سلام کسی خبرداره مادربورد F2A88X-D3HPو GIGABYTE 990FX gaming وارد ایران شده یا نه؟
Pr0m3en
19-02-16, 10:01
درود
فکر کنم خیلی وقت پیش وارد میشدن ولی مشتری نداره زیاد.
چرا اینتل تهیه نمیفرمائید؟
DOOM999
19-02-16, 11:14
درود
فکر کنم خیلی وقت پیش وارد میشدن ولی مشتری نداره زیاد.
چرا اینتل تهیه نمیفرمائید؟
سلام ممنون از پاسخت
عشق دیگه چیکارش کنم 17 ساله فقط amd کارمیکنم
خبات کریمی
19-02-16, 11:51
سلام دوست گرامی
خیر هنوز GA-990FX-Gaming وارد نشده
قیمت تقریبی در صورت موجود شدن: 700 تا 750
AMD>INTEL
19-02-16, 13:53
همانطور که خبات جان گفتند مادربردسری گیمینگ هنوز تو ایران نیست .
AMD>INTEL
19-02-16, 17:08
مطلب خبات جان درباره این مادربرد هم بسیار خوانندنی بود
با مادربرد گیمینگ 990FX-Gaming گیگابایت؛ کمتر خرج کنید بیشتر لذت ببرید! (Only the registered members can see the link)
DOOM999
20-02-16, 18:35
همانطور که خبات جان گفتند مادربردسری گیمینگ هنوز تو ایران نیست .
امید جون داداش شانس گند من باشه همون روزی که قراره بیاد ایران گیگابایت ایران رو تحریم میکنهOnly the registered members can see the link
AMD>INTEL
20-02-16, 18:46
امید جون داداش شانس گند من باشه همون روزی که قراره بیاد ایران گیگابایت ایران رو تحریم میکنهOnly the registered members can see the link
خوشبختانه تو اوج تحریم ها محصولات گیگا تو ایران موجود بود . خیالت راحت تحریم نمیکنه :1. (35): . ولی عجب برد خوبی زد برای am3
DOOM999
20-02-16, 19:01
خوشبختانه تو اوج تحریم ها محصولات گیگا تو ایران موجود بود . خیالت راحت تحریم نمیکنه :1. (35): . ولی عجب برد خوبی زد برای am3
مادربردش دلو میبره.فقط نمیدونم چرا مثل SABERTOOTH 990FX/GEN3 R2.0 اسلوت 2.0 pci رو به pci 3.0 آبگرید نمیکنه.آدم تعجب میکنه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
20-02-16, 19:05
مادربردش دلو میبره.فقط نمیدونم چرا مثل SABERTOOTH 990FX/GEN3 R2.0 اسلوت 2.0 pci رو به pci 3.0 آبگرید نمیکنه.آدم تعجب میکنه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
اون با کمک چیپ کمکی این کار رو کرده . هر چند تفاوت بین pcie 2 , 3 بین کارت کرافیک های موجود محسوس نیست .
DOOM999
20-02-16, 19:11
اون با کمک چیپ کمکی این کار رو کرده . هر چند تفاوت بین pcie 2 , 3 بین کارت کرافیک های موجود محسوس نیست .
آره محسوس نیست من حتی تست هم کردم .راستی امید جان به این تایپیک سر میزنی
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
20-02-16, 20:31
این اولین بررسی رسمی این مادربرد توسط سایت kitguru میباشد . البته با اومدن بایوس های جدیدتر مسلما عملکرد بهتری خواهد داشت .انتخاب خوبیه برای کسانی که یک مادربرد با مدار Vrm قدرتمند و امکانات صوتی و شبکه و همچنین usb 3.1 را میخواهند در AM3+ تجربه کنند .
Gigabyte 990FX-Gaming (Only the registered members can see the link)
DOOM999
21-02-16, 13:17
برای اثبات کیفیت برتر چیپست های صوتی گیگابایت درهمین چند روز اخیر یکی از نمونه کارهای موسیقی خودم با دو ورژن. یکی رو با خروجی کارت صدای یک و نیم میلیونی خودم steinberg ci2+و یکی رو از چیپست صوتی مادربورد گیگابایت اکسپورت میگیرم تااثباتشه چیپست های صوتی گیگابایت فوق حرفه ای هستند.
Kishtour
28-02-16, 19:16
ممنون از پاسخ دوستان این سوال خودم هم بود که جوابم گرفتم.
AMD>INTEL
15-04-16, 20:44
سایت pcnews اقدام به بررسی Gigabyte GA-990FX Gaming این برد گیمینگ گیگابایت نموده و این برد موفق به کسب نشان GOLD از این سایت شده است . با توجه به مشخصات این برد میشود اینطوری نتیجه گیری کرد که گیگابایت با عرضه Gigabyte GA-990FX Gaming خلا نبود یک برد تمام عیار برای گیمینگ برای پردازندهای FX AMD را با عرضه این برد پر کرده است . این برد وارث تمام امکانات مادربردهای گیمینگ گیگابایت میباشد .
Gigabyte GA-990FX Gaming (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
22-05-16, 20:02
یک بررسی دیگر از مادربرد قدرتمند گیمینگ گیگابایت Gigabyte GA-990FX Gaming توسط سایت proclockers و کسب نشان از این سایت
Gigabyte 990FX-Gaming (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
17-08-16, 18:45
بررسی مادربرد قدرتمند گیمینگ گیگابایت Gigabyte GA-990FX Gaming توسط سایت hardwareasylum و کسب نشان
Gigabyte 990FX Gaming (Only the registered members can see the link)