ورود

مشاهده نسخه کامل : هک کردن وای فای

ehsan_67
02-02-16, 22:53
سلام

آیا امکان هک کردن شبکه وای فای و استفاده از اینترنت توسط دیگران هست؟
اگر جواب مثبته چطوری این کار انجام میشه و چطوری میشه جلوی اون رو گرفت؟
با وجود سیستمهای رمزگذاری پیشرفته ای که بر روی مودم ها وجود داره باز هم این کار شدنیه؟
نرم افزار خاصی برای این کار هست؟
تبلیغاتی که توی اینترنت برای این کارها هست تا چه حد واقعیت داره؟

با تشکر

amirpcp30
03-02-16, 08:54
سلام

آیا امکان هک کردن شبکه وای فای و استفاده از اینترنت توسط دیگران هست؟
اگر جواب مثبته چطوری این کار انجام میشه و چطوری میشه جلوی اون رو گرفت؟
با وجود سیستمهای رمزگذاری پیشرفته ای که بر روی مودم ها وجود داره باز هم این کار شدنیه؟
نرم افزار خاصی برای این کار هست؟
تبلیغاتی که توی اینترنت برای این کارها هست تا چه حد واقعیت داره؟

با تشکر
سلام
شنیدم که شدنی هست برنامه ی اندرویدی رو برای اینکار دیدم اما تست نکردم و نمیدونم چه نوع رمزنگاری رو بتونه هک کنه ولی فکر نمیکنم رمزنگاری های جدید به این راحتی ها هک شه احتمال میدم بعضب ها اصلا رمزنگاری رو درست تنظیم نمیکنند بر اساس دیوایس هاشون
راهکاری که بنده برای این موضوع میدونم ، شما میتونید اجازه ی دسترسی رو فقط به مک ادرس های دیوایس های خودتون بدید
:give_rose:

ehsan_67
03-02-16, 13:59
سلام
شنیدم که شدنی هست برنامه ی اندرویدی رو برای اینکار دیدم اما تست نکردم و نمیدونم چه نوع رمزنگاری رو بتونه هک کنه ولی فکر نمیکنم رمزنگاری های جدید به این راحتی ها هک شه احتمال میدم بعضب ها اصلا رمزنگاری رو درست تنظیم نمیکنند بر اساس دیوایس هاشون
راهکاری که بنده برای این موضوع میدونم ، شما میتونید اجازه ی دسترسی رو فقط به مک ادرس های دیوایس های خودتون بدید
:give_rose:

اون برنامه اندرویدی که میگید اسمش چیه؟
چطوری اجازه دسترسی رو فقط به مک آدرس های دیوایس های خودم بدم؟

AMD>INTEL
03-02-16, 15:24
فقط دوستان لطفا اسم یا لینک دانلود مربوط به برنامه ه^ک را در انجمن قرار ندهند .
با تشکر

amin_naja
03-02-16, 16:25
دوستان خود بنده خیلی دنبال این قضیه گشتم و خیلی نرم افزار هارو تست کردم ولی شاید بگم 99/99 درصد اونا کار نمیکنن اگه هم نرم افزاری پیدا شه که اینکارو بکنه قطا به روت نیاز داره ولی بنظر من بازهم احتمالش خیلی خیلی کمه

amirpcp30
03-02-16, 20:53
اون برنامه اندرویدی که میگید اسمش چیه؟
چطوری اجازه دسترسی رو فقط به مک آدرس های دیوایس های خودم بدم؟
سلام مجدد
متاسفانه چون استفاده نکردم خیلی زود فراموش کردم ، یک سرچ بکنید احتمالا به نتیجه برسید
با Wireless MAC Filtering در مودم

دوستان خود بنده خیلی دنبال این قضیه گشتم و خیلی نرم افزار هارو تست کردم ولی شاید بگم 99/99 درصد اونا کار نمیکنن اگه هم نرم افزاری پیدا شه که اینکارو بکنه قطا به روت نیاز داره ولی بنظر من بازهم احتمالش خیلی خیلی کمه
مطمعنن به نوع رمز و رمزنگاری همچنین فعال یا غیر فعال بودن WPS مربوطه
با سپاس