با سلام
بازی Black Ops III را نصب و کرک ریلودد را هم کپی کردم ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنی پیغام Black Ops III requires installation of the Windows Media Feature Pack میاد راه حلی هست؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون.
hamid3369
13-02-16, 16:31
ویندوز سیستم عاملتون ؟
fernaspe
13-02-16, 16:32
ویندوز سیستم عاملتون ؟
سون 64 بیت
AMD>INTEL
13-02-16, 16:38
این رو نصب کنید
Only the registered members can see the link
fernaspe
13-02-16, 16:44
این رو نصب کنید
Only the registered members can see the link
حجمش یه خورده بالاست باید شب دانلودش کنم فردا نتیجه را اعلام میکنم خدمتتون
سپاس از همراهیتون:11():
AMD>INTEL
13-02-16, 16:57
Updating Windows Media Feature Pack for Call of Duty: Black Ops III (Only the registered members can see the link)
fernaspe
13-02-16, 17:00
فایل در حال دانلود هستش نصب کنم ببینم جواب میده یا خیر
fernaspe
13-02-16, 17:18
فایل را دانلود کردم ولی وقتی روش کلیک میکنی این پیغام میاد:the update is not applicable to your computer
AMD>INTEL
13-02-16, 17:28
فایل را دانلود کردم ولی وقتی روش کلیک میکنی این پیغام میاد:the update is not applicable to your computer
نسخه نصب شده روی سیستمن چیه ؟
fernaspe
13-02-16, 17:31
نسخه نصب شده روی سیستمن چیه ؟
اگه منظورتون نت فریمورک ها هستن از 4 به بالا همه نصبن،بازی هم نسخه ریلودد هست.
AMD>INTEL
13-02-16, 17:35
نه عزیز نسخه n فقط این مدیا پک رو میخواد . احتمالا نسخه سونی که نصب کردی فاقد مدیا پک مایکروسافت هست .
منظورم نسخه ویندوز بود.
fernaspe
13-02-16, 17:41
نه عزیز نسخه n فقط این مدیا پک رو میخواد . احتمالا نسخه سونی که نصب کردی فاقد مدیا پک مایکروسافت هست .
منظورم نسخه ویندوز بود.
نسخه Ultimate نصبه آقا امید
AMD>INTEL
13-02-16, 18:12
عجیبه چون فقط نسخه های N ویندوز 7 این پک رو ندارند .
fernaspe
13-02-16, 18:26
همین پیغام دقیقا روی ویندوز 8.1 هم میاد
AMD>INTEL
13-02-16, 18:40
همین پیغام دقیقا روی ویندوز 8.1 هم میاد
خیلی عجیبه . بگذارید امیرجان همکار قسمت گیم نظر بدن .
amigames
14-02-16, 14:28
سلام. من تا اونجا که گشتم به نظر میاد فقط کسایی که ویندوز N ای دارن با این مشکل مواجه هستن. در این شرایط به برخی دانلود آخرین نسخه برنامه VLC هم توصیه شده است (بخاطر codec اش هست البته). در Control Panel هم در قسمت turn windows feature on and off ببینید تیکی در کنار گزینه media features وجود داره یا خیر. ممکن هم هست یه برنامه جانبی در حال مداخله این وسط باشه برای همین اگه به برنامه ای مشکوکید چکش کنید.
fernaspe
14-02-16, 16:01
سلام. من تا اونجا که گشتم به نظر میاد فقط کسایی که ویندوز N ای دارن با این مشکل مواجه هستن. در این شرایط به برخی دانلود آخرین نسخه برنامه VLC هم توصیه شده است (بخاطر codec اش هست البته). در Control Panel هم در قسمت turn windows feature on and off ببینید تیکی در کنار گزینه media features وجود داره یا خیر. ممکن هم هست یه برنامه جانبی در حال مداخله این وسط باشه برای همین اگه به برنامه ای مشکوکید چکش کنید.
گزینه turn windows feature on and off هم تیک دار بود چکمارکش را برداشتم و سیستم را ریستارت کردم باز هم جواب نمیده خودم هم موندم مشکلش چی میتونه باشه!
amigames
16-02-16, 20:18
گزینه turn windows feature on and off هم تیک دار بود چکمارکش را برداشتم و سیستم را ریستارت کردم باز هم جواب نمیده خودم هم موندم مشکلش چی میتونه باشه!
شاید استفاده از ویندوز N ای یا استفاده از نسخه های دیگه ویندوز که امتحان نکردی جوابگو باشه یا حداقل منجر به یک پیغام دیگه بشه تا ببینیم شاید کمکی بکنه اما خب مسلما این راه حل چندان جالبی نیست اما خب همونطور که گفتم متاسفانه به نظر میاد کمتر کسی مشکل شما رو داشته باشه. مگه اینکه یکی دیگه از دوستان در این زمینه تجربه ای داشته باشه تا به طور یقین پاسخگو باشن چون خودم این بازی رو ندارم که بخوام براساس تجربه شخصی نظر بدم.
fernaspe
17-02-16, 11:01
شاید استفاده از ویندوز N ای یا استفاده از نسخه های دیگه ویندوز که امتحان نکردی جوابگو باشه یا حداقل منجر به یک پیغام دیگه بشه تا ببینیم شاید کمکی بکنه اما خب مسلما این راه حل چندان جالبی نیست اما خب همونطور که گفتم متاسفانه به نظر میاد کمتر کسی مشکل شما رو داشته باشه. مگه اینکه یکی دیگه از دوستان در این زمینه تجربه ای داشته باشه تا به طور یقین پاسخگو باشن چون خودم این بازی رو ندارم که بخوام براساس تجربه شخصی نظر بدم.
اولین بازی هست که میبینم این مشکل را داره نسخه دی وی دی 9 گیگش را هم که بدون نیاز به کرک بود گرفتم نصب کردم باز هم جواب نداد روی یه سیستم دیگه که ویندوز سون التیمیت داشت نصب کردم به راحتی جواب داد ُخودم هم موندم تمامی نت فریمورکها با سی پلاس پلاسها و فلش پلیرها و XNAها هم روی سیستم نصبن ولی بازی اجرا نمیشه خیلی عجیبه
AMD>INTEL
17-02-16, 13:35
مشکل از نسخه ویندوزی هست که استفاده میکنی . با یک ایزو ویندوز دیگه تست کن .