PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمای خرید رم DDR2

ahmad9891
01-02-16, 22:16
سلام دوستان یکی از دوستام قصد خرید رم ddr2 داره اما شنیده که رم تقلبی زیاده خواستم ببینم باید از کجا متوجه اصل یا تقلبی بودن رم بشیم و چه مارکی خوبه ؟ و اینکه رم کارکرده خریدش توصیه میشه ؟

AMD>INTEL
01-02-16, 22:59
سلام دوستان یکی از دوستام قصد خرید رم ddr2 داره اما شنیده که رم تقلبی زیاده خواستم ببینم باید از کجا متوجه اصل یا تقلبی بودن رم بشیم و چه مارکی خوبه ؟ و اینکه رم کارکرده خریدش توصیه میشه ؟

رمهای نو اکثرا ریمارک هستد و مشکل دار بهتره از رمهای کار کرده تهیه کنید . غیر ارجینال ندارند .

ahmad9891
01-02-16, 23:23
رمهای نو اکثرا ریمارک هستد و مشکل دار بهتره از رمهای کار کرده تهیه کنید . غیر ارجینال ندارند .
ممنون
خب شاید کارکرده ها هم از همین ریمارک ها باشن. حالا کدوم مارک بهتره؟

AMD>INTEL
01-02-16, 23:59
احتمالش خیلی کمه . کار کرده ها رو میتونید بگید جلوی خودتون تست کنند . اپیسر -OCZ و کینگستون هایی که برچسب حافظه ایران یا سریر یا ایمانتک دارند .

ahmad9891
02-02-16, 00:27
احتمالش خیلی کمه . کار کرده ها رو میتونید بگید جلوی خودتون تست کنند . اپیسر -OCZ و کینگستون هایی که برچسب حافظه ایران یا سریر یا ایمانتک دارند .

مرسی از راهنماییتون
قیمت 2 گیگش چقدر هست ؟

بعد از خرید میشه با نرم افزار تست گرفت که رم اصلیه یا نه ؟

AMD>INTEL
02-02-16, 01:14
وقتی رو سیستمون درست کار کنه یعنی سلامته

RAVYY
02-02-16, 12:46
مرسی از راهنماییتون
قیمت 2 گیگش چقدر هست ؟

بعد از خرید میشه با نرم افزار تست گرفت که رم اصلیه یا نه ؟

شما زمانی که رم دست دوم رو می خواید بخرید از فروشنده 24 یا 48 ساعت زمان تست بگیرید و رم سیستمتون رو با نرم افزار
memtest در حالت بوت زیر فشار ببرید بعد از تست میتونید از سالم بودن رم اطمینان حاصل کنید

AMD>INTEL
02-02-16, 16:38
رم های DDR2 که بصورت نو در بازار هستند قیمتشون حتی از رم های دست دوم کمتر هست . صدرصد تقلبی هستند . چون این رم دیگه توسط شرکت سازنده رم مثل کینگستون حدود دو سالی میشه دیگه تولید نمیشه .

ahmad9891
02-02-16, 16:50
شما زمانی که رم دست دوم رو می خواید بخرید از فروشنده 24 یا 48 ساعت زمان تست بگیرید و رم سیستمتون رو با نرم افزار
memtest در حالت بوت زیر فشار ببرید بعد از تست میتونید از سالم بودن رم اطمینان حاصل کنید

ممنون از راهنماییتون
این نرم افزار دقیقه دیگه؟
سیستم یکی از دوستان رو با نرم افزار cpu z بررسی کردیم در قسمتmanufacturer برند یکی رم ها رو نمینوشت بنظرتون تقلبیه یا نه نرم افزار گاهی برند رو مشخص نمیکنه
حالا از بین برند هایی که اون دوستمون اشاره کرده کدوم بهتره و خرابی کمتر داره ؟
رم تعمیر میشه ؟؟؟

ahmad9891
02-02-16, 16:54
رم های DDR2 که بصورت نو در بازار هستند قیمتشون حتی از رم های دست دوم کمتر هست . صدرصد تقلبی هستند . چون این رم دیگه توسط شرکت سازنده رم مثل کینگستون حدود دو سالی میشه دیگه تولید نمیشه .

مشکل اینه که رم های کارکرده هم اکثرا کینگستون هستن که احتمال داره از همین تقلبی ها باشن

AMD>INTEL
02-02-16, 17:31
مشکل اینه که رم های کارکرده هم اکثرا کینگستون هستن که احتمال داره از همین تقلبی ها باشن

موقع خرید بخواهید تست بگیرند . چون این رم ها حتی بدون تست مم تست هم ایرادشون مشخص میشه .

sezarshop
02-02-16, 17:44
باسلام خدمت استارتر محترم و دوستان پاسخگو که جای استاد بنده رو دارند
در خصوص برندهای رم DDR2 خواستم خدمتتون عرض کنم Patriot بسیار برند خوبی بود اگر بتونید کار کرده گیر بیارید بسیار عالیه و تاجایی که در جریان هستم تقلبی نداره

AMD>INTEL
02-02-16, 17:55
دوست خوبم پاتریوت تقلبی هم بود . با گارانتی ST تو بازار فروخته میشد .

ahmad9891
02-02-16, 22:28
باسلام خدمت استارتر محترم و دوستان پاسخگو که جای استاد بنده رو دارند
در خصوص برندهای رم DDR2 خواستم خدمتتون عرض کنم Patriot بسیار برند خوبی بود اگر بتونید کار کرده گیر بیارید بسیار عالیه و تاجایی که در جریان هستم تقلبی نداره

ممنون از راهنماییتون
بنظر شما قیمت مناسب برای رم 2 گیگ چقدره ؟ 1 چطور؟

ahmad9891
02-02-16, 22:31
دوست خوبم پاتریوت تقلبی هم بود . با گارانتی ST تو بازار فروخته میشد .
به نظر شما کدوم برند امکان تقلبی بودنش کمتره البته کارکرده

AMD>INTEL
02-02-16, 22:43
به نظر شما کدوم برند امکان تقلبی بودنش کمتره البته کارکرده

اپیسر - ocz - کینگستون با گارانتی سریز - مرکز حافظه ایران -twinmos

RAVYY
03-02-16, 11:46
ممنون از راهنماییتون
این نرم افزار دقیقه دیگه؟
سیستم یکی از دوستان رو با نرم افزار cpu z بررسی کردیم در قسمتmanufacturer برند یکی رم ها رو نمینوشت بنظرتون تقلبیه یا نه نرم افزار گاهی برند رو مشخص نمیکنه
حالا از بین برند هایی که اون دوستمون اشاره کرده کدوم بهتره و خرابی کمتر داره ؟
رم تعمیر میشه ؟؟؟

دوست من امید عزیز تمام راهنمایی ها رو انجام دادن من فقط برای اینکه این سوالتون بی جواب نمونه اضافه کنم که این نرم افزار memtest تا حد زیادی می تونه سلامت رمی رو که خریدید نمایان کنه و این رو هم بگم که اگه از برند کینگستون گیر آوردید بخرید بهتر هست چون سازگاری بهتری هم داره در کل خرید جنس دست دوم هم مشکلات خودش رو داره دوست من