ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خريد كارت گرافيك قديمي AGP 8X / خريدار

mousso
02-02-16, 14:50
با عرض سلام
بنده يكي از دوستانم يك سيستم خيلي خيلي قديمي داره كه ميخاد ارتقائش بده . نميدونم چرا ولي قصد تغييرش رو هم نداره . ميگه هزينش هم اصلا مهم نيست . بهرحال ...
مادبردش اينه :‌ ECS Soltek P4X533

رمش 256 و گرافيكش 64 ه
اونطور كه گشتم ظاهرا تا دو گيگ رم DDR 400 Mhz ميخوره بهش و اسلات گرافيكش هم AGP 8X هستش و CPU ش هم نميدونم چيه !
درسته يكم عجيب بنظر ميرسه ولي ايشون اسرار دارن ديگه (با اينكه لپتاپ داره ... )
اگه دوستان ميتونن كمك كنن اعلام كنن لطفا
بهترين گرافيك و CPU يي كه بهش ميخوره چيه ؟‌ پيدا ميشه اصلا ؟‌
من كه گشتم ATI Radeon 9250 (256 MB) بهتر نبود . اگه كسي ميشناسه معرفي كنه
بهرحال منتظر كمكتون هستم

+خريدار قطعات با مشخصات ذكر شده هم هستم در ضمن+

AMD>INTEL
02-02-16, 15:18
با عرض سلام
بنده يكي از دوستانم يك سيستم خيلي خيلي قديمي داره كه ميخاد ارتقائش بده . نميدونم چرا ولي قصد تغييرش رو هم نداره . ميگه هزينش هم اصلا مهم نيست . بهرحال ...
مادبردش اينه :‌ ECS Soltek P4X533

رمش 256 و گرافيكش 64 ه
اونطور كه گشتم ظاهرا تا دو گيگ رم DDR 400 Mhz ميخوره بهش و اسلات گرافيكش هم AGP 8X هستش و CPU ش هم نميدونم چيه !
درسته يكم عجيب بنظر ميرسه ولي ايشون اسرار دارن ديگه (با اينكه لپتاپ داره ... )
اگه دوستان ميتونن كمك كنن اعلام كنن لطفا
بهترين گرافيك و CPU يي كه بهش ميخوره چيه ؟‌ پيدا ميشه اصلا ؟‌
من كه گشتم ATI Radeon 9250 (256 MB) بهتر نبود . اگه كسي ميشناسه معرفي كنه
بهرحال منتظر كمكتون هستم

+خريدار قطعات با مشخصات ذكر شده هم هستم در ضمن+

این سیستم ارزش ارتقا نداره . گرافیک دست دوم هم پیدا بشه بعد حدود 10 سال کار کاملا فرسوده شده . این درمورد قطعات دیگه سیستمشون هم صدق میکنه .قویترین کارت های AGP هم از اجرای فیلم های FULL HD بر نمیان

mousso
02-02-16, 15:24
حرف شما كمالا صحيحه و منم بهش تا حدودي همينارو گفتم اما نميدونم دليل اصرارش چيه !؟
لطفا اگه شما ميتونيد كمكم كنيد ،‌ اينكارو بكنيد . شايد مسئله مهمي براي اون باشه
بهرحال اين كاري ه كه از من خواسته براش بكنم . لطفا كمك كنيد :1. (29):

AMD>INTEL
02-02-16, 15:57
اگر منطقی توجیه بشند . صد در صد قبول میکنند . پیدا کردن کارت AGP سالم که قدرت خوبی داشته باشه خیلی سخته و نتیجه لازم رو نمیگیره .

RAVYY
03-02-16, 12:10
حرف شما كمالا صحيحه و منم بهش تا حدودي همينارو گفتم اما نميدونم دليل اصرارش چيه !؟
لطفا اگه شما ميتونيد كمكم كنيد ،‌ اينكارو بكنيد . شايد مسئله مهمي براي اون باشه
بهرحال اين كاري ه كه از من خواسته براش بكنم . لطفا كمك كنيد :1. (29):

دوست من دوستتون داره اشتباه میکنه وقتی کسی بخواد سیستمی ارتقا بده به دنبال بازدهی بهتر و بالاتر بر اساس بودجه ای که می خواد هزینه کنه هست وقتی هم که شما میگید هزینه هم براش مهم نیست خوب بهتر یه سیستم جدید و به روز رو جمع کنه تا توجیه منطقی هم داشته باشه تو اون سیستم قدیمی نه قطعه ای پیدا میشه نه افزایشه کارایی پس اصلا ن منطقی نیست که دوستتون هزینه ی خودش رو دور بریزه