله هم بهتون بگم شما برای نصب کارتهای هیت سینگ دار و low end روی این برد مشکلی نخواهید داشت چون اندازه ی اون اسلات استاندارد هست مگه تو نصب کارتهای حرفه ای و نیم حرفه ای به علت پل جنوبی دچار مشکل اندازه و جا شدن و هم مشکل میزان دما بشید.

اورند
22-03-16, 20:03
این کارت چطور ابن جا میشه?GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N730-2GI (Only the registered members can see the link)

RAVYY
22-03-16, 20:20
این کارت چطور ابن جا میشه?GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N730-2GI (Only the registered members can see the link)

بهتر بیشتر دنبال کارتهایی باشید که فنهای کوچکتر داشته باشندولی این کارت هم فکر نکنم براتون مشکلی پیش بیاره چون اصلا فنش به پل جنوبی نمیرسه که بخواد تداخل ایجاد کنه اگه برسه شاید مشکل جا شدن پیدا کنید و این رو هم بهتون دوباره تاکید کنم که شما بهتر اول یه پاور تهیه کنید .

AMD>INTEL
22-03-16, 20:32

این سری کارت ها همه روی برد شما قابل نصب هستند .

RAVYY
22-03-16, 20:42
من یه نکته هم اضافه کنم که طراحی اکثریت کارتهای low end به مادربرد شما میخوره شما اگه همون کارت 730 رو که ببینید چون همه از طراحی استاندارد استفاده میکنند در کنار فن و قاب فن طراحی وجود داره که فن با چیپ مادربرد تداخل نداشته باشه.

اورند
22-03-16, 20:44
بهتر بیشتر دنبال کارتهایی باشید که فنهای کوچکتر داشته باشندولی این کارت هم فکر نکنم براتون مشکلی پیش بیاره چون اصلا فنش به پل جنوبی نمیرسه که بخواد تداخل ایجاد کنه اگه برسه شاید مشکل جا شدن پیدا کنید و این رو هم بهتون دوباره تاکید کنم که شما بهتر اول یه پاور تهیه کنید .

واسه پاور گرین 480 خوبه ?

RAVYY
22-03-16, 20:48

شما الان مشخصات سیستمتون چیه؟

AMD>INTEL
22-03-16, 20:53

بله مناسبه .

اورند
22-03-16, 20:55
شما الان مشخصات سیستمتون چیه؟

Cpu:intel p4 3.2
Gpu:gt 220
Ram:kingston 2gb+silicon power 1gb

RAVYY
22-03-16, 20:59
Cpu:intel p4 3.2
Gpu:gt 220
Ram:kingston 2gb+silicon power 1gb
پاور Green GP450A-UK Gold اگه تو بازار نبود Cooler Master Thunder 450W برای شما کفایت میکنه.

اورند
22-03-16, 21:24
پاور Green GP450A-UK Gold اگه تو بازار نبود Cooler Master Thunder 450W برای شما کفایت میکنه.

این پاور چطور?Green GP430A Power (Only the registered members can see the link)

RAVYY
22-03-16, 21:40
این پاور چطور?Green GP430A Power (Only the registered members can see the link)

پاورهایی که بهتون گفتم پاورهای خوبی هستندو به اندازه ی نیازتون هستند برای پاور هزینه کنید به نفع شما و سیستمتون هست