PDA

مشاهده نسخه کامل : تغییر رنگ مانیتور

nimant
05-02-16, 12:13
سلام یه مانیتور سی آر تی دارم کابلشو تازه عوض کردم الان هر چند لحظه به رنگ آبی تبدیل میشه با با خاموش کردن و روشن مجدد خوب میشه باز همیجوری میشه
عکس شم رو اینجا گذاشتم

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
05-02-16, 13:04
اگر از کابل تعویضی مطمئن هستی . باید قسمت RGB مونیتور بررسی بشه .

nimant
05-02-16, 13:11
دقیقا کجاست؟

وقتی اینحوری میشه یه تقه بهش میزنم باز درست میشه ولی بعد دوباره همیجوری میشه

AMD>INTEL
05-02-16, 13:52
دقیقا کجاست؟

وقتی اینحوری میشه یه تقه بهش میزنم باز درست میشه ولی بعد دوباره همیجوری میشه

اصلا دست زدن به این مونیتورها مکافاته . چون کارکردشون رو میشه با 30-40 تومن خرید . هزینه و اجرت تعمیرش هم اندازه یه مونیتور براتون در میاد .

nimant
05-02-16, 23:22
این برقی که داخل هست میگن خطر ناکه چند ساعت از برق بکشیم تخلیه میشه

AMD>INTEL
05-02-16, 23:29
خیر به همین راحتی تخلیه نمیشه . باید بلد باشید تخلیه کنید .

nimant
05-02-16, 23:36
واسه تعویض کابل طرف هیچ اقدام تخیله برق انجام نداد و همینطوری تعویض کرد ضمنا گفت 4/5 ساعته تخلیه میشه

راهی هست که من این مشکل رو حل کنم

AMD>INTEL
05-02-16, 23:41
اون میدونه کجا دست بزنه یا کجاها دست نزنه . عوض کردن کابل با کارکردن روی برد مونیتور فرق داره . یکی از همکاران پیکی داشت این پیک دیده بود این چکار میکنه فکر کرده بوذ استاد شده .تلویزیون یکی از آشناها رو میگیره مثلا برای تعمیر بعد برق های ولتاژ استادش میکنه و یک مدت بیمارستان تشریف میبره .

RAVYY
06-02-16, 15:35
واسه تعویض کابل طرف هیچ اقدام تخیله برق انجام نداد و همینطوری تعویض کرد ضمنا گفت 4/5 ساعته تخلیه میشهراهی هست که من این مشکل رو حل کنمبله دوست من امید عزیز درست میگن تو مدار قدرت این جور وسایل از خازنهای ظرفیت بالا استفاده میشه که برای فعالیت برق زیادی رو تو خودشون ذخیره میکنند و اگه طرف بلد نباشه باعث برق گرفتگی شدید میشه .

Ardashad
18-04-16, 13:22
سلام یه مانیتور سی آر تی دارم کابلشو تازه عوض کردم الان هر چند لحظه به رنگ آبی تبدیل میشه با با خاموش کردن و روشن مجدد خوب میشه باز همیجوری میشه
عکس شم رو اینجا گذاشتم

دوست عزیز اگه مشکلتون حل شد ، توضیح بدید مشکل چه بود . با تشکر

nimant
30-06-16, 00:58
درست نشده یعنی بعد از تعویض کابل گاهی اینجوری میشه وقت نکردم ببرم تعمیر گاه جزیی هست درست میشه