درود
دوستان در رابطه با کم کردن استرس و بیان کردن مطالب زمان ارائه بنده رو راهنمایی بفرمائید.(کتاب رو خوندم یک سری راهکار که بتونم کاملا تو محیط کلاس که شاید 30 نفر یا بیشتر باشن بتونم راحت باشم.)
موضوع : کارت گرافیک هست.
لطفا چند سوال در این رابطه بیان کنید.
Nadi_7khat
01-03-16, 13:08
درود
دوستان در رابطه با کم کردن استرس و بیان کردن مطالب زمان ارائه بنده رو راهنمایی بفرمائید.(کتاب رو خوندم یک سری راهکار که بتونم کاملا تو محیط کلاس که شاید 30 نفر یا بیشتر باشن بتونم راحت باشم.)
موضوع : کارت گرافیک هست.
لطفا چند سوال در این رابطه بیان کنید.
درود
بسیار جالب بود سواتون به نظرم،شما کلا آدم خجالتی هستید؟مقدار ارتباطتون با جنس مخالف در چه حد؟شوخ طبعید؟
Sent from my HUAWEI G750-T00 using Tapatalk
خبات کریمی
01-03-16, 13:32
سلام دوست گرامی
در صورتی که مشکل تنفسی/ قلبی ندارید، یک عدد قرص Propranolol 10mg یک ساعت قبل ارائه مصرف کنید.:1. (35):
salpc
01-03-16, 13:34
درود
بسیار جالب بود سواتون به نظرم،شما کلا آدم خجالتی هستید؟مقدار ارتباطتون با جنس مخالف در چه حد؟شوخ طبعید؟
اول ممنون که پاسخ دادین.
خجالتی یکم هستم.
شوخ طبعید: بله
با بعضی هاشون راحت میتونم صحبت کنم . ولی چند نفر ممکنه جدید باشن ، واسه این میگم.
(یکم راهنمایی هم بکنید.)
Nadi_7khat
01-03-16, 15:51
اول ممنون که پاسخ دادین.
خجالتی یکم هستم.
شوخ طبعید: بله
با بعضی هاشون راحت میتونم صحبت کنم . ولی چند نفر ممکنه جدید باشن ، واسه این میگم.
(یکم راهنمایی هم بکنید.)
فقط یه سوال دیگه،بین اون چند نفر که ممکنه جدید باشن کسی هست که برای شما اهمیت خاصی داشته باشه و باعث وسواس و استرستون بشه؟
salpc
02-03-16, 13:05
فقط یه سوال دیگه،بین اون چند نفر که ممکنه جدید باشن کسی هست که برای شما اهمیت خاصی داشته باشه و باعث وسواس و استرستون بشه؟
درود
خیر .
یه جورایی می خوام که محیط برام بدون مشکل باشه .(:wink:)
به موضوع تسلط دارم . مشکلی نیست .
حالا در زمینه کارت گرافیک چه سوالاتی مطرح میشه؟
Nadi_7khat
02-03-16, 14:31
دوست عزیز سوالاتی که مطرح میشه کاملا بستگی به ارائه شما و سطح دانش شنوندگان داره،ولی برای راحتی و تسلط حتما چند نکته رو رعایت کنید:
۱-قبل از ارائه حتما چند بار برای خودتون ارائه بدید اینجوری شما احساس راحتی بیشتری در طول ارائه خواهید داشت.
۲-به هیچ وجه از رو کاغذ مطالب و طوطی وار نخونید و ارائه بدید!
۳-تن صداتون و بالا و پایین کنید چون باعث جلب نظر کسایی که دقت نمیکنند میشه!
۴-حرکت دست در ضمن ارائه بسیار مهمه حتی اگه به موضوع ربطی نداره سعی کنید در حین ارائه دادن دستاتون و به حالت های مختلف حرکت بدید چرا که باعث باهوش نشون دادن شما میشه!
در صورتی که ۳ نکته قبلی رو رعایت نکنید ارائه شما به شدت خسته کننده میشه که حتما امثال چنین ارائه هایی رو خیلی دیدید!
به هیچ وجه درباره این موضوع فکر نکنید که دیگران ممکنه چه فکری در مورد شما بکنند!چرا که همه همیشه به این فکر میکنند که شما چه فکری در موردشون میکنید پس اصلا نگران نباشید و خیلی مسلط با نفسی عمیق از جاتون بلند شید و در جایگاهتون صاف و محکم با سینه ای جلو و چشم تو چشم حضار موضوع رو اغاز کنید،و بدونید که اگه میخواید ارائه قوی داشته باشید باید قوی ظاهر شید!صدای قوی،انگیزه قوی و اعتماد به نفس قوی تا بتونید ارائه ای داشته باشید که در نهایت حضار شمارو تشویق کنن نه که خمیازه بکشن!!!
معذرت که طولانی شد اکثرا تجربیات شخصی بود که در اختیارتون گذاشتم.
salpc
17-04-16, 22:54
من امروز ارائه:
استاد: مطالب خوب بود اسلاید ها با بیان مطالب همخوانی داشت و در کل خیلی خوب بود نسبت به بقیه .
ولی دخترای کلاس نمیدونم چرا بهم گیر دادن!!! یکی گفت موضوع رو نفهمیدم چی بود(کارت گرافیک) و همینطور : مطالب سخت بود!! و از این حرفا.....
ولی همونطوری که میخواستم تونستم مطالب رو بیان کنم .
یه چیز دیگه : یهو زمان ارائه صدام گرفت!!! موندم چیکار کنم 40 تا چشم داشتن منو نگاه میکردن !! خلاصه یه جوری درستش کردم و خیالم راحت شد.