تو ایران مانیتور G-Sync چه مدلهایی هستند؟ مدل PG278Q و ASUS PG279Q وجود داشتند ولی در حال حاضر موجود نیستند، BenQ XL2420G هم آواژنگ وارد نمی کنه.
بیشتر از یک هفته هست سیستم جدیدم خریدم ولی مانیتور ندارم، اگه ممکنه راهنمایی کنید که چطور می تونم این مانیتور های یا مدل های مشابه Dell یا AOC پیدا کنم.
nima_hl
22-02-16, 01:56
سلام
تو ایران مانیتور G-Sync چه مدلهایی هستند؟ مدل PG278Q و ASUS PG279Q وجود داشتند ولی در حال حاضر موجود نیستند، BenQ XL2420G هم آواژنگ وارد نمی کنه.
بیشتر از یک هفته هست سیستم جدیدم خریدم ولی مانیتور ندارم، اگه ممکنه راهنمایی کنید که چطور می تونم این مانیتور های یا مدل های مشابه Dell یا AOC پیدا کنم.
سلام
تکنولوژی g-sync بنظرم اصلا ارزش هزینه کردن ندارد
اگر گرافیک کارت شما قادر به رندر بازیها با 60 فریم در ثانیه باشد با یک مانیتور 60 هرتزی هیچ گونه شکست یا لگی احساس نخواهید کرد
اگر گرافیک کارت شما ضعیف است هزینه مازادی که برای خرید مانیتور با تکنولوژی g-sync میخواهید انجام دهید را روی گرافیک هزینه کنید
Thor
22-02-16, 09:56
سلام
تکنولوژی g-sync بنظرم اصلا ارزش هزینه کردن ندارد
اگر گرافیک کارت شما قادر به رندر بازیها با 60 فریم در ثانیه باشد با یک مانیتور 60 هرتزی هیچ گونه شکست یا لگی احساس نخواهید کرد
اگر گرافیک کارت شما ضعیف است هزینه مازادی که برای خرید مانیتور با تکنولوژی g-sync میخواهید انجام دهید را روی گرافیک هزینه کنید
ممنون از پاسختون.
خیلی ها همینطور فکر می کنند، با توجه به اینکه قیمت زیادی حدود 100 تا 150 دلار به مانیتور معمولی اضافه می کنه.
من کارت گرافیکم (980 Ti) بد نیست ولی باز هم امکان کاهش فریم زیر 60 وجود داره حتی در رزولوشن 2K یا FHD، و فریم 59 هم رفرش می بره به 30 که باعث Stutter می شه. اگه هم V-Sync روشن نکنی که Tearing حتما هست.
من عملکردش در عمل دیدم و ویدیو های زیادی هم هست (البته تو ویودیو مشخص نمی شه)
واقعا وقتی ببینید چقدر بازی روان می کنه دیگه نمی تونید فراموشش کنید. خیلی ها مثل من که از Stutter خوششون نمیاد V-Sync خاموش می کنند!