PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در قسمت Network

Karim22k
10-02-16, 16:53
سلام
من برای مدیریت گیم نت از نرم افزار هندی کافی استفاده میکنم ولی الان 5 تا از سیستم ها در سرور شناخته نمیشه که رفتم به قسمت Network روی آیکون سیستم ها که کلیک میکنم یوزر و پسوورد میخوات اینم عکسش.
Only the registered members can see the link

javadshahvand
10-02-16, 17:11
[QUOTE=Karim22k;345979]سلام
من برای مدیریت گیم نت از نرم افزار هندی کافی استفاده میکنم ولی الان 5 تا از سیستم ها در سرور شناخته نمیشه که رفتم به قسمت Network روی آیکون سیستم ها که کلیک میکنم یوزر و پسوورد میخوات اینم عکسش.
Only the registered members can see the link[/QUOTE

چون رو اون سیستم پسورد گذاشتی
فایروال رو چک کن و ببین شبکه پیننگ سیستم رو داری؟

mousso
10-02-16, 17:14
برو به ادرس زیر :
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
توی قسمت password protected sharing بزارش روی off ( حواست باشه از بالا هم HomeWork و هم Public رو off کنی)
همه سیستم هارو

Karim22k
10-02-16, 17:22
برو به ادرس زیر :
Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
توی قسمت password protected sharing بزارش روی off ( حواست باشه از بالا هم HomeWork و هم Public رو off کنی)
همه سیستم هارو
داداش من سیستم سرورم ویندوز سون هست سیستم های یوزر اکس پی این دستوری که نوشتی تو اکس پی هست؟

mousso
10-02-16, 17:43
داداش من سیستم سرورم ویندوز سون هست سیستم های یوزر اکس پی این دستوری که نوشتی تو اکس پی هست؟

حقیقتش من بلد نیستم . چون الان Xp ندارم . ولی طبق سرچهای من اصلا وین ایک پی همچین استانداری رو نداره . اگر هم الان برای شما میاد بخاطر یوزرپس خود اکانتِ ویندوز xp ه .

Karim22k
10-02-16, 18:05
مشکل نشناختن سیستم ها در نرم افزار مدیریت با خاموش کردن فایروال سیستم سرور حل شد ولی اون پسسوردها هنوز میاد

mousso
10-02-16, 18:18
مشکل نشناختن سیستم ها در نرم افزار مدیریت با خاموش کردن فایروال سیستم سرور حل شد ولی اون پسسوردها هنوز میاد

خود سیستم ها پسوورد دارن عایا ؟
من البته زیاد از مدیریت گیم نت ها و کافی نت ها سر در نمیارم ولی چند جا رفتم از SmartLunch استفاده میکردن که هیچ باگ امنیتی هم نداره و همه هم ازش راضی بودن ...

Karim22k
10-02-16, 18:22
خود سیستم ها پسوورد دارن عایا ؟
نه داداش ندارن

AMD>INTEL
10-02-16, 18:37
اگر پسورد ندادی با دیفالت Administrator بدون پسورد باید رد بشه و.........

- - - Updated - - -

Karim22k
10-02-16, 19:40

- - - Updated - - -

هیچ پسووردی ندادم تنها پسوورد پسوورد برنامه مدیریته

AMD>INTEL
10-02-16, 20:01
با ادمینی باید بدون پسورد وارد بشه .