ورود

مشاهده نسخه کامل : کمک برای خرید مودم و...

iranpg
10-02-16, 19:27
سلام
من یک مودم سیم کارت خور می خواستم (وایرلس) کامپیوترهم کارت شبکه بیسیم نداره طبیعتا یک کارت شبکه وایرلس هم بایدبگیرم حالا به نطرشما چی بگیرم بهتره ازنظرکیفیت ؟

AMD>INTEL
10-02-16, 20:04
مودم tplink 8960n
کارت شبکه TL-WN781ND

AMD>INTEL
10-02-16, 22:11
این مورد d-link هم نظرمو جلب کرده . البته قیمتش از مدل tplink بالاتره ولی مودم بسیار مناسبی هست .
DSL-2750U

Farc0da3lx
11-02-16, 12:08
من خودم مودم ASUS -N14U رو گرفیتم درسته هزینه یکم بالاست ولی من به خاطر دو امکانش که خیلی کاربردی هست گرفتمش یکی Download Master و یکی دیگه مدیریت پهنای باند

اگه قدرت هزینه بیشتر رو دارید این رو تهیه کنید یا نه با هزینه کمتر D-Link 2750 یه سرو گردن از بقیه مودم های هم رده خودش بالاتر هست امکانات و کیفیت ساخت خوبی داره و با خطوط مخابرات کشورمون هم به طور کامل هماهنگ هست .

iranpg
11-02-16, 12:42
من خودم مودم ASUS -N14U رو گرفیتم درسته هزینه یکم بالاست ولی من به خاطر دو امکانش که خیلی کاربردی هست گرفتمش یکی Download Master و یکی دیگه مدیریت پهنای باند

اگه قدرت هزینه بیشتر رو دارید این رو تهیه کنید یا نه با هزینه کمتر D-Link 2750 یه سرو گردن از بقیه مودم های هم رده خودش بالاتر هست امکانات و کیفیت ساخت خوبی داره و با خطوط مخابرات کشورمون هم به طور کامل هماهنگ هست .
سلام
یعنی هرمودمی نمیشه وبایدسازگارباشه
ASUS -N14Uچی؟

iranpg
11-02-16, 12:51
مودم tplink 8960n
کارت شبکه TL-WN781ND
سلام
می خواهم مودم سیم کارت بخوره تا ازاینترنت سیم استفاده کنم.
کارت شبکه یو اس بی به نطرتون چگونه است؟بهترین مارک کدامست؟

AMD>INTEL
11-02-16, 12:51
اکثر مودم ها سازگاری دارند . اسوس هم محصول خوبیه ولی برتری خاصی ندارد .

Farc0da3lx
11-02-16, 15:30
سلام
یعنی هرمودمی نمیشه وبایدسازگارباشه
ASUS -N14Uچی؟

مودم های که وارد بازار کشور میشن بیشترشون سازگار با مخابرات ایران هستن ، فقط بعضی ها از چیپ های که روی مودم ها وجود داره تفاوت ها رو ایجاد میکنه
مدل ایسوس مودم خوبی هست و امکانات خوبی داره ، رابط کاربری قوی ، امکانات جذاب ، ولی آنتن های زیاد قوی نداره ولی به لطف اینکه که آنتن ها از نوع قابل تعویض هستن میتونید خودتون هر آنتن تقویتی که خواستید رو روش ببندید .
مدل دی لینک مودم بسیار خوبی هست و یک مودم کامل هست .