ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید هارد اینترنال 3TB

V.W
03-02-16, 22:09
سلام

قصد خرید یک هارد 3 ترابایتی رو برای استفاده معمول (نصب ویندوز، بازی، ذخیره سازی و...) دارم. چندتا گزینه هست که انتخاب بینشون سخته. ممنون میشم راهنمایی کنید.

1- WD Blue 3TB
مزایا: تو بازار پیدا میشه، ظاهراً برند خوبیه! معایب: سرعت پایین 5400 دور، قیمت 337 هزار تومن

2- Seagate Barracuda 3TB
مزایا: سرعت 7200 دور، تو بازار پیدا میشه، قیمت 329 هزار تومن معایب: مثل اینکه آمار خرابی بیشتری داره

3- WD Black 3TB
مزایا: سرعت 7200 دور، جزو سری های محبوب وسترن معایب: به سختی پیدا میشه، حدس میزنم قیمت حدوداً 500 تا 600 هزار تومن

4- WD Green 3TB + Samsung 850 Evo 120 GB
مزایا: تا به حال از SSD استفاده نکردم و اصلا نمیدونم مادربردم پشتیبانی میکنه یا نه ولی میدونم سرعت خیلی میره بالا
معایب: هارد 3 ترا گرین پیدا نمیشه به این راحتی، هزینه جمعا حدود 500 تا 600 هزار

دوستان اگه پیشنهاد مناسب تری هم داریم بفرمایید. من به این گزینه ها رسیدم.
نظر خودم رو سیگیت بود ولی شنیدم خرابی داره. از هارد های اکسترنال وسترن هم خاطره خوبی ندارم. هارد های هیتاچی هم خوبن ولی ندیدم جایی داشته باشه.

با تشکر :1. (23):

AMD>INTEL
03-02-16, 22:20
wd blue 3tb هم تو بازر هست به همراه ssd ترکیب خوبی میشه .

- - - Updated - - -

V.W
03-02-16, 23:30

- - - Updated - - -

اینجوری بالای 500 خرج داره. با هزینه کمتر چی پیشنهاد میدین ؟

mohsen1367
04-02-16, 02:50
اینجوری بالای 500 خرج داره. با هزینه کمتر چی پیشنهاد میدین ؟
هزینه کردن برای هاردیسک با ظرفیت بالا
مخصوصا زمانی که از اون به عنوان آرشیو استفاده کنید ، هزینه نیست ، پس اندازه
اگه ویندوز رو ، روی هارد دیگه ای نصب کنید
مثل همین ترکیب با ssd یا حتی هاردیسک معمولی بازهم نتیجه بهتره
احتمال خرابی به علت فعالیت مدام هاردیسک میاد پایین

send from my Nokia 1100 using tapatalk

AMD>INTEL
04-02-16, 08:56
شما یه ssd ارزونتر مثل زوتک بگیرید با یک هارد سه ترا وسترن ابی

V.W
04-02-16, 14:19
شما یه ssd ارزونتر مثل زوتک بگیرید با یک هارد سه ترا وسترن ابی

زوتک همون zotac هه ؟
یعنی مثلا 64 گیگ بگیرم ؟ کم نمیاد ؟ اگه لینک خریدشو دارین بی زحمت بذارید چون پیدا نکردم.

AMD>INTEL
04-02-16, 15:12
زوتک همون zotac هه ؟
یعنی مثلا 64 گیگ بگیرم ؟ کم نمیاد ؟ اگه لینک خریدشو دارین بی زحمت بذارید چون پیدا نکردم.

بله zotac 120 گیگش
Zotac 120GB
200 تومنه

V.W
05-02-16, 13:14
سلام
من 2 روزه دارم سرچ میکنم راجع به هارد دیسک. آخرشم به نتیجه نرسیدم :1. (34):

امکانش هست یه هارد خوب از برندی به غیر از WD معرفی کنید ؟ چون قبلا یه هارد اکسترنال WD داشتم که یه روز خود به خود مسدود شد و کل اطلاعاتم پرید... (مشکلی که تو هارد اکسترنال های WD خیلی شایعه) هرچند ممکنه اینترنال هاش خوب باشن، ولی بازم نمیخوام ریسک کنم و دوباره وسترن بخرم و یه همچین بلایی سرم بیاد. نظرم روی سیگیت بود که این عکس رو توی سایت دیدم:
Only the registered members can see the link
الان دیگه واقعا نمیدونم کدوم بهتره. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

AMD>INTEL
05-02-16, 13:44
rate خرابی سیگیت خیلی بیشتر هست . این رو من به شما میگم . که با کارشناس های چند شرکت معتبر بازیابی و تعمیر هارد دوست هستم .

AMD>INTEL
05-02-16, 13:57
بهترین انتخاب WD Blue 3TB 64MB

V.W
05-02-16, 16:38

ممنون. پس فعلا شد همین مدلی که فرمودین و احتمالا ssd هم نگیرم دیگه. بدون ssd چیز زیادی رو از دست میدم ؟ چقدر سرعت سیستم کمتر میشه ؟

- - - Updated - - -

ممنون. پس فعلا شد همین مدلی که فرمودین و احتمالا ssd هم نگیرم دیگه. بدون ssd چیز زیادی رو از دست میدم ؟ چقدر سرعت سیستم کمتر میشه ؟

AMD>INTEL
05-02-16, 16:59

- - - Updated - - -

به نظرم SSD مخصوصا برای سیستم عامل های جدید جزئی غیر قابل حذف باشه . واقعا سرعت بوت سیستم رو عالی میکنه .

V.W
08-02-16, 18:57
به نظرم SSD مخصوصا برای سیستم عامل های جدید جزئی غیر قابل حذف باشه . واقعا سرعت بوت سیستم رو عالی میکنه .

سلام

ببخشید این هارد رو دیجیکالا شگفت انگیز کرده به نظرتون مدل خوبیه سفارشش بدم ؟ (فکر کنم یه مقدار سرعتش کم باشه)
ADATA Premier SP600 Internal SSD Drive - 128GB | (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
08-02-16, 19:09
راستش من خیلی روی ADATA نظر مثبتی ندارم . باز میل خودتون هست .یک محصول متوسطه جزو برندهای درجه 1 حساب نمیشه

V.W
11-02-16, 21:33
سلام
چندتا سوال داشتم:

1. استفاده از ssd فقط سرعت بوت ویندوز رو زیاد میکنه ؟ یعنی این همه هزینه برای 10 ثانیه بوت سریعتر ؟

2. برای استفاده مناسب از ssd فقط باید ویندوز رو روش نصب کرد ؟ لازمه برنامه ها و بازی های سنگین هم رو ssd نصب بشن ؟

3. برای شروع هارد ssd رو باید به چند پارتیشن تقسیم کرد ؟

4. این سوال ربطی به قبلی ها نداره. وقتی یه هارد جدید رو به کامپیوتر وصل میکنیم اگه هارد قدیمی رو هم در کنارش وصل کنیم، بدون هیچ تنظیم خاصی همه ی درایو ها توی مای کامپیوتر کنار هم نمایش داده میشن تا بشه فایل های حجیم رو به هارد جدید منتقل کرد ؟

با تشکر

mohsen1367
11-02-16, 21:47
سلام
چندتا سوال داشتم:

1. استفاده از ssd فقط سرعت بوت ویندوز رو زیاد میکنه ؟ یعنی این همه هزینه برای 10 ثانیه بوت سریعتر ؟

2. برای استفاده مناسب از ssd فقط باید ویندوز رو روش نصب کرد ؟ لازمه برنامه ها و بازی های سنگین هم رو ssd نصب بشن ؟

4. این سوال ربطی به قبلی ها نداره. وقتی یه هارد جدید رو به کامپیوتر وصل میکنیم اگه هارد قدیمی رو هم در کنارش وصل کنیم، بدون هیچ تنظیم خاصی همه ی درایو ها توی مای کامپیوتر کنار هم نمایش داده میشن تا بشه فایل های حجیم رو به هارد جدید منتقل کرد ؟

با تشکر
۱- هم سرعت بوت و هم سرعت اجرای برنامه ها زیاد میشه
۲- هم ویندوز و هم برنامه هات و نصب کن.
درواقع ssd هم هارددیسکه فقط بخاطر نداشتن قطعات مکانیکی سرعتش بالاتره
ربطی به ویندوز و غیرویندوز نداره.
تنها دلیلی که از ssd برای ذخیره فیلم و مدیا استفاده نمیکنن هزینه بالای این حافظه هاست.
ضمن اینکه برای مدیا سرعت بالایی نیاز نیست و همون هاردهای معمولی جوابگو هست.
درضمن قیمت تمام شده به ازای هرگیگ خیلی کمتر از ssd تموم میشه.
۳- معمولا ssd هارو پارتیشن بندی نمیکنن.

send from my Nokia 1100 using tapatalk

AMD>INTEL
11-02-16, 22:16
سلام
چندتا سوال داشتم:

با تشکر

ssd رو باید تست کنید تا لمس کنید دقیقا چقدر تو روان بود سرعت سیستم تاثیر دارد . برنامه های روتین رو نصب کنید متوجه عرایض بنده میشید .
درباره سوال آخر هم فقط باید هارد وصل بشه .

V.W
11-02-16, 22:40
به نظر شما یه ssd با ظرفیت 120 گیگ جوابگو هست ؟ یا از همین الان 240 گیگ بگیریم بهتره ؟ (اگه 240 بگیرم مجبور میشم هارد اصلی رو به جای 3 ترابایت 2 ترا بردارم.)

AMD>INTEL
11-02-16, 23:10
120 گیگ کافیه .