PDA

مشاهده نسخه کامل : تجربه خرید مانیتور مدل : SAMSUNG S27D390

ᗩTᗩ
29-02-16, 23:37
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و بزرگوار

یه چندتا سوال در مورد مانیتور مدل : SAMSUNG S27D390 داشتم که به شرح زیر میباشن :

1_ این مانیتور وارداتی هست یا مونتاژ داخل ؟
2_ اگر مونتاژ داخله قطعات این مانیتور مال کدوم کشور هست ؟
3_ کیفیتش در چه حده و آیا ارزش خرید داره یا کم ؟
4_ به نظرتون ارزش خرید مدل BENQ RL2755HM بالاست یا این مانیتور ؟
5_ از معایب و محاسن این مانیتور به چه مواردی میشه اشاره کرد ؟

امیدوارم دوستان بدون تعصب و تبلیغ نظر بدن

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
01-03-16, 00:29
SAMSUNG S27D390
معمولا مدلهای تولید داخلی از پارت نامبرهایی استفاده میکنند که در سایت های خارجی نیست ولی این مدل در سایت های خارجی وجود داره . کیفیت خوبی داره . پنلش هم PLS سامسونگ هست که رقیب IPS الجی هست . درکل مدلهای 24 و 27 این مدل رو زیاد معرفی کردم برای خرید و ناراضی نبودند . البته تاخیرش 5 میلی هست در مقابل 1 میلی BENQ ممکنه یکسری گیمرها را راضی نکنه مدل سامسونگ . در مجموع کیقیت قابل قبولی داره برای یک مونیتور با استفاده های عمومی
Samsung S27D390 LED Monitor Review - Reviewed.com Monitors (Only the registered members can see the link)

ᗩTᗩ
01-03-16, 02:27
SAMSUNG S27D390
معمولا مدلهای تولید داخلی از پارت نامبرهایی استفاده میکنند که در سایت های خارجی نیست ولی این مدل در سایت های خارجی وجود داره . کیفیت خوبی داره . پنلش هم PLS سامسونگ هست که رقیب IPS الجی هست . درکل مدلهای 24 و 27 این مدل رو زیاد معرفی کردم برای خرید و ناراضی نبودند . البته تاخیرش 5 میلی هست در مقابل 1 میلی BENQ ممکنه یکسری گیمرها را راضی نکنه مدل سامسونگ . در مجموع کیقیت قابل قبولی داره برای یک مونیتور با استفاده های عمومی
Samsung S27D390 LED Monitor Review - Reviewed.com Monitors (Only the registered members can see the link)

ضمن سلام و تشکر از امید جان عزیز
پس این مدلها در داخل تولید میشن ؟ یا مونتاژ میشن ؟
به نظرتون در مورد کیفیت رنگها و تصاویر زنده تر مدل بنکیو رو پیشنهاد میدین یا سامسونگ رو ؟ یا مساوی ؟
این مدل سامسونگ عیبی چیزی هم دارند که معروف باشه ؟

AMD>INTEL
01-03-16, 03:08
این مدل مونتاژ داخل هست . مدلهایی که اسمشون تو مارکت جهانی نیست تولید داخله .
کیفیت رنگ هاش خوبه . زاویه دید مناسب داره . BENQ هم کیفیت قابل قبول و مطلوبی داره ولی بیشتر برای گیم بهینه شده
سامسونگ ها مشکلی ازشون ندیدم .نقطه ضعف این سامسونگ همون متحرک نبودن پایه هاش هست .

ᗩTᗩ
01-03-16, 10:41
این مدل مونتاژ داخل هست . مدلهایی که اسمشون تو مارکت جهانی نیست تولید داخله .
کیفیت رنگ هاش خوبه . زاویه دید مناسب داره . BENQ هم کیفیت قابل قبول و مطلوبی داره ولی بیشتر برای گیم بهینه شده
سامسونگ ها مشکلی ازشون ندیدم .نقطه ضعف این سامسونگ همون متحرک نبودن پایه هاش هست .

بازم متشکرم امید جان عزیز
مانیتور سامسونگ رو همین الان خریدم و اگر عمری باشه بعداز رسیدن به دستم یه بررسی مختصری خواهم گذاشت

ᗩTᗩ
03-03-16, 02:48
دوستان و عزیزان مانیتور مورد نظر ( SAMSUNG S27D390H ) خریداری و امروز به دستم رسید
اگر فرصت بکنم چندتا عکس به همراه توضیح مختصری خواهم گذاشت که دوستانی که میخوان بخرن استفاده کنن
منتظر باشن ......

javaheri69
03-03-16, 09:38
ایا مانیتورهای سامسونگ هم اپدیت میشه یا ن؟؟

ᗩTᗩ
05-03-16, 03:13
ایا مانیتورهای سامسونگ هم اپدیت میشه یا ن؟؟
سلام
اطلاعاتی در این مورد ندارم متاسفانه

ᗩTᗩ
05-03-16, 03:18
بررسی مختصر مانیتور :SAMSUNG S27D390

دوستان عزیز چندتا عکس گرفتم با گوشی که اصلا جالب نشده و توصیه میکنم روی کیفیت عکسها حساب نکنید
چون اون چیزی که من با چشمان غیر مسلح میبینم از اونچیزی که تو عکس هست بسیار فرق داره و میشه گفت این کجا و آن کجا !

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

کیفیت تصویر :
در مورد کیفیتش باید بگم من بسیار متعجب شدم که مانیتوری با این قیمت چطور ممکنه چنین کیفیت خوبی رو به نمایش بزاره کیفیتش
واقعا خوب بود و برای دوستانی که میخوان مانیتور خوش قیمت و با کیفیت بخرن من این مانیتور رو پیشنهاد میدم

نمایش رنگ سیاه :
در پاسخ باید بگم این مانیتور عاشق رنگ سیاه هست و این رنگ رو به خوبی شب نشون میده و حتی بیشتر
از اونچیزی کهانتظارش میره پس در مورد نمایش میزان رنگ سیاهش چیزی برای گیر دادن و اشکال نذاشته و کاملا مود تاییده

نمایش رنگ سفید و نور :
نمایش رنگ سفید و نورش نه بیشتره و نه کمتر چیزی تو مایه های نرمال هست که البته مورد پسند بنده
هم بود زیرا چشمها هم اذیتنمیشن و حالت ملایمی داره و به نظرم برای این مورد نمیشه از این مانیتور خرده گرفت و مورد منفی قلمدادش کرد

کیفیت ساخت :
در مورد این سوالم باید بگم کیفیت ساختش خوبه و بدنش براق هست و باید بیشتر دقت کنید چون راحت روی پشت
مانیتور و پایهخش و خط میوفته حتی برای پاک کردنش هم باید از دستمال نانو و مخصوص استفاده کنید تا هیچ گونه خشی بهش نیوفته

زاویه دید :
خب جواب این سوال هم خیلی ساده هست "نه" این مانیتور محدودیت زاویه دید نداره و شما از هر زاویه ای میتونید به صفحه مانیتور نگاه کنید
و از تصاویر پخش شده لذت ببرید / البته از پایین که نگاه کنیم مقداری کم و ناچیز تصویر تیره میشه که تقریبا اکثر مانیتورها از این مورد مستثنی نیستند

کیفیت نمایش نوشته ها :
کیفیت نمایش نوشته ها در این مانیتور سیار خوب هست و به هیچ وجه چشم رو اذیت
نمیکنه علی رغم اینکه صفحه بزرگی داره ولی کاربر میتونیه ساعتها پشتش بشینه و از تایپ یا مرور اخبارش لذت ببره

تنظیمات رنگ و کلی مانیتور :
بخش تنظیمات این مانیتور هم در عین سادگی بسیار کاآمد و کاربردی هست و شما
میتونید با لذت فراوان تنظیمات شخصیتونو بدون کوچکترین محدودیت و مشکل اعمال کنید ازresponse time گرفته تا کنتراست و رنگ و نور و غیره

پاسخدهی پیکسلها :
مورد مهمی که منو هم متعجب کرده پاسخدهی پیکسلها و تغییر پرسرعا رنگهاست که واقعا نسبت به مانیتورهای قبلی
بسیار بهتر هست و اون سایه دیگه در ان مانیتور وجود نداره وبسیار بهینه شده هست و شما اگر زیاد حساس نباشید و گیمر خاص و فوق حرفه ای
نیستید این مانیتور بهترین مانیتور میتونه باشه که از هر لحاظ سنگ تموم میزاره به ویژه قیمتش که باعث میشه از هر عیبش چشم پوشی کنیم

مشکل و ایرادات مشاهده شده :
تنها ایرادی که من از این مانیتور میتونم بگیرم نوع طرحی بسیار ساده پایه هاش هست که امکان
اعمال و تغییر وضعیت رو نمیده و به جاششما باید وضعیت نشتنتونوتغییر بدین و مورد دیگر اینه
که با لرزش های احتمالی و به خاطر داشتن پایه نازک نسبت به بدنه بزرگ کل مانیتور به لرزه درمیاد که زیاد جالب نیست

رزولوشن :
رزولوشن این مانیتور 1080 هست وهمه تصاویر دراین رزولوشن خوب و بدون مشکل به نمایش درمیاد و علی رغم
اینکه بنده با فاصله کم دارماز این مانیتور استفاده میکنم ( حدود 70 سانت ) ولی هیچ به هم ریختگی در نحوه نمایش
وجود ندارهاگرمثلا رزولوشن این مانیتور 1440 بود واقعا مانیتور فوق العاده و بی نظیری میشد که کمتر مانیتوری میتونست باهاش رقابت کنه

در حال اضافه کردن موارد بیشتر به تایپیک .....

AMD>INTEL
05-03-16, 13:45
بررسی مختصر مانیتور :SAMSUNG S27D390

کیفیت تصویر :
در مورد کیفیتش باید بگم من بسیار متعجب شدم که مانیتوری با این قیمت چطور ممکنه چنین کیفیت خوبی رو به نمایش بزاره کیفیتش
واقعا خوب بود و برای دوستانی که میخوان مانیتور خوش قیمت و با کیفیت بخرن من این مانیتور رو پیشنهاد میدم

نمایش رنگ سیاه :
در پاسخ باید بگم این مانیتور عاشق رنگ سیاه هست و این رنگ رو به خوبی شب نشون میده و حتی بیشتر
از اونچیزی کهانتظارش میره پس در مورد نمایش میزان رنگ سیاهش چیزی برای گیر دادن و اشکال نذاشته و کاملا مود تاییده

نمایش رنگ سفید و نور :
نمایش رنگ سفید و نورش نه بیشتره و نه کمتر چیزی تو مایه های نرمال هست که البته مورد پسند بنده
هم بود زیرا چشمها هم اذیتنمیشن و حالت ملایمی داره و به نظرم برای این مورد نمیشه از این مانیتور خرده گرفت و مورد منفی قلمدادش کرد

کیفیت ساخت :
در مورد این سوالم باید بگم کیفیت ساختش خوبه و بدنش براق هست و باید بیشتر دقت کنید چون راحت روی پشت
مانیتور و پایهخش و خط میوفته حتی برای پاک کردنش هم باید از دستمال نانو و مخصوص استفاده کنید تا هیچ گونه خشی بهش نیوفته

زاویه دید :
خب جواب این سوال هم خیلی ساده هست "نه" این مانیتور محدودیت زاویه دید نداره و شما از هر زاویه ای میتونید به صفحه مانیتور نگاه کنید
و از تصاویر پخش شده لذت ببرید / البته از پایین که نگاه کنیم مقداری کم و ناچیز تصویر تیره میشه که تقریبا اکثر مانیتورها از این مورد مستثنی نیستند

کیفیت نمایش نوشته ها :
کیفیت نمایش نوشته ها در این مانیتور سیار خوب هست و به هیچ وجه چشم رو اذیت
نمیکنه علی رغم اینکه صفحه بزرگی داره ولی کاربر میتونیه ساعتها پشتش بشینه و از تایپ یا مرور اخبارش لذت ببره

تنظیمات رنگ و کلی مانیتور :
بخش تنظیمات این مانیتور هم در عین سادگی بسیار کاآمد و کاربردی هست و شما
میتونید با لذت فراوان تنظیمات شخصیتونو بدون کوچکترین محدودیت و مشکل اعمال کنید ازresponse time گرفته تا کنتراست و رنگ و نور و غیره

پاسخدهی پیکسلها :
مورد مهمی که منو هم متعجب کرده پاسخدهی پیکسلها و تغییر پرسرعا رنگهاست که واقعا نسبت به مانیتورهای قبلی
بسیار بهتر هست و اون سایه دیگه در ان مانیتور وجود نداره وبسیار بهینه شده هست و شما اگر زیاد حساس نباشید و گیمر خاص و فوق حرفه ای
نیستید این مانیتور بهترین مانیتور میتونه باشه که از هر لحاظ سنگ تموم میزاره به ویژه قیمتش که باعث میشه از هر عیبش چشم پوشی کنیم

مشکل و ایرادات مشاهده شده :
تنها ایرادی که من از این مانیتور میتونم بگیرم نوع طرحی بسیار ساده پایه هاش هست که امکان
اعمال و تغییر وضعیت رو نمیده و به جاششما باید وضعیت نشتنتونوتغییر بدین و مورد دیگر اینه
که با لرزش های احتمالی و به خاطر داشتن پایه نازک نسبت به بدنه بزرگ کل مانیتور به لرزه درمیاد که زیاد جالب نیست

رزولوشن :
رزولوشن این مانیتور 1080 هست وهمه تصاویر دراین رزولوشن خوب و بدون مشکل به نمایش درمیاد و علی رغم
اینکه بنده با فاصله کم دارماز این مانیتور استفاده میکنم ( حدود 70 سانت ) ولی هیچ به هم ریختگی در نحوه نمایش
وجود ندارهاگرمثلا رزولوشن این مانیتور 1440 بود واقعا مانیتور فوق العاده و بی نظیری میشد که کمتر مانیتوری میتونست باهاش رقابت کنه

در حال اضافه کردن موارد بیشتر به تایپیک .....

ممنون عطا جان تحلیل خوبی داشتی درباره این مونیتور .

ᗩTᗩ
05-03-16, 14:44
ممنون عطا جان تحلیل خوبی داشتی درباره این مونیتور .

با سلام و درود خدمت امید جان عزیز
مخلصم / منم ازتون سپاسگذارم که اینقدر خوب من و دوستان رو راهنمایی میکنید

دشت لالی
05-03-16, 22:16
سلام داداش عطا.دستت درد نکنه.من خودم میخوام 590 همین سایز رو بگیرم.ولی حیف سام سرویس و سامسونگ مدل s24e510c رو وارد یا تولید نکردن.واقعن مانیتور خفنی هستش هم پنلش خمیده هست هم تاخیرش 4 میلی ثانیه هستش.من که خیلی دنبالشم.شاید از کویت بفرستنش برام.متاسفانه این دوستان وارد کننده قیمت نجومی میگیرن براش.به هر حال مبارکت باشه وممنون بابت بررسیت عزیز.

000KNIGHT000
29-08-16, 03:05
ممنون بررسی بسیار خوبی بود فقط ای کاش یه دوتا عکس از رو به رو و یکم نمای بازتر هم مینداختی
و اینکه بعد این مدت که استفاده کردی هنوز هم راضی هستی ؟ چیزی تغییر نکرده؟ کیفیت هنوز همونه ؟

ᗩTᗩ
18-11-16, 13:00
تایپیک بسته شود / متشکرم