PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل وای فای در لپ تاپ

tootro20
20-02-16, 11:30
سلام به دوستان عزیز انجمن.
من یک لپ تابی دارم که به تازگی مشکل عجیبی پیدا کرده اونم اینه هی قطعی و وصلی میشه در وایرلسش حتی وایرلسی که پهلو لپ تاب گذاشتم پیدا نمیکنه و مینویسه اصلا هیچ شبکه ای پیدا نشد.!
چیکار باید کنم؟
یکی از دوستان منم همین مشکل براش تازگی پیش اومده.
ماله من گاها پیدا میکنه و بعد دوباره آنتنش میره حتی درصورتی که آنتش قوی باشه.
لطفا راهنماییم کنید. :give_rose:

AMD>INTEL
20-02-16, 11:34
سلام به دوستان عزیز انجمن.
من یک لپ تابی دارم که به تازگی مشکل عجیبی پیدا کرده اونم اینه هی قطعی و وصلی میشه در وایرلسش حتی وایرلسی که پهلو لپ تاب گذاشتم پیدا نمیکنه و مینویسه اصلا هیچ شبکه ای پیدا نشد.!
چیکار باید کنم؟
یکی از دوستان منم همین مشکل براش تازگی پیش اومده.
ماله من گاها پیدا میکنه و بعد دوباره آنتنش میره حتی درصورتی که آنتش قوی باشه.
لطفا راهنماییم کنید. :give_rose:
موقع ایجاد تاپیک مدل لپتاپ و ویندوزتون رو قید کنید برای راهنمایی بهتر
درایور جدید وایرلس رو از سایت سازنده بگیرید .

tootro20
20-02-16, 12:55
HP 4540s
درایور هم آپدیت کردم اما درست نشد، آخرین آپدیت وای فایش ماله 2014 هست

AMD>INTEL
20-02-16, 12:57
HP 4540s
درایور هم آپدیت کردم اما درست نشد، آخرین آپدیت وای فایش ماله 2014 هست

موقع نصب درایور جدید . درایور قبلی باید حذف بشه .
نسخه ویندوزتون ؟

tootro20
20-02-16, 13:02
موقع نصب درایور جدید . درایور قبلی باید حذف بشه .
نسخه ویندوزتون ؟

آیا راهی هست که بشه طول مسافتی که پشتیبانی میکنه زیاد کرد؟؟
ویندوز 8.1 64بیتی الان با گوشی کنار لپ تاپ هات اسپات باز کردم اما اونو نشون کمی نشون داد بعد دوباره رفت، تازگیا این مشکل پیدا کردم نمی دونم چرا!! میتونه مشکل سخت افزاری باشه؟؟

tootro20
20-02-16, 13:07
اون یکی حذف کردم و دوباره نصب کردم درایورشو اما اصلا تصحیح نکرد وضعیت

AMD>INTEL
20-02-16, 13:10
اون یکی حذف کردم و دوباره نصب کردم درایورشو اما اصلا تصحیح نکرد وضعیت

احتمال زیاد ماجول وایرلس شما دارای اشکال هست . اگر گارانتی داره باید بفرستید گارانتی اگر نداره باید ماجول وایرلس توسط تعمیرکار تعویض بشه .

tootro20
20-02-16, 13:27
احتمال زیاد ماجول وایرلس شما دارای اشکال هست . اگر گارانتی داره باید بفرستید گارانتی اگر نداره باید ماجول وایرلس توسط تعمیرکار تعویض بشه .

چی باعث میشه که این مشکل پیش بیاد؟؟

AMD>INTEL
20-02-16, 13:30
چنین قطعاتی مشکل زیاد پیدا میکنند چون قطعات حساسی هستند . علت خاصی نداره . بیشتر بر میگرده به کیفیت ماجول مورد استفاده

tootro20
20-02-16, 14:05

چی باعث میشه که این مشکل پیش بیاد؟؟
میتونم خودم تعمیرش کنم؟

tootro20
20-02-16, 14:11
هزینش چقدر میشه؟؟ارزش داره بدم تعمیر یا یکی ازین USB ها بخرم؟

AMD>INTEL
20-02-16, 14:29
هزینش چقدر میشه؟؟ارزش داره بدم تعمیر یا یکی ازین USB ها بخرم؟

usb بگیرید . بهتر هست .

tootro20
20-02-16, 14:53
ممنون بابت راهنمایی هاتون.
و اینکه من بهتره چه نوعیشو بخرم که قیمت پایین داشته باشه و هم مسافت بهتری پوشش بده
من به استاندارد های b g n نگاه کردم اما توی هر سایتی یک مسافت تحت پوشش جداگانه نوشته بود.
میشه شما راهنماییم هم کنید درباره مسافت قابل پوشش درباره استاندارد ها؟
و رابطه بین این فرکانس ها با استاندارد های ذکر شده در چیه؟؟:give_rose::11():

amirpcp30
20-02-16, 14:57
سلام دوست عزیز
اگه در 2.4 استفاده میکنید n بگیرید و فک نمکینم g و b دیگه تولید بشه (n سری های قبل از خودش رو به خوبی پشتیبانی میکنه و دو برابر g انتن دهی داره)
اگه 5 هم استفاده میکنید چه بهتر که ac بگیرید
:give_rose:

AMD>INTEL
20-02-16, 14:58
ممنون بابت راهنمایی هاتون.
و اینکه من بهتره چه نوعیشو بخرم که قیمت پایین داشته باشه و هم مسافت بهتری پوشش بده
من به استاندارد های b g n نگاه کردم اما توی هر سایتی یک مسافت تحت پوشش جداگانه نوشته بود.
میشه شما راهنماییم هم کنید درباره مسافت قابل پوشش درباره استاندارد ها؟
و رابطه بین این فرکانس ها با استاندارد های ذکر شده در چیه؟؟:give_rose::11():

یا باید قیمت پایین رو انتخاب کنید یا کیفیت . دوتاش نمیشه
درباره استانداردها منابع زیاده سرچ کنید پیدا میکنید .
این مدل عالیه
TP-LINK TL-WN8200ND 300Mbps High Power Wireless USB Adapter

tootro20
20-02-16, 15:03
من به اینا نگاه کردم بنظرم این مورد از بقیه بهتر باشه:
این مورد بهتر هست بنظرم نظر شما چیه؟
TP-LINK TL-WN725N Wireless N150 USB Network Adapter | (Only the registered members can see the link)

و اینا هم بقیه هستن

Tenda Wireless N150 Pico USB Adapter W311MI | (Only the registered members can see the link)

D-Link DWA-123 Wireless N150 USB Adapter | (Only the registered members can see the link!/tab-techspecs/)
TP-LINK TL-WN723N 150Mbps Mini Wireless N USB Adapter | (Only the registered members can see the link)
ولی برام 2 تا هست که کدوم ازین لینکا دادم بهتر هستن و اینکه بین این 2تا شما کدوم ترجیح میدید؟
1. TP-LINK TL-WN725N Wireless N150 USB Network Adapter | (Only the registered members can see the link)

2. TP-LINK TL-WN723N 150Mbps Mini Wireless N USB Adapter | (Only the registered members can see the link)
:11():

AMD>INTEL
20-02-16, 15:05
من به اینا نگاه کردم بنظرم این مورد از بقیه بهتر باشه:
این مورد بهتر هست بنظرم نظر شما چیه؟
TP-LINK TL-WN725N Wireless N150 USB Network Adapter | (Only the registered members can see the link)

و اینا هم بقیه هستن

Tenda Wireless N150 Pico USB Adapter W311MI | (Only the registered members can see the link)

D-Link DWA-123 Wireless N150 USB Adapter | (Only the registered members can see the link!/tab-techspecs/)
TP-LINK TL-WN723N 150Mbps Mini Wireless N USB Adapter | (Only the registered members can see the link)
ولی برام 2 تا هست که کدوم ازین لینکا دادم بهتر هستن و اینکه بین این 2تا شما کدوم ترجیح میدید؟
1. TP-LINK TL-WN725N Wireless N150 USB Network Adapter | (Only the registered members can see the link)

2. TP-LINK TL-WN723N 150Mbps Mini Wireless N USB Adapter | (Only the registered members can see the link)
:11():

tootro20
20-02-16, 15:13

همونو نگاه کردم الان اما قیمتش زیاده، از بین لینک هایی که خدمتتون عرض کردم شما کدوم ترجیح میدید؟؟ (معمولا هات اسپات برای استفاده سایرین باز میکنم)

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز
اگه در 2.4 استفاده میکنید n بگیرید و فک نمکینم g و b دیگه تولید بشه (n سری های قبل از خودش رو به خوبی پشتیبانی میکنه و دو برابر g انتن دهی داره)
اگه 5 هم استفاده میکنید چه بهتر که ac بگیرید
سلام مممنونم اما کاربرد داره در ایران ac??

amirpcp30
20-02-16, 15:16
همونو نگاه کردم الان اما قیمتش زیاده، از بین لینک هایی که خدمتتون عرض کردم شما کدوم ترجیح میدید؟؟

- - - Updated - - -

سلام مممنونم اما کاربرد داره در ایران ac??
خواهش میکنم ،ایران و غیر ایران نداره ، مگه اینکه شما از وایرلس فقط برای اشتراک اینترنت استفاده کنید ، البته بستگی به دیگر دیوایس هاتون هم داره

AMD>INTEL
20-02-16, 15:17
حداقل این مدل
TP-LINK TL-WN7200ND Wireless N150 USB Adapter

tootro20
20-02-16, 15:25
حداقل این مدل
TP-LINK TL-WN7200ND Wireless N150 USB Adapter

بازم هزینش زیاده، چون یک بسته آموزشی سفارش دادم بیارن الان 60 هزار تومن تو حسابم دارم برای همینه

AMD>INTEL
20-02-16, 15:40
بازم هزینش زیاده، چون یک بسته آموزشی سفارش دادم بیارن الان 60 هزار تومن تو حسابم دارم برای همینه

من مورد مناسب رو بهتون پیشنهاد دادم . تصمیم گیری با خودتون هست .

tootro20
20-02-16, 15:43
من مورد مناسب رو بهتون پیشنهاد دادم . تصمیم گیری با خودتون هست .

تشکر خیلی تشکر برادر
بین اون لینک هایی که بهتون دادم کدوم مناسب تر میبینید؟ که بین خوب و بد خوبشو لااقل انتخاب کنم

AMD>INTEL
20-02-16, 15:48
TP-LINK TL-WN727N 150Mbps Wireless N

tootro20
20-02-16, 16:20
TP-LINK TL-WN727N 150Mbps Wireless N

خیلی ممنونم
آیا با باز کردن هات اسپات با اینکه خودم با همین وصل شدم به یک وای فای دیگه میتونه دلیل تضعیف شدن آنتی دهی باشه؟؟

amirpcp30
20-02-16, 16:33
خیلی ممنونم
آیا با باز کردن هات اسپات با اینکه خودم با همین وصل شدم به یک وای فای دیگه میتونه دلیل تضعیف شدن آنتی دهی باشه؟؟
وایرلس در لحظه میتونه یا هات اسپات باشه و یا کلاینت ، جفتش با هم نمیشه ، اگه هات اسپات راه اندازی کردید stop کنید میتونه مشکل از همین باشه

tootro20
20-02-16, 17:10
وایرلس در لحظه میتونه یا هات اسپات باشه و یا کلاینت ، جفتش با هم نمیشه ، اگه هات اسپات راه اندازی کردید stop کنید میتونه مشکل از همین باشه

ممنونم
اما سوال دیگه هم از شما و مدیر عزیز که تشکر از هردو گرامی بزرگوار که راهنماییم میکنید اینه که آیا باز هم میتونم با همین دستگاهی که مدیر عزیز معرفی کردن بتونم هات اسپات بدم به بقیه؟؟در اشتراک گذاری اینترنتم که مشکلی پیش نخواهد آمد؟

amirpcp30
20-02-16, 17:15
ممنونم
اما سوال دیگه هم از شما و مدیر عزیز که تشکر از هردو گرامی بزرگوار که راهنماییم میکنید اینه که آیا باز هم میتونم با همین دستگاهی که مدیر عزیز معرفی کردن بتونم هات اسپات بدم به بقیه؟؟در اشتراک گذاری اینترنتم که مشکلی پیش نخواهد آمد؟
خواهش میکنم
بله میتونید اما همونطور که گفتم همزمان نمیشه استفاده کرد، شما هات اسپات رو stop و مثل قبل به صورت کلاینت استفاده میکنید

AMD>INTEL
20-02-16, 17:18
مدل اول پشتیبانی از مود Ad Hoc برای اتصال مستقیم به کارت شبکه‌های بی‌سیم دیگر

tootro20
20-02-16, 17:31
مدل اول پشتیبانی از مود Ad Hoc برای اتصال مستقیم به کارت شبکه‌های بی‌سیم دیگر

ممنونم بله چون فکر کنم دلیلش اینه Dual band. فقط یک سوال برام هست که چه چیزی باعث میشه اینا که همشون یکسری تکنولوژی دارن اما قیمت هاشون متفاوت باشه؟ مثلا همین آخری که فرمودید مدل های دیگه هم هست دلیل چیه که اینو متمایز کرده؟؟
منظورم همین یکی هست
TP-LINK TL-WN727N 150Mbps Wireless N USB Adapter | (Only the registered members can see the link)

محصولات دیگه هم هستن مثل همین
یا همین
TP-LINK TL-WN821N 300Mbps Wireless N USB Adapter | (Only the registered members can see the link)
میشه گفت یجوری با هم شبیه هستن اما دلیل چیه که اینا باهم فرق میکنه قیمت هاشون؟؟
چیه که باعث تمایز بینشون شده؟؟

AMD>INTEL
20-02-16, 18:01
ممنونم بله چون فکر کنم دلیلش اینه Dual band. فقط یک سوال برام هست که چه چیزی باعث میشه اینا که همشون یکسری تکنولوژی دارن اما قیمت هاشون متفاوت باشه؟ مثلا همین آخری که فرمودید مدل های دیگه هم هست دلیل چیه که اینو متمایز کرده؟؟
منظورم همین یکی هست
TP-LINK TL-WN727N 150Mbps Wireless N USB Adapter | (Only the registered members can see the link)

یا همین
TP-LINK TL-WN821N 300Mbps Wireless N USB Adapter | (Only the registered members can see the link)

چیپ هاشون فرق میکنه . چیپ 50 سنتی هم هست . چیپ 4 دلاری هم هست که قابلیتش زمین و آسمان فرق داره همینطور کیفیت و طول عمرشون

tootro20
20-02-16, 18:11
چیپ هاشون فرق میکنه . چیپ 50 سنتی هم هست . چیپ 4 دلاری هم هست که قابلیتش زمین و آسمان فرق داره همینطور کیفیت و طول عمرشون

خیلی ممنونم الان این یعنی از همون مدل که فرمودید بهتر هست یعنی؟
Only the registered members can see the link
و این مدلی که آخریش پیشنهاد دادید و ارزونتر بود این کفاف چقدر عمر میده؟؟
اگه کسی از عزیزان کپن تخفیف داره لطف کنن بدن (مخصوص سایت دی جی کالا) چون خریدم مبلغش بالا 30 هزار تومن شده:11()::1. (29):

AMD>INTEL
20-02-16, 18:13
خیلی ممنونم الان این یعنی از همون مدل که فرمودید بهتر هست یعنی؟
و این مدلی که آخریش پیشنهاد دادید و ارزونتر بود این کفاف چقدر عمر میده؟؟

مدل آخر پیشنهاد من نبود . بلکه به خاطر محدودیت بودجه شما گفتم . تو این موارد معقول هزینه کنید کمتر بعدها اذیت میشید این دیگه انتخاب خودتون هست .

tootro20
20-02-16, 18:43
مدل آخر پیشنهاد من نبود . بلکه به خاطر محدودیت بودجه شما گفتم . تو این موارد معقول هزینه کنید کمتر بعدها اذیت میشید این دیگه انتخاب خودتون هست .

نه منظورم این نبود که شما آخری گفتید. منظورم از آخری این مدل هست
TP-LINK TL-WN727N 150Mbps Wireless N USB Adapter | (Only the registered members can see the link!/tab-techspecs/)
و این یکی
و این
TP-LINK TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB Adapter | (Only the registered members can see the link)

ازین 3 تا کدوم یکی معقول تر هست؟؟:11():
اینا هر3تاشون همون مدلی هستن که فرمودید

AMD>INTEL
20-02-16, 18:52
برادر دو مدل پیشنهاد کردم . یکی 85 و دیگری 55 بود حدودا هر کدوم که بودجش رو داشتی بگیر . مدلهای ارزونتر مورد تاییدم نیست .

amirpcp30
20-02-16, 19:15
منظورم همین یکی هست

یا همین
سلام دوست عزیز
این مورد ربطی به دوال باند بودن نداره

tootro20
20-02-16, 20:20
سلام دوست عزیز
این مورد ربطی به دوال باند بودن نداره
مرسی
اما با اضافه شدن این کارت شبکه به لپ تابم آیا هردوشونو بنمایش خواهد گذاشت ویندوز 8.1 بنده؟؟ منظورم کانکتیشن های خود کارت وایرلس لپ تاب با کانکتیشن های کارت وایرلسی که جداگانه خریداری کردم

AMD>INTEL
20-02-16, 20:25
مرسی
اما با اضافه شدن این کارت شبکه به لپ تابم آیا هردوشونو بنمایش خواهد گذاشت ویندوز 8.1 بنده؟؟ منظورم کانکتیشن های خود کارت وایرلس لپ تاب با کانکتیشن های کارت وایرلسی که جداگانه خریداری کردم

اون رو از بایوس یا دیوایس منیجر دیسیبل کنید .