PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در لپ تاپ HP Probook 450 G2

AMirDrKy
22-02-16, 12:02
با سلام

من چند روز پیش یه لپ تاپ HP Probook 450 G2 سری i7 ش رو خریدم ولی دو تا مشکل داره

سیستم لپ تاپ :

پردازنده مرکزی Intel Core i7 4510U 2.00GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی AMD Radeon R5 M255 2GB
ویندوز 8.1

1 - یه صدای خرخر یا ویزویز (درصورتی که محیط ساکت باشه)از جلو سمت راست دستگاه شنیده میشه

2 - از روز اول وقتی آهنگ اجرا میکردم یه مشکلی پیش میومد... یعنی یه چیز مث حالت یه لحظه گیر کردن

توی این فایل سه بار تکرارش کردم و بهتر متوجه میشید >> Rec003 (Only the registered members can see the link)

بعدش من KM Player رو پاک کردم و یه مولتی پلیر دیگه نصب کردم که مشکل حل شد

اما حالا دو روزه بعضی وقتا توی بازی ها یا موقع دیدن فیلم یا حتی همون آهنگ همین اتفاق میوفته

همه چیز این لپ تاپ عالیه ولی واقعا این دوتا موضوع روی اعصابه

باید چکارش کنم ؟

AMD>INTEL
22-02-16, 12:08
برای شروع بایوس رو اپدیت کنید . همچنین درایو جدید چیپ صوتی را از سایت REALTEK دریافت و نصب کنید . قبلش درایور قبلی رو حذف کنید .

AMirDrKy
22-02-16, 12:13
برای شروع بایوس رو اپدیت کنید . همچنین درایو جدید چیپ صوتی را از سایت REALTEK دریافت و نصب کنید . قبلش درایور قبلی رو حذف کنید .

مرسی .

یادم رفته بود بگم که درایور هاش رو توی همونجا که گرفتم با ایزی درایور نصب کرد

حالا من بایوس جدید رو از سایت HP میگیرم

فقط میشه بگید که کدوم فایل رو پاک کنم و از ریلتک بگیرم [ اسم انگلیسی ش ]

و یه چیز دیگه

آیا این مشکل نرم افزاری ه یا لپ تاپ مشکل داره ؟

AMD>INTEL
22-02-16, 12:18
مشکل شما همون نصب از طریق easy driver یا همون درایور پک هست . هیچوقت برای لپتاپ از درایور پک استفاده نکنید . درایورها رو از سایت Hp دریافت و نصب کنید . البته پیشنهاد میکنم ویندوز رو عوض کنید و درایور هایی که از سایت hp گرفتید نصب کنید .

AMirDrKy
22-02-16, 12:20
خب باشه ویندوز رو عوض میکنم

فقط سایت اچی درایور های زیادی داره

میشه بگید کدومشون لازمه که اونا رو فقط بگیرم چون سرعت نتم پایینه و اینو بایوس رو از قبل داشتم

AMD>INTEL
22-02-16, 12:31
همه رو باید دانلود کنید . درایورها که مشخصه . چون الان نصب شده . معلومه کدوم ها باید دانلود بشه . همچنین یوتیلیتی ها را هم نصب کنید .

Mehrdad.A 88
22-02-16, 12:44
اون صدا که از سمت راست میاد مال هارد دیسک و طبیعیه