PDA

مشاهده نسخه کامل : امکانات جانبی فوق العاده لپتاپ های GE62 ماتریس

ReZa546
06-02-16, 11:15
من چند وقتی هست که یک لپ تاپ گیمینگ گیمینگ MSI GE62 2QF 5700HQ رو از ماتریس خریداری کردم.
اولین روزی که لپ تاپ اومد من جعبشو باز کردم و توی جعبه دیدم که ماوسی رو که گذاشتن اصلا جزو ماوس هائی که من توی سایت MSI دیده بودم نبود و رفتم مدل ماوس رو جستجو کردم و متاسفانه این ماوسه به اصطلاح گیمینگی که ماتریس توی جعبه برام گذاشته بود جز لگوی دراگون MSI هیچ شبهت دیگه ای به محصولی که من دیده بودم نداشت.
باز گفتم حتما مدل جدیده با امکانات بالاتر و برم ببینم چطوریه و وقتی که ویندوز رو روی لپتاپ ریختم و نرم افزار ماوس رو دیدم با یک نرم افزار کاملا بی کیفیت که حتی امکان تغییر دادن دکمه های فرعی ماوس رو نمیداد(کسی که چپ کلیک یا راست کلیک یا اسکرول رو که نمیخواد مادفای کنه که) مواجه شدم و از طرفی هم چون که ماوس توی وبسایت MSI نبود پس پشتیبانی نرم افزاری هم نداشت و نرم افزار بروزش هم نمیتونستم بگیرم و نرم افزارهای موجود هم این ماوس رو نشناختن.
Only the registered members can see the link
سپس کوله ی لپ تاپ رو دیدم که جای لوگوی MSI پر شده بود از لگوی ماتریس که انگاری این لپ تاپ ساخته ماتریسه و این حق انتخاب رو از کاربر گرفته بودن و منی که دوست داشتم بگم کوله ی اصل MSI دارم حالا میتونم بگم کوله ی اصل ماتریس دارم
بعد که لپ تاپ شروع کرد به اذیت کردن و اصرار داشت به register کردن و از طرفی هم من خیلی دوست دارم هر کالائی رو که میخرم register کنم تا در درجه اول از اصل بودنش مطمئن شم و در ثانی بتونم از امکانات اضافه و به قول MSI در دسترس بودن زودتر درایور ها برخوردار باشم.
رفتم توس سایت MSI ثبت نام کردم و اقدام به Register کردن کردم و متاسفانه سایت به هیچ وجه شماره سریال دستگاه رو قبول نمیکرد; من زنگ زدم به ماتریس و قضیه رو براشون توضیح دادم که من نتونستم لپتاپتون رو رجیستر کنم و اونا به من گفتن که این امر کاملا طبیعیه!!!!
بله متاسفانه نماینده رسمی MSI توی ایران میگه کاملا طبیعیه که نتونید کالای MSI رو توی وبسایت MSI رجیستر کنید.
بعد در مورد ماوس بهشون گفتم و گفتم چرا ماوسه لپ تاپ فرق کرده به من گفتن به خاطر ارزون تر دراومدن قیمت تمام شده لپتاپ ما مجبور!!!!! شدیم که ماوس 70 دلاری MSI رو برداریم و این ماوسه بی کیفیت رو جاش بزاریم.
خالی از لطف نیست که بگم لپتاپ MSI GE62 6QF که یک سروگردن از این لپتاپ بالاتره به خاطر یک نسل پردازنده بهتر و حافظه های NVME که سرعت 2200 مگ بر ثانیه دارن که قیمت همین حافظه ها خدات تومنه دارن با قیمت 1500 دلار توی Newegg به فروش میرسن(1500 * 3600 = 5400000) و لپ تاپ من قیمت منطقیش حداقل باید 200 یا 300 دلاری کمتر از اون باشه حالا اونا اومدن دارن لپتاپ رو با قیمت 5450000 تومن عرضه میکنن که 50000 تومن از نسل جدید هم گرون تر میدن و نه ماوس روی لپتاپ میزارن و نه ویندوز اوریجینال و نه برنامه های لپتاپ رو روی لپتاپ نصب میکنن و نه کوله ی خوده MSI که به گفته خودشون گرون تره و نه خبری از کوپن بازی The Rise Of The Tomb Rider(همین کوپن 60 دلار ارزششه) که همه ی اینا توی اون محصولی که از Newegg میخریم وجود داره.
دوستان عزیز دقت کنید به این نکته که وقتی یکی یه جنسی رو عمده میخره چقدر باید قیمت پایین بیاد حالا ماتریس داره ریز قطعات رو میگیره و به قیمت نمایندگی رسمی میگیره و داره توی ایران اینارو سرهم میکنه پس مطمئن باشید که این 1500 دلاری که گفتم هزینه ی مالیات و گمرک و ... اش هم حساب بشه باز هم خیلی کمتر میافته از همون 1500 دلار که من قیمت یک نسل بالاتر رو گفتم.
خوب بعد از همه اینا رفتم سراغ لپ تاپ و گفتم حالا این همه دزدی کردن و جوابش هم دارن حداقل برم از کالائی که خریدم لذت ببرم.
روی لپ تاپ بازی ریختم و شروع کردم به بازی کردن Assassin's Creed Syndicate و طبق عادت همیشگیم یه برنامه مانیتور دما هم پشت زمینه گزاشتم تا دمای لپ تاپ رو بعد بازی ببینم.
بعد حدود یک ساعت بازی کردن رفتم توی نرم افزار و عملا چشمام از حلقه دراومد وقتی دیدم که دمای میانگین لپتاپ حین بازی من 82 درجه و حداکثر دما هم 87 درجه شده!!!!!
بعد اومدم و یه تاپیک زدم توی انجمن لیون کامپیتور و انجمن TomsHardware و خوده انجمن MSI و پیامی هم به تیم فنی MSI دادم و جویای دمای لپتاپ شدم و تیم فنی و انجمن MSI در کمال ناباوری گفتن که دماها کاملا عادیه و نیازی به نگرانی نیست و اگه دماها خطرناک بشن خوده لپتاپ خاموش میشه و تا 90 درجه اوکی هست.
اینو دیگه هرکسی توی توی زمینه اورکلاک یا دماهای پردازنده های یه کم سررشته داشته باشه میفهمه که یک پردازنده 47 واتی بیاد و چنین محدوده تحمل دمائی رو بدون پایین آوردن طول عمر خودش یا کامپوننت های اطرافش کاملا غیرممکنه.
از طرفی دوستان توی انجمن tomshardware هم از نامطلوب بودن دماها گفتن و گفتن حداکثر تحمل دمائی اکثر پردازنده ها 75 یا فوقش دیگه 80 درجه هست و هر دمائی بالاتر از 80 درجه گرمه و خطرناک محسوب میشه و میتونه عمر قطعه رو پایین بیاره.
دوستان توی لیون هم همین نظر دوستان رو داشتن ولی یک سری راهکارهائی هم جلوی پام گذاشتن که یکی از اونا تعویض خمیر بود که من پیگیرش شدم و رفتم دنبال خرید بهترین خمیرها برای تعویض خمیر و پاینن آوردن دما.
من بهترین خمیرهارو پیدا کردم به هر بدبختی که بود و تماس گرفتم با ماتریس و اونا اول گفتن که خودم نباید خمیر بزنم و باید لپ تاپ رو ببرم اونجا تا اونا برای من این کار رو انجام بدن و بعد از اینکه من آماده ی سفر شدم و دوباره باهاشون تماس گرفتم جهت هماهنگی در کمال ناباوری برگشتن و به من گفتن که ما هیچ خمیری جز خمیر خودمون رو روی دستگاه شما نمیزنیم و هر خمیر دیگه ای برای دستگاه خطرساز خواهد بود!!!!!!!!!!!!! و شما باید یه رضایت نامه امضا کنید که اگه هر اتفاقی برای لپتاپ افتاد ما دیگه هیچ مسئولیتی نداریم و کلا لپتاپ دست شماست که خلاصه این حرفشون این بود که خودت بشین بزن الکی خودتو الاف ما نکن
چند روزی مشغول چک و چونه زدن باهاشون بودم و اونا راه حل های کارآمدی میدادن مثله اینکه لپتاپ رو انقد استفاده کنم تا پردازندش بسوزه یا کارائی لپتاپ رو با شیفت کردن روی حالی ضعیف تر پایین تر بیارم تا turbo boost خاموش بشه و کلی کارائی بیاد پایین تا چند درجه دما بیاد پایین و .. رو به من دادن که واقعا باعث شرمساریه منه که همچنین شرکت حرفه ای رو تا حالا ملاقات نکرده بودم تا با راه حل هاشون مواجه بشم.
آقای مرتضوی رئیس ماتریس به من میگه که این کاری که شما میخوای انجام بدی و خمیر رو تعویض کنی یک کار کاملا خارج از عرفه و من تا به حال چنین چیزی رو به تجربه کاریم ندیدم و از هر چند میلیون خریدار این لپتاپ فقط چند نفر محدود میان و این کارای شما رو میکنن و از طرفی هم یه حرف کاملا بی منطق دیگه هم میگفت این بود که هر دمائی که MSI بگه دمای امنه همون دما برای ما ملاکه و اگه دما بالاتر از اون بود در خدمتتیم و این در حالیه که دمائی رو که MSI به من گفت دمائی بود که کارائی پردازنده به صورت خودکار پایین میاد و هیچ ربطی به دمای امن نداشت.
اومدم و رفتم سراغه خوده MSI و دوباره ایمیل زدم و در مورد اینکه خمیر رو عوض نمیکنن برام براشون توضیح دادم و دیدم که اونا متاسفانه از خوده ماتریس هم بدترن و فقط به من میگفتن لطفا درک کنید ما فقط کلیه قطعات محصولات خود را به ماتریس میدهیم و نمیتوانیم از شما قطعات را بگیریم و بزاریم یه جوری این حرفارو میزدن انگار قراره من قراره جای باتری لپتاپ اورانیوم بزارم تا دیگه به برق نزمنش.
بماند به هر دری زدیم اینا به هیچ صراطی مستقیم نشدن و پس از چندین روز بد رفتاری های ماتریس من دیگه بیخیال شدم ولی یه تجربه رو یاد گرفتم که دیگه هیچ وقت اگه عزیزم هم توی ماتریس جا گذاشتم اونطرفی نرم و همین داستان برای شرکت MSI هم حاکمه.

AMD>INTEL
06-02-16, 12:10
دیتابیس گارانتی‌های دیجیتال با طرح اندر حکایت گارانتی در ایران (Only the registered members can see the link)

ReZa546
06-02-16, 12:18
دیتابیس گارانتی‌های دیجیتال با طرح اندر حکایت گارانتی در ایران (Only the registered members can see the link)
متاسفانه صحبت فقط سره گارانتی نیست.
صحبت سره یک برند و کارای تیم فنیش هم هست همونطور که توضیح دادم.
گارانتی ماتریس و اینکه اعضاشون فنی نیستن کاملا یه مبحث جداست و 100 تا تاپیک هم کمشه.

AMD>INTEL
06-02-16, 12:22
متاسفانه صحبت فقط سره گارانتی نیست.
صحبت سره یک برند و کارای تیم فنیش هم هست همونطور که توضیح دادم.
گارانتی ماتریس و اینکه اعضاشون فنی نیستن کاملا یه مبحث جداست و 100 تا تاپیک هم کمشه.

پایین آوردن هزینه روی یک لپتاپ گیمینگ کار اشتباهیه . با ثبت در دیتابیس افراد دیگری هم تجربه شما رو میبینند .
الان لپتاپ شما دارای چه پردازنده ای هست ؟

ReZa546
06-02-16, 14:37
پایین آوردن هزینه روی یک لپتاپ گیمینگ کار اشتباهیه . با ثبت در دیتابیس افراد دیگری هم تجربه شما رو میبینند .
الان لپتاپ شما دارای چه پردازنده ای هست ؟
پردازنده مرکزی که روی لپ تاپ من نصب شده
intel core i7 5700hq هست.

AMD>INTEL
06-02-16, 14:42
طبق مستنداتی که پیدا کردم این پردازنده تحمل گرمای زیادی داره تا 105 درجه میتونه گرما رو به راحتی تحمل کنه . البته با توجه به چنین لپتاپی باید از کولینگ بهتری بهره میبردن .
Intel Core i7-5700HQ Mobile processor - FH8065802491903 (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
06-02-16, 14:52
سایت اینتل هم همین 105 درجه رو قید کرده . پردازنده قدرتمندیه . ولی از شرکت msi بعیده چرا از یک کولینگ کارآمد استفاده نکرده .
Intel (Only the registered members can see the link)

عقیلم
06-02-16, 15:46
سلام
منم تقریبا 1 ماهی میشه همین سری لپتاپ msi رو خریدم اما مدل 2QDمشخصاتشون تقریبا یکیه با 2QF.....
درمورد قیمت اول بگم : پولی که دادم هم 4.300.000 هزار تومن که به نظر شخصیم ارزش خرید نداره و حداکثر قیمت به صرفش 3.800.000 هزار تومنه :1. (28):

بعد از قیمت به وسایل جانبیش : یک ماوس که منم پیداش نکردم تو سایت رسمی msi و فقط عکس یه اژدها روش چاپ شده !!! و یک کوله پشتی ماتریس !!! حالا نمیدونم من لپ تاپ msi خریدم یا ماتریس. اما خب راضی نیستم از این قضیه ولی ناراحتم هم نیستم چون کیفیتشون متوسط رو به خوبه
ولی اگه مثلا ماوس اصلی یا کیف خود msi بود بهتر بود و راضی تر بودم از خریدم

بریم سراغ گرمای سیستم: همین الان که دارم تایپ میکنم و sql server و 2تا visual studio رو باز کردم و kmplayer !!!! دمای گرافیک شده 40 و دمای cpu هم 50 درجست اما خب زیر دستم چیزی حس نمیکنم ولی وقتی بازی اجرا میکنم تقریبا بعد از نیم ساعت تو بازی( هایی که تنظیماتشون رو میزارم روی حداکثر گرافیک) و البته تو اون زمان shift mode سیستم رو میزارم روی sport (حداکثر قدرت) دمای گرافیک و cpu میره بالای 60 درجه و ندیدم تا حالا برسه به 80 !!! :1. (27): ولی همون 60 درجه هم زیر دست چپم (دکمه های wasd) گرما حس میشه ولی خب turbo fan رو روشن میکنم و حاکثر بعد از 1 دقیقه به صراحت بگم که علاوه بر سرد شدن کامل سیستم، از شیارای خروجی هواش باد سرد هم بیرون میاد !!! حتی میشه جای کولر هم استفادشون کرد :1. (38)::1. (38)::1. (38):

آها مسئله ی دیگه هم اینکه من هم نتونستم توی سایت msi ریجستر کنم سیستم رو و ایراد میگرفت به سریال...ولی بهشون پیام دادم و بهشون گفتم که نمیدونم چرا نمیشه و عکس خطارو گذاشتم و توی همون روز خودشون برای ثبتش کردن و الان توی پروفایلم ، سیستمم ثبت شده :wink:
به شخصه از خود msi راضی هستم اما ماتریس نه!! البته اینم بگم که توی خرید اینترنتی بهشون گفتم که یه هدیه هم برام بفرستین که یه هدفون برام فرستادن :lol::lol:
اینم عکسش با دوربین خود سیستم که خیلی راحت میتونم بگم افتضاحه

خب حرفام تموم شد و در آخر این پیشنهاد رو میکنم که فقط و فقط اگر پولتون زیادی کرده این مدل رو بخرین . اما اینو هم بگم که اگر خواستین هزینه کنین به هیچ وجه غیر از msi سراغ برند دیگه ای نرید...درسته که افتضاحه و من هم نمیخرم دیگه و اگه میشد پس میدادم و pc رو ارتقا میدادم
اما اینو بگم که یه سر و گردن از lenovo , asus , هر برند دیگه ای بالاتره msi

سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم...ممنون

ReZa546
06-02-16, 17:58
سلام
منم تقریبا 1 ماهی میشه همین سری لپتاپ msi رو خریدم اما مدل 2QDمشخصاتشون تقریبا یکیه با 2QF.....
درمورد قیمت اول بگم : پولی که دادم هم 4.300.000 هزار تومن که به نظر شخصیم ارزش خرید نداره و حداکثر قیمت به صرفش 3.800.000 هزار تومنه :1. (28):

بعد از قیمت به وسایل جانبیش : یک ماوس که منم پیداش نکردم تو سایت رسمی msi و فقط عکس یه اژدها روش چاپ شده !!! و یک کوله پشتی ماتریس !!! حالا نمیدونم من لپ تاپ msi خریدم یا ماتریس. اما خب راضی نیستم از این قضیه ولی ناراحتم هم نیستم چون کیفیتشون متوسط رو به خوبه
ولی اگه مثلا ماوس اصلی یا کیف خود msi بود بهتر بود و راضی تر بودم از خریدم

بریم سراغ گرمای سیستم: همین الان که دارم تایپ میکنم و sql server و 2تا visual studio رو باز کردم و kmplayer !!!! دمای گرافیک شده 40 و دمای cpu هم 50 درجست اما خب زیر دستم چیزی حس نمیکنم ولی وقتی بازی اجرا میکنم تقریبا بعد از نیم ساعت تو بازی( هایی که تنظیماتشون رو میزارم روی حداکثر گرافیک) و البته تو اون زمان shift mode سیستم رو میزارم روی sport (حداکثر قدرت) دمای گرافیک و cpu میره بالای 60 درجه و ندیدم تا حالا برسه به 80 !!! :1. (27): ولی همون 60 درجه هم زیر دست چپم (دکمه های wasd) گرما حس میشه ولی خب turbo fan رو روشن میکنم و حاکثر بعد از 1 دقیقه به صراحت بگم که علاوه بر سرد شدن کامل سیستم، از شیارای خروجی هواش باد سرد هم بیرون میاد !!! حتی میشه جای کولر هم استفادشون کرد :1. (38)::1. (38)::1. (38):

آها مسئله ی دیگه هم اینکه من هم نتونستم توی سایت msi ریجستر کنم سیستم رو و ایراد میگرفت به سریال...ولی بهشون پیام دادم و بهشون گفتم که نمیدونم چرا نمیشه و عکس خطارو گذاشتم و توی همون روز خودشون برای ثبتش کردن و الان توی پروفایلم ، سیستمم ثبت شده :wink:
به شخصه از خود msi راضی هستم اما ماتریس نه!! البته اینم بگم که توی خرید اینترنتی بهشون گفتم که یه هدیه هم برام بفرستین که یه هدفون برام فرستادن :lol::lol:
Only the registered members can see the linkامکانات-جانبی-فوق-العاده-لپتاپ-های-ge62-ماتریس-win_20160206_16_08_14_pro-jpg
اینم عکسش با دوربین خود سیستم که خیلی راحت میتونم بگم افتضاحه

خب حرفام تموم شد و در آخر این پیشنهاد رو میکنم که فقط و فقط اگر پولتون زیادی کرده این مدل رو بخرین . اما اینو هم بگم که اگر خواستین هزینه کنین به هیچ وجه غیر از msi سراغ برند دیگه ای نرید...درسته که افتضاحه و من هم نمیخرم دیگه و اگه میشد پس میدادم و pc رو ارتقا میدادم
اما اینو بگم که یه سر و گردن از lenovo , asus , هر برند دیگه ای بالاتره msi

سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم...ممنون
ممنون از نظرتون دوست عزیز من وقتی لپ تاپ رو توی لود 100 درصد میبرم این جوری میشه که منظور من بازیه ولی شما برای اینکه متوجه دما بشید میتونید برید برنامه Prime95 رو نسخه 2.6 به پایینش رو دانلود کنید و روی حالت small ffts بگذارید و دمارو ببینید.
این برنامه که فشار کمتری حتی از این بازی میاره به لپ تاپ و دماش حتی نسبت به این بازی هم کمتر بالا میاد ولی میتونید به راحتی در اول لودش دمارو ببینید که تا 80 یا بالاتر میره و حتی با توربوفن روی 75 درجه ثابت میمونه.
ممنون میشم این تست رو انجام بدید و نتیجه رو اینجا بفرمائید تا ببینم یه وقتی واقعا مشکلی از کولینگ من نباشه.
مرسی.

عقیلم
07-02-16, 09:40
ممنون از نظرتون دوست عزیز من وقتی لپ تاپ رو توی لود 100 درصد میبرم این جوری میشه که منظور من بازیه ولی شما برای اینکه متوجه دما بشید میتونید برید برنامه Prime95 رو نسخه 2.6 به پایینش رو دانلود کنید و روی حالت small ffts بگذارید و دمارو ببینید.
این برنامه که فشار کمتری حتی از این بازی میاره به لپ تاپ و دماش حتی نسبت به این بازی هم کمتر بالا میاد ولی میتونید به راحتی در اول لودش دمارو ببینید که تا 80 یا بالاتر میره و حتی با توربوفن روی 75 درجه ثابت میمونه.
ممنون میشم این تست رو انجام بدید و نتیجه رو اینجا بفرمائید تا ببینم یه وقتی واقعا مشکلی از کولینگ من نباشه.
مرسی.

بله درست میفرمایین
انجام دادم...همون اول اومد بالای 80 درجه سانتی گراد.... با توربو فن هم پایین نیومد و در همون حالت موند تقریبا ... 2 سه درجه اومد پایین فقط
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم

الان stop کردم تست رو و سرعت توی 1 ثانیه از 80 رسید به 50 !!!

ReZa546
07-02-16, 10:23
بله درست میفرمایین
انجام دادم...همون اول اومد بالای 80 درجه سانتی گراد.... با توربو فن هم پایین نیومد و در همون حالت موند تقریبا ... 2 سه درجه اومد پایین فقط
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم

الان stop کردم تست رو و سرعت توی 1 ثانیه از 80 رسید به 50 !!!
متاسفم که حرفم درست بود.
کاش برعکسش میشد :(

عقیلم
07-02-16, 11:57
متاسفم که حرفم درست بود.
کاش برعکسش میشد :(

دوست عزیز این برنامه ای که معرفی کردین نمیشه اعتمادی داشت بهش !!!! شاید چیزی غیر از اونی که گفته توی توضیحاتش انجام میده با cpu... برای همین به نظرم بهتره که کارای سنگین انجام بدیم با سیستم و بعدش دمای cpu رو تست کنیم
مثلا بازی های fallout یا call of duty روی آخرین گرافیک...اگر خواستی سیستم رو هم بزار روی sport mode

فعلا نصب ندارم این دوتارو...فردا امتحان میکنم و خبر میدم

ReZa546
07-02-16, 12:38
دوست عزیز این برنامه ای که بهتون گفتم رو اگه ورژنی رو که بهتون گفتم رو بگیرید(زیر 2.6) و روی حالت بالاییش (Small Fft's) قرار بدید یه فشار نسبتا طبیعی به وجود میاره که من با این حالت این برنامه اول دمام تا 82 رفت بعد یک دقیقه اومد روی 74 و بعد از یک ربع بیست دقیقه اومد روی 77.
بازی ای هم که من تست کردم AC:Syndicate هست که توی دو ساعت بازی کردن میانگین دما 82 و حداکثر دما روی 87 بود.
من روی کامپیوتر خونمون جیدیترین و قویترین prime95 رو گرفتم که تست های کاملا غیرطبیعی رو انجام میده که هیچ برنامه ای انجام نمیده و با پردازنده Core i7 4790k دمام به 70 هم نرسید!!!!!
یه پردازنده 80 یا 90 واتی با فرکانس 4.4 گیگاهرتز بره تا زیره 70 اونوقت یه پردازنده کلی ضعیفتر 47 واتی با فرکانس 3.5 بره روی 87 عجیب نیست؟

عقیلم
07-02-16, 20:42
cpu های pc که قوی تر از لپ تاپ هست و مقایسشون اشتباهه
کلا لپتاپ رو نباید با pc مقایسه کرد

بله دقیقا همون ورژنی که گفته بودین رو دانلود کردم... ان شالله assacins creed رو نصب میکنم و امتحان میکنم و فردا شب خبر میدم بهتون

ReZa546
11-02-16, 11:30
cpu های pc که قوی تر از لپ تاپ هست و مقایسشون اشتباهه
کلا لپتاپ رو نباید با pc مقایسه کرد

بله دقیقا همون ورژنی که گفته بودین رو دانلود کردم... ان شالله assacins creed رو نصب میکنم و امتحان میکنم و فردا شب خبر میدم بهتون
چی شد دادا؟

amirpcp30
11-02-16, 16:23
سلام
دوستان وقتی تست هم میگیرید cpu-z رو باز بزارید ببینید وقتی گرم میشه ضریب رو میاره پایین یا نه ف شاید دمای شما با هم مساوی باشه اما با ضریب های متفاوت (البته حداکثر دما تفاوت میکنه)
بنده تست گرفتم با prime به 91 (دمای هسته ی اول) که رسید بعد شروع به کم کردن ضریب سی پی یو کرد
لپ تاپ 6080 ، حداکثر دما رو هم سایت اینتل زده 100 ، اتفاقا دو ، سه ماه قبل خمیر سیلیکون tuniq tx-4 زدم
:give_rose:

ReZa546
11-02-16, 19:18
سلام
دوستان وقتی تست هم میگیرید cpu-z رو باز بزارید ببینید وقتی گرم میشه ضریب رو میاره پایین یا نه ف شاید دمای شما با هم مساوی باشه اما با ضریب های متفاوت (البته حداکثر دما تفاوت میکنه)
بنده تست گرفتم با prime به 91 (دمای هسته ی اول) که رسید بعد شروع به کم کردن ضریب سی پی یو کرد
لپ تاپ 6080 ، حداکثر دما رو هم سایت اینتل زده 100 ، اتفاقا دو ، سه ماه قبل خمیر سیلیکون tuniq tx-4 زدم
عجیبه.
شما با خمیر با کیفیت به این دما رسیدی؟
چند ساله دارید از نوتبوکتون استفاده میکنید؟
هنوز مثله قبل کار میکنه؟ کمبود کارائی یا ذوب کردن بود یا آسیب به قطعات بورد اتفاق نیفتاده؟
خییییلی عجیبه :( نکنه این دمای 90 درجه واسه نوتبوک ها طبیعیه.

amirpcp30
11-02-16, 23:38
عجیبه.
شما با خمیر با کیفیت به این دما رسیدی؟
چند ساله دارید از نوتبوکتون استفاده میکنید؟
هنوز مثله قبل کار میکنه؟ کمبود کارائی یا ذوب کردن بود یا آسیب به قطعات بورد اتفاق نیفتاده؟
خییییلی عجیبه :( نکنه این دمای 90 درجه واسه نوتبوک ها طبیعیه.
سلام مجدد
بنده سال 2011 خریداری کردم اما خیلی کم باهاش کار کردم حدود 1000 ساعت تا سال 92 از فروردین 92 تا حالا نزدیک به سه سال ، 11000 ساعت کارکرده ، سنگین ترین فشاری که بهش اوردم سال قبل یک رندر میخواستم بگیرم عجله ای بود همراه با سیستم رندر میگرفت ، 17 روز مداوم ، روزی چند دفعه suspend میکردم بهش فشار نیاد
تاثیری در عملکردش ندیدم تا حالا
سه ماه قبل که بازش کردم موردی در بردش ندیدم
متاسفانه فراموش کردم قبل از اینکه باز میکنم تست بگیرم ببینم بعد از تعویض خمیر چه اندازه بهتر شده
مطمعنن لپ تاپ شما هم همینکارو خواهد کرد و زمانی که از دمایی بالاتر بره شروع به کم کردن ضریب سی پی یو میکنه تا گرم تر نشه و لپ تاپ آسیب نبینه ، اینو همونطور که گفتم تست کنید شاید شما با دوستمون دماتون یکی باشه اما با ضریب های متفاوت ، البته احتمال میدم حداکثر دماها با هم تفاوت کنه که شروع به کم کردن ضریب کرده باشه یا نه

ReZa546
12-02-16, 07:54
سلام مجدد
بنده سال 2011 خریداری کردم اما خیلی کم باهاش کار کردم حدود 1000 ساعت تا سال 92 از فروردین 92 تا حالا نزدیک به سه سال ، 11000 ساعت کارکرده ، سنگین ترین فشاری که بهش اوردم سال قبل یک رندر میخواستم بگیرم عجله ای بود همراه با سیستم رندر میگرفت ، 17 روز مداوم ، روزی چند دفعه suspend میکردم بهش فشار نیاد
تاثیری در عملکردش ندیدم تا حالا
سه ماه قبل که بازش کردم موردی در بردش ندیدم
متاسفانه فراموش کردم قبل از اینکه باز میکنم تست بگیرم ببینم بعد از تعویض خمیر چه اندازه بهتر شده
مطمعنن لپ تاپ شما هم همینکارو خواهد کرد و زمانی که از دمایی بالاتر بره شروع به کم کردن ضریب سی پی یو میکنه تا گرم تر نشه و لپ تاپ آسیب نبینه ، اینو همونطور که گفتم تست کنید شاید شما با دوستمون دماتون یکی باشه اما با ضریب های متفاوت ، البته احتمال میدم حداکثر دماها با هم تفاوت کنه که شروع به کم کردن ضریب کرده باشه یا نه
طبقه گفته های واحد فنی ام اس آی پردازنده من هم توی 90 درجه thortle میکنه یا کارائی رو پایین میاره که مصلما باید همون پایین آوردن ضریب باشه و توی 100 درجه هم خاموش میکنه.
پردازنده من و این دوست عزیزمون هم دقیقا مثله همه و از یک مدله و فرکانسها و ولتاژها و .... برابره و ممکنه به خاطر طراحی متفاوت کمی توی حداکثر دما تفاوت داشته باشیم شاید هم نه.
یه سوال. توی لپ تاپ ها هم دمای لپتاپ به هوای اتاق بستگی داره یا اینم توی لپ تاپ متفاوته؟
مرسی

amirpcp30
12-02-16, 10:14
طبقه گفته های واحد فنی ام اس آی پردازنده من هم توی 90 درجه thortle میکنه یا کارائی رو پایین میاره که مصلما باید همون پایین آوردن ضریب باشه و توی 100 درجه هم خاموش میکنه.
پردازنده من و این دوست عزیزمون هم دقیقا مثله همه و از یک مدله و فرکانسها و ولتاژها و .... برابره و ممکنه به خاطر طراحی متفاوت کمی توی حداکثر دما تفاوت داشته باشیم شاید هم نه.
یه سوال. توی لپ تاپ ها هم دمای لپتاپ به هوای اتاق بستگی داره یا اینم توی لپ تاپ متفاوته؟
مرسی
سلام
حداکثر دما وقتی تفاوت کنه احتمال داره ضریب سی پی یو یکی از شما تغییر کرده باشه بهترین راه همینه که حواستون به ضریب هم باشه بعد ببینید چقد تفاوت داره
بله دوست عزیز دمای اتاق در دمای لپ تاپ هم تاثیر داره

AMD>INTEL
12-02-16, 13:40
یک کول پد خوب میتونه تا حد مناسبی گرمای لپتاپ شما رو کاهش بده مخصوص با جنس بدنه المینیومی

ReZa546
12-02-16, 16:27
یک کول پد خوب میتونه تا حد مناسبی گرمای لپتاپ شما رو کاهش بده مخصوص با جنس بدنه المینیومی
کولپد الانه من به گفته فروشنده ای که ازاش تهیه کردم یکی از بهترین های جهانی و بهترین بازار ایرانه و با این کولپد شرایط اینه.
Zalman NC3000S
البته این کولپد الان تفاوت دمای 12 درجه ای که روی جعبه اش نوشته رو توی این فصل به من نداد ولی فکر کنم در حد 2 درجه تفاوت دما داشت که دوستانی که تجربه داشتند گفتن زمستون کلا نیازی به کولپد نیست.
درضمن جهت بادش هم رو به بالا هست و چک کردم و لپ تاپ هم هوار میکشه داخل از زیر ه خودش یعنی جهت فن ها یکیه

AMD>INTEL
12-02-16, 16:43
البته تویnewegg خریداران خیلی ازش خوب ننوشتند .

amirpcp30
12-02-16, 17:47
سلام
اینطور که من میبینم کول پد روی بعضی لپ تاپ ها تاثیر دمای خوبی میزاره اما روی بعضی ها تفاوتی خاصی نداره
لپ تاپ خودم رو زمانی که گرفتم دیدم یکی از دوستان تست کرده بود که کول پد روش تاثیری نداشته بنده هم یک فن 12cm کامپیوتر برای تست گذاشتم زیرش، من هم تاثیرش در لود رو حداکثر 2 درجه دیدم به همین دلیل هیچ زمانی از کولپد استفاده نکردم ، البته مطمعنن استفاده از کولپد بهتر از استفاده نکردنش هست ولی صدای اضافه ای بود برام اگه میخواستم بزارم و این حداکثر 2 درجه اون هم در لود سی پی یو و گرافیک برای من تفاوتی نمیکرد
البته کار هایی که من با لپ تاپ میکنم رو کلا به کسی توصیه نمیکنم ، من با باطری لپ تاپ چراغ 90/100 وات جلوی ماشین رو هم روشن کردم
مزیت کولینگ شما اینه که 22cm هست و با صدای کمتر میتونه هم هوای بیشتری منتقل کنه و هم درصد بیشتری از سایز لپ تاپ رو خنک کنه

ReZa546
12-02-16, 19:29
البته تویnewegg خریداران خیلی ازش خوب ننوشتند .
چی بگم والله من قرار بود که deepcool n8 ultra black تهیه کنم اونموقع بعد اومدن گفتن که از این بهتر هم هست که nc1500 هست و تازه چینی هم نیست و کره ای هست و اینا.
بعد کلی تحقیق و چندین ساعت صحبت با عقیق رایانه تنها مدل از خنک کننده nc3000s رو که برای گارانتی نگه داشته بودن از طریق نماینده محترمشون آقای فیروزی تهیه کردم.
منم میدونم این کولر مزایا و معایبی داره ولی به نظر من ساختارش با خنک کننده معرف sf-19 شرکت کولرمستر نداشت و مطمعناا از مدل قبلی دیپکول که مد نظرم بود هم کم صدا تر و هم خنک تر بود(باز هم به گفته فروشنده ای که ازاش خریدم و تعدادی از دوستان در انجمن لیون) منم تصمیم گرفتم که همین رو بخرم چون متاسفانه با کمبودهای کشور این بهترین بود ولی باز هم اگه خریدن خنک کننده sf-19 که دیگه خنک کننده ای اثبات شده هست میتونه کمک شایانی در دمای نوتبوکم داشته باشه و نکته ای هست که من نمیبینم لطفا بفرمائید تا من برای تابستون اقدام به تهیه همون مدل کنم.
با تشکر

ReZa546
12-02-16, 19:31
سلام
اینطور که من میبینم کول پد روی بعضی لپ تاپ ها تاثیر دمای خوبی میزاره اما روی بعضی ها تفاوتی خاصی نداره
لپ تاپ خودم رو زمانی که گرفتم دیدم یکی از دوستان تست کرده بود که کول پد روش تاثیری نداشته بنده هم یک فن 12cm کامپیوتر برای تست گذاشتم زیرش، من هم تاثیرش در لود رو حداکثر 2 درجه دیدم به همین دلیل هیچ زمانی از کولپد استفاده نکردم ، البته مطمعنن استفاده از کولپد بهتر از استفاده نکردنش هست ولی صدای اضافه ای بود برام اگه میخواستم بزارم و این حداکثر 2 درجه اون هم در لود سی پی یو و گرافیک برای من تفاوتی نمیکرد
البته کار هایی که من با لپ تاپ میکنم رو کلا به کسی توصیه نمیکنم ، من با باطری لپ تاپ چراغ 90/100 وات جلوی ماشین رو هم روشن کردم
مزیت کولینگ شما اینه که 22cm هست و با صدای کمتر میتونه هم هوای بیشتری منتقل کنه و هم درصد بیشتری از سایز لپ تاپ رو خنک کنه
بله خداییش به لحاظ صدائی که توی خونمون جز لپتاپ و یخچال که تو اتاقم هستن از چیزه دیگه ای صدا در نمیاد و نویز کولر لپتاپ در بالاترین دور فن به سختی قابل شنیدن هست.
به لحاظ خنک کنندگی هم من که نفهمیدم کلا این بده یا طبق فرموده شما کلا خنک کننده فایده ای نداره.
من که امیدوارم که این بد باشه و 150 تومن هزینم بسوزه ولی حداقل به لحاظ دمائی نوتبوکم بهبود بیابه.
دوست عزیز یه سوالی از خدمتتون داشتم شما توی این فصل این دماهائی که فرمودید رو داشتید؟

AMD>INTEL
12-02-16, 19:33
چی بگم والله من قرار بود که deepcool n8 ultra black تهیه کنم اونموقع بعد اومدن گفتن که از این بهتر هم هست که nc1500 هست و تازه چینی هم نیست و کره ای هست و اینا.
بعد کلی تحقیق و چندین ساعت صحبت با عقیق رایانه تنها مدل از خنک کننده nc3000s رو که برای گارانتی نگه داشته بودن از طریق نماینده محترمشون آقای فیروزی تهیه کردم.
منم میدونم این کولر مزایا و معایبی داره ولی به نظر من ساختارش با خنک کننده معرف sf-19 شرکت کولرمستر نداشت و مطمعناا از مدل قبلی دیپکول که مد نظرم بود هم کم صدا تر و هم خنک تر بود(باز هم به گفته فروشنده ای که ازاش خریدم و تعدادی از دوستان در انجمن لیون) منم تصمیم گرفتم که همین رو بخرم چون متاسفانه با کمبودهای کشور این بهترین بود ولی باز هم اگه خریدن خنک کننده sf-19 که دیگه خنک کننده ای اثبات شده هست میتونه کمک شایانی در دمای نوتبوکم داشته باشه و نکته ای هست که من نمیبینم لطفا بفرمائید تا من برای تابستون اقدام به تهیه همون مدل کنم.
با تشکر

توی تابستون کول پد واقعا بیشتر خودش رو نشون میده . مخصوصا کول پدهایی که جنس آلمینیوم دارند حرارت رو به خوبی جذب میکنند .البته این دما برای چنین پردازنده ای تقریبا طبیعی هست . البته همین مورد اسوس به خوبی تونسته حرارت این پردازنده رو به خوبی کنترل کنه .
همیشه استفاده از یک کانفیگ بالا خوبه ولی نحوه خنکسازی اون هم مهمه .

ReZa546
12-02-16, 19:41
توی تابستون کول پد واقعا بیشتر خودش رو نشون میده . مخصوصا کول پدهایی که جنس آلمینیوم دارند حرارت رو به خوبی جذب میکنند .البته این دما برای چنین پردازنده ای تقریبا طبیعی هست . البته همین مورد اسوس به خوبی تونسته حرارت این پردازنده رو به خوبی کنترل کنه .
همیشه استفاده از یک کانفیگ بالا خوبه ولی نحوه خنکسازی اون هم مهمه .
ایسوس که براودول نزده متاسفنه.
چند تا ریویو توی notebookcheck درباره سری ROG ایسوس که 4720 داشتن خونده بودم اونا هم دماشون تا 80 میرفت که بازهم بالاست ولی از msi بهتره بدون شک.
یادمه کولر پردازندم رو با tuniq tower 120 extreme موقعی که 8350 داشتم عوض کردم فقط 5 درجه اختلاف دما دیدم نسبت به استوک پس 5 درجه هم میتونه خیلی باشه و مصلما ایسوس کارش درسته.
در کنار همه اینا گرافیکم به زور به 70 درجه میرسه که به نظر دمای خیلی خوب و کنترل شده ای داره.
یا اینتل ریزپردازنده هاش تحمل حرارتیه خیلی خوبی دارن یا اینتل انتظار خنک کنندگی بهتری رو توی نوتبوک ها داشته یا اینتل یه جای کارش میلنگه با این وضعیت که پردازنده nvidia داره خوب دمارو هندل میکنه ولی اینتل ......
:((

ReZa546
12-02-16, 19:47
Asus GL552JX Notebook Review - NotebookCheck.net Reviews (Only the registered members can see the link)
The CPU never exceeded an uncritical 85 °C (185 °F) during our tests. You can expect a good Turbo utilization in practice.
Asus G751JY-T7009H Notebook Review - NotebookCheck.net Reviews (Only the registered members can see the link)
The CPU temperature always stayed below 90 °C and the GPU did not exceed 75 °C. We were not able to provoke any throttling.
Asus G501JW Notebook Review - NotebookCheck.net Reviews (Only the registered members can see the link)
Maximum CPU temperature appears to be capped at OEM to never go beyond 85 C by throttling Turbo Boost as necessary.

AMD>INTEL
12-02-16, 20:11
ایسوس که براودول نزده متاسفنه.
چند تا ریویو توی notebookcheck درباره سری ROG ایسوس که 4720 داشتن خونده بودم اونا هم دماشون تا 80 میرفت که بازهم بالاست ولی از msi بهتره بدون شک.
یادمه کولر پردازندم رو با tuniq tower 120 extreme موقعی که 8350 داشتم عوض کردم فقط 5 درجه اختلاف دما دیدم نسبت به استوک پس 5 درجه هم میتونه خیلی باشه و مصلما ایسوس کارش درسته.
در کنار همه اینا گرافیکم به زور به 70 درجه میرسه که به نظر دمای خیلی خوب و کنترل شده ای داره.
یا اینتل ریزپردازنده هاش تحمل حرارتیه خیلی خوبی دارن یا اینتل انتظار خنک کنندگی بهتری رو توی نوتبوک ها داشته یا اینتل یه جای کارش میلنگه با این وضعیت که پردازنده nvidia داره خوب دمارو هندل میکنه ولی اینتل ......
:((

متاسفانه یکسری از بردهای جدید لپتاپ بیشتر محصولات متوسط CPU را آنبرد کردند . آمار خرابیش مخصوصاتو ایران زیاده . چون آمار دقیق دارم .البته NVIDIA هم خوبی نداشته . این رو از تعمیرکار های لپتاپ سوال کنید میرسید به حرف من .

ReZa546
12-02-16, 21:05
متاسفانه یکسری از بردهای جدید لپتاپ بیشتر محصولات متوسط CPU را آنبرد کردند . آمار خرابیش مخصوصاتو ایران زیاده . چون آمار دقیق دارم .البته NVIDIA هم خوبی نداشته . این رو از تعمیرکار های لپتاپ سوال کنید میرسید به حرف من .
والله من حرفتون رو متوجه نشدم.
ولی من توی این رده قیمتی لپتاپی رو با بردی با امکانات این نوتبوک ندیدم.
به قول خودشون حرفه ایه و 2 میلیون ارزششه ولی از نظر من جای پورت اضافی ساتا و 32 گیگ رم جای 16 گیگ.

amirpcp30
12-02-16, 23:28
بله خداییش به لحاظ صدائی که توی خونمون جز لپتاپ و یخچال که تو اتاقم هستن از چیزه دیگه ای صدا در نمیاد و نویز کولر لپتاپ در بالاترین دور فن به سختی قابل شنیدن هست.
به لحاظ خنک کنندگی هم من که نفهمیدم کلا این بده یا طبق فرموده شما کلا خنک کننده فایده ای نداره.
من که امیدوارم که این بد باشه و 150 تومن هزینم بسوزه ولی حداقل به لحاظ دمائی نوتبوکم بهبود بیابه.
دوست عزیز یه سوالی از خدمتتون داشتم شما توی این فصل این دماهائی که فرمودید رو داشتید؟
متاسفانه بنده هم منظور شما رو از قسمت بولد شده نفهمیدم :lol: ، جدا از اینکه بستگی به لپ تاپ داره ، من میگم بودنش بهتر از نبودنشه اما با تست خودم در حالت فول لود حداکثر 2 درجه تفاوت کرد مثل شما
بله در این فصل بود اما هوا متعادل بود (نه کولری روشن بود نه بخاری)

ReZa546
13-02-16, 14:01
متاسفانه بنده هم منظور شما رو از قسمت بولد شده نفهمیدم :lol: ، جدا از اینکه بستگی به لپ تاپ داره ، من میگم بودنش بهتر از نبودنشه اما با تست خودم در حالت فول لود حداکثر 2 درجه تفاوت کرد مثل شما
بله در این فصل بود اما هوا متعادل بود (نه کولری روشن بود نه بخاری)
خوب منظورم این بود که خنک کننده من چیزه بدی هست یا اینکه خنک کنندگی مطلوبی رو ارائه نمیده.

ممنون میشم لطفا منظورتون رو بفرمائید.
مرسی که کمکم میکنید.

AMD>INTEL
13-02-16, 14:09
منظورم مشخص بود یکسری پردازنده های جدید اینتل بصورت آنبرد روی برد هستند بدون سوکت و مثل چیپ ها روی برد سولد شدند . اینها خرابی بیشتری دارند . چیپ گرافیکی nvidia هم درصد خرابی بالایی دارند .

amirpcp30
13-02-16, 16:05
خوب منظورم این بود که خنک کننده من چیزه بدی هست یا اینکه خنک کنندگی مطلوبی رو ارائه نمیده.

ممنون میشم لطفا منظورتون رو بفرمائید.
مرسی که کمکم میکنید.
سلام مجدد
خیر ، جدا از بحث نسبت کارایی به قیمت و اینکه دوستمون گفتند در newegg زیاد تعریف خوبی ازش نکردند ، به دلیل بزرگ بودن فنش باید نسبتا کارایی خوبی رو داشته باشه ، شاید اگه بهتر از این بتونید پیدا کنید حداکثر 1 درجه تفاوت کنه وقتی که این کولینگ 2 درجه فقط برای شما تاثیر گذاشته و ارزش وقت و هزینه ی دوباره رو نداره

ReZa546
14-02-16, 08:18
منظورم مشخص بود یکسری پردازنده های جدید اینتل بصورت آنبرد روی برد هستند بدون سوکت و مثل چیپ ها روی برد سولد شدند . اینها خرابی بیشتری دارند . چیپ گرافیکی nvidia هم درصد خرابی بالایی دارند .
:(
دمشون گرم روز به روز جهت اینکه یه جوری بیان و قیمت هارو پایین بیارن دارن میزنن ما رو سرویس میکنن.
من یه کمی تحقیق کردم برد این نوتبوک توی بقیه نوتبوک ها نیست و از طراحی همین بورد توی سری جدید اسکایلیک کمک گرفتن و به نظر که بورد رو msi طراحی کرده.
ولی پردازنده روی برد لحیم شده و با دستگاه BGA (فکر کنم اسمش همین بود) باید تعویض بشه به خاطر حساسیت کار و اینکه کاره دست عادی نیست که پردازنده رو تعویض کنه.(نمیدونم مرضشون چیه که اینکارارو میکنن :|)

سلام مجدد
خیر ، جدا از بحث نسبت کارایی به قیمت و اینکه دوستمون گفتند در newegg زیاد تعریف خوبی ازش نکردند ، به دلیل بزرگ بودن فنش باید نسبتا کارایی خوبی رو داشته باشه ، شاید اگه بهتر از این بتونید پیدا کنید حداکثر 1 درجه تفاوت کنه وقتی که این کولینگ 2 درجه فقط برای شما تاثیر گذاشته و ارزش وقت و هزینه ی دوباره رو نداره
والله یه فن یه فنه دیگه مثله کولرهای پردازنده مرکزی که نیست بگیم که این کورمونتکته بهتره یا اینیکی هیتپایپه کمتر و بیشتر داره و طراحی و ....
فقط یه فنه که از زیر فوت میکنه بالا که بهترین بازار هم دقیقا فنش همینه فقط من نمیفهمم چرا هیچ تاثیری روی نوتبوک نداره و امیدوارم که توی فصل گرما داشته باشه.
احیانا جائی فروشگاهی چیزی سراغ ندارین فن 22 سانتی 2000 دور بفروشن؟

amirpcp30
14-02-16, 10:06
:(
دمشون گرم روز به روز جهت اینکه یه جوری بیان و قیمت هارو پایین بیارن دارن میزنن ما رو سرویس میکنن.
من یه کمی تحقیق کردم برد این نوتبوک توی بقیه نوتبوک ها نیست و از طراحی همین بورد توی سری جدید اسکایلیک کمک گرفتن و به نظر که بورد رو msi طراحی کرده.
ولی پردازنده روی برد لحیم شده و با دستگاه BGA (فکر کنم اسمش همین بود) باید تعویض بشه به خاطر حساسیت کار و اینکه کاره دست عادی نیست که پردازنده رو تعویض کنه.(نمیدونم مرضشون چیه که اینکارارو میکنن :|)

والله یه فن یه فنه دیگه مثله کولرهای پردازنده مرکزی که نیست بگیم که این کورمونتکته بهتره یا اینیکی هیتپایپه کمتر و بیشتر داره و طراحی و ....
فقط یه فنه که از زیر فوت میکنه بالا که بهترین بازار هم دقیقا فنش همینه فقط من نمیفهمم چرا هیچ تاثیری روی نوتبوک نداره و امیدوارم که توی فصل گرما داشته باشه.
احیانا جائی فروشگاهی چیزی سراغ ندارین فن 22 سانتی 2000 دور بفروشن؟
سلام
بنده هم منظورم همین هستش شما هر فنی بتونی پیدا کنی حداکثر بتونید 1 درجه کارایی رو بهتر کنید
دلیلش مشخصه ، شما شما یک فن بزار پشت پنجره ی اتاق بعد ببین داخل اتاق چقد تاثیر میزاره (البته دوجداره نباشه چون لپ تاپ هم بدنش دوجداره نیست:lol:) البته کمی اغراق هم در مثال من شد چون کف لپ تاپ قسمت های برای هوا باز هست ولی تاثیر خیلی کمه ، مثلا لپ تاپ خودم روی رم و هارد تاثیر میزاه ولی خب دمای رم رو که نمیتونم ببینم ، در کل شما با کولپد بدنه ی لپ تاپ رو حنک نگه میدارید و انتظار تاثیر خاصی خصوصا روی سی پی یو و گرافیک نباید داشته باشید