سلام چند روز سیستممو که روشن میکنم اول روشن میشه برای یه لحظه بعد یه دفعه خاموش میشه دوباره بعد از 6 ثانیه روشن میشه .مشکلش از کجاست .قبلا روشن که میکرد عادی روشن میشد
AMD>INTEL
23-02-16, 01:43
پاور رو چک کن . همچنین چک کن کلید سوئیچ روشن خاموش گیر نمیکنه .
nima_hl
23-02-16, 01:57
سلام چند روز سیستممو که روشن میکنم اول روشن میشه برای یه لحظه بعد یه دفعه خاموش میشه دوباره بعد از 6 ثانیه روشن میشه .مشکلش از کجاست .قبلا روشن که میکرد عادی روشن میشد
سلام
تنظیمات بایوس را به حالت دیفال در بیاورید و مجددا تست بفرمائید
بعضی مواقع تنظیمات پردازنده باعث این موضوع میشود
DOOM999
23-02-16, 02:04
سلام
تنظیمات بایوس را به حالت دیفال در بیاورید و مجددا تست بفرمائید
بعضی مواقع تنظیمات پردازنده باعث این موضوع میشود
سلام خیلی ممنون از پاسختون
اتفاقا تازه بایوسم رو آپدیت کردم .ولی یکی دو روز اول مشکلی نداشت .الان هم به فرمایش جانبعالی بایوس رو دیفالت کردم ولی مشکل همچنان باقیست .یه وقت نسوزه پردازندم
DOOM999
23-02-16, 02:06
امید جان خیلی ممنون از پاسخت. پاور رو چک کردم .جدیدا با بلوور تمیزش کردم ممکنه بهش آسیب رسیده باشه
AMD>INTEL
23-02-16, 02:15
امید جان خیلی ممنون از پاسخت. پاور رو چک کردم .جدیدا با بلوور تمیزش کردم ممکنه بهش آسیب رسیده باشه
بعید میدونم . مشکلی از طرف بایوس باشه . اگر هم دیفالت کردی . اگر بعد از این روشن و حاموش کردن درست کار میکنه و تصویر داری نباید مشکل خاصی باشه . کابلها رو چک کن . ببین موقع باد گرفتن کابلی شل نشده باشه .
DOOM999
23-02-16, 02:21
بعید میدونم . مشکلی از طرف بایوس باشه . اگر هم دیفالت کردی . اگر بعد از این روشن و حاموش کردن درست کار میکنه و تصویر داری نباید مشکل خاصی باشه . کابلها رو چک کن . ببین موقع باد گرفتن کابلی شل نشده باشه .
منم نظرم رو پاور چون بایوس رو مجدد آپدیت و مجدد دیفالت کردم .فردا باید پاورمو با یه سیستم دیگه چک کنم .درمجموع امید جان الان پردازندم تو خطره یا نه
AMD>INTEL
23-02-16, 02:22
نه چرا تو خطر باشه . نشد این پاورت رو بفرست برات تستش کنم .
DOOM999
23-02-16, 09:25
نه چرا تو خطر باشه . نشد این پاورت رو بفرست برات تستش کنم .
دمت گرم خیلی میخامت
DOOM999
23-02-16, 09:29
پاور EVGA هست 1600وات دارم ردش میکنم نهصد تومن یه کولر مستر نو میگرم 750 وات400تومن .(به نظر خودم چون توان پاور بیشتر از مصرفم بود اینجوری شد)نظرت چیه امید جان
گارانتیشم مفت نمی ارزید .کولر مسترو آواژنگ رو عشق است
AMD>INTEL
23-02-16, 10:14
پاور EVGA هست 1600وات دارم ردش میکنم نهصد تومن یه کولر مستر نو میگرم 750 وات400تومن .(به نظر خودم چون توان پاور بیشتر از مصرفم بود اینجوری شد)نظرت چیه امید جان
گارانتیشم مفت نمی ارزید .کولر مسترو آواژنگ رو عشق است
1600 وات هم نیاز نداشتی . همین 750 کاملا کافیه
DOOM999
25-02-16, 01:43
امید جان بدادم برس پاورم عوض کردم با یه پاور دیگه هم تست کردم مشکل دوباره برگشت
AMD>INTEL
25-02-16, 01:50
امید جان بدادم برس پاورم عوض کردم با یه پاور دیگه هم تست کردم مشکل دوباره برگشت
دقیق توضیح بده به چه شکل هست . یکبار CLEAR CMOS کن .
DOOM999
25-02-16, 02:14
امیدجان الان از طریق Qflash خود بایوس برگردوندمش به fb بعد دوباره از خود بایوس بردمش روی fc .دفعه اول از ویندوز آپدیت کرده بودم بایوس رو .الان درست شد ولی ازت میخام CLEAR CMOS بایوس رو زحمتت نیست یادم بدی .چون اگه CLEAR CMOS کرده بودم انقدر مصیبت نمیکشیدم چندروز سیستم نداشتم
AMD>INTEL
25-02-16, 02:22
امیدجان الان از طریق Qflash خود بایوس برگردوندمش به fb بعد دوباره از خود بایوس بردمش روی fc .دفعه اول از ویندوز آپدیت کرده بودم بایوس رو .الان درست شد ولی ازت میخام CLEAR CMOS بایوس رو زحمتت نیست یادم بدی .چون اگه CLEAR CMOS کرده بودم انقدر مصیبت نمیکشیدم چندروز سیستم نداشتم
یک کلید باید باشه برای clear cmos یا یک جامپر که دو وضعیت داره . اگر جامپر رو اتصال بدی clear cmos میشه .البته تو حالت خاموش .سیستم نباید روشن باشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
DOOM999
25-02-16, 02:35
یک کلید باید باشه برای clear cmos یا یک جامپر که دو وضعیت داره . اگر جامپر رو اتصال بدی clear cmos میشه .البته تو حالت خاموش .سیستم نباید روشن باشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)