سلام من یه لپ تاپ دل دارم inspiron 6400 و ویندوز 8 روش نصبه
چند وقته جدیدا در واقع که مدام در حال کار کردن فضای دیسک رو میزنه100 درصد و مدام گیر میکنه بعد دوباره چند لحظه درست میشه و بعد دوباره گیر میکنه
نرم افزار HardDisk Sential رو نصب کردم نوشته 27 درصد سالم هست بعد نرم افزار HDD Regenerator رو نصب کردم و گذاشتم کار کنه ولی چیزی از بدسکتور پیدا نکرد
به نظرتون مشکل از چیه ؟چیکار باید کنم؟
AMD>INTEL
01-03-16, 13:49
سلام من یه لپ تاپ دل دارم inspiron 6400 و ویندوز 8 روش نصبه
چند وقته جدیدا در واقع که مدام در حال کار کردن فضای دیسک رو میزنه100 درصد و مدام گیر میکنه بعد دوباره چند لحظه درست میشه و بعد دوباره گیر میکنه
نرم افزار HardDisk Sential رو نصب کردم نوشته 27 درصد سالم هست بعد نرم افزار HDD Regenerator رو نصب کردم و گذاشتم کار کنه ولی چیزی از بدسکتور پیدا نکرد
به نظرتون مشکل از چیه ؟چیکار باید کنم؟
شات HD SENITEL رو بگذارید . تمام مشکلات هارد بدسکتور نیست . مشکلات دیگه هم وجود دارد .
hodi18
01-03-16, 15:43
شات HD SENITEL رو بگذارید . تمام مشکلات هارد بدسکتور نیست . مشکلات دیگه هم وجود دارد .
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
01-03-16, 16:12
Only the registered members can see the linkمشکل-100-درصد-شدن-هارد-dsc_0351-jpg
هارد یکبار باید فرمت کامل بشه بعد با hdat2 اسکن بشه . بهتره low level format بشه .
hodi18
01-03-16, 16:37
هارد یکبار باید فرمت کامل بشه بعد با hdat2 اسکن بشه . بهتره low level format بشه .
خیلی ممنونم .بعد ویندوز هم یعنی پاک میشه ؟
AMD>INTEL
01-03-16, 17:27
خیلی ممنونم .بعد ویندوز هم یعنی پاک میشه ؟
همه اطلاعات پاک میشه . باید بکاپ بگیرید . در کل این هارد دیگه قابل اطمینان نیست .
hodi18
01-03-16, 18:11
همه اطلاعات پاک میشه . باید بکاپ بگیرید . در کل این هارد دیگه قابل اطمینان نیست .
خیلی ممنونم.من یه هارد اکسترنال دارم به نظرتون میشه اون رو هارد دایمی خودم کنم به جای هارد لپ تاپ ؟در کل به نظرتون چیکار کنم ؟هارد لپ تاپ هست که بگیرم ؟یا همین هادر اکسترنال کافیه و جواب میده ؟ و میشه روی اون ویندوز نصب کنم ؟آخه من از طریق فلش میتونم ویندوز نصب کنم روی هارد ولی نمیدونم چه شکلی میشه از طریق فلش روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کنم ببخشید سوال هام زیاد شد
AMD>INTEL
01-03-16, 18:14
خیلی ممنونم.من یه هارد اکسترنال دارم به نظرتون میشه اون رو هارد دایمی خودم کنم به جای هارد لپ تاپ ؟در کل به نظرتون چیکار کنم ؟هارد لپ تاپ هست که بگیرم ؟یا همین هادر اکسترنال کافیه و جواب میده ؟ و میشه روی اون ویندوز نصب کنم ؟آخه من از طریق فلش میتونم ویندوز نصب کنم روی هارد ولی نمیدونم چه شکلی میشه از طریق فلش روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کنم ببخشید سوال هام زیاد شد
بضی از هاردهای اکسترنال رو میشه استفاده مدل هارد رو بگید تا بهتون اعلام کنم . پیشنهاد میکنم یک هارد سامسونگ نو 500 یا 1 ترا تهیه کنید
hodi18
01-03-16, 18:30
بضی از هاردهای اکسترنال رو میشه استفاده مدل هارد رو بگید تا بهتون اعلام کنم . پیشنهاد میکنم یک هارد سامسونگ نو 500 یا 1 ترا تهیه کنید
adata hd 710 یک ترابایت
AMD>INTEL
01-03-16, 18:34
adata hd 710 یک ترابایت
میتونی انباکسش کنی و هاردش را در بیاری وصل کنی به جای این هاردت
hodi18
01-03-16, 18:39
میتونی انباکسش کنی و هاردش را در بیاری وصل کنی به جای این هاردت
خیلی ممنونم .الان همین طوری هم میتونم ازش استفاده کنم روش ویندوز نصب کنم دیگه ؟
این که بذارمش به جای هارد اصلی رو آخه بلد نیستم و تفاوتش با موقعی که به یو اس بی وصله در سرعتش هست دیگه ؟
AMD>INTEL
01-03-16, 18:43
این که بذارمش به جای هارد اصلی رو آخه بلد نیستم و تفاوتش با موقعی که به یو اس بی وصله در سرعتش هست دیگه ؟
توصیه نمیکنم .
خوب سرعتش خیلی کمتر از sata هست . کار قابل اطمینانی هم نیست . کافیه دستتون بخوره به پورت usb و ویندوز میریزه بهم .
- - - Updated - - -
توصیه نمیکنم .
خوب سرعتش خیلی کمتر از sata هست . کار قابل اطمینانی هم نیست . کافیه دستتون بخوره به پورت usb و ویندوز میریزه بهم .
sam_nevada
01-03-16, 21:48
طبق گزارش نرم افزار
HardDisk Sential بنظر میرسه هارد شما دچار مشکل هست ، اما من هم (بدون در نظر گرفتن گزارش نرم افزارتون که سلامت هارد رو 27 درصد اعلام میکنه) این مشکل صد درصد شدن هارد رو تو ویندوز 8 به بالا داشتم ، با اینکه بر خلاف هارد شما ، مال من کاملا سالم بود . تو فروم های مختلف گشتم دنبال مشکل و به نتیجه هم رسیدم . اول شما چک بفرمائید کدوم پروسس هارد رو درگیر کرده که گاه به گاه صد در صد میشه شاید مشکل از نرم افزار ناسازگاری که احیانا نصب کردین نباشه ، بعد که از سلامت نرم افزاراتون مطمئن شدین ، سرویس windows search رو غیر فعال کنید . درمورد من که صد در صد جواب داد و بعد از غیر فعال کردن این سرویس ، دیگه هارد درگیر نشد و الان نرمال کار میکنه . البته تو فروم مایکروسافت کاربرا اشاره کرده بودن که سرویس superfetch هم غیر فعال بشه که من بعد از رفع مشکل با غیر فعال کردن ویندوز سرچ ، نیازی ندیدم تغییرش بدم . این مشکل بسیار شایع شده بعد از عرضه ورزن 8 و بخصوص 8.1 و 10 ، به انگلیسی سرچ بفرمائید راه حل تصویریش در یوتیوب هم گذاشته شد ه . اگر بعد از تعویض هارد باز هم این مشکل رو داشتین ، امتحان بفرمائید ، 99 درصد غیر فعال کردن این سرویس سرچ ویندوز ، مشکل رو حل خواهد کرد .