سلام دوستان من امروز برای اولین بار یه بسته یک روزه الفا نسل دو خرید کردم و پیام فعالسازی اومد یه پیامم اومد گفت مدل گوشی را به این شماره بفرست فرستادم فعال شد ولی حالا داده های تلفنا روشن میکنم هیچ اتفاقی نمیفته؟؟
RAVYY
29-01-16, 15:55
سلام دوستان من امروز برای اولین بار یه بسته یک روزه الفا نسل دو خرید کردم و پیام فعالسازی اومد یه پیامم اومد گفت مدل گوشی را به این شماره بفرست فرستادم فعال شد ولی حالا داده های تلفنا روشن میکنم هیچ اتفاقی نمیفته؟؟ سلام مدل گوشیتون چی هست بغل آنتنتون کلمه ی E یا H نمایش داده میشه یا نه
ali hosein
29-01-16, 17:35
سلام مدل گوشیتون چی هست بغل آنتنتون کلمه ی E یا H نمایش داده میشه یا نه
ممنون
مدل گوشی hunur 3c
بغل انتن g نشون داده میشه
RAVYY
29-01-16, 18:12
ممنون
مدل گوشی hunur 3c
بغل انتن g نشون داده میشه
دوست من اگه gتنها رو نشون میده یعنی از gprs شبکه داره استفاده میکنه و سرعت خیلی خیلی پایینه حتی از اج هم پایینتره برای همینه که به اینترنت وصل نمی شید انتن دهی تو جایی که هستید برای شما از نظر اینترنتی ضعیف هست البته شاید با همراه اول ضعیف باشه با اپراتورهای دیگه هم بررسی کنید شاید اونا بهتر باشند.
ali hosein
29-01-16, 19:20
دوست من اگه gتنها رو نشون میده یعنی از gprs شبکه داره استفاده میکنه و سرعت خیلی خیلی پایینه حتی از اج هم پایینتره برای همینه که به اینترنت وصل نمی شید انتن دهی تو جایی که هستید برای شما از نظر اینترنتی ضعیف هست البته شاید با همراه اول ضعیف باشه با اپراتورهای دیگه هم بررسی کنید شاید اونا بهتر باشند.
ممنون از کدوم اپراتور دیگه
RAVYY
29-01-16, 19:30
ممنون از کدوم اپراتور دیگههر کدوم که تو مکانی که هستید آنتن دهیش بهتر یا ایرانسل یا رایتل