PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت]ارتقای رم مادربورد GigaByte EP43-DS3L

minimaler
07-02-16, 16:40
سلام
مادر بورد من GigaByte EP43-DS3L هستش .
رمی که روش قرار داره Patriot PSD22G8002H دو گیگ هستش.

دستگاه از لحاظ رم کم میاره و کند میشه برای همین تصمیم دارم تا دوگیگ رم رو به چهار گیگ ارتقا بدم.
همین مدل رم تو بازار دست دوم هستش اما هم نمیتونم اعتماد کنم هم قیمتاش کاذبه. (هشتاد تومن رم DDR2 کارکرده :|‌ )
اینکه میخوام بدونم اگه از رم های جدید تر DDR3 و بالاتر چیزی سازگار هستش با این مادر بورد برم رم نو بگیرم.

AMD>INTEL
07-02-16, 16:47
با سلام
این مادربرد فقط رم DDR2 پشتیبانی میکند . رم DDR2 کار کرده قیمتش حدود 40 تومن هست . رم رو به شرط تست از فروشنده خرید کنید . رمهای نو ریمارک و تقلبی زیاد داره به دلیل اینکه شرکت های سازنده رم چند سالی هست رم DDR2 تولید نمیکنند .

minimaler
07-02-16, 16:58
با سلام
این مادربرد فقط رم DDR2 پشتیبانی میکند . رم DDR2 کار کرده قیمتش حدود 40 تومن هست . رم رو به شرط تست از فروشنده خرید کنید . رمهای نو ریمارک و تقلبی زیاد داره به دلیل اینکه شرکت های سازنده رم چند سالی هست رم DDR2 تولید نمیکنند .

جایی نیست که DDR2 همین مدل نو داشته باشه؟
بهترین گزینه از نظر شما چیه؟
همین برند بگیرم یا هر DDR2 میخوره بهش؟

اگه به شرط تست بخرم و بیارم بزنم کار کنه دیگه حله یا ممکنه بعدا باز اذیت کنه؟ یعنی میگم رم همچین اذیتایی داره؟

AMD>INTEL
07-02-16, 17:03
فقط باس 800 بگیرید . معمولا با هم مچ میشند . برای اطمینان از صحت رم نصب ویندوز و تست با برنامه PASSMARK MEMTEST رو پیشنهاد میکنم . دنبال نو نباشید کارکرده بگیرید .